Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni sürüm ilk görseller, başlangıcı, açılışı ve masaüstü arkaplanını değiştirmişler, hatırladığım kadarı ile ilk başta gelen uygulamalar bendeki ile gelenler aynı gibi, ekstra bir şey yok

Dark Android box incelemesi

• Cihazı nette gezerken gordum ben gibi sadece net ve eglence (Bloglar-Forumlar-Msn-FAcebook-Skype) kullananlar için netbook yerine Alinabilir geldi.
    Aklıma Takılan Sorrulara umarim cevap gelir fiyat 380-410tl telefon fiyatina bilgisayar sahibi oluyorsunuz resmen...

1)Uzerinde fan Sogutucu varmı 3-4 saatlik kullanımda ısınma olurmu?
    2)Skype Calisacak gibi Webcam Calisir demisler ama her usb den takilan kamerayi taniyacakmi?
    3)Flash Player 103 yaziyor 11-12 versiyonu varken neden 10.3 anlamadım
    4)Ekran Cozunurlugu ayarlanabiliyormu? yani hd ready tv lerde veya 3 renk ile normal 72 ekran tuplu tv ye baglansa yine aynı kalitede oyun vb calisacakmi?

Ufak bi netbookta mail-msn-skype-Nimbuzz (Coklu Mesajlasma) ugrasmaktansa 500tl ye aldım
    bu cihazı alırdım 350tl bir tanede 2.el Lcd Tv tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosibik

Ben genelde standby da bırakıyorum ama, kapattığımda da hiç tekrar açılma yaşamadım, cihazında problem vardır belki

yedekleme titanium backup var, en iyisi o die okudum, ben backuplamadım direk indirip yükledim , her şey var nasıl olsa markette bir daha daha indiririm hem sistem temizlendi

Cevap için teşekkürler.
    Doğru, sistemin temizlenmesi açısından böylesi daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazekici -- 18 Şubat 2012; 2:30:28 >
  • Oooooo yazılımı hemen yuklicem bu aksam .... Daha yeni gördüm . Ama cihaz dediğim gibi çok keyifli harika
  • ben mause olayını çok merak ediyorum, videolarda ki mause hareketlerini izliyorum, kullanıcı çok rahat hareket ettiriyor, bütün bu hareketleri kumanda'dan mı yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosibik

attığım maile yanıt gelmiş, yeni bir firmware çıkarmışlar ben şu an indiriyorum, gelir gelmez yükleyeyip ilk izlenimlerimi söylerim,

umarım yazdıkları gibidir

quote:

Değerli Kullanıcımız,

Dark AndroidBOX mini PC için standart video player uygulamasında oluşan Türkçe altyazı problemini gideren ve bu uygulama ile 1080p tam ekran film izleme problemlerini ortadan kaldıran yeni yazılımız çıkmıştır. Aşağıdaki adımları lütfen tamamlyarak ürününüzü güncelleyiniz.

Önemli:
    Güncelleme ürününüz içerisindeki eski tüm uygulama ve bilgilerinizi silecektir.
    Öncelikle yedekleme yapmayı unutmayınız.

1.www.akortek.org/download/androidbox/update.img dosyasını indiriniz. Dosyayı kaydetmek için sağ tuşla tıklayarak farklı kaydet seçeneğini işaretleyiniz. Aksi takdirde internet tarayıcınız dosya uzantısından dolayı resim dosyası olarak algılayabilir
    2. İndirdiğiniz dosyayı FAT32 dosya sistemi ile formatlanmış bir hafıza kartı veya USB flash belleğe kopyalayınız.
    3. Kopyalama sonrası, bilgisayarınızdan “Güvenli Çıkart” seçeneğini seçerek hafıza kartı veya USB belleğinizi çıkartınız.
    4. Dark AndroidBOX ’a hafıza kartı veya USB belleğinizi bağlayınız.
    a. AndroidBOX ’ın Ayarlar menüsünden “Gizlilik” Menüsüne giriniz. Burada “Update Sytem” I seçip ardından gelen ekranda Update Box kutusunu seçerek cihazınızın yeniden başlama sonrası otomatik olarak güncellenmesini sağlayabilirsiniz
    b. AndroidBOX ’ın adaptörünü çıkartınız. Ürünün altında bulunan siyah butona basılı tutarak adaptörü takınız. Ön panelde bulunan “status” ışığı kırmızı sürekli yanınca tuşa basmayı bırakınız. Ürününüz otomatik olarak güncellenecektir.

Güncelleme sonrası ürününüzü daha önce yaptığınız ayarları yaparak kullanıma devam edebilirsiniz.

Dark AndroidBOX’ ı tercih ettiğiniz için teşekkürler

Akortek

hadi hayırlısı

Adaptoru cikarin kismindan sonrasini yapmadim daha dogrusu update box dedim.kendi adaptoru cikarmama firsat vermeden guncellemeye basladi ve guncelledi.sorun yok ve guncellesmis gibi.playeri denedim turkce karakter sorunu hallolmus.gorum degismis.ama sanki takilma turu seyler devam ediyo playerda.acikcasi ben aletin player performansini begenmedim.goruntu istedigim gibi degil hd filmlerde.sizce su anlattigim sekilde yaptigim guncelleme bir sorun yaparmi.bu arada bu mesaji cihazdan yaziyorum:)

• Konuyu takibe aldım. 3D Bluray.iso ve full sbs hakkında da detaylara ulaşabilirsek iyi olur.
    Firmalardan yazılım beklemeyeceğimiz işletim sistemlerine sahip olan cihazlar geleceğin cihazları olacaklar.
  • Bence adaptörü çıkarıp siyah tuşa basma kısmını da uygulamak lazım çünkü muhtemelen alet bu şekilde tüm sistem ayarlarını sıfırlıyor. Yoksa eski yazılımdan kalma arzalar devam edebilir bu cihazlarda.
  • Bu aleti HDMI üzerinden ses sistemine bağlasak, hem sesi, hem görüntüyü aktarır mı acaba? HDMI kaç acaba?

