Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün yorumlarını inceledim ve 1080p mkv dosyalarında sorun yaşandığını gördüm. Bu sorunu ben telefonumda yaşamıştım ve " mediafire/?74p2576s5iaelj4 " linkindeki (mediafire kısmındaki www ve com düzeltmelerini sizlere bırakıyorum) programı ile çözdüm. Birçok program denedim ve en iyi oerformansı bu program ile aldım.

Dark Media Player kullanan arkadaşlardan ricam bu programı indirip görüşlerini bize bildirmesidir.

Herkese teşekkürler
  • Herkese Merhaba,

Başlık altında yazılan mesajları okudum. Ben de açıkçası bir media player alacağım ve araştırma içerisindeyim. Bu cihazın Andorid işletim sistemine sahip olması ve yerleşik kablosuz alıcısı ile gelmesi okuduğum kadarıyla büyük artıları.

Bilmek istediğim bir şekilde bu cihaz ile TV kaydı yapmak da mümkün oluyor mu? Buna imkan veren herhangi bir Android uygulaması mevcut mudur? Yani Andorid üzerindeki TV izleme uygulamalarından buna imkan veren var mıdır acaba?

Açıkçası ben hem andorid telefon hem de tablet kullanıyorum ve araştırdığım kadarıyla buna olanak veren bir uygulama bulamadım henüz. Ayrıca TV izleme uygulamalarının da yabancı kanallar için çok sağlıklı çalışmadığını belirtebilirim.

Bununla birlikte Andorid markette bulunan Türk arkadaşlar tarafından yapılmış olan HD Film & Dizi izleme uygulamalarında da sıkıntılar yaşıyorum. Şöyle ki; film & dizilerde takılmalar oluyor, uygulama zaman zaman kapanıyor vs. Tahmin ediyorum uygulamalardan kaynaklanan benzeri sıkıntılar bu cihaz üzerinde de yaşanacak.

Sonuç olarak; bu cihazın tüm yapabildiklerini göz önüne aldığımda, çşft çekirdekli ve HDMI çıkışlı bir tabletten fazlası; Kumanda kontrolü ve oyun, USB'den bağlı HDD'den film oynatma (ki bunu bazı tabletler sunuyor). Bunun haricinde bu cihazın fim izlemek için tabletten çok çok daha kullanışlı olduğu noktalar nelerdir acaba?

Cevaplarınıza göre media player konusundaki kararımı vereceğim sanırım ve şu an aklımda olan bu cihaz ile Goldmaster'ın cihazı (TV'den kayıt özelliği bulunan).

Şimdiden herkese çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcson -- 13 Mart 2012; 17:48:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Bu cihaz Geniatech ATV1000'in aynısı.
    Ben Geniatech ATV3000 aldım.Hong Kong'dan Kargoya verildi, gelince incelemelerimi yazarım.
    ATV3000'in Dark'tan farkı : Tüplü tv için svideo çıkışı var,mini usb,optik ses çıkışı,içine sata hdd girebiliyor ve çift kumanda 190$

Merhaba öncelikle cihaz geldimi sorunsuz olarak. İkinci olarakta cahilliğimi bağışların ama, yazılımı turkcemidir yazılım guncellestitmeleri cihazın sitesinden mı indirilir yoksa Androit markettenmi. Yurt disından alınca tr dil problemi v.s. Bu sorun oluyormu. Bu cihazda donanımdan olarak kayıt yapma özelliği varmiileride yazılımla kayıt özelliği gelirmi
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan alacağım en çok kullanmak istediğim internet sitelerinden video izlemek lcd bağlayarak ve klavyesi sayesinde sörf yapmak hd uydu alıcım var onu değiştirmek istiyordum taki bu sabah bununla karşılaşana kadar bilgim vardı ama bu kadar detaylı olmamıştı çıkan sıkıntılar bugün hertürlü işletim sistemli cihazlarda var önemli olan cihazın güçlü işlemci ve rem ve kalite gerisi yazılımsal olarak çözülebiliyor
    ilk sayfada almak istedim sonra ki sayfalarda vaz geçip yurt dışından getirmeyi düşündüm baktimki hep aynı en iyisi burdan almak çünkü firma her şekilde yardımcı oluyor

sadece taksitle alacağım birkaç site önerisi istiyorum sizlerden hb. ve eksen den hariç varmı
  • arkadaşlar inceleme için çok tşkler

ben yakın zamana kadar dark media player almak istiyordum fakat bu ürünü görünce 100tl daha fazla verip android box almaya karar verdım
    dark media player ile kablosuz heryerden dosylarıma ulaşma olayı beni cezbetmişti. şimdi aklımda sour işaretleri var

fakat yapılan tum ıncelemelerde ağdan ulaşım hakkında bilgi verilmemiş

ağdan dosya paylaşımı ne hızda oluyor?
    ısınma sorunu, fan sesi varmı ?
    uyku modunda indirme devam eder mi?
  • Dün aklıma geldi bugün sabah araştırmaya başladım az öncede aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuzzy

