Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
179.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşılan okuduklarımdan çıkardıklarım baya sorunlu bir alet . Daha iyisi çıkana kadar beklicem en azında A3000 satan bir yer bulmam lazım . En azından bu srounlar onda olsa bile 1GB ram var onda yavaşlamaya hiç tahammulum yok
  • 4.0 da ve 2.3.4 surumlerinde de digiturkplay göruntu kalitesi inanılmaz derecede düştü.hd ye çok yakın olarak laptopta seyredebiliyorum.ama darkta baya kötü..hd olarak ses önce .göruntu kötu..kalıtelı olarak daRkta maç seyredebılen var mı acaba?lutfen bı yardım..
  • bu arada 4.1 i yukleyeyım diyorum.onda da flash videolar çalışmıyor..deneyen var mı acaba 4.1 i?tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

Ics 4.0 da mxplayer 720p de takilma yapiyor ,nedendir acaba?

Armv7 codec i yukleyip deneyin derim belki yardimi olur

Ise yaradi tesekkurler. Ayarlardan h/w decodingi secmek de gerekiyor.
    Hatta henuz cozemedim ama her baslarken kisa yoldan s/w yi h/w ye getirmek gerekiyor ama acaip akici oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

Ics 4.0 da mxplayer 720p de takilma yapiyor ,nedendir acaba?

Armv7 codec i yukleyip deneyin derim belki yardimi olur

Ise yaradi tesekkurler. Ayarlardan h/w decodingi secmek de gerekiyor.
    Hatta henuz cozemedim ama her baslarken kisa yoldan s/w yi h/w ye getirmek gerekiyor ama acaip akici oldu.

normalde kendisi otomatik seçmesi gerek ama bilemiyorum ayrıca calıştığına sevindim
  • Dark android boxtan 2-3 gömlek daha üstün olan (1 ghz işlemci ve mali400 ekran kartı) Android 4.0.3 işletim sistemli android box düşünen arkadaş olursa..

http://forum.donanimhaber.com/m_66475179/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66475179

Digiplay uygulamasının performansı ve diğer oyun-uygulama performnası Darktan çok çok daha iyi diyebilirim..
  • arkadaşlar component çıkış var değilmi cihazda ? Component televizyonum maalesef ve HDMi girişi yok tv de :(
    bu cihazı alırsam component bağlantı ile izleyebilirim dimi ? tabi HD olarak .

eski darkımda component çıkış ile filmlerimi hd izleyebiliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganvolkan -- 2 Ekim 2012; 17:23:41 >
  • bu arada cihaz hiç bi yerde yok ya . ne teknosa (dark android minibox var orada sadece) ne elektroworld ne media markt. nerden alıcaz bunu ya .

• quote:

Orijinalden alıntı: doganvolkan

arkadaşlar component çıkış var değilmi cihazda ? Component televizyonum maalesef ve HDMi girişi yok tv de :(
    bu cihazı alırsam component bağlantı ile izleyebilirim dimi ? tabi HD olarak .

eski darkımda component çıkış ile filmlerimi hd izleyebiliyordum

Hayır Dark'ta maalesef cvbs çıkış yok.Eskiden bir arkadaş yuv-scart dönüştürücü ile yapmıştı ama benzeri bir dönüşümü ben denedim yapamadım.
    Benim cihazımda cvbs olmasına rağmen Tv'den iyi görüntü alamıyorum.Filmler güzel oynuyor ayrı konu.

Cihazım: Geniatech ATV3000
  • Dün gittim aldım . Component çıkış var . hD de izleyebiliyorum component ile . ayrıca component to hdmi diye bir cihaz buldum İstanbul yazıcıoğlunda almadım ama satıcı 720p yi garanti desteklediğini 1080p yi bilmediğini söyledi . kablo ile değil ama böyle bir cihaz ile hdmi girişi yararabilirsiniz televizyonunuza (50$ cihaz ) bilgi olsun.
  • quote:

Dün gittim aldım . Component çıkış var . hD de izleyebiliyorum component ile . ayrıca component to hdmi diye bir cihaz buldum İstanbul yazıcıoğlunda almadım ama satıcı 720p yi garanti desteklediğini 1080p yi bilmediğini söyledi . kablo ile değil ama böyle bir cihaz ile hdmi girişi yararabilirsiniz televizyonunuza (50$ cihaz ) bilgi olsun.

