Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
179.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suvaribey

Arkadaşlar;

Belki foruma çok yazdığım için söylenen arkadaşlar olabilir, fakat bu cihazla kafayı bozduğum için yapabildiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bir arkadaşımızın dediği gibi Türkiye'deki Play mağazası çok kısıtlanmış. Bende başka çözümler bularak diğer alternatif mağazalar yükledim. Üstelik 2.3.4 versiyonuna kurulmaz denilen bir çok uygulama bile yükledim, gayette güzel çalışıyor. Mesela;

Tivibu, (Dark Android Box için uyumlu değil deniliyordu yükledim seyrediyorum. )
    Google Earth 3.0 ve üzeri deniliyordu yükledim çalışıyor.
    Google Maps,
    Viber,
    Whatsapp, (Güzel çalışıyor)
    Yahoo Messenger, (Bence kameralı görüşmelerde bile çok başarılı)
    Mobile1 (Süper bir market)
    İbbtrafik

Bunlar aklıma gelen uygulamaların bazıları. Bir çok uygulama yüklenebiliyormuş meğerse. Ama neden Türkiye'de bu mağazaları kısıtlıyorlar anlamış değilim doğrusu.

abi allah rızası için bana bir yardım et
    ben daha yeni bu konularda

• Sorununu çözdün mü bilmiyorum ama ben sorunsuz bir şekilde izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenokulu

Arkadaşlar;
    Dark Android de 3d film oynatmak isteyince aynı ekranda aynı filmi 2 adet gösteriyor. Bunun bir film olarak gösterecek bir oynatıcı varmı acaba...

3D seyredebilmek için TV'nizin 3D özelliği olması gerekiyor. 2 adet gördüğünüz o görüntüyü 3D TV tek görüntü haline getiriyor ve aktif veya pasif gözlüklerle izleyebiliyorsunuz.
  • ilgilenenler için.... dark androit box 20.09.2012 d&r dan alınmış 344 tl faturalı

http://www.sanalpazar.com/Dark-Androit-3d-Media-Player__isp4966724
  • Arkadaşlar, aşağıda linkini verdiğim diğer Dark modeli ile farkları nedir Dark Android MiniBox'un.

Diğer modelin linki:
    http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-androidbox-a1-3d-mkv-wifi-kablosuz-ag-hdmi-1-4-vga-destekli-android-4-0-1g-ram-mini-pc.html

Linkteki modelde Cortex A8, formda incelenen modelimizde Cortex A9 işlemcisi mevcut.
    İkisinin de grafik işlemcisi Mali 400. Diğer A8 işlemcili modelde hafıza 1 GB, MiniBox'ta 512 GB.
    Android verisyonunda da farklılık var. Cortex A8 işlemcili model Android 4.0 kullanırken MiniBox Android 2.3 kullanıyor.

Bu bilgiler ışığında sizin tercihiniz ne olurdu?

• miniboxtan kaç bence. android box ın performansı bile anca yetiyor . minisi hiç yetmez.

• elinde Geniatech ATV 3000 olup satmayı düşünen arkadaşımız varsa pm atabilirsiniz. çift kumandalı olması ve istanbul içi olması tercih sebebidir. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: mustipasa33

quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: mustipasa33

s.a beyler cihazım ilk geldiğinde dizimag den dizi izlerken 2. 3. partın ortalarında kitleniyordu. Sorunu akortek e bildirdim yenibir güncelleme cıkacagını düzeleceğini söylediler. Bende bekledim ve yeni güncelleme geldi. Hemen sitedeki anlatılanlara göre yeni güncellemeyi yaptım fakat dizimag yada başka bir sitede teklemeler ile kasmalar meyadana gelmeye başladı cihazın flash playerinin hiçbir anlamı kalmadı. sitede arakdaşların verdiği 2 ıcs versiyonunuda denedim sonuncu denediğim rootlu olandı. 1. denediğim zaten stabil değildi fakat 2. denedim baya bir düzgün çalıştı fakat son zamanlar ekran kayması videolarda kasmalar vs. başladı ve ben bundanda sıkıldım. Alalı daha 1 ay olmadı 2 hafta anca olmustur. cihaz çok hoşuma gidiyor iade yada satmak istemiyorum tek istediğim bizimkiler film aç yada dizimagden dizi aç dediklerinde sorunsuz kasmadan takılmadan oynatmak. Siz de bu sorunları yaşıyormusunuz yaşamıyorsanız acaba arıza benden mi rom dan mı ciazdan mı kaynaklanıyor. Yada hangi rom u kurmalıyım lütfen bir yardım edin Teşekkürler.

