Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vuzzy

Arkadaşlar ürün 2 saat önce elime ulaştı kullanım olarak çok güzel android tel kullandığım için menüde hiç sıkıntı çekmedim menü hızı galax 2 den daha hızlı geldi benmi heycan yaptım nedir androiddeki herşeyi bunda kullanmak cok güzel netten hemen haber sitesi video açtım sıkıntı yok oyunlar var rahat oynanıyor müzik fotoğraf netten filim daha ne olsun hakkatten memnun kaldım inanın herkese böle cihazların dahada gelişmişini sınırlarını zorlayanlarını tavsiye ederim HELAL OLSUN GOOGLE..

Harici hdd bağlantısında ntfs desteği varmı?
  • Daha denemedim ama bugün denerim suan için gayet akıcı internet kullanımı oyunlar felan
    akşam deniyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan911

quote:

Arkadaşlar ürün 2 saat önce elime ulaştı kullanım olarak çok güzel android tel kullandığım için menüde hiç sıkıntı çekmedim menü hızı galax 2 den daha hızlı geldi benmi heycan yaptım nedir androiddeki herşeyi bunda kullanmak cok güzel netten hemen haber sitesi video açtım sıkıntı yok oyunlar var rahat oynanıyor müzik fotoğraf netten filim daha ne olsun hakkatten memnun kaldım inanın herkese böle cihazların dahada gelişmişini sınırlarını zorlayanlarını tavsiye ederim HELAL OLSUN GOOGLE..

Bahsettiğiniz Dark'ın cihazı ise;
    Harici harddisk ntfs ise sadece okuyabiliyor, yazamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacHeuS

quote:

Orijinalden alıntı: hakan911

quote:

Bahsettiğiniz Dark'ın cihazı ise;
    Harici harddisk ntfs ise sadece okuyabiliyor, yazamıyor.

Evet Dark için bahsetmiştim. Peki usb hub bağlantısı denedinizmi?

Hub üzerinden bağlı HDD e PC den yazdırıp(örneğin torrent dosyalarını), cihaz üzerinden okutabilirmiyiz. Yada DLNA desteği ile yine HDD e yazdırmak mümkünmü?

Bu sorun bu şekilde çözülürse almaya değer bir cihaz gibi duruyor.

32 GB lık SD kart da yazdırma işlemi için yeterli duruyor. (Eğer torrent dosyaları indirmeyecekseniz. )

Yurtdışından cihaz getirtmek biraz riskli bence, Yazılım sorunları zamanla çözülür. Donanımda sorun olmasın yeterki.

Dropbox 2 GB alan veriyor. Box.com 5 GB ama 50 GB a kadar android telefonlara alan veriyor. CX.com var daha, 8 GB alan veriyor. bunlarıda kullanabilrsiniz. Ayrıca google document da var. Bunlar cihazın keyfini çıkarmanıza yetecektir. Markette yazılımları mevcut.

• Harici hdd bozuldu bu akşam kardeşimden alıp öle deniyecem onda full hd filimler var bakalım nasıl olcak
  • selam.android tv boxları inceliyorum..hangisini tavsiye edersiniz.

1-Burada tavsiye tanıtılan dark modeli..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-android-box-android-isletim-sistemli-wifi-cift-cekirdek-islemci-3d-hizlandirici-air-mouse-mini-pc-dk-pc-andbox/productDetails.aspx?productId=bd57015&categoryId=111001&SKU=BD57015

2-http://www.sanalpazar.com/Android-Tv-Box-1.2ghz-Wifi-Full-Hd-1080p-Rj45-5124gb__isp2959931

3-http://www.sanalpazar.com/Android-2.3-Tv-Box-Arm-Cortex-A9-Wifi-Hd-1080__isp2949090.. lütfen bi tavsiye :((

• quote:

Orijinalden alıntı: brave34

selam.android tv boxları inceliyorum..hangisini tavsiye edersiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-android-box-android-isletim-sistemli-wifi-cift-cekirdek-islemci-3d-hizlandirici-air-mouse-mini-pc-dk-pc-andbox/productDetails.aspx?productId=bd57015&categoryId=111001&SKU=BD57015

2-http://www.sanalpazar.com/Android-Tv-Box-1.2ghz-Wifi-Full-Hd-1080p-Rj45-5124gb__isp2959931

3-http://www.sanalpazar.com/Android-2.3-Tv-Box-Arm-Cortex-A9-Wifi-Hd-1080__isp2949090.. lütfen bi tavsiye :((

Ne olduğu belirsiz merdivenaltı ürünleri alacağınıza iyi-kötü karşınızda muhatap bulabileceğiniz Darkın ürününü alın derim.

