20120730 versiyonunu kullanıyorum. Konuda bir sayfada linki mevcut. İlk denediğimde sorun çıkarmıştı fakat şu anda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Çok nadir uygulamalar kapanıyor ama bunun da uygulama kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar Nisan sürümünü kullanıyorum, bu sürüm aslında çok stabil ve güzel. tek sıkıntısı cihaz üzerindeki açma kapama düğmesi çalışmıyordu. oradan açma kapama yapamıyoruz. Buda can sıkıcı bir hale gelmeye başladı, son sürümde yada 25 mayıs sürümü ile bu düzeltilmişmiydi ?
oradaki açma kapama düğmesi çalışıyor mu ? ona göre sürümünü değiştireceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: kotumuren
Arkadaşlar Nisan sürümünü kullanıyorum, bu sürüm aslında çok stabil ve güzel. tek sıkıntısı cihaz üzerindeki açma kapama düğmesi çalışmıyordu. oradan açma kapama yapamıyoruz. Buda can sıkıcı bir hale gelmeye başladı, son sürümde yada 25 mayıs sürümü ile bu düzeltilmişmiydi ?
Arkadaşım, ben de halen nisan sürümünü kullanıyorum ve memnunum. Cihazı genellikle kapatmıyorum. Çok gerekli olduğunda da kapatma olayını tuşa uzun basarak gerçekleştiriyorum. Zaman zaman cihaz ilk açıldığında ekranın altındaki boşluk sorunu oluyor, fakat tekrar kapatıp açınca düzeliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: nargileminmarpucu
quote:
Arkadaşım, ben de halen nisan sürümünü kullanıyorum ve memnunum. Cihazı genellikle kapatmıyorum. Çok gerekli olduğunda da kapatma olayını tuşa uzun basarak gerçekleştiriyorum. Zaman zaman cihaz ilk açıldığında ekranın altındaki boşluk sorunu oluyor, fakat tekrar kapatıp açınca düzeliyor.
Ben de memnunum ama cihazı açıp kapatmak için fişten çıkarıp takmama gerekiyor. ben artık bunu istemiyorum. genelde kapatmasam da yinede kapatma açma düğmesi çalışıyorsa yeni versiyonu kullanırım.
Android 4.0 ı yükledim, cihaz yazılımı yükledi ama mavi dark android box resimli ekranda kaldı. Burada ne kadar bekliyor bilen var mı? Cihaz 2.4 tü ve açılıyordu. Yazılım atmak için iki yöntemi de denedim. Şu an cihazın mavi ve kırmızı ışığı yanık durumda bekliyor.
Dark android box ım var mart ta alınma, garantisi devam ediyor üzerinde cizik bile yok kutusunda.Air fly mouse klavyeli cok sık ve cok kullanıslı kumandası var.android 4.0 ics yukludur.uygun fiyata İstanbul içi elden verebilirim.satma nedenim; kullanmıyorum herhangi bir arızası yoktur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nargileminmarpucu
quote:
Ben de memnunum ama cihazı açıp kapatmak için fişten çıkarıp takmama gerekiyor. ben artık bunu istemiyorum. genelde kapatmasam da yinede kapatma açma düğmesi çalışıyorsa yeni versiyonu kullanırım.
29 mayıslı romda sorun yok . kapatma düğmesi çalışıyor . bende player sorunu var . bi tane playlist yaratabileceğim player bulamadım ya .
xbmc kurdum . kuracaklara tavsiye . kurmayın :) tamam kuruluyor , çalışıyor ama çok yavaş . sanırım cihaz kaldırmıyor . ayrıca film oynatırken donmalar var . boşuna zaman kaybı :(
3d half sbs film izleyen varsa bana yardımcı olabilirmi mx player ve kendi playerınde 3d özellikler yok sanırım ekran birleştirme sağ sol ayarları gibi .... acaba hangi player ile bu tür filmleri oynatabiliriz
Cihazı yeni aldık, ilk çalıştırmada vakit yetersizliğinden pek kurcalama fırsatım olmadı. Sonrasında ise alet bir daha açılmadı ve açılmıyor; Android Robot resmini gördükten sonra görüntü tamamen gidiyor ve hiçbir şekilde açılmıyor. Akorteke mail ile ulaştık, güncelleme önermişler ancak USB ve SD Karttan güncelleme yapmayı denedim ama aynı şekilde robot resmi sonrası görüntü gidiyor, hiçbir işlem yapmıyor. İade edeceğim sanırım, son kez denemek üzere tavsiyesi yada benzer deneyimi olan var mı ?
Teşekkürler,
quote:
Orijinalden alıntı: Obi_Wan
Cihazı yeni aldık, ilk çalıştırmada vakit yetersizliğinden pek kurcalama fırsatım olmadı. Sonrasında ise alet bir daha açılmadı ve açılmıyor; Android Robot resmini gördükten sonra görüntü tamamen gidiyor ve hiçbir şekilde açılmıyor. Akorteke mail ile ulaştık, güncelleme önermişler ancak USB ve SD Karttan güncelleme yapmayı denedim ama aynı şekilde robot resmi sonrası görüntü gidiyor, hiçbir işlem yapmıyor. İade edeceğim sanırım, son kez denemek üzere tavsiyesi yada benzer deneyimi olan var mı ?
