Bugün siparişi verdim. HB de indirim var. şu an 321+kdv . indirim bitince 448+kdv olacakmış. Hemen sipariş ettim. Yarın kargoya verirler. inşallah memnun kalırım...
quote:
Orijinalden alıntı: teknikerali
Bugün siparişi verdim. HB de indirim var. şu an 321+kdv . indirim bitince 448+kdv olacakmış. Hemen sipariş ettim. Yarın kargoya verirler. inşallah memnun kalırım...
Hayırlı olsun kardeş, Bu arada logitech k400 ü takınca wireless bağlantısı olmuyor bilginize :) boş yere almış oldum çalısıyor ama wirelessı kesiyor :D bir de bu 1080 p sorununu nasıl halledecez ben cihazı yeni aldım ve güncellenmiştir yazıyordu zaten ama yine 1080p sorunlu. yoooooOOOOOOOO demek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: soran2
quote:
Orijinalden alıntı: reberudum
Arkadslar atv4000 alacağım bir adres bilenvarmi yoksa bunun satışı yokmu bulamıyorum bir türlü deli olacam valla...
Ben atv 3000'i burdan aldım.4000'de vardı fakat şimdi baktım yok.Aslında gerekte yok.Al 3000 uydu alıcılar çok ucuz zaten ayrıca alırsın. Hem uydu alıcı niyetine bu cihazı kullanırsan daha çabuk yıpratırsın.Bu alet zevk makinesi.Gündeye vurmaya hiç gerek yok.ATV 3000'le arasında 35$ fark var.Değmez. Forumda bir arkadaşın cihazı Ankarada gümrüğe takılmış,kısmet,benimki takılmamıştı.Paketin üstünde Gift(hediye) 40$ yazıyordu. Ama gümrük memuru gözüne kestirdiyse yapacak birşey yok.%20 ödeyeceksin.
Cihazı Ankara da gümrüğe takılan benmiyim acaba soran2 :)
En sonunda Geniatech ATV3000 cihaz elime ulaştı. Nikingstore cular, işi bilerek 40$ lık fatura ile göndermişler. Fakat üzerinde TV Box yazdığı için, gümrük memuru, bunun içinde tv kartı var bandrol ücreti alacağız dedi. 1 euro alacaz dediği için, bu tv kartı değil, tv özelliği yok demekle uğraşmadım açıkcası. 2.38 TL bandrol parası + 2.10 TL gümrük muhafaza parası vererek ürünü aldım. Benimkinin içinden de 2. kumanda çıkmadı. Eğer çok kullanışlı değilse istemeyide düşünmüyorum açıkcası. Air mouse gayet güzel. Ürün güzel gözüküyor ama dün akşam eve çok geç gittiğim için detaylı inceleyemedim. Ayrıntılar az sonra ... :)
Meraktan çabukca, youtube denedim. Hem web sitesinden, hemde youtube application ile video oynatabildim ben...
quote:
Orijinalden alıntı: teknikerali
Hayırlı olsun kardeş,evet o sendin Hala senin üründe Gümrükte Tutuluyor yazıyor.Enterasan Nasıl alet,beğendin mi? Kalite duruyor değil mi? Benimkinde ara ara donma yaşıyorum,bakalım seninkinde olacak mı? Açıkçası 2.kumandaya hiç gerek yok,ben sırf TV'ye geçiş düğmesi var diye aldım. Galiba youtube sorunu ttnet dnslerinden oluyordu.Laptopta kullandığım dnsleri atınca düzeldi.Sen Ankarada olduğunda dnslerin değişiktir. Youtube programında görüntüler ve yazı karakteri ufak göründüğünden firefox üzerinden açıyorum.Daha güzel görünüyor.
Teşekkürler soran2. Daha dün akşam aldım cihazı. O yüzden ptt belki kayıtları daha güncellememiştir. Alet çok kaliteli duruyor. Kumanda felan süper. Fakat içindeki android sürümünü beğenmedim. Android 4 e update seçeneği varmı acaba? Veya daha üst bir sürüme update ettin mi sen?
Şimdilik kilitlenme oluyormu görecek kadar uzun çalıştırmadım. Bakalım ilerde olursa söylerim.
quote:
Orijinalden alıntı: ebiltekin
Teşekkürler soran2. Daha dün akşam aldım cihazı. O yüzden ptt belki kayıtları daha güncellememiştir. Alet çok kaliteli duruyor. Kumanda felan süper. Fakat içindeki android sürümünü beğenmedim. Android 4 e update seçeneği varmı acaba? Veya daha üst bir sürüme update ettin mi sen?
Şimdilik kilitlenme oluyormu görecek kadar uzun çalıştırmadım. Bakalım ilerde olursa söylerim.
