Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) DARK ANDRE BOX CİHAZIMIN FABRİKA AYARLARINA GİRDİM ; CİHAZI TEKRAR AÇTIĞIMDA FLASH, ADOP, ATORRENT, OYUNLAR VB. BİR ÇOK UYGULAMALARIM GİTTİ. VE CİHAZ VİDEO AÇMIYOR, OYUN OYNAMIYOR....CİHAZIM YENİ YAZILIM GEREKTİRMEKTE. LÜTFEN YARDIM!

2) BİR DE OYUN VE PROGRAM İNDİRME YÖNTEMİNİ AYRINTILI YAZARSANİZ...
  • cosibik ve bu ürüne sahip arkadaşlar oyun videolarıda paylaşırsa seviniriz. mesela android için hazırlanmış pes, call of duty, asphalt 6, assian creed gibi oyunları oynatabiliryor mu? merakla bekliyoruz... bence önemli küçükte olsa oyun konsolu keyfi de çıkarabilir miyiz?

forumdaşları bilgilendirelim... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Evet sonunda ekranda belirdi.Ben aşağıdaki listeden gümrüğe takıldığını anlıyorum.Varmı başka yorumu olan?

1.Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 22/02/2012 15:31:03

2.İptal Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 22/02/2012 15:31:39

3.Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 22/02/2012 15:33:08

Topkapıdaki posta işleme merkezini aradım.Gümrükte görünüyor ama bu gümrük ödeyeceğim manasına gelmiyor.Kontrolleri bitmemiş daha
    Ayrıca parantez içinde yazan "GÜMRÜKLÜ" ibaresi oranın adıymış,yani gümrüğe takıldı manasına değil.
    Eğer takılırsa "GÜMRÜKTE BEKLETİLİYOR" diye yazarmış.Şimdilik bu kadar.

• Gümrüklü diye yer adı mi olurmuş arkadas ya :D heyecan yaptırıyorlar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Gümrüklü diye yer adı mi olurmuş arkadas ya :D heyecan yaptırıyorlar :D

Androidcü gibi bir sey bu gümrüklü herhalde. Yada yesilköyun bir ilcesimi nedir artik....
  • Konu içinde cihaz ile ilgili sorulmuş onlarca soru var, ama ne hikmetse kimse yardımcı olmak istemiyor.
    onun yerine daha kargodan gelmemiş gümrüğe takılmış bir cihaz ile ilgili onlarca mesaj yorum yapılıyor.

" yok gümrüklü müymüş yok o nasıl isimmiş,yok gümrük bedeli olacakmı yok bilmen ne"

herkez kendi derdinde.. burada sorularımıza cevap alamıyoruz. ben cevap almayı beklemedim ve cihazı aldım. dün akşam biraz deneme şansım oldu ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum
    cihazın kapağında güncelleme yapılmıştır bandı var bu son bir kaç gün önce gelen güncellemeyi kapsıyor mu bilmiyorum.

-- 1080 formatı ve kırılmaları test edemedim. ama 720 de oldukça tatminkar. benim için yeterli

-- İnternet uygulamaları fena değil, ilk başta fazla basit gibi geldi ama yeni indirdiğiniz programcıklarla güzelleşiyor.

-- Ayarlar menusu bence basit kalmış, bir cep telefonu ayarlarından öteye gidememiş. bence daha ayrıntılı olmalıydı. örneğin mouse hızını arttırmak istedim ama ayar yok (yada ben bulamadım.) mouse hızı biraz yavaş geldi ya ben bilgisayarda çok hızlandırarak kullandığım için bana da öyle gelmiş olabilir.

-- Cihazı açma kapama olayını tam kavrayamadım, tam kapama yaptıktan sonra açılışını bir türlü beceremedim.iki kez yaptım ama hala nasıl açıldı anlamadım. anlaşılan devamlı STAND BY konumunda kullanacaz. ki o da cihazı kapatıyor.

