Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende başından beri bu konuyu takip ediyorum.
    soran2 den aldığım cesartle bende sipariş verdim ATV3000 cihazından.
    http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/e_detail.jsp?mail_type=parcel_ouw&tracknbr=CP849990727HK&localno=CP849990727HK
    Adresinden bakabilirsiniz. soran2 sana birşey sormak istiyorum. Senin cihaz kaç günde gelmişti. Ben 27 şubatta aldım ama
    hala gelmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebiltekin

Merhaba arkadaşlar, bende başından beri bu konuyu takip ediyorum.
    http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/e_detail.jsp?mail_type=parcel_ouw&tracknbr=CP849990727HK&localno=CP849990727HK
    Adresinden bakabilirsiniz. soran2 sana birşey sormak istiyorum. Senin cihaz kaç günde gelmişti. Ben 27 şubatta aldım ama
    hala gelmedi...

Hayırlı olsun,ben memnunum.Güzel cihaz.Çoğalalımda paylaşım olsun Senin kargo Hong Kong'dan 3 martta çıkmış,biraz bekle.
    Benim kargo,normalde 10-12 gün içinde elimde olurdu ama postaneler arası anlaşmazlıktan kargo biraz gecikti.17 gün civarında elimde oldu.
    Kutudan 2 kumanda çıkıyor,normal infrared olanı bende çıkmadı.Gümrükte mi birşey oldu,çinden mi gelmedi anlayamadım.Çünkü kargoyu gümrükte açmışlar.
    Neyseki firmayla irtibata geçtim,anlayışla karşıladılar.Şu an kumandayı adresime kargoladılar,bedelsiz gönderiyorlar.Ben sadece kargoyu takip numaralı istediğimden 4$ ödeme yaptım.Takipsiz olarak gönderselerdi ücret istemeyeceklerdi.Siz siz olun takipsiz hiçbirşey getirtmeyin.Hiçbir hak iddia edemezsiniz. Kargonuz kaybolabilir.

• Youtube videolarını halen oynatamadım.Dün akşam Dolphin HD browser yükledim ve dailymotion sitesindeki videoları tabiri caizse çatır çatır oynattı.
    Geniatech ATV3000 çok hızlı 1GHZ işlemcisi var.Bildiğim kadarıyla Darkın cihazı 800mhz,arkadaşların yoğun şikayeti olan yavaşlık bundan dolayı oluyor olabilir.

Arkadaşlar şu an ttnet 12gb kota ayda 39TL ödüyorum.Bu kota bana yetmiyor.Bu ödediğim parayı geçmeyecek sınırsız bağlantı tavsiyeniz var mı?
  • Ben kargo için ücret ödemedim. Kayıtlı olarak ta istemedim. O yüzden kayıtsız geliyor sanırım.
    Yani türkiyeye girdiğinde kayıtlı olarak göremeyebilirim heralde.
    sana birşey sormak istiyorum soran2, sen nasıl istemiştin kargoyu. Sen ptt deki durumunu nereden
    görebiliyordun?

Cihaz kazasız belasız gelirse, paylaşımlarımızı arttırırız :) Bakalım benden çift kumanda çıkacakmı...
  • quote:

Ben kargo için ücret ödemedim. Kayıtlı olarak ta istemedim. O yüzden kayıtsız geliyor sanırım.
    sana birşey sormak istiyorum soran2, sen nasıl istemiştin kargoyu. Sen ptt deki durumunu nereden
    görebiliyordun?

Cihaz kazasız belasız gelirse, paylaşımlarımızı arttırırız :) Bakalım benden çift kumanda çıkacakmı...

Senin cihazın kayıtlı geliyor,yukarıda paylaştığın numara takip numarasıdır.Adım adım her hareketini görürsün merak etme.Türkiyedeki hareketler 1-2 güne ekranda belirir.

Kayıtsız posta denilen şey adi evrak hükmündedir.Hani apartmanın kapısına zarfları bırakır giderler ya,o şekil,postacı seni aramaz,uğraşmaz,adresi buldunmu koyar apartmanın girişine gider.Ama kayıtlı postada,buna iadeli-taahütlüde diyebiliriz,hesap sorabilirsin.Hakkını arayabilirsin.Postacı adrese teslim etme durumunda,yoksa hesap verir.
    Çin sitelerinde ürünlerinin takip numarası ile yollanabilmesi için bazı kotalar vardır.Her siteye göre değişir.Mesela dealextreme'de 15$'lık toplam alışverişten itibaren gönderilerin takip numarası ile kargoya verilir.Yani senin takip numarası isteyip istememen önemli değil,limiti geçtiğin an takip numaralı işleme koyarlar.Takip numarasız yurtdışından birşey getirmek tam bir gaflet,kaybolsa nereye soracağını bile bilemezsin.Zaten kimseden cevap alamazsın.

