Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ICS ye yükseltme işlemi basit. update.img dosyasını sdcardta atıp resetliyoruz yükseltiyor kendisi. Fakat play store yi bir türlü çalıştıramadım. ICS NTFS disklere yazabiliyor. atraksiyona gerek yok yani. ICS stabil çalışmıyor. hız olarak pek fark görmedim ama yeni sürümde bir çok bug kapatılmış normal olarak. Öncelikle cihaz telefondan çok tablet kıvamına geliyor. altta bir bar eklenmesi, açık programları kolaylıkla kapatma. programlar arası geçiş gibi yenilikler mevcut. Dün gece 3 e kadar uğraştım. detaylı vakit ayıramadım ama sorunlar giderilecektir. Play store yi çalıştırmayı başarırsam sorun kalmayacaktır. Makine sıfırlandığından tüm programlar uçuyor normal olarak. market olmadığından film vs. deneme yapamadım. Varsayılan browser chrome oluyor.

Güncelleme adresi :http://www.nikingstore.com/blog/firmware-update-of-geniatech-mygica-enjoy-tv-android-box/

sitedeki Download linkinden update_android4.0.zip dosyasını indirip adını update.img yapıp FAT32 formatlanmış temiz bir sdcard (sadece sdcardla yapılıyor) a atıp. Güvenli donanım kaldır yapın. Kartı cihaza takıp elektrik bağlantısını sökün. Alttaki reset tuşuna basılı tutarak elektriği takın Öndeki status kırmızı ledi düz yanınca bırakın güncelleme başlayacak. Bu işlem sırasında ne kartı çekin nede cihazı kapatın. Cihazınıza hasar verebilir.

Google Store güncellemesi :http://www.nikingstore.com/support/update_market_new.zip

Aynı sekilde kuruluyor. eski güncellemeyi karttan silmeyi unutmayın.

Cihazın başına gelecek sorunlardan mesul değilim.

gerektiğinde darkın resmi firmware'ine aynı şekilde dönülebiliyor.

• yukarıda belirttiğim güncelleme official değil. yakında firma gerekli güncellemeyi yapacak. bu güncellemenin bir çok sorunu var. o yüzden 2.3.4 e geri döndüm. ICS yi dört gözle bekleyeceğim.
  • google play den apps nasıl indiriliyor.siteye uyeyım ama bi turlu yapamadım.mesela dolphın hd yı seçtım.kucuk pencere çıktı.sağ altta yeşil renkte tamam yazısı var.üstte dolphın hd yazıyor.yanında yuklenıyorn yazısı var bekledım ama bi turlku bıtmedı.herh ben yanlış bi şey yapıyorum.nasıl yukleyebilirm acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • ATV3000'i fabrika ayarlarına çektim ama kitlenmeler devam ediyor.Genelde HD dizi izle sitesini kullanıyorum.
    Bazen 1 saat seyrediyorum donmuyor,bazende 1 saat içinde 2 kez donduğu olabiliyor.Her seferinde yeniden başlatıyorum.Android 2.3.4 yüklü.
    Ne zaman donacağı hiç anlaşılmıyor.İşin içinden çıkamadım.

Bu arada fabrika ayarlarına çektim bende halen Market olarak görünüyor.Böyle kullansam bir zararı var mı?
    Google play yapmak zorundamıyız? Fark nedir?
  • Ya arkadaşlar,vaz geçeceğim ben bu cihazdan.Sorun üstüne ,sorun yaşıyorsunuz.Allah sizden razı olsun ki,tecrübelerinizi paylaşıp,bizi bilgilendiriyorsunuz.Ben en son minipc toplamaya karar verdim.Tabi sadece araştırıyorum şimdilik.Aklıma takılanlar şunlar...

Anakart...link burada

Dark Android box incelemesi

Kasa.....Link burada

Tabiki kablosuz klavye ve mause seti.Çalışırsa darkandroidin kumandası.ram ve hdd var elimde.kasa olarak bunu seçmemin sebebi,adaptörü harici 60w.dvd sürücü dahili yok.Dolayısıyla kasa küçük.Monitör veya tv arkasına asılabiliyor.