Bende senin gibi genelde Hdfilm-dizi-youtube-dailymotion falan kullanıyorum.29 mayıs tarihli İCS 4.0 çok iyi,kasmadan çalışıyor.Altta linkini veriyorum.

http://www.geniatech.com/down-eng/Androidtvbox/update20120529_M1_4.0.zip

akşam deniyeceğim en son yuklu olan ics rom rootluydu superuser vardı. ve rami cok kullanıyordu. sanırsam o yüzden kasılıyordu. Umarım bu ıcs de sorun yaşamam. Eğer yaşarsam zaten iade etmeyi düşünüyorum. bu romu kullanıp sorunsuz cihazını kullanan ve menmun olan kaç kişi var ?
    Flashta sorun vermeyen
    videolarda kasmayan
    menü aralarında bekleme yapmayan
    int. gezintilerinde sıkıntı yaşamayan.
    malesef .... durduruldu demeyen..
    bir rom ise teşekkürler herkeze.

Evet rootlu İCS 4 remi çok kullanıyordu.Hiçbirşey yapmadığım halde 300-350mb kullnıyordu.Zaten topu topu 512mb var.
    Benim cihazda 29 mayıs İCS'yi yüklemeden önce zırt pırt donuyordu.Açıp kapamaktan bıkmıştım artık.Son güncellemeyi yükledim ve mutlu son.
    Birkere bile kilitlenmedi,donmadı.Flash 11'de sorun yaşamadım.MX player süper çalışıyor.Youtube'da çok iyi yanlız video tam ekran olup tekrar ufalıyor,tekrar tam ekran yapman için kumandadan müdahale etmen gerekiyor.Yüklediğin zaman görürsün zaten.
    İnternet gezilerinde sorun yok.Maalesef durduruldu dediği onu açacak uygun programın sende yüklü olmadığından kaynaklanıyor.
    Bendede oldu.MX player yüklememiştim.Film sitelerinde oynat dediğimde maalesef durduruldu yazıyordu.MX'i yükledim olay tatlıya bağlandı.
    Takrar üstüne basa basa söylüyorum 29 mayıs tarihli rom en iyi rom.
    Birde yeni 2.3.4 versiyonun 6 Haziran tarihli güncellemesi çıkmış,nasıl olduğunu bilmiyorum.İndirin zor günler için kenarda dursun.

hocam bu son güncellemede menüde CVBS modu var mı acaba ?
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boleros

... ya da forumda yeni gördüğüm Çin'den getirtilebilen bazı cihazlar var. (Mele A2000, MK 805, MK 808)

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Mele-A2000-Android-4-0-WIFI-PC-TV-Box-Allwinner-A10-512MB-DDR3-HDD/625584875.html

http://www.aliexpress.com/item/HK-Post-Freeshipping-HOT-NEW-Mini-MK802-Allwinner-A10-Android-4-0-RAM-1GB-ROM-4GB/607275742.html

http://www.aliexpress.com/item/MK802-Dual-Core-Version-UG802-RK3066-1-2GHz-Cortex-A9-dual-core-Android-4-0-Mini/627106452.html

Bunlar Dark'ın eşdeğeri mi acaba?

http://www.nikingstore.com/shop/geniatech-atv3000-enjoy-tv-gold-android-box-371.html

bir de bu var hocam geniatech atv 3000. forumda kullanan arkadaşlarımız var.
    yalnız bu cihaz daha once sanırım beyaz renkteydi şimdi siyah rengini yapmışlar güzel olmuş fakat kumandasını anlamadım tek kumanda mı yapmışlar artık bir önceki beyaz renklilerde hem klasik kumada hem fly mouse dedikleri kumanda olmak üzere paketten 2 kumanda çıkıyordu şimdide yine aynı mı bu siyah renginden bu siteden sipariş veren arkadaşımız var mı ? saygılar.