-- internetten dosya indirme işini denemedim ama bir iki sitede dolaşırken bana indirme yapacağım yeri sordu. muhtemelen dosya kayıt yerini gösterebiliyoruz.

-- Benim en çok merak edip forumda cevap alamadığım kısmı olan network için menusunde bir network bağlantı ikonu var, tıklayınca modem üzerinde bağlı diğer bilgisayarlardaki paylaşımlı diskleri ve klasörleri görüyor ama içine giremiyorum yada ben beceremedim, bu akşam detaylı inceleyeceğim.

ama girilmiyor sanırım. yine de görmeside güzel. görüyorsa ilerde mutlaka oyraya girmeninde bir yolunu buluruz :D

--Kendi kumandası va klavyesi kullanışlı. ekstra mouse taktım daha güzel oldu.muhtemelen kablosuz iyi mouse ile kumandanın mouse kısım nı kullanmadan daha akıcı bir şekilde kullana bilirim.

--Market ten indirdiğiniz oyunlarda sıkıntı yok ama ben daha gelişmiş oyunları oynayabilecekmi diye çok merak ediyordum. elimde bir kaç tane oyun vardı onları kurdum ama ne yazıkki çalışmadılar muhtemelen formatları buna uygun değil.

*SAMURAI VENGENANCE oyunu açtı ama giriş sayfasında kaldı. oyunu başlatamıyoruz veya herhangi bir işlem yapamıyoruz.
    *LEGEND HEROS oyunu hiç açmadı hata verdi.
    *spy mouse. bu oyunun kurulumunu yaparken SD kart istedi. bu akşam kart takım detaylı kurulum deniyeceğim.
    *BACKSTAB kurulumunu bu akşam deniyeceğim ama çalışacağını düşünmüyorum.

sizlerden de denediğiniz oyunlar olursa lütfen burada paylaşın arkadaşlar.

-- en beğendiğim uygulama HD FİLİM İZLE oldu. direk bir film arşivine sahip olmak gibi. kategorilere göre istediğiniz filmi seçip izleyebiliyorsunuz. artık eşimin " yeni film indirdin mi film izleyebilecekmiyiz" diye sormasına gerek kalmadı. gelsin filmler gelsin patlamış mısırlar. :D

-- video player ları güzel , alt yazı ismi ile film isminin uyumlu olup olmamasını dert ediyordum ama isim fark etmiyor. size alt yazıları göstersiyor seçiyorsunuz çok güzel ben beğendim.
    birde BS gibi alt yazıyı internetten otomatik arayıp bulsa süper olacak :D

ilk izlenimlerim bunlar arkadaşlar. cihaz benim hoşuma gitti, zaten bir blueray oynatıcı istiyorsum ama android box ve gelen eklentilerle cihazdan sıkılmadan uzun yıllar faydalanabilirz.

akşama detaylı bir inceleme yapıp yarın tekrardan yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotumuren -- 24 Şubat 2012; 9:33:24 >

• öncelikle sorumluluk alıp bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim daha detaylı incelemni bekliyoruz. bu arada pes, asphalt6, assian creed gibi oyunlarda ne gibi sonuçlar verir merak ediyorum... onları da deneyip videolarsan seviniriz....
  • @kotumuren
    Cihazın özellikleri gibi yurtdışından temin durumuda en az o kadar önemlidir diye düşünüyorum.
    Ben daha önce kimsenin getirmediği modeli getirdim ve haliyle arkadaşlarla bu durumu paylaşmam kadar doğal birşey olamaz.
    Kaç günde geliyor,gümrük,takılma bunlar önemli şeyler.

Arkadaşlar aşağıdan anladığım kadarıyla gümrüğe takılmadı ve dağıtım için hazırlıyorlar.Bilgilerinize...