Ne dersiniz.1080p videoları sorunsuz oynatılabilirmi?Birde bu anakart,bu kasaya uyarmı.Anlıyan bir arkadaş yazarsa memnun olurum valla...Kasa ve anakart 12 taksitle 310 lira...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 6 Nisan 2012; 21:02:04 >

• Mele A1000 adında bir Android Box çıkmış, aslında arm tabanlı gerçek bilgisayar boardu.
    Gerçek SATA disk bağlanıyor (usb değil) ve Normal Kompozit çıkışı var, eski TV'lerde çalışıyor.
    VGA çıkışı da var, VGA çıkışı ile normal Masaüstü gibi de iş görüyor. Dealextreme'de 100$
    Ubuntu Linux yüklenebiliyor. Muhtemelen Windows 8 Arm'da yükelenebilecek.
    İşlemcisi ve boardundan dolayı Hack olayına çok açık, istenildiği gibi modifikasyonlar yapılabiliyor.
    Ev kullanıcılarına bir anlam ifade etmesede, linuxtan anlayan ve uzman kullanıcılar için en ideali.

Dark Android'deki uzaktan kumada Fly Air Play Mouse yada Gyro Mouse olarak adlandırılıyor. Aslında kasa içinde usb'den bağlanmış. Her Android Box ve PC'de de çalışıyor. Orjinal birşey değil. Aranınca bulunuyor ebay ve dealextreme'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyology

Ebay'de kargo dahil 36$'a da var aynısı.

http://www.ebay.com/itm/USB-2-4GHz-Fly-Air-Gyro-Sensing-Mouse-Wireless-Keyboard-PC-Android-PS3-HTPC-/330661186981?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item4cfcf14da5#ht_8104wt_1037

Tipi aynı ama wifi adaptörü farklı,benim wifi adaptör,dealextreme'deki gibi bit kadar ve süper iletiyor.Demek ki türlü türlü aynı kasayı kullanarak üreten firmalar var.

Geniatech firmasına şu donma,kitlenme problemi için sabah mail gönderdim.Birkaç saat içinde döndüler.şunu yap bunu yap diyorlar bakalım deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyology

Mele A1000 adında bir Android Box çıkmış, aslında arm tabanlı gerçek bilgisayar boardu.
    Gerçek SATA disk bağlanıyor (usb değil) ve Normal Kompozit çıkışı var, eski TV'lerde çalışıyor.
    VGA çıkışı da var, VGA çıkışı ile normal Masaüstü gibi de iş görüyor. Dealextreme'de 100$
    Ubuntu Linux yüklenebiliyor. Muhtemelen Windows 8 Arm'da yükelenebilecek.
    İşlemcisi ve boardundan dolayı Hack olayına çok açık, istenildiği gibi modifikasyonlar yapılabiliyor.
    Ev kullanıcılarına bir anlam ifade etmesede, linuxtan anlayan ve uzman kullanıcılar için en ideali.

Dark Android'deki uzaktan kumada Fly Air Play Mouse yada Gyro Mouse olarak adlandırılıyor. Aslında kasa içinde usb'den bağlanmış. Her Android Box ve PC'de de çalışıyor. Orjinal birşey değil. Aranınca bulunuyor ebay ve dealextreme'de.

Mele A1000 güzelmiş hoşuma gitti.70$'da gayet iyi.Aliexpress'te Türkiye'ye 85$'a geliyor.
    Airmouse olsaymış çok iyi derdim.

• DLNA' yı bırturlu calıstıramadım.....ben mı beceremedım yoksa bu cıhazda DLNA ozellıgımı yok...yardıncı olursanız sevınırım arkadaslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Ya arkadaşlar,vaz geçeceğim ben bu cihazdan.Sorun üstüne ,sorun yaşıyorsunuz.Allah sizden razı olsun ki,tecrübelerinizi paylaşıp,bizi bilgilendiriyorsunuz.Ben en son minipc toplamaya karar verdim.Tabi sadece araştırıyorum şimdilik.Aklıma takılanlar şunlar...