Dün aklıma geldi bugün sabah araştırmaya başladım az öncede aldım :)

Tam da size başka bir cihaz önerecektim :) Ne diyelim hayırlı olsun

Dark Android box incelemesi

İkinci el forumundaki ilanım,

http://forum.donanimhaber.com/m_58436045/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58436045

Dark gibi angrybirds falan oynanmasa da, yukarıda bahsettiğiniz işleri yapmak için daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hatta size mesaj atmayı düşünüyordum. Sanalpazardan ilan açarsam taksitle alabilirsiniz diye :)
    Daha sonradan garantili cihaz almak istediğinizi görünce mesajı göndermekten vazgeçtim. Çünkü Logitech Revue yurtdışı cihaz. Amerika dışında satılmadığı için de Türkiye garantilisini bulmak mümkün değil.

İşletim sistemi daha güncel. (honeycomb yani 3,x serisi)
    Hd uydu alıcısı ile birbirine entegre edilebiliyor. (hd in ve out var)
    dark ile kıyaslanmayacak kalitede bir klavyeye sahip.
    Cihaz google tv olduğundan standart marketten farklı olan ayrı bir marketi daha var. Burada sadece google tv ye özel uygulamalar indirilebiliyor.

• halen iptal seceneğim var daha kargolanmadı
  • cihaz güzel marka bide ama klavye büyük 380 tl aldım box u bide 10 taksit oyun kumandadan wii gibi oynanması da var 2 tane ufaklık var 2,5 biri 1,5 yaşlarında onlara aldım aslında tvde herzman cizgi filim felan olmuyor reklamlar çocukalrın ensevdiği oyunda az daha büyüdüklerinde kullanacakları bişi bide ben de bazen komedi dizi si hariç dierlerini hiç sevmem o vakitlerde netten başka bişiyler seyretmek dün az daha dekoderi deiştirecektim bu istediklerimi fazlasıyla karşılayacak inş
  • Şuan araştırıyorum senin cihazı
  • Hayırlı olsun tekrar Çocuklar için android tabanlı çizgi film uygulamaları mevcut. Bilginiz olsun ;) Markette bulamazsanız bile, google dan çizgi film + apk gibi kelimelerle aratıp market dışı başka yerlerden indirip kurabilirsiniz. Hatta bendeki google tv de story books diye bir uygulama var. Sesli kitap misali ama ingilizce olduğundan benim çocuğun da pek ilgisini çekmedi doğrusu.

Aslında ben de kullanmakla satmak arasında gidip geliyorum. Jelatini söktüm sökücem :)
    Cihazın çözünürlük olarak 1080p desteği var.Görüntü ayarlarınan tv niz hd ready ise 720p, full hd ise 1080p olarak ayarlayabiliyorsunuz.
    Cihazın tek eksiği kendi media playeri bazı 1080 mkv filmlerde sessiz oynatıyor. Bunun için güncelleme gelebilir belki. Ben bu sorunu bs player mx player gibi populer uygulamalarla çözmeye çalıştım ancak bu yazılımların henüz google tv ye uygun codecleri yok. Ben bu cihazı online video seyretmekten daha çok standart media player gibi kullanmak için aldım. Cihaz android oluduğundan istersem başka amaçlar için kullanırım gibi düşündüm. Cihazın videoları oynatacak donanımsal kapasitesi var sadece uygun yazılım bekliyorum :) İstediğim video oynatıcıyı bulursam satmaktan vazgeçebilirim de.
    Google tv nin marketine girdiğimde (artık o da google play oldu gerçi :) her seferinde yeni uygulama görüyorum ama bunların bir çoğu online video izleme uygulamaları falan oluyor.