Geldiğinde 2.3.4 yüklüydü.Ellemedim.Galiba ice cream yüklemişler bu alete,öyle duydum Sende tüplü tv'ye mi bağlıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: soran2
quote:
Orijinalden alıntı: ebiltekin
Geldiğinde 2.3.4 yüklüydü.Ellemedim.Galiba ice cream yüklemişler bu alete,öyle duydum Sende tüplü tv'ye mi bağlıyorsun?
Ice Cream yükleniyosa güzel olur. Yok abi ben Projeksiyona bağladım HDMI üzerinden. Optik kablo ile de sesi, ses sistemine verdim ama ses gelmedi. Onada bakıcam bu akşam.
@Ebiltekin;
Hımm.Bendede Acer K11 led projeksiyon var ama çoğunlukla 72 ekran tüplü Sony Tv'de kullanıyorum. Projeksiyon sabit değil.Tripotta olduğu için sistemi kur kaldır,kabloları bağla sök, üşeniyorum. Sesi RCA'dan aldım.Bende optik sistem yok.
PC'deki klasörleri göremiyorsanız o klasörün kullanıcılarını kontrol edin.
Samsung Demo Oceanic Life veya 3d bluray deneyen oldumu hiç?
bu android box ile digiturkplayden maçları izleyebilir miyiz, bi yakınınızdan aldığınız geçici şifreyle deneme şansınız oldu mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: burakchampions
bu android box ile digiturkplayden maçları izleyebilir miyiz, bi yakınınızdan aldığınız geçici şifreyle deneme şansınız oldu mu ?
Bu digitürk sorusu çok geliyor.Kullanıcı adı ve şifre varsa özel mesaj atın,deneyeyim.Şifrenizi sonra değiştirirsiniz. Birde nasıl yapmam gerektiğini anlatın
Slm arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır bu cihazı araştırıyorum bu konuyu baştan aşşağıya okudum. perşembe hızlı al a sipariş verdim cuma sabahı elime geçti Dark android box.(380 tl 12 ay taksitle) dün akşam biraz kurcalama imkanım oldu. daha önce hiç android kullanmama rağman.hemen alıştım sayılır. kumandası çok kullanışlı ve güzel çok hoşuma gitti şekli olsun kullanılan malzeme olsun sırf kumandası için bile alınır :))). 500 gb hard disk taktım tanıdı. 1.5 TB 2,5 in hard disk de gördü.720p mkv filmlerde sorun yok denemek için 5 10 dakika izledim altyazıda da sorun yok. İnternete gelince haber sitelerinde gezdim ondada sorun yok hızlı bir şekilde açıyor.facebook ta güzeldi. Oyunlarda sadece angry birds oynadım. İşin özü ben bu işlerden pek anlamam ama benim için ideal bi cihaz.benim bütün beklentilerimi karşıladı. Almayı düşünen arkadaşlar a paranız boşa gitmez bu cihaz bu parayı hak ediyor..
Ben bu cihazi iyiki aldim diyyorum. Hakikaten eglencemiz oldu. Fakat yasakli sitelere giris icin dns ve ip adresi degismesini tam yapamadim. Birisi tam anlatirsa cok makbule gececek.
quote:
Orijinalden alıntı: suvaribey
Ben bu cihazi iyiki aldim diyyorum. Hakikaten eglencemiz oldu. Fakat yasakli sitelere giris icin dns ve ip adresi degismesini tam yapamadim. Birisi tam anlatirsa cok makbule gececek.
Dostum,bende bu cihazdan yok.Amadns işinimodemden yaptım.Tümkullanıcılar otamatikman yasaklı sitelere erişebiliyor.Tavsiyem,önce modemde bu özellik varsa öyle halletmenizdir.
soran2 pm attım
şuan yayınyok.şifre değiştirmeyı öğrendım.akşama gs-ordu maçında özelden msj atarım. www.digiturkplay.com.tr adresi..yayın3 u seçeceksın.diğer yayın1 ve yayın2 silverlight sürümü ..onunda anroid sürümü yok.yayın 3 tekı yazılım flash tabanlı.açmasıazım.göruşuruz..
quote:
Orijinalden alıntı: mesentr78
quote:
Orijinalden alıntı: suvaribey
Dostum,bende bu cihazdan yok.Amadns işinimodemden yaptım.Tümkullanıcılar otamatikman yasaklı sitelere erişebiliyor.Tavsiyem,önce modemde bu özellik varsa öyle halletmenizdir.
Modemden nasil yapilacagini bilmirum ama cihaz uzerinden nasil yapilacagini ogrenmeye calisiyorum. Fakat o kadar arastirmama ragmen hala tam olarak ne yapmam gerektigini bulamadim.