Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seko92

Bu cihazların temel sorunu Android 2.3 ile çalışmaları. Cep telefonunda kullanmak için yapılmış işletim sistemi haliyle medya oynatıcısında beklentileri tamamıyle karşılamıyor. Bunlara mutlaka Android 3.x veya 4.x tabanlı yazılın çıkarmalılar.

benim cihaz android 3,x ama yine de medya oynatici olarak ideal diyemem. bu surumde ntfs hdd yi usb den taniyor.

media share yapamayan arkadaslar bir de avia media yi denesinler. su ana isyerindeyim. eger bulamazsaniz gece 01:00 den sonra upload ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer666

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bu cihazların temel sorunu Android 2.3 ile çalışmaları. Cep telefonunda kullanmak için yapılmış işletim sistemi haliyle medya oynatıcısında beklentileri tamamıyle karşılamıyor. Bunlara mutlaka Android 3.x veya 4.x tabanlı yazılın çıkarmalılar.

benim cihaz android 3,x ama yine de medya oynatici olarak ideal diyemem. bu surumde ntfs hdd yi usb den taniyor.

media share yapamayan arkadaslar bir de avia media yi denesinler. su ana isyerindeyim. eger bulamazsaniz gece 01:00 den sonra upload ederim.

upload bekliyoruzm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: reberudum

birde bir konuyu merak ediyorum
    ya atv 1000
    atv 3000
    atv 4000

hepsinin işlemci bellek aynı görünüyor bunların farkı nedir ufat tefek ek özellikler dışında bir fark göremedim ben yani işlemci
    donanım aynı
    birinde dahili disk takılıyor ses sistemi bağlanıyor
    diğerinde o yok ama genel itibariyle aynı özelliklere sahipler bunlar

yoksa ben mi yanlış baktım özelliklere....

ATV3000'de 1GHZ işlemci 512ram var.Darkın cihazı 800mhz çift çekirdekli.
    ATV3000'in ATV1000(DARK)'den farkları;

*sata hdd bağlayabilme
    *optik ve koaksiyel ses çıkışı
    *mini usb girişi
    *Ana açma kapama düğmesi
    *Svideo,cvbs(Tüplü Tv) çıkışı
    *IR uzaktan kumanda
    *4 adet usb girişi
    *Soğutma fanı

ATV 4000'de dahili TV alıcısı var.Sanıyorum tek fark bu.
    Evet Türkçe menü desteği var.
    Altyazıda Türkçe karakter problemi kullandığınız oynatıcı programı ile ilgili.

cevap için tşkler
    ancak geniatech web sitesinde atv1000 ve 3000 için tüm özellikleri aynı yazmışlar
    4000 de de karasal için tuner var anladığım kadarıyla dvb-s (HD) bulunmuyor yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
    348 tl gayet makul hayırlı olsun

birde birşey sormak istiyorum bu next next star 18500 ve 19500 tercih etmek dahamı mantıklı diye düşnüyorum açıkcası
    linux işletim sistemide mevcut bunlarda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

• @reberudum

Teşekkür ederim.

Next 19500 Linux;
    ANA İŞLEMCİ: NXP8735E (320 MHZ)/ Flash Hafızası: 128 MB DDR HAFIZASI 256 MB/ Conax CAS7.0 Gömülü 1 universal kart okuyucu/RJ 45 ETHERNET girişi/1 scart/1 HDMI çıkışı /RCA tip CVBS video ve stereo ses çıkışları/4 haneli ön kanal /Usb girişinden Wifi kablosuz internet bağlantısı imkanı (üreticinin desteklediği modeller)/2 Veya 4 Lü usb çoklayıcı HUB kullanımına uygundur bu sayede birçok farklı uygulamaya olanak sunar.(örn: Aynı anda klavye-mause ve kayıt için usb kullanabilirsiniz)

İşlemci ve ram çok düşük,bence kasar.Güncellemeler Nextin elinde,güncellemesse yapacağın birşey yok.İnterneti limitli
    Zaten uydu alıcıya ihtiyacım var.Bunu alırım bana yeter diyorsan iyi bir seçenek olur. 417TL

Bende projeksiyon var.Bazen media playerı ordan oraya taşıyorum.Daha pratik oluyor.Kocaman uydu alıcıyı taşımak hiç pratik olmayacaktır.