Anakart...link burada

Kasa.....Link burada

Tabiki kablosuz klavye ve mause seti.Çalışırsa darkandroidin kumandası.ram ve hdd var elimde.kasa olarak bunu seçmemin sebebi,adaptörü harici 60w.dvd sürücü dahili yok.Dolayısıyla kasa küçük.Monitör veya tv arkasına asılabiliyor.

Ne dersiniz.1080p videoları sorunsuz oynatılabilirmi?Birde bu amakart,bu kasaya uyarmı.Anlıyan bir arkadaş yazarsa memnun olurum valla...Kasa ve anakart 12 taksitle 310 lira...

Anakart ve kasa uyumlu, mini itx formunda 1080p de sorun çıkmaz . Anakart hem onboard işlemci hemde apu barındırıyor... Media pc için biçilmiş kaftan... Elinde ram ve hard disk de varsa zaten ne duruyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afterdarq -- 6 Nisan 2012; 18:35:58 >

• DLNA calıstı sonunda...
    http://www.mediafire.com/?w299yjqileie938 lınktekı apk dosyasını cıhaza kurdum mukemmel sekılde telefondan ses ve goruntu aktarıyorum....hemde menulerı turkce uygulamanın....
  • digiturkplay çalışmakatdır.bugunku bjk karabuk maçında denedım oldu.yayın 3 seçtım.ınfinite çıktı.kendi kendine pencere çıktı.kabul ettım.yukenecek yeri sordu.biri sd kart..biride u diye biyer..anlamadım.sd karta yukledım.biraz bekledıkten sonra açıldı.şu an için k akıcı..teklemedi.uydunet mb kullanıyorum..bilginize:)
  • Goldmaster da Android Box çıkarmış. Çin ile, gümrük ile, desteği olmayan yerli ürünle başınızı ağrıtacağınıza bir bakın derim.
    http://www.goldmaster.com.tr/hd-media-player/hdm-185-and-media-player/1440/detay
  • fiat ne acaba?
  • şuan fb antalya maçında denedım.her denememde ınfınıte yazısı çıkıyor.kabul ediyorum diye bi pencere.bu sefer bır tutlu kabul ediyorumu tıklayamadım.getiriyorum simgeyi uzerine ama tıklamadı.bu yuzden açamadı yayın 3 u.şuna dikkat ettım her denememde bu ınfınıte yayın 3 yazılımını kabul etmem gerekiyor.yanı daha once 2 kere bjk karabuk maçında denedım.açmıştı.10 dk felan seyrettım cam gibiydi.yayın 3 1200 k da..bu arada dolphin hd yi indirdim browser olarak.bunda denedım.ınfınıte yayın 3 te pencere çıkıyor ama kabukl et yanı yukleme penceresi çıkmadı.yayın 1 ve yayın 3 zaten yalan:)hıç yuklenmıyor.malum androıd surumu yok.deneyen var mı acaba maçları.?açan veya açamayan?ayrıca legal olmayan yoldan maçları deneyen var mı?
  • Lemonsports sorunsuz ama titrek çalışıyor
  • Arkadaşlar konunun tamamını okuyamadım kusura bakmayın. Bu alet PC'den paylaştığımız klasöre wireless ile bağlanabiliyor mu?

Derdim klasördeki mkv'leri oynatmak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Arkadaşlar konunun tamamını okuyamadım kusura bakmayın. Bu alet PC'den paylaştığımız klasöre wireless ile bağlanabiliyor mu?

Derdim klasördeki mkv'leri oynatmak yani.

Derdin sırf buysa Goldmaster HDM 175 al bi tane. Yeter de artar. Kayıt da yapar üstelik.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.