Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihaz Gold,Teknosa,Vatan Bilgisayar,Exa,Eksen gibi yerlerde satılıyormu? Fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Arkadaşlar bu cihaz Gold,Teknosa,Vatan Bilgisayar,Exa,Eksen gibi yerlerde satılıyormu? Fiyatı nedir?

eksende de 370 lira...ama taksitlerde fiat artırımı var.En azından benim woldcartıma

eksenbilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 29 Şubat 2012; 17:27:08 >
  • Torbaya eklenmiş
  • Facebook chat özelliği varmı? Facebook'ta oyunları çalıştırabiliyormu? Cihaz uzun süre çalışınca ses yapıyormu yoksa tamamen sessizmi çalışıyor? Isınma problemi varmı? Google Chrome-Firefox gibi programlar kurabilirmiyim? Birde Logitech Z-5500 Hoparlör'üm var, bu cihazla kullanmam mümkünmü arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 29 Şubat 2012; 18:04:24 >
  • Bu işe akıl sır erdiren var mı?

1.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    22/02/2012 15:31:03
    2.
    İptal Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    22/02/2012 15:31:39
    3.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    22/02/2012 15:33:08
    4.
    Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    23/02/2012 13:06:46
    5.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
    23/02/2012 16:41:45
    6.
    Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
    23/02/2012 23:11:02
    7.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(KAĞITHANE POS.DAĞ.MERKEZİ)
    24/02/2012 08:20:10
    8.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(KAĞITHANE POS.DAĞ.MERKEZİ)
    29/02/2012 15:29:42
    9.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
    29/02/2012 20:13:28

• hocam, siz nerede oturuyorsunuz, bu ürün kağıthaneden nereye gitmiş anlamadım

bu arada imzanın çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

hocam, siz nerede oturuyorsunuz, bu ürün kağıthaneden nereye gitmiş anlamadım

Adresim Okmeydanı,kağıthaneyi aradım,biz okmeydanına bakmadığımız için hadımköye geri gönderdik diyorlar.
    Zaten adımı yanlış yazmışlar.Telefondan rica ettim düzelttirmeye bakalım görevli ben paketi bulayım sizi ararım dedi.
    Gördüğüm kadarıyla PTT önemli bir şekilde memur zihniyetinden kurtuluyor.Kimle konuştuysam hepsi yardımcı olmaya çalıştı.
    Kimse başından atim gitsin demedi.Bu sevindirici ama bakalım paketimi nasıl geri alacağım.İstanbul'u dolaştı kerata

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

hocam, siz nerede oturuyorsunuz, bu ürün kağıthaneden nereye gitmiş anlamadım

Adresim Okmeydanı,kağıthaneyi aradım,biz okmeydanına bakmadığımız için hadımköye geri gönderdik diyorlar.
    Zaten adımı yanlış yazmışlar.Telefondan rica ettim düzelttirmeye bakalım görevli ben paketi bulayım sizi ararım dedi.
    Gördüğüm kadarıyla PTT önemli bir şekilde memur zihniyetinden kurtuluyor.Kimle konuştuysam hepsi yardımcı olmaya çalıştı.
    Kimse başından atim gitsin demedi.Bu sevindirici ama bakalım paketimi nasıl geri alacağım.İstanbul'u dolaştı kerata

Kağıthane posta dağıtım merkezi zaten okmeydanında, nasıl olurda okmeydanı bölgesine bakmaz ilgiç

Memurların duyarlılığı konusunda haklısınız, benimde bir gönderim sizin ki gibi dolaştığında Kağıthane posta dağıtımı aradım, memur telefonumu aldı, ben araştırayım size dönerim demişti, 10 dakika sonra aradı paketiniz bende, size gönderiyorum demişti.

• quote:

Facebook chat özelliği varmı? Facebook'ta oyunları çalıştırabiliyormu? Cihaz uzun süre çalışınca ses yapıyormu yoksa tamamen sessizmi çalışıyor? Isınma problemi varmı? Google Chrome-Firefox gibi programlar kurabilirmiyim? Birde Logitech Z-5500 Hoparlör'üm var, bu cihazla kullanmam mümkünmü arkadaşlar?

Bir de ekmek, kurabiye filan yapıyorsa tadından yenmez valla.
  • Dealextreme'de kumandayı satıyorlar 45$

http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-mini-handheld-wireless-keyboard-with-mouse-function-white-3-aaa-35860

Merak ettiğim birşey var.Acaba kumandanın wifi aparatı sadece alıcı mı? yoksa alıcı-verici mi?
    Bunu şunun için soruyorum.Cihazın içinde gizli bir usb çıkışı var.Bu wifi dongle oraya sürekli takılı sağlık açısından sakıncası olabilir mi diye düşünüyorum.
    Wifiyi kullanmasanda wifi dongle takılı ama sadece alıcıysa önemli değil.Yorumlarınız nedir?

• quote:

Facebook chat özelliği varmı? Facebook'ta oyunları çalıştırabiliyormu? Cihaz uzun süre çalışınca ses yapıyormu yoksa tamamen sessizmi çalışıyor? Isınma problemi varmı? Google Chrome-Firefox gibi programlar kurabilirmiyim? Birde Logitech Z-5500 Hoparlör'üm var, bu cihazla kullanmam mümkünmü arkadaşlar?