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bence adaptörü çıkarıp siyah tuşa basma kısmını da uygulamak lazım çünkü muhtemelen alet bu şekilde tüm sistem ayarlarını sıfırlıyor. Yoksa eski yazılımdan kalma arzalar devam edebilir bu cihazlarda.

Nolur nolmaz dedim aciklamada oldugu gibi guncelleme yaptim tekrardan.ama dedigim gibi cihazin goruntu performansi beni tatmin etmedi
  • Oncelikle Herkes Kıyaslama Yaparken fiyatıda dahil etmeli.

Ufak tabletler 500-600tl
    Netbooklar da ortalama 500-600tl

Bu cihazlarda full hd 1080p 4gb lık veya bluray film izlemek hayal gibi olsa bile mutlaka takılma kasılma yapacaktır.

Bu cihaz 400tl ve 1080p gosterebilmesi yeterli.

Aklıma takılan soruları sordum ama cevap goremedim tekrar sormak istedim.
    1-Bu cihazda Skype webcam mumkun deniliyor deneyen varmı?
    2-Harici usb cd/dvd yazıcı okuyucu çalışırmı?
    3-3G Modem deneyen varmı mumkunse Avea Taraftar cell zte mf 190 calışsın yeter
    Bunları deneyen deneyebilecek olan mutlaka vardır aranızda
    şimdiden teşekkurler
  • Arkadaşlar,incelediğiniz cihaz bu değil mi???
    TV Box ATV1000

Valla bende sipariş vereceğim ama kararsız kaldım.Tam hah iyiymiş diyorum,bir arkadaş geri vereceğim diyor...Bir türlü karar veremedim...
  • Bu son gelen update'i sorunsuz yukleyince 1080p videolardaki kirilma sorunu cozuldu mu?
  • Bu cihaz Geniatech ATV1000'in aynısı.
    Ben Geniatech ATV3000 aldım.Hong Kong'dan Kargoya verildi, gelince incelemelerimi yazarım.
    ATV3000'in Dark'tan farkı : Tüplü tv için svideo çıkışı var,mini usb,optik ses çıkışı,içine sata hdd girebiliyor ve çift kumanda 190$
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Bu cihaz Geniatech ATV1000'in aynısı.
    Ben Geniatech ATV3000 aldım.Hong Kong'dan Kargoya verildi, gelince incelemelerimi yazarım.
    ATV3000'in Dark'tan farkı : Tüplü tv için svideo çıkışı var,mini usb,optik ses çıkışı,içine sata hdd girebiliyor ve çift kumanda 190$

yabancı sitelerde de bundada 1080p de sorun olduğu yazılmış.
  • arkadaşlar 1080p de kırılma ve takılma yok( Avatar dts 1080 mkv).yeni güncelleme ile altyazı türkçe karakter sorunu giderilmiş.Yanlız HD FİLM İZLE adlı programda tam ekran görüntüde sanki ekran zoomlanmış gibi gösteriyor.altan ve üsten görüntüde bir miktar kırpılma var gibi.
    dolayısyla altyazının bir kısmı ekran altında kalıyor ve okunmuyor.Bu problemin bir çözümü var mı acaba.? (kendi medya playerinde herhangi bir ayar göremedim.)selamlar..
  • 10 dk önce Akorteki aradım bu kırılma sorunu yeni güncelleme ile çözülememiş 1 hafta 10 gün sonra yeni bir update daha gelecek dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

quote:

1080p filmim olmadığından umrumda değil.İşlemci müsait.Muhakkak düzeltirler.
    Gomplayer'ın veya vlc'nin androidi varsa onu kullanırım.En iyileri bunlar.
    Elimdeki filmler çoğunlukla xvid ve 720p,asıl internet performansı için aldım.

Eski bir ezcool hd dream kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim.Android olmayan media playerların ömürleri bir yere kadar.
    Güncelleme çıkmazsa patladı gitti.Bu yüzden hemen satıp androide geçtim.
    Yarın öbürgün zart formatı çıktı kodekle güncelle geç,sizede tavsiye ederim.

• ya 1 haftadır takip ediyorum Allah rizasi icin biri su webcam ve usb modem avea varsa taksın denesin sonucunu yazsin.

Sonucta netten siparis verecegim omaqdı deyip iade etmekle ugrasmak istemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

quote:

1080p filmim olmadığından umrumda değil.İşlemci müsait.Muhakkak düzeltirler.
    Gomplayer'ın veya vlc'nin androidi varsa onu kullanırım.En iyileri bunlar.
    Elimdeki filmler çoğunlukla xvid ve 720p,asıl internet performansı için aldım.

Eski bir ezcool hd dream kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim.Android olmayan media playerların ömürleri bir yere kadar.
    Güncelleme çıkmazsa patladı gitti.Bu yüzden hemen satıp androide geçtim.
    Yarın öbürgün zart formatı çıktı kodekle güncelle geç,sizede tavsiye ederim.

Hocam; ne zaman sipariş verdiniz? ayrıca sizin cihaz ile dark'ın işlemcisi aynı mı?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.