PTT'nin aşağıdaki linkini tıkla ve sana verilen takip numarasını kutucuğa yapıştır,sorgulaya bas döküman karşına gelir.

http://212.175.152.56/index.snet?wapp=internationalDeliveryTracking_tr

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Ben kargo için ücret ödemedim. Kayıtlı olarak ta istemedim. O yüzden kayıtsız geliyor sanırım.
    görebiliyordun?

Senin cihazın kayıtlı geliyor,yukarıda paylaştığın numara takip numarasıdır.Adım adım her hareketini görürsün merak etme.Türkiyedeki hareketler 1-2 güne ekranda belirir.

Kayıtsız posta denilen şey adi evrak hükmündedir.Hani apartmanın kapısına zarfları bırakır giderler ya,o şekil,postacı seni aramaz,uğraşmaz,adresi buldunmu koyar apartmanın girişine gider.Ama kayıtlı postada,buna iadeli-taahütlüde diyebiliriz,hesap sorabilirsin.Hakkını arayabilirsin.Postacı adrese teslim etme durumunda,yoksa hesap verir.
    Çin sitelerinde ürünlerinin takip numarası ile yollanabilmesi için bazı kotalar vardır.Her siteye göre değişir.Mesela dealextreme'de 15$'lık toplam alışverişten itibaren gönderilerin takip numarası ile kargoya verilir.Yani senin takip numarası isteyip istememen önemli değil,limiti geçtiğin an takip numaralı işleme koyarlar.Takip numarasız yurtdışından birşey getirmek tam bir gaflet,kaybolsa nereye soracağını bile bilemezsin.Zaten kimseden cevap alamazsın.

PTT'nin aşağıdaki linkini tıkla ve sana verilen takip numarasını kutucuğa yapıştır,sorgulaya bas döküman karşına gelir.

http://212.175.152.56/index.snet?wapp=internationalDeliveryTracking_tr

Teşekkürler soran2. aynı takip numarası ile PTT den sorgulayabileceğimi bilmiyordum.
    Ben dediğin gibi takipsiz bir şekilde zavvi.com dan 2 kere oyun aldım.
    apartmanın girişine atıp gitmişler kutuları :) Ama ulaştı en azından ikiside.

soran2 : youtube dan video izlemek için, internet tarayıcısınımı kullanıyorsun. Eğer tarayıca göstermiyorsa,
    youtube application u var market de onunla denesene.
    Birde şu adresi dene istersen
    http://www.youtube.com/leanback

• Youtube uygulamasınıda indirdim,browser üzerindende denedim.Tam oynatma aşamasına geliyor,yüklüyor ama boşa.
    Bi de senin dediğini bir deneyeyim akşama,bakarsın olur.
  • quote:

Youtube videolarını halen oynatamadım.Dün akşam Dolphin HD browser yükledim ve dailymotion sitesindeki videoları tabiri caizse çatır çatır oynattı.
    Geniatech ATV3000 çok hızlı 1GHZ işlemcisi var.Bildiğim kadarıyla Darkın cihazı 800mhz,arkadaşların yoğun şikayeti olan yavaşlık bundan dolayı oluyor olabilir.

Arkadaşlar şu an ttnet 12gb kota ayda 39TL ödüyorum.Bu kota bana yetmiyor.Bu ödediğim parayı geçmeyecek sınırsız bağlantı tavsiyeniz var mı?

Darkta 800mh çift çekirdek var. Hız olarak emin olun 1 den aşağıda olacağını düşünmüyorum.

HD oyunlar ve bazı uygulamalar sizde çalışacakmı bende merak ediyorum.. darkta çalışmayan uygulamalar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

quote:

Youtube videolarını halen oynatamadım.Dün akşam Dolphin HD browser yükledim ve dailymotion sitesindeki videoları tabiri caizse çatır çatır oynattı.

Darkta 800mh çift çekirdek var. Hız olarak emin olun 1 den aşağıda olacağını düşünmüyorum.