Şu sorulara cevap verebilcek biri yokmu, cihazdan alıcam çünkü arkadaşlar yardımınız lazım..
  • quote:

quote:

Şu sorulara cevap verebilcek biri yokmu, cihazdan alıcam çünkü arkadaşlar yardımınız lazım..

Ben bildiklerimi cevaplıyayım;

Facebook ve chat yapabilirsin.flaş 10.3'ü desteklediğinden oyunları oynaması gerekiyor.Cihaz fan olmadığından tamamen sessiz.İçinde pasif metal soğutucu var ama yinede ısınma için birşey diyemeyeceğim.Android işletim sistemi için yazılmış tüm tarayıcıları kurup kullanabilirsin.eski RCA(tos jak) analog ses sistemini bile desteklediğinden bence bağlayamayacağın ses sitemi olmaz.Hele hele hoparlöründe optik ses girişi varsa tadından yenmez.
    Umarım sizi biraz olsun aydınlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

quote:

Ben bildiklerimi cevaplıyayım;

Facebook ve chat yapabilirsin.flaş 10.3'ü desteklediğinden oyunları oynaması gerekiyor.Cihaz fan olmadığından tamamen sessiz.İçinde pasif metal soğutucu var ama yinede ısınma için birşey diyemeyeceğim.Android işletim sistemi için yazılmış tüm tarayıcıları kurup kullanabilirsin.eski RCA(tos jak) analog ses sistemini bile desteklediğinden bence bağlayamayacağın ses sitemi olmaz.Hele hele hoparlöründe optik ses girişi varsa tadından yenmez.
    Umarım sizi biraz olsun aydınlatabilmişimdir.

Hocam çok teşekkür ederim, bu cihazın tek sorunu 1080p videolarda sanırım, varmı başka göze çarpan negatif yönü?

• Rica ederim.Cihazım elimde olsun hepsini deneyeceğim.Yukarıda yazdıklarım tamamen emin olduğum konular.Yalnız Darkın sattığı üründe optik ses çıkışı ve tüplü tv'ye bağlamak için cvbs çıkışı yok.Benim çinden aldığım Geniatech ATV3000'de hepsi var.Yanlışlık olmasın.
  • konu açıldığı ilk günden beri forumu takip ediyorum ürünü 1080p deki kırılmalardan dolayı alıp almama konusunda karar verememiştim sonra dayanamayıp aldım güncellenmiş bir şekilde geldi 45gb lık 1080p film açtım sorun yok youtubedaki 1080p videolarda sorun devam etmekte ürünün mantığı çok çok iyi fakat android işletim sisteminin daha 40 fırın ekmek yemesi lazım uygulama yüklüyorum makina hata verip reset atıyor film açıp kapatıp müzik açıyorum donuyor kapanıyor iyi mi yaptım kötü mü bilemeyeceğim fakat çok tatmin etmediği için dün iade ettim eğer sadece media player olarak kullanacaksanız evet güzel ama diğer fonksiyonların daha çok gelişmesi lazım içindeki işletim sistemi telefon için olmasıda cabası ürün kendini telefon olarak görüyor. ürün çok ta stabil değil özet olarak keşke aynı ürünün ios işletim sistemlisi olsa

• Root etmeyi deneyen var mı? Garantide bi sorun oluşturabilir mi bu? Linux düşünen oldumu hiç?
  • herkese iyi akşamlar bende dark android box kulaniyorum herşeyden memnunum ama benim esas sorum içinizde android box a external hdd takıp içerisine bişey indiren varmi sanirim bağlanan hdd sadece read only olarak kulaniliyor bunu test eden varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnx17

herkese iyi akşamlar bende dark android box kulaniyorum herşeyden memnunum ama benim esas sorum içinizde android box a external hdd takıp içerisine bişey indiren varmi sanirim bağlanan hdd sadece read only olarak kulaniliyor bunu test eden varmi

Bu sorunun cevabını bilen varsa bende haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnx17

herkese iyi akşamlar bende dark android box kulaniyorum herşeyden memnunum ama benim esas sorum içinizde android box a external hdd takıp içerisine bişey indiren varmi sanirim bağlanan hdd sadece read only olarak kulaniliyor bunu test eden varmi

aradığınız cevaplar eski mesajlarda mevcut.. ben bununla ilgili bir mesaj yazmıştım. alıntıda görebilirsiniz.
    biraz daha dikkatli okuyunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

arkadaşlar hafta sonu yaptığım birkaç tespiti aktarmak istiyorum..

internet için delpfini kurdum, internette dolaşmak için çok güzel ama ne yazık ki delpfin de dosya indirirken kayıt edebileceğimiz yeri seçemiyorum. kendi dahili hafızasına kaydediyor.
    eğer internetten bir dosya download edecekseniz mecburen kendi tarayıcısını kullanmak zorundayız çünkü kendi internet tarayıcısı ile download edilecek USB/HDD/SDcard alanı seçilebiliyor.

aynı şekilde torrent dosyaları için için download edilecek alan belirlenebiliyor.ben 1TB lık diski bağladım.. bu akşam ilk büyük kapasiteli torrent dosyamı indireceğim.

• bunun kendi tarayıcısıyla alaksi yok taktiğiniz hdd ye yazma yetkisi vermiyor cihaz yani takilan hdd sadece read-only olarak kulaniliyor yani içerisine pc den bişey kaydederseniz okuma yetkiniz var ama darktan hdd kayıt yetkisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnx17 -- 2 Mart 2012; 9:13:21 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.