Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
179.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazdan yeni aldım ve baya acemiyim. Benim merak ettiğim evde dremabox 800 hd cihaz var buna ağdan ulaşıp diğer odadaki tv yayınını tv den izleyebilrimiyim.

Birde en önemlisi bilen vardır belki dm 800 lerde bir plugin var Nstreamvod - Türkvod - Seyirtürk gibi bunlar bu android cihazda çalışıtmı. Çalışsa süper olur tüm diziler filmler vs elimizin altında olurdu.
  • CİHAZI 2. EL OLARAK ALDIM. 2 - 3 GÜN KULLANDIM AMA CİHAZ BENİ AŞTI. PEK BECEREMEDİM KULLANMAYI .

SATILIKTIR. DARK ANDROİD BOX SORUNSUZDUR. 220 TL YADA DM 800 HD CİHAZ İLE TAKAS DA OLABİLİR.
  • bu cihaz baya sorunlu sanırım. almayı düşünüyordum. ama kararsız kaldım şimdi 1080p ve 720p lerde sorun yaşanıyor anladığım kadarıyla
  • her yazılım, her oyun bu cihazlarda oynanmıyor veya kullanılmıyor,
    durum böyle olunca kullanılabilecek uygulamalar sınırlı oluyor. peki olmazsa olmaz uygulamalar nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

bu cihaz baya sorunlu sanırım. almayı düşünüyordum. ama kararsız kaldım şimdi 1080p ve 720p lerde sorun yaşanıyor anladığım kadarıyla

Bu cihazlar ilk çıktıklarında yani yaklaşık 1-1.5 sene önce media player'da devrim gerçekleşti.Çünkü android sayesinde codec sorunumuz olmayacaktı.Ama bu süre zarfında teknoloji resmen zıplama yaptı.Eylülde aldığım 7" Aurora II tabletimi HDMI'den bağladığımda aynı görüntüyü alıyorum ve menüleri çok daha hızlı.Buna pek gerek kalmadı.
  • soran 2 anladım hocam. şu an için o zaman uzak durmaya karar verdim. olmazsa taplet alırım.
  • Arkadaşlar cuma gününden beridir (5 gun olacak) bı arkadastan sırf deneme ıcın odunc aldım. cihaz 2 aylık
    dark-android-box-android-isletim-sistemli-wifi-arm-cortex-a9-islemci-3d-hizlandirici-air-mouse-mini-pc-dk-pc-andbox diye gecen ürün.. video performansı yetersiz onun dısında kumandası bıraz dandık gıbı geldı bana.. tepkımesını begenmedım.. fılmlerde takılmalar atlamaların dısında bır problem yok gıbı fakat sımdı ben bunun gıbı bır cıhaz almayı dusunuyorum. bır de gold masterın uydu receıverlı bır androıd box modelı var.. bana onerebılecegınız bır model var mı?

ayrıca cıhazı yada emsalını hıc yurt dısından getırten oldu mu?
  • takip
  • Bu cihaz çıkalı bir yıl oldu heralde.

Aynı şekilde kutulu olup, kumandalı olup güncellenmiş hali niye gelmiyor. Video performans düşüklüğü giderilebilir birşey.

Geçen yılki cihazın işlemci ve GPU'sunu güncelleseler hemen alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

bu cihaz baya sorunlu sanırım. almayı düşünüyordum. ama kararsız kaldım şimdi 1080p ve 720p lerde sorun yaşanıyor anladığım kadarıyla

Bu cihazlar ilk çıktıklarında yani yaklaşık 1-1.5 sene önce media player'da devrim gerçekleşti.Çünkü android sayesinde codec sorunumuz olmayacaktı.Ama bu süre zarfında teknoloji resmen zıplama yaptı.Eylülde aldığım 7" Aurora II tabletimi HDMI'den bağladığımda aynı görüntüyü alıyorum ve menüleri çok daha hızlı.Buna pek gerek kalmadı.