HD oyunlar ve bazı uygulamalar sizde çalışacakmı bende merak ediyorum.. darkta çalışmayan uygulamalar mevcut.

Bana sizde çalışmayan uygulama ve oyunları söyleyin,deneyeyim.
    Sizde youtube'da sorun var mı?

• Akadaslar hangi oyunları kumanda ile rahatça oynayabiliyorsunuz? Mesela telefon icin ekranın sagına ve soluna tiklanarak oynanan bir oyunu oynamak icin kumandadan bir ayar yapmak gerekiyor mu?
  • Ürünün orjinali bu sanırım;

http://www.mygica.com/product.asp?id=145

Dark üzerine marka bastırıp Türkiye'de satıyor. Geniatech'in ATV3000 isimli ürününü de bu firma üretiyormuş;

http://www.mygica.com/product.asp?id=151

quote:

Merhaba arkadaşlar, bende başından beri bu konuyu takip ediyorum.
    hala gelmedi...

Ürünü hangi siteden aldığınızı yazabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 8 Mart 2012; 10:44:55 >

• Dark'ın cihazından bende satın aldım. En büyük eksiği NTFS dosya sistemine yazamaması. Bu eksiklik cihazın değilde, Android işletim sisteminin eksikliği sanırım.
    Biraz araştırma yaptım buna bir çözüm bulamadım. NTFS dosya sistemini tanıyor ancak sadece okuma yapabiliyor.

Torrent cihazı olarak alıp, açık bırakmayı düşünenler bu konuyu bir daha düşünsün. NTFS dosya sistemi olmadan 4 GB üstü dosya indiremezsiniz.

Bu konuda çözümü olan varsa duymak isterim.
  • Fabrika ayarlarına dön diyince paketten çıktığından da öncesine gitmesi ilginç olmuş.

Dün akşam kurdum bende, ilk sorunum, sd card mount edilmiş iken, ne hikmetse market birşey indiremiyor. unmount ettiğimde çalışıyor sadece, nedeni konusunda fikir sahibi olan var mı ?
    sd card'da sıkıntı yok, file browser ile girip içindeki apk'ları kurabiliyorum, birde fat32 500G usb bağlı sda'da.
    Net bağlantısını hem kablolu hem kablosuz denedim, market indiremezken (sd mount iken), web de dolaşmak, youtube'dan birşeyler izlemek mümkün, market de arayıp bulabiliyor istediğim şeyi ama indiremiyor.
  • Evet bende dün başka bir market sitesinden birşeyler indirmeye kalktım,sd kart sordu.Eski 32mb'lık kartım vardı.Taktım ama tanımadı galiba,çokta kurcalamadım bir ayarı vardır muhakkak.
  • Dün ATV3000'e 2gb sdcard taktım ve içine download yaptım.Ayrıca içindeki müzikleri oynattım,bu arada cihazın çok kaliteli bir ses çıkışına sahip olduğunu öğrenmiş oldum.
    Adobe flash player 11.1'i yükledim ama yine youtube yok.Darkın cihazında youtube videolarını oynatabiliyormusunuz?
  • quote:

Dün ATV3000'e 2gb sdcard taktım ve içine download yaptım.Ayrıca içindeki müzikleri oynattım,bu arada cihazın çok kaliteli bir ses çıkışına sahip olduğunu öğrenmiş oldum.
    Adobe flash player 11.1'i yükledim ama yine youtube yok.Darkın cihazında youtube videolarını oynatabiliyormusunuz?

Dark ta youtube videolarında sıkıntı yok. hem browserdan hemde youtube eklentisinden rahatlıkla izlenebiliyor.dün akşam epey bir video izledim.

SD kart olayı çokta garipsemiyorum aslında. cihaz telefon için yapılmış bir android uygulaması olduğu için herşey de ilk başta SD kart uygulaması istiyor.. benden daha istemedi ama oyun kurarken çok sıkıntı oluyor.
    kallvai oyunları için dataları indiriyorum sd kartı takın diyor. ama sadece oyun kurulumda bu uyarı ile karşılaştım.
    internent dosya indirirken yada başka bir uygulama için istemedi

• quote:

quote:

Dün ATV3000'e 2gb sdcard taktım ve içine download yaptım.Ayrıca içindeki müzikleri oynattım,bu arada cihazın çok kaliteli bir ses çıkışına sahip olduğunu öğrenmiş oldum.

