Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
179.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an acilen bir media player arayışındayım,

Mesajların çoğunu okudum bir iki sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim;
    1- Ürünün 1080p filmleri takılarak oynatması sorunu çözüldü mü.
    2- WIFI kullanarak evdeki örneğin bilgisayardaki içeriğe ulaşabiliyor musunuz bu konuda sıkıntı yaşayan var mı?
    3- Ürünün açılış süresi ne kadar, media playerlar kadar hızlı açılıyor mu?
    4- Ürün ile birlikte gelen klavye şeklindeki kumandanın kullanımı kolay mı daha sonra ekstradan bir mouse-klavyeye ihtiyaç doğurur mu?

Bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Benim için en önemli olan HD filmler ve açılış konusu. Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

quote:

2.3 versiyona döndüm rahat ettim
    cok buyuk hata etmisim 4.0 a yukseltmekle
    cihaz kendine geldi adam gibi calısıyor, atlamalar falan hep kesildi.

2.3 e nasıl dondun bende de sıkıntılar var ozellıkle ınternet gezıntılerımde cıhaz cok agır,arasıra programlar kapansın mı falanda sorup duruyor ...sende ınternet gezıntın nasıl merak ettıgım opera mobıl de mesala....

darkın sitesinde 2.3 romunu usb ye indirdim.
    cihazı fişten çıkarttım , fişe takmadan cihazın altında bulunan siyah dugmeye basılı tutup cihaz açılınca usb den os yuklemeye baslıyor.
    eskisi en az 2 kat hızlı

hocam oncelıkle benım aldıgım model

ÜRÜN MODELİ :
    Dark AndroidBOX A1R 3D MKV, Air Mouse, WiFi Kablosuz Ağ, HDMI 1.4, VGA Destekli Android 4.0 1G RAM Mini PC

sızınde aldıgınız model aynı ıse 2.3 versıyonunu yukledıgınız lınkı buraya yada mesaj olarak atarmısınız...

teknobıyotık.com a sordum 4.0 le gelıyor cıhaz dedıler 2.3 versıyonu yokmus...

• Arkadaşlar bu ürünlere j-downloader veya IDM kuruluyormu ve sorunsuz bir şekilde download yapabiliyormuyuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2.3 e nasıl dondun bende de sıkıntılar var ozellıkle ınternet gezıntılerımde cıhaz cok agır,arasıra programlar kapansın mı falanda sorup duruyor ...sende ınternet gezıntın nasıl merak ettıgım opera mobıl de mesala....

cihazı fişten çıkarttım , fişe takmadan cihazın altında bulunan siyah dugmeye basılı tutup cihaz açılınca usb den os yuklemeye baslıyor.
    eskisi en az 2 kat hızlı

ÜRÜN MODELİ :
    Dark AndroidBOX A1R 3D MKV, Air Mouse, WiFi Kablosuz Ağ, HDMI 1.4, VGA Destekli Android 4.0 1G RAM Mini PC

sızınde aldıgınız model aynı ıse 2.3 versıyonunu yukledıgınız lınkı buraya yada mesaj olarak atarmısınız...

http://www.akortek.com/dark-destek

20120531
    (Android 2.3) - Dark HD Dream ile birlikte uydu kanallarını izlemek için HidTV uygulaması entegre edildi (Beta)
    - Kablosuz üzerinden cihaza erişim, dosya transferini kolaylaştıran AirDroid uygulaması entegre edildi.
    - Digiturk play uygulaması eklendi (Kullanmak için Digiturk Play aboneliği gerektirmektedir)
    - Flash uygulaması güncellendi (v.11.1)
    - Internet bağlantısı olarak kablosuz aktif hale getirildi
    - Google Play entegrasyonu yapıldı
    - Meteoroloji uygulaması güncellendi

http://www.akortek.org/download/androidbox/20120531/update.img

• Şu konuda yardım edecek bir Allahın kulu yok mu

quote:

Arkadaşlar şu an acilen bir media player arayışındayım,

2- WIFI kullanarak evdeki örneğin bilgisayardaki içeriğe ulaşabiliyor musunuz bu konuda sıkıntı yaşayan var mı?
    4- Ürün ile birlikte gelen klavye şeklindeki kumandanın kullanımı kolay mı daha sonra ekstradan bir mouse-klavyeye ihtiyaç doğurur mu?

Bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Benim için en önemli olan HD filmler ve açılış konusu. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 28 Aralık 2012; 11:01:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eskisi en az 2 kat hızlı

ÜRÜN MODELİ :

http://www.akortek.com/dark-destek

20120531
    (Android 2.3) - Dark HD Dream ile birlikte uydu kanallarını izlemek için HidTV uygulaması entegre edildi (Beta)
    - Kablosuz üzerinden cihaza erişim, dosya transferini kolaylaştıran AirDroid uygulaması entegre edildi.
    - Digiturk play uygulaması eklendi (Kullanmak için Digiturk Play aboneliği gerektirmektedir)
    - Flash uygulaması güncellendi (v.11.1)
    - Internet bağlantısı olarak kablosuz aktif hale getirildi
    - Google Play entegrasyonu yapıldı
    - Meteoroloji uygulaması güncellendi

http://www.akortek.org/download/androidbox/20120531/update.img

kardes senın cıhaz sanırım Dark Android BOX (DKPCANDBOX)

benım cıhaz bu degıl evet senın cıhazın 2.3 surumu var benım cıhaza kurulur mu bılmıyorum yanlız....

