Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lnx17

bunun kendi tarayıcısıyla alaksi yok taktiğiniz hd ye yazma yetkisi vermiyor cihaz yani takilan hdd sadece read-only olarak kulaniliyor yani içerisine pc den bişey kaydederseniz okuma yetkiniz var ama darktan hdd kayıt yetkisi yok

nasıl alakası yok ? ben direk olarak USB ye ve 1TB lık harici HD ye dosya indiriyorum.. orda tarayıcılı olan kısımı kendi tarayıcısı zaten dosya indirmeye kalkınca nereye indireceksin diye soruyor. onu kast ediyorum.

VE TEKRAR SÖYLÜYORUM DOSYAYI USB YE DOWNLOAD EDEBİLİYORSUNUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotumuren -- 12 Mart 2012; 14:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Arkadaşlar, Goldmaster yeni media player'lar sunmaya başladı. Ben HDM-175 kayıt özellikli ürünü aldım. Netsiparis.com, en ucuz satan yerdi. Bu, 3. media player'ım ve içlerinde gördüğüm kadarıyla en iyisi bu. Üstelik ürün desteği, tüketiciye gösterilen ilgi, yardım etme çabası çok etkileyici. Şimdi diyeceksiniz ki sen firmanın adamı mısın, reklamı mı yapıyorsun ama hayır. Alın, kendiniz deneyin. Beğenmezseniz zaten 7 gün içinde iade edebiliyorsunuz.

android?
    angrybeard?
    oyunlar sakalar eglence?...
  • cihazı bende kullanıyorum ,cihaz iyi fena değil artıları internette çok iyi hızlı,onlıne filim izlerken iyi müzik dinleme dvix izleme fena değil.eksileri ise facebook da flash oyunlarda inanılmaz kasıyor,sanki gücü yetmiyor,2 ci si ise sayfayı yukarı asağı tuslarını kullanıp bir iki saniye basılı tutunca sayfanın sonuna kadar götürüyor,video çıkısını 1080 p ye aldığım zamanda ufakta olsa cihazda yavaslama oluyor.

aldığına pismanmısın derseniz değilim yeni bir cihaz yazılım la düzeltile bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata42

cihazı bende kullanıyorum ,cihaz iyi fena değil artıları internette çok iyi hızlı,onlıne filim izlerken iyi müzik dinleme dvix izleme fena değil.eksileri ise facebook da flash oyunlarda inanılmaz kasıyor,sanki gücü yetmiyor,2 ci si ise sayfayı yukarı asağı tuslarını kullanıp bir iki saniye basılı tutunca sayfanın sonuna kadar götürüyor,video çıkısını 1080 p ye aldığım zamanda ufakta olsa cihazda yavaslama oluyor.

aldığına pismanmısın derseniz değilim yeni bir cihaz yazılım la düzeltile bilir.

Cihazı almayı bende düşünüyorum. Düşünürken de forumdan sizleri okumaya devam ediyorum. Bende android işletim sistemli telefon olduğu için aklıma şu soru geldi.

Android işletim sisteminde yüklediğiniz birçok program geri planda çalışmaya devam ediyor ve cihazın hem hızı hemde ram kısmının değerleri benim telefondan bile daha düşük.

Ben telefonda juice defender diye bir program kullanıyorum bu geri planda çalışan programları kapatıyor. Buna benzer bir sürü program var markette bunlardan birini denediniz mi?

Belki bu çözüm olabilir siz çözerseniz bende düşünmekten almaya doğru görüşümü değiştiririm.

İyi hafta sonları dileğimle

• Beklentileriniz bu kadar yüksekse görüntü işlemcisi sağlam, HDMI çıkışlı bir bilgisayar alıp TV'ye bağlayın arkadaşlar. Bi de kablosuz klavye+mouse taktınız mı tamamdır.
  • Selam arkadaşlar, kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak sadece.

Daha önce kullanmakta olduğum E-Great R1 hakkı rahmetine kavuştu maalesef, Android tabanlı olması sebebi ile market uygulamalarını TV ile entegre olabiliyor olması bu ürünü çok cazip kıldı benim için ve siparişini verdim pazartesi elimde olacak.

Ancak eski cihazımda yapabildiğim bazı işleri bu cihazda da devam ettirebilecekmiyim merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Öncelikle eski E-Great cihazımda aMule, Transmission gibi P2P dowload ürünlerini kullanıyordum, bunun yanında da harici olarak taktığım HDD/USB bellekleri networkte paylaştırıyordum, Evde 7/24 dowload PC ve/ya webserver olarak kullanıyordum.