• Çin'deki cihazların üstünlüklerine rağmen Dark'ın ürünlerine yöneliyorum. Açıkçası Çin'den cihaz getirtmek biraz düşündürüyor. Bir taraftan gümrükte sorun yaşanır mı, diğer tarafta cihazla ilgili garanti sorunları ve muhatap bulamama gibi nedenlerle soğuk bakıyorum.
    Gerçi Akortek'in desteğinden de forumdaki arkadaşların çoğu memnun değil.
  • Aslında Android konusunda fazla bilgim olmadığı için merak ettiğim konular var.

1) Android uygulamalarını çalıştırabilmek için minimum kaç Ram, işlemci ne olmalı?

2) Dark'ın siyah modeline Cortex A8 işlemci olmasına rağmen hafızası 1 GB DDR3 ve Android 4.0 kullanıyor. Minibox modelinde ise çift çekirdekli Cortex A9 olmasına rağmen 512 GB DDR2 ve Android 2,3 olması aklımı karıştırıyor. İşlemcisi çift çekirdeki ama hafızası düşük ve eski teknoloji (DDR2). Bu durumda hangi cihazı tavsiye edersiniz?
  • Merhaba arkadaşlar,

Ürünü ilk çıktığı zamanlarda alanlardan biriyim. O zaman ki televizyonum 1080p filmleri göstermediği için bu tür filmlerde takılma yaptığını bilmeme rağmen aldım ürünü. Sonra 3D oynatabilen bir full hd tv aldım. Alet enteresan bir şekilde 10 gb.lık 3D half sbs filmi sorunsuz oynatıyor. Ancak 3D olmayan 1080p mkv filmlerde takılmalar oluyor.

Kısaca sormak istediğim soru 1080p filmlerdeki takılma/donmaları önlemenin bir yolu var mı? Aleti aldıktan sonra yalnızca bir güncelleme yaptım Akortek'in sayfasından (20120531). Acaba 20120806'yı (Android 4.0) yüklesem 1080p filmlerdeki takılma gider mi?

Bir de bu sürümü yüklersem karşılaşacağım problemler hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz?

Zahmet edip cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Tüm forumu aradım ancak bir konuda bilgi bulamadım.
    Dark android box aldım son güncel yazılım ile birlikte geldi.
    Cihazdan ağ üzerinden pc deki paylaşım klasörlerine ulaşmak mümkün olmuyor.
    Network kısmında paylaşımdaki dosyalar bir bulunuyor bir kayboluyor.
    Ağ üzerinden pc hardiskinen müzük , film açmak mümkün değil.
    Bu mümkün mü?Mümkünse nasıl olduğuna dair bilgi verebilirseniz memnun olurum.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • game theory kardeş ekran ayarlarından hdmı 720 p yap istersen.belkı düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 6 Aralık 2012; 10:19:43 >
  • Dark Android BOX Android İşletim Sistemli Mini PC, WiFi, ARM Cortex A9 İşlemcili, 3D Hızlandırıcı, Air Mouse ---

Dark AndroidBOX A1R 3D MKV, Air Mouse, WiFi Kablosuz Ağ, HDMI 1.4, VGA Destekli Android 4.0 1G RAM Mini PC

linkleri

http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/android-mini-pc/dark-android-box-android-isletim-sistemli-mini-pc-wifi-cift-cekirdek-islemci-3d-hizlandirici-air-mouse.html

http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-androidbox-a1r-3d-mkv-air-mouse-wifi-kablosuz-ag-hdmi-1-4-vga-destekli-android-4-0-1g-ram-mini-pc.html

arkadaslar hangısı daha ıyıdır performans işlemcı androıd olarak bılgılerınıze ıhtıyacım var.....