• Arkadaş bendede next dobratech var oda linux bende onda herşeyi yaparım diye aldım ama boş adı linux bu cihazlarda en iyisi drembox yada vu + bunlarda fiyat olarak nerdeyse bi i5 pc kadar pahalı en geçenki araştırmalarımda
    goldmaster 1050 modelini buldum oda linux ve baya işlem yapabiliyorsun fiyatıda uygun
    bana soracak olursan uydumu satıp bunu almayı düşünüyordum sonra baktım eksik şeyler var
    o yüzden vaz geçip bu cihazı almaya karar verdim
    + lar
    hem oyun kumanda klavye gibi internet keyfi yeter flahs destekli herşeyi açabilirsin ofis belgeleri falan felan
    karar senin
  • Cevaplar için TSK, ben ATV 4000 i getirmeye çalışacağım ama dvb s varmı onu araştırıyorum üzerinde, Androit in tek eksiği kayıt imkanı yok yayınları sanırım geri kalan hersey iyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reberudum

Cevaplar için TSK, ben ATV 4000 i getirmeye çalışacağım ama dvb s varmı onu araştırıyorum üzerinde, Androit in tek eksiği kayıt imkanı yok yayınları sanırım geri kalan hersey iyi :)

Android markette kayıt programları gördüm ama denemedim.Çokta mantıksız değil.Neden olmasın.
  • arkadasım ılgın ıcın cok tşkler

bende bı noktada senın gıbı dusunuyorum sırf her fılm ızlemede laptop u tv ye baglamak ve heryerde doyslarıma ulasmak ııcn bakıyordum bu urune onun için bu sekılde sıkıntı verecekse varsın kalsın bı sure daha
  • Arkadaşlar ürün 2 saat önce elime ulaştı kullanım olarak çok güzel android tel kullandığım için menüde hiç sıkıntı çekmedim menü hızı galax 2 den daha hızlı geldi benmi heycan yaptım nedir androiddeki herşeyi bunda kullanmak cok güzel netten hemen haber sitesi video açtım sıkıntı yok oyunlar var rahat oynanıyor müzik fotoğraf netten filim daha ne olsun hakkatten memnun kaldım inanın herkese böle cihazların dahada gelişmişini sınırlarını zorlayanlarını tavsiye ederim HELAL OLSUN GOOGLE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuzzy

Arkadaşlar ürün 2 saat önce elime ulaştı kullanım olarak çok güzel android tel kullandığım için menüde hiç sıkıntı çekmedim menü hızı galax 2 den daha hızlı geldi benmi heycan yaptım nedir androiddeki herşeyi bunda kullanmak cok güzel netten hemen haber sitesi video açtım sıkıntı yok oyunlar var rahat oynanıyor müzik fotoğraf netten filim daha ne olsun hakkatten memnun kaldım inanın herkese böle cihazların dahada gelişmişini sınırlarını zorlayanlarını tavsiye ederim HELAL OLSUN GOOGLE..

Dizi film izledikçe daha da memnun olacaksın. Müzik çalmak için Tinyplayer hoşuma gitti.deneyin.
  • ürüne sahip arkadaşlar bluray iso deneyen varmı aranızda?
  • ufak bir araştırma yaptım ve
    atv 4000 modeli içerisinde dvb-s2 yani HD alıcı bulunuyor.
    ve PVR özelliği mevcut yani kayıt yapabiliyormuş ancak bunuda satan bir yer bulamadım :D şimdilik yani şu makineleri getirsede bir iki firma türkiyede satsa ne olur ki.. :)

Android 2.2 Operating system, tweaked for display on big TV screen.
    Browser inside, HTML 5 and Flash 10.1 supported.
    ARM Cortex™-A9 processor provides unprecedented levels of performance and power efficiency.
    Embedded high-performance Open GL 3D graphics processor Mali – 400, provides super anti-aliasing 3D Game processing ability
    Build in TV tuner for free to air digital TV receiving ( DVB-T / ATSC / ISDB-T / DVB-S2), support Live TV PVR.
    Build in 2.5"/3.5" SATA slot for hard drive disk. Supports mass storage and file share.
    Built-in Wi-Fi wireless module and 100M cable network LAN port, file share via LAN/WLAN to PC
    2.4G Wireless QWERT Remote with Motion Mouse Operation, Convenient full control
    Support 1080P Full HD video decoding, support most video formats.
    Support massive application/game installation, import APK files from SD card
    Watch/listen Unlimited Internet Contents on TV: Internet Video/Music/Radio/TV. Gmail/e-Magazine/e-Book/News

