Whatsapp'ta ahizeden sesli mesaj dinleme problemi
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz WhatsApp üzerinden tarafıma gelmiş olan sesli mesajları dinlerken telefonu kulağıma götürdüğümde ses ahizeden dinlemeye devam ediyor fakat yeni aldığım iphone 13 cihazimda gelen mesajları dinlemek istediğimde ekran kararıyor ve sessiz moda alıyor sesli mesajı ahizeden dinleyemiyorum
Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar bana yardım ederlerse çok sevinirim
Kron xc 4000 fren balatası
Kron xc 4000 fren balatası frene basınca çok ses yapıyor uyumlu fren balatası hangisi acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Mesela bu işimi görür mü
yurtdışı iphone xs servis sorunu (pozitif teknoloji)
Arkadaşlar merhaba
bir sorum olacaktı
bundan üç sene önce dubaiye giden bir arkadaşım iPhone XS model bir cihaz getirdi bana. ben de bunu pasaporta kaydettim ve üç senedir kullanıyorum. yalnız cihazın dokunmatiğinde problem oldu ben de Apple'a sordum yurtdışı cihaz olduğu için tamir etmediklerini ama yetkili servislerin tamiri yaptığını söylediler. ben de pozitif teknolojiden randevu aldım ve telefonumu götürdüm. Cihazda iki adet imei numarası olduğunu ama sadece bir tanesinin kayıtlı olduğunu bu yüzden tamir edemeyeceklerini söylediler. bu durum hakkında bilgisi olan var mı bana çok saçma geldi de
Yazıcılar ile ilgili bir sorun
Arkadaşlar merhaba iş yerinde bir problemle karşı karşıyayım sizden yardım istiyorum
Marketimizde kullandığımız bilgisayarımızı windows 7 den windows 10’a yükselttik
bilgisayarımıza üç tane yazıcı bağlı
Lazer yazıcı, etiket yazıcı ve tarayıcısı olan büyük bir yazıcı
Daha önce Windows 7 kullanırken kullandığımız muhasebe programında sürekli yazıcı seçmeye gerek kalmıyordu
mesela etiket modülündeyken etiket yazıcı otomatik seçili geliyordu önüme
Şu anda her defasında seçim yapmam gerekiyor
etiket yazdırmam gerektiğinde lazer yazıcı irsaliye yazdırmak istediğimde de etiket yazıcı seçili oluyor sürekli karışıyor
denetim masası yazıcılar ve tarayıcılar bölümünde “windows un varsayılan yazıcımı yönetmesine izin ver”
seçeneğiniz seçsem bile sorunu çözemedim
Siemens set üstü ocak demirleri boyamak mümkün mü?
|
Spotify premium 3 ay 0.99 TL
|
Gittigidiyor pupa %15 +100₺ wp
Araç tavsiyesi üç model arasında kaldım
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 95
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.949 (Bu ay: 221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 79 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar