Teknik olarak kayıt yapma özelliği varmı ? Gerekli uygulamalar ile kayıt özelliği kazanıyormuş deneyen arkadaslar lütfen yazabilirmi.
quote:
Orijinalden alıntı: suvaribey
quote:
Orijinalden alıntı: mesentr78
quote:
Orijinalden alıntı: suvaribey
Ben bu cihazi iyiki aldim diyyorum. Hakikaten eglencemiz oldu. Fakat yasakli sitelere giris icin dns ve ip adresi degismesini tam yapamadim. Birisi tam anlatirsa cok makbule gececek.
Dostum,bende bu cihazdan yok.Amadns işinimodemden yaptım.Tümkullanıcılar otamatikman yasaklı sitelere erişebiliyor.Tavsiyem,önce modemde bu özellik varsa öyle halletmenizdir.
Modemden nasil yapilacagini bilmirum ama cihaz uzerinden nasil yapilacagini ogrenmeye calisiyorum. Fakat o kadar arastirmama ragmen hala tam olarak ne yapmam gerektigini bulamadim.
Markette DNS yazınca sizin aragığınız çıkıyor.Çözümolur galiba. Marketin DNS linki
Bu gidişle banada aldıracaksınız...
Cok tesekkur ederim mesentr78 kardesim. Aradigim buydu, sagolasin.
bugun misafir geldi.samsung galaxy tab vardı.malum android tabanlı..hemen digiturkplaye girdim..silverlagtı denedım bjk samsun maçında..yuklemedi.yayın 3 u denedım.ınfinite yazısı çıktı.altta 1200 k 800 k 400 k ve auto çıktı.yazı kayboldu ama açılmadı.acaba bıraz beklemekmı gerekiyordu?sonra kapattım.
ilk yarı bitti..yayın te auto ayarında hiç takılmadı..ama 800k ve 1200 k da ara ara takılıyor malesef..:(
Arkadaşlar benim Dark bi türlü bağlanamıyor nete, fabrika ayarlarına dönüp denedim bir kez bağlandı kapatıp actıktan sonra yine bağlanmıyor. Ne yapmam lazım garantiye göndereyim mi?
yahu arkadaşlar ben bu cihazdan aldım usb hdd kullanabilimiyim.torrent için.yada torrent için hangi hafıza yöntemi uygundur.
ush hdd okuduğum kadarı ile kullanılıyor ama sanırım hdd içine kayıt olmuyor.yanlış hatırlıyor olabılırım.
bu alete uygun sd hafıza kartı olarak ne tavsiye edersınız arkadaşlar?lınkı ıle yazabilirmisiniz?
brave34 kardeşim, şimdi bu aletle digiturkplay'dan yayın 3 ile maçları izleyebilecek miyiz? Ona göre bugün siparişi vereceğim hb'den.
quote:
Orijinalden alıntı: gametheory
brave34 kardeşim, şimdi bu aletle digiturkplay'dan yayın 3 ile maçları izleyebilecek miyiz? Ona göre bugün siparişi vereceğim hb'den.
Bence izlersiniz.
arkadaşlar bu cihazla torrent kullanıcam hangi programı nasıl kullanıcam bana tarif edebilecek varmıa ceba.yardımcı olursanız sevinirim.
mantıken izlenmesi gerek bence.yazdığım gibi denemdım ama açılmadı.sonuçta flash tabanlı bi yazlımmış şu yayın3.ben siparişi verdım.hsonu bakıcam.ınş açar.açmazsada yapacak bişey yok.
ATV3000 kullanıyorum.Bende fazlası var.Darkın cihazındanda 200mhz işlemcisi yüksek,o kadar Bunu alabileceğin herhangi bir sitede yok,Türkiye bayii listesinde yok.
Arkadaşlar HD dizi izle programındaki yabancı dizilerin %90'ı açılmıyor.Sizdede durum aynı mı? Partlar geliyor,oynat diyorum,maalesef bu video oynatılamıyor uyarısı alıyorum.
Benim için özellikle * Battlestar Galactica 1978 ve Knight Rider'ı denermisiniz?
ATV3000 kullanıyorum.Bende fazlası var.Darkın cihazındanda 200mhz işlemcisi yüksek,o kadar Bunu alabileceğin herhangi bir sitede yok,Türkiye bayii listesinde yok.
Selamlar dostum, senin bu yazdıkların üzerine ben de işkillendim, ve geniatech firmasına atv1000 ve atv3000 donanım farkını sordum aldığım yanıt aşağıdaki gibi "The ATV 1000 and ATV 3000 are with the same spec , We have been tried some way to improve the CUP to be 1G or 1.2G from the hardware , but can not reach it ., we can make it show 1G or 1.2G on the software . but the exact CUP speed is 800mhz ."
yani atv3000'in hızlı olduğu biraz pisikolojik olmuş gerçekte ikiside 800mhz hızında çalışıyormuş
Verin misketlerimi,oynamıyorum,hayallerim yıkıldı
Benim endişe duyduğum husus cihazım hergün 1 kere muhakkak kitleniyor.İçime su serpen husus bana bu problem donanımsal gibi gelmiyor. Cihaz hiç ısınmıyor.Isınmadığından kararsızlık olamaz.Donanıma ne kadar yüklenirsem yükleneyim birşey olmuyor.Birden bire hiç ummadık yerde donuyor. Bugün Ethernetten bağlayacağım,belki wifi yüzünden kitleniyordur.
hocam atv3000 i ben bulamadım sen nerden aldın acaba ?