İlgilenen arkadaşlara tekrar hatırlatmak isterim ki ,cihaz Amerika'dan alındığı için İngilizce işletimine sahip. Garantisi de sadece Amerika sınırları içerisinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 14 Mart 2012; 17:54:40 >

• @zafer666 yukarda arkadaşın verdigi link mediafire.com/?74p2576s5iaelj4

bu uyguluma ile denerseniz mkv için belki çözümdür. Benim hiç 1080p mkv film arşivim olmadığı için denemedim. Çözüm olursa bize de bildirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 14 Mart 2012; 18:27:58 >
  • cihazın herşeyi iyi oyunda oynanıyor ama sadece klavye büyük sitesinde daha küçük olanıda var sizde yokmu bizim ufaklıklar onu alıp tuşlarını sökerler canavarlar kumanda saklaması kolay laptoun boşluk tuşu sökülmekten dolayı zorla basıyor :)
  • Arkadaşın verdiği linkte act1 player var. Onu indirip kurdum. İlk önce hd film izle uygulamasından bir film açtım ve vieo oynatıcı olarak act1 video plaerı seçtim. Gayet güzel oynattı. Sonra Filmlerimin olduğu harici harddiski cihaza taktım. Act1 media playerı açtım. Daha doğrusu açamadım :) Expire olmuş. Daha güncel sürümü çıkmış. Vaktim olursa daha güncel sürümünü indirip deneyeceğim. Şu anda Logitechin kendi media playeri ve bir google tv meraklısı tarafından yapılan gtvbox media player en başarılı olanlar. Şu anda cihazda es video playerdan tutun da, mvideo player, mobo video player hepsi kurulu. Markette aramaya bs player mx player gibi programları yazdığınızda zaten bulamıyorsunuz. Web tabanlı olan markete girdiğinizde uygulamalara ulaşılıyor ama bu durumda da uyumlu cihazlar listesinde legitech revue görünmüyor. Markette uyumlu olarak görünmese de başka kanallardan indirip çalıştığını gördüğüm çok uygulama oldu.www.dropbox.com da google tv kullanıcılarının ortak kullandığı bir hesap var. Burada test edilen ve çalışan uygulamaları indirip kurmak mümkün oluyor. İlgilenenler için
    kullanıcı adı: gtvmarket@gmail.com  şifre : GTV2011  (büyük harf duyarlı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 14 Mart 2012; 18:44:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vuzzy

cihazın herşeyi iyi oyunda oynanıyor ama sadece klavye büyük sitesinde daha küçük olanıda var sizde yokmu bizim ufaklıklar onu alıp tuşlarını sökerler canavarlar kumanda saklaması kolay laptoun boşluk tuşu sökülmekten dolayı zorla basıyor :)

Klavye tahmin ettiğiniz kadar büyük değil. Normal klavye ile dark'ın klavyesinin ortası diyebilirim. Tuşlar sökülemez ;) Sizin ufaklıklar bile sökmez o kadar yani :) Bahsettiğiniz gibi Logitech'in daha küçük klavyesi var. Kalitesi hakkında fikrim yok. yakından görmedim. Oyun konusuna gelirsek bazı oyunlar oynanabilir ama angry birds vs... test ettim. kuruluyor ama oynatmıyor. Bu da yanılmıyorsam işlemcisinin İntel olmasından kaynaklanan bir durum. Belki ileride bu oyunlar google tv için de çıkar ya da yama gelir bilemem tabi. Ben bu hafta google tv markette yeni çıkan cubezor diye bir oyunu kurdum. gayet başarılı oynatıyor ama söylemek istediğim oyun üreticileri google tv yi dikkate almadıkça oyun oynatıyor diyemeyiz :)

• @zafer666 hocam eyvallah bilgilendirdiğiniz için. Dropbox hesabını bilmiyordum, şimdi girmeye çalıştım şifre yanlış diyor.
  • Şimdi elimdeki tabletle denedim sorun yok. Tablette dropbox uygulaması yüklü ve kullanıcı adı kayıtlı olduğundan tekrar sormuyor. Download ediyor mu diye baktım. Hiç bir sorun yok.
    Pc den denedim şifre yanlış dedi. Normalde bu tarz paylaşım doğru değil. Dropbox tarafından çok farklı yerlerden giriş tespit edilip bir müdahale gelmiş olabilir. Şimdi kontrol ettim kullanıcı adı ve şifre doğru.
  • Ustam ben diğerinde karar kıldım senin cihaz sağlam kalitelide klavye işi diğerinde ki daha hoş wii gibi kullanıyorsun zaten alım işini yaptım öle kalsın diyorum senin cihazda satılır kısa zamanda inş yada vaz geç gelecek güncellemelerle düzelir
  • @vuzzy tekrar hayırlı olsun hocam
  • @snowor markettten indirmeye alternatif olarak kullandığım başka bir yöntem de, tabletimden backup alıp, google tv ye yüklemek. Kullandığım uygulama adao file manager.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.