Şimdi Ara

Dar pantolan giyen erkek sizce ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
9.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dar giyinmek yakışık almaz haklısınız ama benim gibi boy 194 ve 134 kilo olup pantolon bulma konusunda sıkıntı çekenler için likralı kot pantolonlar var diğer büyük battal beden aldığım zaman kendimi 200 kilo hissediyorum ama normal O likralı kot pantolonlardan aldığım zaman tabii ki haliyle biraz dar oluyor ama sizin bahsettiğiniz gibi o kadar da dar değil normal beden büyük olduğu için diğer pantolonlarda harar gibi oluyor Normalde kumaş pantolon giymeyi severim kumaş pantolonları da her iki ay ağabey muhakkak ortadan patlatıyorum artık terzi bıktı benden o yüzden likralı kota devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 19 Ekim 2019; 11:17:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Yakasi bogar insani hocam

• Anlatamazsin , anlamazlar , bunlarin kafasi bos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün "28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı" "hayatım boyunca bir kızla konuşmadım" konuları açan dh konu dışı yıkıklarına bak sen, milletin erkekliğini sorgulamaya başlamışlar
    Sizden çok daha fazla kızla beraber oluyorlar, emin ol.
  • Bir boş bakkal başlığı daha. Yahu sizin insanların giyimi, kuşamını konuşmaktan başka işiniz yok mu? İsterse vurdursun isterse kendine yakıştırdığı için giyer. Sizene la? Hiç utanmıyor musunuz böyle başlıklar açmaya ? O kadar erkekseniz, hakkınızı yiyenlere kafa tutsanıza. Hadi. Maçanız anca gücünüzün yettiğine, aslanlar kaplanlar sizi.

• Yıl 2019, acılan konuya bak.Şu mağaralardan artik cikin medeni olun ya.

• Devir değişiyor tercihlerde.

Birde şunu unutmamak gerek fiziği güzel olana çuval bile giydirsen yakışıyor.

Hani bir insanı sadece giyim tercihinden ötürü aşağılamak çok ayıp.

• Bırakın abi kim ne giyiyorsa giysin ya her şeyi halletik bunlar mı kaldı dar kot giyen arkadaşın varsa görüşmezsin olur biter çok takıntılı isen.
  • Gay'im sanane ?
  • Ne zaman birilerinin kiyafetlerini elestirmemeye baslayacagiz acaba?? Size ne arkadasim baskalarinin hayatina mudahale etmeye ne hakkiniz var?? Isteyen istedigini giyer sana bir zarari var mi?

• Dar pantolon hayatta giymem ama sanane kardeşim. seni ne ilgilendiriyor onu anlayamadım sen hangi hakla bunu sorguluyorsun orası tuhaf.

• Dar pantolonun çeşitleri var kardeşim. Tamamen bacağa yapışan skinny pantolonlardan ben de hoşlanmıyorum, ancak normal dar kesimleri seviyorum. Zaten piyasada bol kesim pantolon bulmak zor.

Bu arada dar pantolonlara karşı bu denli eleştirel yaklaşan insanların şişko ve koca götlü olduğunu düşünüyorum, kıçları günümüz modasına uymadığı için rahatsızlık duyuyorlar. Siz hip hop pantolon giyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

bir de babet çorap+kısa paça yapanlar var
    Allahım sen koru
    cidden o tarz cok kötü bence de.
    abi babet corap denen şey zaten başlı başına saçmalık ya
    ne diye giyiyolar anlam veremiyorum
  • 1. Sana ne kimin ne giymesinden.
    2. Her şeyin modası vardır. Dediğin şeyler geçmişte kaldı. Ayak uydurmak lazım.
    3. Giymek zorunda değilsin herkes istediğini giyebilir.

Ben kendim hiç yırtık pantolon giymem ama giyene de "Salağa bak" demem.
  • ulan baban büyük ihtimal yüksek belli ispanyol paca pantolar ile kelebek yaka gömlekler ile dolasıyordu 70lerde, git öyle giyin o zaman.
  • İnsanların seçimlerini yargılamayı bırakın arkadaşlar. Eminim normal pantolonları da ne kadar ger kafalı bir giyim tarzı diye eleştirecek insanlar vardır ki buda yanlış. Herkes hayatına kendine baksın daha mutlu olursunuz

• Bazı kıyafetler kadına özgüdür, bazı kıyafetler erkeğe özgüdür.
  • Şişman mısın kardesim?
  • Dar giymeyin spermlere zarar verir

• Kimseyi ilgilendirmeyen durumdur insanların hayatlarını kendinize dert edineceğinize kendi hayatınıza bakın boş konuşmayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.