• Dark Android BOX da resim izleme için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz. Birkaç uygulama var fakat bir türlü sd ve hard diskin içini gösteremedim.
  • SELAM.bu aletten bende var.4.0 yuklu.ayrıca digiturkplaye uyeyım.son digiturkplay guncellemesi ile maçlar ilk başta açılyor.ama sonra hemen kapanıyor.ayrıca tabletımde var am onda 4.1 jellybeen vr.digturk playi yükledim.hıç takılma olamadan digiturkplay açılıyor.bu alete nasıl android 4.1 jelly been yükleriz?
  • tabletteki 4.1jellybean sürümünü darka yükleyebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

tabletteki 4.1jellybean sürümünü darka yükleyebilirmiyim?

evet bende merak ediyorum yüklenirmi?
  • aynen...bekliyorz cevabı:)
  • AndroidBOX cihazımı satıyorum. Resimlere bakarak ne kadar temiz olduğunu görebilirsiniz. Kullanılmıyor şuan kutuda duruyor. Detaylı bilgi almak isterseniz pm atabilirsiniz. Azda olsa pazarlık payı vardır .. Cihaz hakkında detaylar dükkanım'da mevcuttur >>http://forum.donanimhaber.com/m_70125419/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70125419
  • Bu cihaz daha önce kullandığım MK808 e göre çok yavaş. Bu cihazın içini açan var mı? yada içinin resimlerini internette bulabilen? Ben yeni aldım garantisi var diye açmıyorum ama açmayı düşünüyorum. Bu air mouse alıcısı sökülebilir diye tahmin ediyorum ayrıca ethernet kartı vs. entegre mi kutu içinde ayrı ayrımı merak ediyorum. Ayrı ayrıysa ilerde ucuzundan Bir MK808 felan alınıp yükseltilebilir diye düşünüyorum. İçini açan varsa ve fotoğrafını koyabilirse süper olur :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Arkadaşlar şu an acilen bir media player arayışındayım,

merhaba,sorularınıza kendi izlenimim ile cevap vereceğim...

1.1080p de bir film izledim herhangi bir sorun yaşamadım.Donma,takılma,alt yazı...
    2.airdroid uygulaması ile bence gereğinden fazla işlem yapabiliyorsun.
    3.ürünün açılış süresi bir cep telefonu kadar desem ortalama bir cevap vermiş olurum.
    4.air klavye yada mouse ne dersen... bu bence kullanıcı ya göre alışkanlığa göre değişkenlik gösterebilir .
    ben rahat kullandım fakat bir başkası çıkar saçma der.. net cevap bekleme bence...

durum böyle... kendimce.

• Cihazı açtım inceledim, air mouse alıcısı ve wi-fi alıcısı hariç tüm donanım entegre. içinde dışardakilerden başka 2 tane daha usb var. Usb nin birine airmouse alıcısı takılı, sökülüp ayrıca kullanılabilir.
  • Cihazi kapadiktan sonra (kumandadan da ustundeki dugmeden de sinuc ayni) kendi kendine aciliyor.
    Sebebi nedir acaba, wake on lan falan gibi bir ayar da yok ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamanel -- 12 Ocak 2013; 15:36:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar dark android box kullanıcısıyım alalı 7 ay kadar oldu android 2.3 ile kullanıyordum bir ay kadar önce 4.0 ı yükledim ama cihaz açılırken ve menülerde gezerken donma yapıyordu bende 2.3 ü tekrar yükledim hiç bir sıkıntı yok ama google playdaki bir cok programı yükleyemiyorum acaba 4.0 cihazla uyumlu olmayabilirmi yada ayarlarımı farklı çünkü 2.3 sürümünde öndeki ışıklardan sadece net ve ır ışıgı yanarken 4.0 da status ve ır ışıgı yanıyor akortek e mail attım benden cihazı göndermemi istediler 4.0 yükledikden sonra cihaz ayarlarından yapılması gereken bir şeylermi var acaba yardımcı olursanız cok sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: yaymaz

selam arkadaşlar dark android box kullanıcısıyım alalı 7 ay kadar oldu android 2.3 ile kullanıyordum bir ay kadar önce 4.0 ı yükledim ama cihaz açılırken ve menülerde gezerken donma yapıyordu bende 2.3 ü tekrar yükledim hiç bir sıkıntı yok ama google playdaki bir cok programı yükleyemiyorum acaba 4.0 cihazla uyumlu olmayabilirmi yada ayarlarımı farklı çünkü 2.3 sürümünde öndeki ışıklardan sadece net ve ır ışıgı yanarken 4.0 da status ve ır ışıgı yanıyor akortek e mail attım benden cihazı göndermemi istediler 4.0 yükledikden sonra cihaz ayarlarından yapılması gereken bir şeylermi var acaba yardımcı olursanız cok sevinirim .

Google playdekı cogu program 4.0 a gore

• tamam bende biliyorumda ben cihazdaki problemleri yazdım yani 4.0 da cihaz tamamen sapıtıyor ben onun nedenini soruyorum yani 4.0 sürümünü yükledikden sonra yapılması gereken ayarlarmı var neden donuyor hem açılışta hemde cihaz acıldıktan sonra tmamen kullanılmaz hale geliyor sonunda akorteke gönderecegim

• slm arkadaşlar ben daha dün dark android tv bax aldım. (siyah piyano kutu) seklinde olan. yanında dark air klavye mause var ancak ben bu ürünü aynı tablet gibi tv den uzaktan oyun oynamak istiyorum. bunu yapabilecegim coklu dokunmatik mauseler varmı iki parmakla yakınlaştırma uzaklaşrıema vs. bilgisi olan lütfen yazsın. eski konularda yazılmış olabilir ama araştırmaya vakim olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.