Dark ta youtube videolarında sıkıntı yok. hem browserdan hemde youtube eklentisinden rahatlıkla izlenebiliyor.dün akşam epey bir video izledim.

SD kart olayı çokta garipsemiyorum aslında. cihaz telefon için yapılmış bir android uygulaması olduğu için herşey de ilk başta SD kart uygulaması istiyor.. benden daha istemedi ama oyun kurarken çok sıkıntı oluyor.
    kallvai oyunları için dataları indiriyorum sd kartı takın diyor. ama sadece oyun kurulumda bu uyarı ile karşılaştım.

Enteresan.Darkın cihazı,yani sizdeki ATV1000,benimki ATV3000,yani üst versiyon.Oynatması lazım.Acaba sizin cihazda olupta bende olmayan nedir?

Sizden ricam.Çalışan uygulamalardaki programları buraya yazmanız.Benimkiyle karşılaştırayım.Belki yüklemediğim ufak bir eklenti yüzünden oluyor olabilir.

File browser ile harici sd karta müdahale etmek çok kolay.Ben kullanıyorum.Tavsiye ederim.

Müzik çalar olarakta şu ana kadar bulduğum en iyi program Tiny Player.

Sizlerde sevdiğiniz programları paylaşırsanız güzel bir ortam oluşur,işimiz kolaylaşır.

• quote:

quote:

quote:

Enteresan.Darkın cihazı,yani sizdeki ATV1000,benimki ATV3000,yani üst versiyon.Oynatması lazım.Acaba sizin cihazda olupta bende olmayan nedir?

Sizden ricam.Çalışan uygulamalardaki programları buraya yazmanız.Benimkiyle karşılaştırayım.Belki yüklemediğim ufak bir eklenti yüzünden oluyor olabilir.

File browser ile harici sd karta müdahale etmek çok kolay.Ben kullanıyorum.Tavsiye ederim.

Müzik çalar olarakta şu ana kadar bulduğum en iyi program Tiny Player.

Sizlerde sevdiğiniz programları paylaşırsanız güzel bir ortam oluşur,işimiz kolaylaşır.

Dark ın update imagesini kurup onu deneyin diyeceğim ama tam bilemiyorum..
    Neden derseniz ben yoğutube videoları için hiç bir eklenti indirmedim. cihazı kutusundan çıkarttım, ağ kablosunu taktım ve youtuba sorunsuz giriyordu. yani flash player yada herhangi bir eklenti kurmadan.

Çalışan uygulamalar ile ilgili bu hafta sonu uygulamaların çoğunu bir kontrol edeyim,liste tarzında bir şeyler yaparım.
    Müzik dinlemek için hiç bir uygulama indirmedim. açıkçası pek müzk dinleyen birisi değilim, televizyonum mp3 dosyalarını çaldığı için de hiç bu cihazı mp3 yada müzik dinlemek için düşünmemeiştim ama kontrol edip buraya yazarım.

açıkçası uygulama olarak en çok çalışmasını istediğim uygulama "Whatsapp" olmuştu ama dark ta marketten kurulmadı.. apk sini indirdim. bu akşam direk oradan kurmayı deneyeceğim. üzerinde bir GSM hattı olmadığı için çalışmama ihtimali yüksek ama bi umut işte

• Arkadaşlar merhaba cihazı almayı düşünüyorum. DigitürkWebPlay ligtv üyeliği aldım masaüstü pc var evde zor oluyor LCD ye bağlamak böyle küçük bir cihaza ihtiyacım var. Almak istiyorum almışkende diğer özelliklerinide kullanırım diyorum nete felan girmek gibi fakat acaba digitürk webplay dan maç yayınlarını açabilir mi. Çünkü site Microsoft Silverlight kuruyor ilk önce pcye sonra sitede ki tüm videoları açabiliyorsunuz acaba rica etsem kullanan arkadaşlar denemesini yapabilirler mi.https://www.digiturkplay.com.tr/Club/Uyelik/ buradan ücretsiz üye olunup yayın deneme bölümü var çok rica ediyorum bu özelliği deneyip bilgi verirseniz çok minnet duyacağım. Özel mesaj yolu ile veya mailime(serkan@toruun.com.tr) adresine çalıştı veya çalışmadı diye bilgi verebilirsiniz. Herkese teknolojili iyi günler dilerim. Sayın forum yöneticilileri umarım mesajımda bir yanlış yoktur. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.