1.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    22/02/2012 15:31:03
    2.
    İptal Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    22/02/2012 15:31:39
    3.
    22/02/2012 15:33:08
    4.
    Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    23/02/2012 13:06:46
    5.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
    23/02/2012 16:41:45
    6.
    Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
    23/02/2012 23:11:02
    7.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(KAĞITHANE POS.DAĞ.MERKEZİ)
    24/02/2012 08:20:10

• İstabulda'ysan bugün ya da yarın gelir.
  • quote:

@kotumuren
    Cihazın özellikleri gibi yurtdışından temin durumuda en az o kadar önemlidir diye düşünüyorum.
    Ben daha önce kimsenin getirmediği modeli getirdim ve haliyle arkadaşlarla bu durumu paylaşmam kadar doğal birşey olamaz.
    Kaç günde geliyor,gümrük,takılma bunlar önemli şeyler.

Arkadaşlar aşağıdan anladığım kadarıyla gümrüğe takılmadı ve dağıtım için hazırlıyorlar.Bilgilerinize...

1.
    22/02/2012 15:31:03
    2.
    İptal Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    22/02/2012 15:31:39
    3.
    22/02/2012 15:33:08
    4.
    Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    23/02/2012 13:06:46
    5.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
    23/02/2012 16:41:45
    6.
    Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
    23/02/2012 23:11:02
    7.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(KAĞITHANE POS.DAĞ.MERKEZİ)
    24/02/2012 08:20:10

Pazartersi gelir inşallah.

• Teşekkürler arkadaşlar;

Eğer pazartesi elimde olursa sipariş tarihinden itibaren 12 günde adresime gelmiş olur ki hız çok iyi bence
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar;

Eğer pazartesi elimde olursa sipariş tarihinden itibaren 12 günde adresime gelmiş olur ki hız çok iyi bence

Sizin sipariş ettiğiniz ürüne sanırım hdd takılıyordu, benim merak ettiğim ntfs dosya sistemini tanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Teşekkürler arkadaşlar;

Sizin sipariş ettiğiniz ürüne sanırım hdd takılıyordu, benim merak ettiğim ntfs dosya sistemini tanır mı?

Kesinlikle tanır.(yada tanıması lazım.) Yoksa full Hd filmleri bölüp bölüpmü koyacağız.
  • Arkadaşlar bu üründen bende aldım ürün genel olarak hoşuma gitti ancak hd oyunları açamadım anlayan varsa yardımcı olurmuuu
  • Ben de boyle bir cihaz ariyorum...dark yada ona muadil daha fonksiyonlu cihaz oneriniz var mi?? Darktan cok fazla sikayet duyunca yanasamdik cihaza , bende su anda tr dil destekli harici hdd baglanabilen baglanti fonksiyonlu cihaz onerisi bekliyorum arkadaslar...
  • şu network olayını çözebilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

Konu içinde cihaz ile ilgili sorulmuş onlarca soru var, ama ne hikmetse kimse yardımcı olmak istemiyor.
    onun yerine daha kargodan gelmemiş gümrüğe takılmış bir cihaz ile ilgili onlarca mesaj yorum yapılıyor.

" yok gümrüklü müymüş yok o nasıl isimmiş,yok gümrük bedeli olacakmı yok bilmen ne"

herkez kendi derdinde.. burada sorularımıza cevap alamıyoruz. ben cevap almayı beklemedim ve cihazı aldım. dün akşam biraz deneme şansım oldu ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum
    cihazın kapağında güncelleme yapılmıştır bandı var bu son bir kaç gün önce gelen güncellemeyi kapsıyor mu bilmiyorum.

-- 1080 formatı ve kırılmaları test edemedim. ama 720 de oldukça tatminkar. benim için yeterli

-- İnternet uygulamaları fena değil, ilk başta fazla basit gibi geldi ama yeni indirdiğiniz programcıklarla güzelleşiyor.

-- Ayarlar menusu bence basit kalmış, bir cep telefonu ayarlarından öteye gidememiş. bence daha ayrıntılı olmalıydı. örneğin mouse hızını arttırmak istedim ama ayar yok (yada ben bulamadım.) mouse hızı biraz yavaş geldi ya ben bilgisayarda çok hızlandırarak kullandığım için bana da öyle gelmiş olabilir.

