Şimdi Ara

darien gambiti hak etmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Taktiği lcs oyuncuları çözememis bizim dh çözmüş maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee12 -- 14 Haziran 2014; 19:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-7 Oynadı kötü oyuncu o yorumu yapan silverlar
  • Alex'in ayrılma sebebi her maç kötü olmalarıydı cidden diamond ve alex hariç takım kötüydü bir iş yapamıyorlardı.Darien de kötü yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

The man who feeds to win

Ne dalga geçtiler şu adamla yazık vallla

• Daymindprox'a yazık üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Lan oğlum bu adamın taktiğini daha kaç kere anlatacağız bir türlü anlatamıyoruz yeter lan

O zaman bronzların taktik de o
  • Peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

quote:

Orijinalden alıntı: Godsofolympos

quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Şu adamın taktiğini anlatmaktan biz sıkıldık siz adam feedliyor GG'yi hak etmiyor demekten sıkılmadınız.

feedle feedle sonra eline 8/2 oynuyan bi irelia gelsin adcyi teklesin sonra bu taktik mi oluyor bro ?

Sanki soloQ oynuyorlar lan. Adam jungler'ı kendi lane'inde tutarken diğer lane'ler kasılıyor. Oyun bir bütün, ayrı ayrı düşünemezsin lane'leri.
    Ama hâlâ skorla oyunculuk belirlenebildiğini sanan adama ne söylerim o da ayrı mesele.

Jungler max 2 kere geliyor soloda ki adama 2 kill i aldirdiktan sonra bi daha ugramiyor bile solo ya bi yararli hareketi olmuyor darienin takima s4 hakikaten yaramadi ve not olarak alex takim kotu diye ayrilmadi ailesine daha fazla zaman ayirabilmek icin nip e gecti

Edit: en azindan bize gosterilen sebep bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godsofolympos -- 14 Haziran 2014; 22:53:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

1-7 Oynadı kötü oyuncu o yorumu yapan silverlar

Skorla oyuncu degerlendirmiyoruz kardesim emin ol cogu kisiden daha fazla izliyorum maclari ilk dakikasindan son dakikasina kadar izlerim ben maclari son tfyi acip nexusu kesmelerini izleyip skorlara bakip laf etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: solozoma71

quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

quote:

Orijinalden alıntı: WBT Prometheus

darien'e s4 yaramadı . yeni metalar jungle ile birlikte ormanda dolanmalar falan . darien suan en kotusudur fakat s3de avrupa ve amerikanın en iyisiydi biraz daha sans verilebilir

s3 te en iyisi? aynı darien den mi bahsediyoruz? ayrıca arkadaş yeni anlamış uzun zamandır takip etmiyor sanırım Alex in ayrılma sebebi her maç feed her maç feed yeter Gambit eğer Darien ve Genja dan kurtulamıyorsa yenilmeye mahkumdur bir şey beklemeyin

Genja'nın ne suçu var ? Bence Genja Avrupa'nın en iyi adclerinden, o takımda birileri gitmeyi hakediyorsa hakeden en son kişi Genja'dır.

genja reyize nasıl laf atarlar anlamıyorum. adam elinden gelen her şeyi yapıyor ve bana göre eu lcs in en iyi adclerinden birisi.

• Swa Lord Darien bu herifi böyle tanıdım böyle hatirliyacagim (ve Allah ini seven tabletler t9 nasıl kapatılıyor söylesin bana )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

quote:

quote:

quote:

darien'e s4 yaramadı . yeni metalar jungle ile birlikte ormanda dolanmalar falan . darien suan en kotusudur fakat s3de avrupa ve amerikanın en iyisiydi biraz daha sans verilebilir

s3 te en iyisi? aynı darien den mi bahsediyoruz? ayrıca arkadaş yeni anlamış uzun zamandır takip etmiyor sanırım Alex in ayrılma sebebi her maç feed her maç feed yeter Gambit eğer Darien ve Genja dan kurtulamıyorsa yenilmeye mahkumdur bir şey beklemeyin

Genja'nın ne suçu var ? Bence Genja Avrupa'nın en iyi adclerinden, o takımda birileri gitmeyi hakediyorsa hakeden en son kişi Genja'dır.

genja reyize nasıl laf atarlar anlamıyorum. adam elinden gelen her şeyi yapıyor ve bana göre eu lcs in en iyi adclerinden birisi.

Aynen öyle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

quote:

quote:

quote:

Bence laf atılmasının sebebi oynayışı değil de build seçimi gibi geliyor bana. Bilmiyorum genelde yorumlar o şekilde geliyor. Diğer ADC playerlarına göre daha farklı buildler tercih ediyor. Last Whisper'a tepki olarak doğdu falan diye de dalga geçiliyor baya.

• Darien ve Genja batırıyor takımı. Ama önce Genja. Sonra Darien. Yok taktikmiş, jungler baskısını üstüne alıyormuş falan o işleri de geçin. Eskiden de feedlerdi ama oyundan düşmezdi. Şimdi ne farm yapabiliyor ne de zaman harcatabiliyor junglera. Jungler hiç gelmese bile kaybediyor koridorunu. Genja da geçmişte kalmış, metaya ayak uydurmamak konusunda ısrarcı.

Diamond'a ve özellikle Edward'a yazık oluyor. Takımda harcanan biri varsa Edwarddır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.