Teşekkürler,
iade edin bence hazır yeni almışken. paranızı geri isteyin okadar paraya 2 tane daha iyi donanıma sahip daha düzgün çalışan android box alırsınız internetten...
quote:
Orijinalden alıntı: eCCo
quote:
Teşekkürler,
iade edin bence hazır yeni almışken. paranızı geri isteyin okadar paraya 2 tane daha iyi donanıma sahip daha düzgün çalışan android box alırsınız internetten...
Uygun aldık sayılır, 320TL, başka ne cihaz öneriyorsunuz?
merhabalar ben bu cihazı yeni aldım guzel bir cihaza benziyor yanlız bir kac problem ile karsılastım filmlerde muhtesem bir takılma yasanıyordu uzerine youtube ve dier programlar calısmıyo 500 gb disk takıyorum kitlenıyo gibi gibi bende akorteke gonderdim onlarda saolsun degistirdiler cihaz arızalı cıkmıs anlıcagınız sonra yeni gelen cihazdada takılmalar ve youtube ve dier uygulamalarda sorun oluyor izledigim film bir 720 p mkv dieri dahada dusuk cozunurluk ama takılıyor sizdede boyle bir problem mevcutmu yoksa benim sansızlıgıma ıkı defa bozuk cihazmı geldı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eCCo
quote:
Teşekkürler,
Uygun aldık sayılır, 320TL, başka ne cihaz öneriyorsunuz?
320 tl çok dostum o cihaz için gerçekten çok... max 70-80 dolara daha güclü cihazlar var,http://www.kimdecent.com/minipc/81.html bu cihaza bakabilirsin, ug802 ve mk808 var bunlar dark android box dan 3 kat daha güclü cihazlar ve 60-85 dolar arası değişiyor fiyatları
90 dolar seviyesinde. bence bir hafta sonra daha güzel cihazlar gelicek yada en azından gösterdiğim cihazlar güncelleme alacak.
bende ug802 var ve gerçekten çok memnunum. netten video izlemeydi, full hd film izlemekti, son çıkan yüksek çöz. android oyunları oynamakta sıkıntı çıkarmıyor hiç... benim tavsiyem geri verin cihazı paranızı geri alın.
saol dostum ama bu cihaz anladıgım kadarıyla sadece hdmi dan baglanıyor ama kucuk ama etkili bir cihaza benziyor bakalım bu seferde sorunu cozemezlerse geri vericem zaten
dns değiştirme nasl beyler ?
quote:
Orijinalden alıntı: zorbey27
dns değiştirme nasl beyler ?
Cihaz rootlu ise set dns programını indir marketten
Rootlu değil ise gelişmiş ayarlardan sabit ip ve dns yazacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: faithozy
merhabalar ben bu cihazı yeni aldım guzel bir cihaza benziyor yanlız bir kac problem ile karsılastım filmlerde muhtesem bir takılma yasanıyordu uzerine youtube ve dier programlar calısmıyo 500 gb disk takıyorum kitlenıyo gibi gibi bende akorteke gonderdim onlarda saolsun degistirdiler cihaz arızalı cıkmıs anlıcagınız sonra yeni gelen cihazdada takılmalar ve youtube ve dier uygulamalarda sorun oluyor izledigim film bir 720 p mkv dieri dahada dusuk cozunurluk ama takılıyor sizdede boyle bir problem mevcutmu yoksa benim sansızlıgıma ıkı defa bozuk cihazmı geldı
yani o sorunlar bendede vardı . bu forumda paylaşılan 29 mayıs 2012 tarihli romu yükledikten sonra cihaz düzeldi .
malesef HD film izlemek için internetten bsPlayer pro yada mkplayer pro bulup kurman lazım . yada marketten satın alıcaksın.bunlarda 720 p filmlerde hiç sorun yok. hiç takılma yaşamıyor . ikisinide kullanıyorum ben . birinin açmadığını diğeri açıyor . o yüzden ikisinide kurmakta fayda var.
Youtube de bende sorun yaşıyorum . burada bir arkadaş çözümünü anlatmış ama uygulama fırsatım olmadı . ama browser üzerinden kullanabiliyorsun . bir sürü dizi izledim. artk tv de dizi izlemiyorum .
Disk olayıda rom dandır . 2.5 tb disk bağlı bende , ayrıca diğer diskleride görüyor . Astro Browser var onu kurup birde dene istersen . Es file browser kurma . kitliyor . cihaz kaldırmıyor sanırım .
Birde altına laptop soutucusu taktım . performansı arttı gibi geldi . hiç ısınmıyor .
biraz bilmek gerekiyor yani . Yok uğraşamam diyorsan . geri ver :)
şahsen usb stcik tarzı cihazların bu performansı vereceğini düşünmüyorum . beklersen 4 çekirdek modelleride çıkabilir. ama çinden gelen bozuk çıkarsa geçmiş olsun. duvara asarsın dekor diye :)