• Arkadaş alacaksan arkadaşın dediği gibi al 100 tl için değmez hem bunların klavyeli kumandası yok asıl işi o yükleniyor tmm cihazlar idare ederde klavye işi olmazsa boş koca klavyeyi bağladıktan sonra laptopu hdmı den bağlarım alırım klavye mause kablosuz yap ne yapmak istiyorsan yani bence darktan şaşma derim aldığım günden beri sürekli kullanılıyor akşam ben gündüz çocuklar gayet memnunuz

Dark Android box incelemesi
  • quote:

selam.android tv boxları inceliyorum..hangisini tavsiye edersiniz.

Bende alırım diye baktım işletim sistemi hızı iyi ancak digital ses çıkışı yok. Bu yüzden tercih etmem sanalpazar daki ürünü

• evet yok ama hdmı den digital ses aktarabilir.tek problem sanırım dts aktaramaması.bende lg 32lh3000 var..dts ses vermıyor..ne dersınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 22 Mart 2012; 0:17:14 >
  • bu arada sormayı unuttum.wd live kullanıyorum.ayrı wd my book hdd kullanıyorum..bu hddyi androit boxa nasıl usbsinden takabilirim.yani wd hdd hem livede heme android boxta olacak şekilde sorunsuz olarak nasıl kullanabilirim.tşkler
  • quote:

bu arada sormayı unuttum.wd live kullanıyorum.ayrı wd my book hdd kullanıyorum..bu hddyi androit boxa nasıl usbsinden takabilirim.yani wd hdd hem livede heme android boxta olacak şekilde sorunsuz olarak nasıl kullanabilirim.tşkler

sanırım sorunuz my book hdd i ikisinde birden nasıl kullanırım diye

Ne yazıkki ürün sahibi değilim. Ama elinde cihaz bulunan arkadaşlar deneyeceklerdir.Sorunuza onlar daha net bilgi verebilirler.

Tam bilmiyorum çünkü bende live değil 1 generasyon wd media player var. Bildiğim kadarıyla wd live de rj45 lan bağlantısı olmalı. android box da rj45 giriş var. Dolayısıyla internet bağlantısını da bağlayacağınız bir LAN hub bağlantısı ile ip çakışması olmaz ise sistemlerin birbirini görmesi lazım. Bu sadece varsayım tabii. Denemeniz lazım.

Deneyebilirseniz bilgi verirseniz sevinirim.

Usb hub lada deneyebilirsiniz belki aynı sonucu verebilir.(Destekliyorsa)

• bende şuan android box yok.Araştırma yapıyorumda..ona göre alıcam veya almayacağım....baktım.sanki bende android box varmış gibi yazmışım kusuruma bakma:)deneyen varsa çok güzel olur..
  • Bu aletten almayı düşünüyorum..hoşuma gitti.özellıkle digiturkü netten seyrediyorum.silverlightin android surumu şu an yok.geçen hafta octosetup diye bı oynatısı çıktı.bunun android surumu varmış diye okudum nette.çok süper gösteriyor..ama arada takılıyor bende.herh hız 1mb olduğu için.yani böyle birşey varsa browserden digiturk seyretmek çok güzel olur.bendeki uydunet 1mb ı 3 mb ye çıkartabilirim.öncelıkle böyle maç seyreden varmı acaba ?
  • Merhaba herkese,

Ben de bu cihazı kullananlar grubuna eklendim bugün ancak kullanım konusunda bir sorunum var.
    Android telefonlarda uygulama ile ilgili ayarlara uygulama açık iken telefondaki menü tuşu ile ulaşabiliyoruz.
    Burada ise bu tuşlar olmadığından tek alternatif klavye olarak gözüküyor.

Klavye ile ilgili bir kulanıcı kılavuzu var mıdır veya bu menüye nasıl ulaşabilirim. Örneğin Movie player için ayarları nasıl yapabilirim.

Yardımcı olabilecekler şimdiden teşekkürler.
  • klavye için f1 menü f2 home tuşudur. Çok detaylı bir klavuz yok maalesef klavye için
  • Geniatech ATV3000'nin paket içeriğinden çıkmayan 2. kumandayı Nikingstore adresime gönderdi.Satış sonrası destekleri gayet iyi.İlgileniyorlar.
    Geçen gün PTT'nin yurtdışı gönderi sayfasının kısayolunu mailime göndermişler.Paketin son durumuna buradan bakabilirsiniz dediler.Tavırları hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Geniatech ATV3000'nin paket içeriğinden çıkmayan 2. kumandayı Nikingstore adresime gönderdi.Satış sonrası destekleri gayet iyi.İlgileniyorlar.
    Geçen gün PTT'nin yurtdışı gönderi sayfasının kısayolunu mailime göndermişler.Paketin son durumuna buradan bakabilirsiniz dediler.Tavırları hoşuma gitti.

Böyle olması insanı nasil da iyi hissettiriyor :)
  • Bugün ben de aranıza katıldım, güzel alet ama kumandasına alısmak zaman isteyecek gibi. acaba kablosuz klavye mouse takabilirmiyiz buna?
  • Bu Dark Android Box hd uydu cihazından kayıt yapıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.