Şimdi Ara

Dar pantolan giyen erkek sizce ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
9.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemaya film işlemeye gidecektim vazgeçtim, buradaki tartışmayı izlemek daha eğlenceli Kendi sıcak fırsatımı yarattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dar pantolon sikinti değil vücudu olana yakışıyor da şu kısa paça pantolon + babet çorap giyip de olan tüm kıllarını sergileyen dingiller bence vurduruyodur :) Insanin göz zevkini de bozuyo. Kardeşim kızlar yapiyo çünkü kızlarda kıl mil yok kendilerini böyle sergileyebiliyolar sen ne halt yemeye acıyon orayi..

• Dar pantolan giyen erkek sizce ...

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Dar pantol yumurtaları haşlar
    Giyenler de yumurta var mı şüpheli
  • Başkalarını yargılayacak kafaya nasıl ulaşıyorsunuz merak ediyorum. İnsanları siz mi yarattınız? size ne diğer insanlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Giyenler de yumurta var mı şüpheli

Alıntıları Göster

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Bunlar ne böyle yav. Sonuncusu hepten gıcık etti beni.

• Hanım ile 2 gün önce optimuma gittim. Kendime pantolan bakacağım kacvtane mağaza gezdim yok arkadaş bildiğin tayt olmuş erkek pantolonları. Tam umudumu yitirdim derken LCW kışlık chino pantolon getirmiş reyonlara. Regular fit,ve comfort fit olanlarindan aldım baya bol ve rahat 4 tane aldım. Fırsat bulursam gidip bir 4 tane daha alacağım galiba. Kolay kolay bulamıyorum rahat pantolon.Buradan arayanlara da duyurulur.

• LGBT modacılarının erkek poposu görmek için dar giyin diyor. bilmeden gaylerin fantezi malzemesi oluyorlar.
  • dar pantolon giyen erkek mi sözü biraz ağır olmuş ama erkeğin yapısına pek uygun olmadığı da bir gerçek :)

gerçi birisi konu açmıştı ,toplu taşıma aracında bacaklarımı açıp otururum kimse karışamaz ,çünkü şeyim sıkışıyor demişti
    ee işte böyle dar pantolon giyerseniz her yeriniz sıkışır ve birde üste haklı çıkmaya çalışmayın bari :)

ister özenti denilsin ,ister moda ,her dönemde değişik giyinme merakı olmuştur
    bizim zamanımızda uzun saçlı erkeklere büyük tepki vardı ,babalar ,annen gibi saç uzatacağına ,baban gibi bıyık uzat derlerdi
    şimdilerde babalarda saç uzatıyor ve kimse yadırgamıyor :)
  • Ulan size ne? Biz size diyor muyuz aynanın karşısına geçip mastürbasyon yapmaktan nasıl zevk alıyorsunuz diye saçma sapan şeyler ? Sizin gibi geri kafalılar yüzünden bu ülke bu halde. Saç uzatırız, yok kız gibi olmuş şalvar gibi pantolon yerine dar kesim alırız, yine kız işi, sakal uzatırız terörist?! ulan bi gidin kendi cehaletinizde boğulun. Yeminle ülke sizin gibiler yüzünden gelişmiyor. Sorsalar erkeksiniz savaş çıksa önden siz kaçarsınız belkide. Diğer insanlar hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklayın ya da müsait bi yerinize gömün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karşı cinse özeniyordur

Net !

Hatta aynaya arkasını dönüp bakıyordur nasıl görünüyor kase diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti2 -- 20 Ekim 2019; 11:12:0 >
  • Allahtan pantolonumuz dar beynimiz değil!

• erkek?
  • Adamın seksi bacaklarını mı kıskandın la.

• Bu DAR kıyafet modası gerçekten rahatsız edici bir seviyeye geldi.
  • Kesinlikle geniş giyemiyorum zaten boyum kısa geniş giyinince kendimi yürüyen çuval gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 20 Ekim 2019; 15:17:38 >
  • Varikosel hastalığı adayıdır. dikkat edin. Dar giyecem diye takımlardan olursunuz .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.