Benim merak ettiğim konular;

1- aMule/eMule gibi edonkey paylaşımlar için bir uygulama kullandınız mı? kullandıysanız performansı nasıl? Bilindiği üzere Port yönlendirmesi downloadu etkileyen en önemli faktörlerden, portu kendiniz tanımlayabiliyormusunuz?

2- 1.nci soru built-in gelen Torrent Clientı içinde geçerli.

3- Harici olarak bağladığım diskleri netwrkümde paylaştırabiliyormuyum, yapabiliyorsam erişimlere user/password atayabiliyormuyum ve dosya aktarım hızı nasıl? (E-Great ve benzeri Linux kernel kullanan cihazlar Linux.un SAMBA protokolünün pek stabil olmamasından ve donanımlarının çok düşük olmasından dolayı sorun olabiliyor ve gigabit bağlantıda bile 3-4 Mb/sn bandwidth.i geçemiyor (IcyBOX Gigabit NAS ile birebir test ettim), haliylede 480P üzerindeki videoları notebook.tan seyredemiyordum.)

4- üzerinde bir HTTP server barındırabiliyormuyuz? web üzerimden yönetimini sağlayacak bir uygulama varmı??

Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba bu cihazla internet üzerinden işyerimdeki kameraları izleyebilir miyim acaba? Deneyen var mı?
  • Dün itibariyle, Çinden aldığım Geniatech ATV3000 elime ulaştı ama maalesef gümrükte paket açılmış,sonra tekrar bantlanmış.Gümrüğe takılmadı.348TL'ya mâl oldu.Kutuyu açtığımda 2 uzaktan kumandadan normal olanının(klavyesiz) kutuda olmadığını gördüm.Başka eksik yok.
    Şimdi kutu açıldığından gümrüktemi aldılar,Çinden mi eksik geldi anlayamadım.Ama kim yaptıysa haram zıkkım olsun.
    Hiçbirşeyde ispatlayamam.Aldığım firmaya durumu anlatan bir mail yollayıp kumandayı talep edeceğim.Bana iş çıktı.Sinir bozucu.

Gelelim cihaza;

Benimki Android 2.3.4 yüklü geldi.Çok kaliteli bir görünümü var.Tüm ekipmanları,sağlam ve kaliteli plastikten imal edilmiş,daha iyisi olmaz dedirtecek kadar iyi.Çok beğendim.RF Q klavye kumanda sorunsuz ve 3 ince kalem pille çalışıyor.Yarım saatte tamamen alıştım.Çok kullanışlı.RF aparatı yanında geldi.Cihazın üstündeki 4 usb portundan birine taktım hemen tanıdı.Hem 72 ekran tüplü tv'ye hemde projeksiyona bağladım.Görüntü kalitesi gayet iyi.Wifi algılaması çok iyi,zayıf değil.Hemen bağlanıyor.Wifiyi istemediğiniz zaman menüden kolayca kapatabiliyorsunuz.Menüler ve internet gayet hızlı,sadece youtube'da video oynatamadım.Video yükleniyor diyor sonra iptal oluyor.Haber sitelerindeki videoları gayet hızlı ve sorunsuz oynattım.Hoşuma gitmeyen yazı karakterlerinin olması gerekenden daha ufak olması.Belki benim göremediğim bir yerde bir ayarı vardır.Android markete girip bir dünya şey indirdim.Hepside çalıştı.Birkaç kere cihaz dondu,yeniden başlattım.Sebebini bilmiyorum.En çok hoşuma giden diziizle ve filmizleme siteleri,güzel ve net oynatıyor.1 TB usb HDD taktım hemen tanıdı ve içindeki filmleri oynattım.Oynatıcının iyi olması görüntü kalitesiyle doğru orantılı.4GB kendi belleği var henüz 250-300mb doldurabildim.
    Youtube'da inceleme yapan ve cihazın içini açan Kanadadaki adamın oynatıcısında fan yoktu,bunda var ve yinede sessiz.RF kumanda algılayıcısı onunkinde cihazın içindeydi bende harici geldi,böyle daha iyi,film seyrederken istersen çıkar,boşuna RF sinyaline maruz kalmassın ki gücü zarar vermeyecek kadar düşüktür zaten.Kumanda 3-4 metreden gayet kararlı çalışıyor,daha geriye gitmedim.Eski tip tos(RCA) girişlerinden ses sistemime bağladım,sorunsuz.Benim cihaz 3 amperlik adaptörle geldi.İçinede HDD bağlayınca hiç sorun olmaz.Dün 8-9 saat sürekli çalıştı hiç ısınmadı.Android marketten uygulamalar çok hızlı ve sorunsuz iniyor.1GHZ işlemci ve 512 ram uygulamalarda yeterli geliyor.Oyunlarda en ufak takılmayla kaşılaşmadım.Elime full HD film olmadığından henüz deneyemedim.Sonuç itibariyle parasını hakediyor ama daha gelişmeye ihtiyaçları var.