Specification
    Hardware decoding:
    Video: Mpeg2, H.264, VC-1 1080P
    Audio: Mp3, Wma, Ogg, Wav
    CPU: ARM Contex A9, 800Mhz, 3D engine
    RAM: 512MB DDR2
    ROM: 512MB, up to 8GB
    Power: 110-240, 1A Æ DC 12V 2A
    Input: USB disc, SDHC Slot, memory cards and remote control
    Output: HDMI1.3, SPDIF

• merhaba
    bu android box ta digitürk play aboneligimi kullanabilir miyim digitürk ün sitesinden digitürk web tv yi abonelik bilgilerimi girdikten sonra normal pc deki gibi açar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

merhaba
    bu android box ta digitürk play aboneligimi kullanabilir miyim digitürk ün sitesinden digitürk web tv yi abonelik bilgilerimi girdikten sonra normal pc deki gibi açar mı ?

digiturk web tv silverlight kullaniyor. ileride android isletim sistemi icin silverlight cikacagi dedikodulari var. google a android+silverlight yazarak bilgi sahibi olabilirsiniz. ayrica forumdan mobil link vericem ama acilir mi bilemiyorum.

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46552099&p=1#46552099

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 18 Mart 2012; 21:38:31 >
  • Geçen gün youtube videolarını açtı şimdi açmıyor.Bu işe bir türlü akıl erdiremedim gitti.
  • Tüplü televizyona bağlamayı deneyen var mı?.

Kutusundaki kablolar sanırım tüplü için olmuyor, şöyle bir kablo buldum YPbPr yi scart'a çeviren http://www.thatcable.com/product/5-RCA-Component-YPbPr-to-Scart-Video-Cable-Lead
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRZoCHi

Tüplü televizyona bağlamayı deneyen var mı?.

Kutusundaki kablolar sanırım tüplü için olmuyor, şöyle bir kablo buldum YPbPr yi scart'a çeviren http://www.thatcable.com/product/5-RCA-Component-YPbPr-to-Scart-Video-Cable-Lead

Dijital sinyali mekanik olarak analoğa çeviremezsin.Bu tıpkı dizel arabaya benzin koyup götürmeye benzer.

HDMİ-RCA(SVİDEO) elekronik dönüştürücülerden alacaksınız.Yaklaşık 90-100TL.Başka türlü olmaz.Aşağıdaki gibi bir alet lazım.

http://www.nehirbilgisayar.com.tr/content_files/prd_images/hdmi/cvbs%20or%20svideo%20to%20hdmi.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: MaRZoCHi

Tüplü televizyona bağlamayı deneyen var mı?.

Dijital sinyali mekanik olarak analoğa çeviremezsin.Bu tıpkı dizel arabaya benzin koyup götürmeye benzer.

HDMİ-RCA(SVİDEO) elekronik dönüştürücülerden alacaksınız.Yaklaşık 90-100TL.Başka türlü olmaz.Aşağıdaki gibi bir alet lazım.

http://www.nehirbilgisayar.com.tr/content_files/prd_images/hdmi/cvbs%20or%20svideo%20to%20hdmi.jpg

Anladım teşekkürler Olsa süper olurdu 37 ekrandan nete girmek vs...

• İnan 37 ekrandan nete girilmez.Yani TV ekranının çözünürlüğü ile lcd monitör arasında farklılıklar var.Görüntü tam manasıyla oturmuyor.Ben 72 ekranla kullanıyorum
    50hz görüntü ve çözünürlük tam bağdaşmıyor.Filmlerde iyi fakat yazı karakterlerinde flüluklar oluyor.Bu tarz aletleri en güzel hdmi bağlantısından lcd tv ile kullanmak.
    Ben tüplü Tv'mden çok memnun olduğumdan ve tüpü bitene kadar değiştirmeyi düşünmediğimden özellikle cvbs çıkışlı atv 3000'i aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.