-- Cihazı açma kapama olayını tam kavrayamadım, tam kapama yaptıktan sonra açılışını bir türlü beceremedim.iki kez yaptım ama hala nasıl açıldı anlamadım. anlaşılan devamlı STAND BY konumunda kullanacaz. ki o da cihazı kapatıyor.

-- internetten dosya indirme işini denemedim ama bir iki sitede dolaşırken bana indirme yapacağım yeri sordu. muhtemelen dosya kayıt yerini gösterebiliyoruz.

-- Benim en çok merak edip forumda cevap alamadığım kısmı olan network için menusunde bir network bağlantı ikonu var, tıklayınca modem üzerinde bağlı diğer bilgisayarlardaki paylaşımlı diskleri ve klasörleri görüyor ama içine giremiyorum yada ben beceremedim, bu akşam detaylı inceleyeceğim.

ama girilmiyor sanırım. yine de görmeside güzel. görüyorsa ilerde mutlaka oyraya girmeninde bir yolunu buluruz :D

--Kendi kumandası va klavyesi kullanışlı. ekstra mouse taktım daha güzel oldu.muhtemelen kablosuz iyi mouse ile kumandanın mouse kısım nı kullanmadan daha akıcı bir şekilde kullana bilirim.

--Market ten indirdiğiniz oyunlarda sıkıntı yok ama ben daha gelişmiş oyunları oynayabilecekmi diye çok merak ediyordum. elimde bir kaç tane oyun vardı onları kurdum ama ne yazıkki çalışmadılar muhtemelen formatları buna uygun değil.

*SAMURAI VENGENANCE oyunu açtı ama giriş sayfasında kaldı. oyunu başlatamıyoruz veya herhangi bir işlem yapamıyoruz.
    *LEGEND HEROS oyunu hiç açmadı hata verdi.
    *spy mouse. bu oyunun kurulumunu yaparken SD kart istedi. bu akşam kart takım detaylı kurulum deniyeceğim.
    *BACKSTAB kurulumunu bu akşam deniyeceğim ama çalışacağını düşünmüyorum.

sizlerden de denediğiniz oyunlar olursa lütfen burada paylaşın arkadaşlar.

-- en beğendiğim uygulama HD FİLİM İZLE oldu. direk bir film arşivine sahip olmak gibi. kategorilere göre istediğiniz filmi seçip izleyebiliyorsunuz. artık eşimin " yeni film indirdin mi film izleyebilecekmiyiz" diye sormasına gerek kalmadı. gelsin filmler gelsin patlamış mısırlar. :D

-- video player ları güzel , alt yazı ismi ile film isminin uyumlu olup olmamasını dert ediyordum ama isim fark etmiyor. size alt yazıları göstersiyor seçiyorsunuz çok güzel ben beğendim.
    birde BS gibi alt yazıyı internetten otomatik arayıp bulsa süper olacak :D

ilk izlenimlerim bunlar arkadaşlar. cihaz benim hoşuma gitti, zaten bir blueray oynatıcı istiyorsum ama android box ve gelen eklentilerle cihazdan sıkılmadan uzun yıllar faydalanabilirz.

akşama detaylı bir inceleme yapıp yarın tekrardan yazarım.

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

özellikle aşağıdaki konularda yeni incelemelerinizi bekliyorum.

Birde aşağıdaki uygulama nasıl birşey biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz. Direk bir siteye mi bağlanıyor acaba.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Teşekkürler arkadaşlar;

Kesin tanır.Çünkü Android işletim sistemi mevcut.Aksi halde usb'den taktığınız ntfs hdd formatlarıda tanımaz.
    Benim eski oynatıcı bile tanıyordu.
  • Takip
  • Almayi düşünüyorum, takip.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.