Ben senin sorunu yanlış anlamışım kompozit olarak.Yanış yönlendirdim,kusura bakma.Seninki eski model plazma falan herhalde.
  • sorun yok olsun . genede ilgilendin sağol..
    yalnız media player çok çok iyi değil . Ama bir filmi takılmadan izlemeyi başardım (720p) . ama hala wmv oynatan sağlam bir player bulamadım . bilen varsa paylassın . windowsta kullandığım vlc player bile burada başarısız.
  • Merhaba bende dün minibox modelinden aldım ancak ürünü açtığımda görüntü alamadım bir türlü ön paneldeki ışıklar net: turuncu status: kırmızı ve mavi olarak sürekli yanıyor yaklaşık 1 saat bu şekilde bekledim görüntü alamadım ışıklardada değişiklik olmadı yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım...
  • LÜTFEN CEVAP VERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN SLm forumdaşlar bende bu ürünlerden birini almayı düşünuyorum da bazı sorularım olacak sizlere

1.iptv özelliğini türk ve yabancı kanalların kullanımında sorun oluyor mu ? kanal ekleme yöntemi veya yöntemleri var mı ?
    2.nmt uyguları özellikle torrent akıcı çalışıyor mu ?
    3.40-50GB blu-ray filmler donmadan çalışıyor mu ?
    4.torrent kayıtını sabit diske mi yapıyor (eski ürünlerde böyleydi) yoksa harici diske de artık torrent indirebiliyor muyuz ? harici diske kayıt yapıyorsa ext3 olarak mı formatlamamız lazım yoksa ntfs de oluyor mu ?

sorun yok olsun . genede ilgilendin sağol..
    yalnız media player çok çok iyi değil . Ama bir filmi takılmadan izlemeyi başardım (720p) . ama hala wmv oynatan sağlam bir player bulamadım . bilen varsa paylassın . windowsta kullandığım vlc player bile burada başarısız.

Ben bs player kullanıyorum google store da ücretsiz sürümü mevcut ama ben internetten bs player apk diye aratıp pro versiyonunu buldum onu kullanıyorum çok memnunum türkçe altyazıları otomatik buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtvrlcll

quote:

sorun yok olsun . genede ilgilendin sağol..

Ben bs player kullanıyorum google store da ücretsiz sürümü mevcut ama ben internetten bs player apk diye aratıp pro versiyonunu buldum onu kullanıyorum çok memnunum türkçe altyazıları otomatik buluyor.

teşekkürler deneyeyip bilgi vereyeceğim. gördüğüm kadarı ile playlist opsiyonuda mevcut bs playerde .

1- Digitürk play ile ibb - g.b maçına baktım şimdi . 2.3 android kurulu . kesik kesik geliyor görüntü . kapatıp laptopta denedim 800 k da kesintisiz ve düzgün izleniyor . Acaba digitürk play uygulamasında çözünürlük ayarı yok ondan mı böyle . düşürsek çözünürlüğü belki düzelirdi.

2- bir arkadaş qq browser kurdum izledim web üzerinden demiş . qq browser indirmeye kalktım dark android ile uyumlu değil diyor. 2.3 android olmasından mı acaba? 4.0 atsam düzelir mi?

androidi keşfettikçe Bill Gates ne büyük adammış onu anladım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

LÜTFEN CEVAP VERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN SLm forumdaşlar bende bu ürünlerden birini almayı düşünuyorum da bazı sorularım olacak sizlere

1.iptv özelliğini türk ve yabancı kanalların kullanımında sorun oluyor mu ? kanal ekleme yöntemi veya yöntemleri var mı ?
    2.nmt uyguları özellikle torrent akıcı çalışıyor mu ?
    3.40-50GB blu-ray filmler donmadan çalışıyor mu ?
    4.torrent kayıtını sabit diske mi yapıyor (eski ürünlerde böyleydi) yoksa harici diske de artık torrent indirebiliyor muyuz ? harici diske kayıt yapıyorsa ext3 olarak mı formatlamamız lazım yoksa ntfs de oluyor mu ?

3- 1080p filmi bile donmadan oynatıyor . ama kullandığın playerin codeclerini yüklemen lazım.
    1- ip tv de türk kanallarında sorun yok . ama çözünürlüğü çok yüksek denemedim (hd) 1mbit bağlantım olduğu için. yabancı kanalda denemedim ama forumu okursa izleyen arkadaşlar varmış.

• Kimse yazmıyor artık sanırım buraya . Genede bir sorayım

ics 4.0 yükledim, 29 mayıs tarihli romu. önce hızlandı aama sonra donmalar attı . herkesde aynı mı ? cihazı 2.3 dark güncellemesi dışında başka versiyon ile stabil kullanabilen varmı ?
  • Ben QQ Browser'ı indirdim kurdum fakat kanallara girdiğimde yayın gelmiyor. Sol üst köşede bir popup açılıyor yayın alanında kırmızı bir buton gözüküyor ona tıklıyorum fakat yine de herhangi bir şey olmuyor. infinite hd logosu çıkıyor fakat daha sonra dediğim gibi ekran çıkıyor.

Açılan popupın sadece sağ alt kısmını görebiliyorum o yüzden neye tıkladığımı ya da ne uyarı çıktığını göremiyorum.

Octoshape Media uygulamasını da kurdum fakat o da bir işe yaramadı. Octoshape'in kendi sitesi üzerinden deneme yayınlarına baktığımda ise yayınlar açılıyor fakat digiturkplay.com.tr üzerinde olmuyor.

Bazı arkadaşlar bunu başarabilmiş yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.