Dark android box kullanan arkadaşlara bir sorum olacak,sizde 2 kumanda var mı? yoksa tek mi?

• Tek kumanda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 118464

Tek kumanda var

Hımm,teşekkürler.Benim cihazla 2 adet kumanda geliyor.Kesin,Kutu içeriğindede yazıyor zaten

-IR REMOTE CONTROLLER
    -2.4GHZ Q KEYBOARD RF CONTROLLER(DARK'TAKİ KUMANDA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: 118464

Tek kumanda var

Hımm,teşekkürler.Benim cihazla 2 adet kumanda geliyor.Kesin,Kutu içeriğindede yazıyor zaten

-IR REMOTE CONTROLLER
    -2.4GHZ Q KEYBOARD RF CONTROLLER(DARK'TAKİ KUMANDA)

Ben de android box ta youtube videolarini oynatamiyorum
    Nedir bunun hikmeti
  • Cihazın uygulamalar kısmına bak " flash player" yüklü değil ise marketten indir tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo(_xp_)

Cihazın uygulamalar kısmına bak " flash player" yüklü değil ise marketten indir tekrar dene

flash 10.2 yüklü
  • Eğer browserdan giriyorsan nete browser'ın ayarlarında eklenti ayarı var bildiğim kadarıyla ona herzaman yada açık seçeneğinin seçili olup olmadığına bi bak istersen
  • Arkadaşlar almayı düşünüyorum, hangi siteden alayım? bir öneriniz var mı? (çok pahalı geliyor ama alternatifi olmadıgı için mecburen alacam)
  • Bugün Hepsiburada dan sipariş ettim.Forumu incelemeden hepsiburada daki acıklamalar ile sipariş vermiştim.5.1 im var.samsung LCD tv var.ses sistemini dolby bağlayamadım zaten hiç.tv nin kulaklık cıkısına taktım.6 sından da ses geliyor problem yok Yorumları okudum biraz rahatladım cok işlevli bir cihaz.sonucta 1080p izleyeceksem harddiski direk TV ye takarım izlerim.genelde dizi izleyeceğim ve torrentini kullanacağım.bilgisayarımı açtırmayacak gibi geliyor bana.Benim gibi, cok mükemmellik ve ayrıntı aramayanlar için yeterli ve ideal.
  • Forumu bir daha baştan okuyunca bir çok farklı konularda hata verdiği görülüyor. Hemen hemen herkesin makinası bazen benzer bazen farklı hatalar vermiş. Satışına da baktığımda sadece hepsiburadada satış gördüm. Acaba bunca yoğun hata sonucu diğer sitelerden toplatıldı mı? Biraz daha beklemeye karar verdim.
  • dark androit media playırı her aksam deneme fırsatım oluyor ,marketten uygulama indirdikçe makine yavaslıyor :) 1080p göründe iyi ama 3d görüntü 10/2 benden not alabilir.daha öncede yazmıstım netten flim izlerken hiç donmuyor 1 mb internet hızıma ragmen.

bazen cihazı öyle zorluyorumki ,öyle yükleniyorumki bazan duraklama oluyor ama bir kaç saniye sonra kendini düzeltiyor.

uzaktan kumandalı mause taktım rem harcar gibi makine %50 yavasladı ne is anlamadım.

sunu net bir bicimde söyleye bilirim vakit öldürmek için 10 numara cihaz

marketten bir sey indirdiğin zaman makineyi denetliyor uyumlu olup olmadığını yazıyor,bazıları uysada ya girmiyor yada programdan atıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: docc

Arkadaşlar Android tv boxları araştırırken bunu gördüm

http://www.ebay.com/itm/Pyramid-Distribution-Igogo-Android-TV-Box-With-Skype-Camera-/130656550865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6bbcbfd1#ht_2838wt_1272

Üzerinde 2 mp cam ve mic'i de var.

Donanım özellikleri benim aldığım Geniatech ATV3000 ile aynı.kumandasıda aynı fakat bu tüplü tvye falan bağlanmaz hiç sanmıyorum.
    Buna bu parayı verene kadar benim cihazdan alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.