• Cok fazla bilgi sahibi olmamakla birlikte birkac haftadir arastiriyorum bu tip tv boxlari. Sanirim linkte verdiginiz dark ile mele a2000g arasinda hicbir fark yok sadece ihrac eden firma kendi logosunu basmis, donanimsal ozellikler birebir ayni. Bu durumda Dark almak daha mantikli Mele alincaya kadar diye dusunuyorum. Sonucta TR sinirlari icerisinden aliyorsun, iyi kotu garantisi var, 12 aya kadar taksit secenegi var. Fiyat olarakta az cok birbirine yakin Mele'yi uygun bulursan 200 tl'ye getirtebilirsin (tek cekim tabi) dark teknobiyotikte 237 tl (12 ay taksit ile).
    Ben acikcasi Dark AndroidBOX A1R 3D MKV almayi dusunuyorum ama DigiturkPlay dusunduruyor sadece beni. Emin olsam dusunmeyecegim hic.
  • Dark markasını gördüğünüz yerden uzaklaşın, ürünle ilgili hiç bir destek verilmemektedir ürünümü ilk aldığımda air mouse bozuk cıktı ambalajıyla gönderdim ürünü tamir etmediler ve beni 30 iş günün sonunda hepsiburada ürünü yenisi ile değiştirme durumunda kaldı. Yeni gelen ürününde bu sefer cihazında problem cıktı cihaz bir kere düzgün acılıyor sonra her açılışta android logosu bozuk gözüküyor ve kitleniyor. Kısaca cihaz hiç stabil çalışmıyor. Yani cihaz kesinlikle problemli olduğu belli. Bunun üzerine hepsiburada'ya tekrardan arıza kaydı oluşturdum. Aşağıdaki maili bana gönderdiler.

"Merhaba, ürünün üretici ithalatçı garantisi altındadır bu süre zarfında meydana gelebilecek problemleri bu adres ve numaradan çözüme ulaşabilirsiniz EMEK MH. SIVAT YOLU SAKIZ SOKAK NO:4/2 SANCAKTEPE/İSTANBUL 0216 527 19 37 Saygılarımızla."

Bana verilen telefon numarasına her gün aralıksız 2 3 defa çaldırıyorum fakat hiç bir yetkili telefona bakmamakta. Şimdi bir cihaz için belirtilen adrese gidiceğim ama gidipte yaptıramamak var. Lanet olsun bu cihazı aldığım güne. Dark markasından kesinlikle uzak durun.

• Ben de bir hata ettim ve bu dark android box cihazını Teknobiyotiik adlı yerden alma gafletinde bulundum...
    MKV ve MP4 filmleri oynatmıyor, sürekli takılıyor, android programlarında ise sürekli "program yanıt vermiyor, kapatılsın mı" uyarısı veriyor...
    Bu ulu firmaya ulaşabilmenin tek yolu olan mail yolu ile “MÜŞTERİ DESTEK” departmanına ulaşmaya nail oldum... Bana bazı eksik yazılımlar olabileceğini, bunları yükleyip denememi, sonra programları kaldırıp yeniden yüklememi, sonra yeniden başka şeyleri yükleyip, kurup denememi... falan neyse işte yani piyasaya sürülmeye hazır olmayan bir cihazın itirafları diyebiliriz buna...
    Neyse söyledikleri şeyleri de yapmama rağmen hala sorunlar çözülmeyince, 3-4 gün sonra, ürünü iade etmek istediğimi bildirdiğimde -...bizim senin gibi sorunlu müşteriler ile uğraşacak ne vaktimiz ne de sabrımız mevcut ! bizim hiçbir medya oynatıcımızı aman alma.- ifadelerini içeren nezaketle dolu bir yanıt aldım.
    Yani bunlar mal satmıyorlar, ihsan buyuruyorlar... Biz de müşteri değil, azarlanma ehli kapı kullarıyız...
    Diyeceğim; mazoşist tüm tüketicilere tavsiye edeceğim bir ürün ve firma.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.