merhaba, @ Soran2 tablet alıp hdmi ile bağlantı kurmak daha mantıklı demişsin bana da mantıklı geliyor ancak. Görüntü performansı konusunda emin olamıyorum bir diğeri de çevresel ses etkisini nasıl alacağız. cihazdan tek bir hdimi olacak onu da tv ye bağlaacağız. örneğin benim tv de optik çıkış yok tvden hdmi ile ses sistemine mi çıkış yapacağım ki yapsam da bu bana cevresel ses verecek mi verecekse kalite kaybı olmaycak mı? tabi bunu için logitech z sersi bir 5.1 alsam bundlarda hdmi çıkış yok. kafamı çok karıştırdın :)

Bununla birlikte bu kutuda da optik çıkış yok. aynı sorularım bunun için de geçerli. Bir de piyasaya bunun minisini çıkarmışlar eskisi daha üretilmiyor anladığım kadarıyla. Minisinin performansı iyice düşmemiş midir? El kadar bir şey. Zira yorumlardan analdığım kadarıyla mini olmaynın da performansında çeşitli sıkıntılar var. Piyasada şöyle stabil çalışan optik çıkışı vs olan bir android media player yokmu şimdi ?

• quote:

720 hergun ızlemeye calısıyorum ben bı sıkıntı cekmedım 1080 p daha fılm bulup ızleyemedım acıkcası
  • android 2.3 versiyon ve mx player ile hic sorun olmuyor bende.
  • bende filmler sorunsuz izliyorum yalnız bu flash 13 mü ne yeni versiyon çıktıya . onu kuramadım cihaza bir türlü . film sitelerinde sıkıntı oluyor. sorun yaşayan başka arkadaş varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapsikoli

quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

merhaba, @ Soran2 tablet alıp hdmi ile bağlantı kurmak daha mantıklı demişsin bana da mantıklı geliyor ancak. Görüntü performansı konusunda emin olamıyorum bir diğeri de çevresel ses etkisini nasıl alacağız. cihazdan tek bir hdimi olacak onu da tv ye bağlaacağız. örneğin benim tv de optik çıkış yok tvden hdmi ile ses sistemine mi çıkış yapacağım ki yapsam da bu bana cevresel ses verecek mi verecekse kalite kaybı olmaycak mı? tabi bunu için logitech z sersi bir 5.1 alsam bundlarda hdmi çıkış yok. kafamı çok karıştırdın :)

Bununla birlikte bu kutuda da optik çıkış yok. aynı sorularım bunun için de geçerli. Bir de piyasaya bunun minisini çıkarmışlar eskisi daha üretilmiyor anladığım kadarıyla. Minisinin performansı iyice düşmemiş midir? El kadar bir şey. Zira yorumlardan analdığım kadarıyla mini olmaynın da performansında çeşitli sıkıntılar var. Piyasada şöyle stabil çalışan optik çıkışı vs olan bir android media player yokmu şimdi ?

Ben Geniatech ATV3000 kullanıyorum.Yani şu dark android diye aldığınız aslında ATV1000 modeli.Benimki onun üst modeli.Optik çıkış 4 adet usb giriş,analog ses ve görüntü çıkışları,yani tüplü tv'ye bile bağlayabiliyrum.hdmi,micro usb,çift kumanda her birşey mevcut,aşağıdaki videoda izleyebilirsin.Şimdi yeni kasası çıkmış,Çinden direkt alabilirsin.

http://www.nikingstore.com/shop/geniatech-atv3000-enjoy-tv-gold-android-box-371.html

http://www.youtube.com/watch?v=-8lPZ0uX-hM

• bu kutuyla uğraşacağınıza 97 dolara şu kutuya alsanıza 1gb ram 16 gb dahili disk
    http://forum.donanimhaber.com/m_69630728/tm.htm
    minix neo x5
  • Digiturk Play 3.0.1 sürümünü yükleyip kullanabileniniz varmı? Ben apk buldum ama kuramadım. "Paketi ayrıştırmada sorun var" yazıyor. Ama Google Play'de herhangi bir sürümde çalışır diye belirtmemiş. Bendeki sürüm 2.3.4

apk dosyası isteyenler için
    http://www.mediafire.com/?1dkxuf0djav08q0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvaribey -- 16 Şubat 2013; 15:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla digiturkte her türlü sorun var. bende 1.0.7 versiyonu var . ama bilgisayarda kabul ettiği kullanıcı adına android box ta hatalı diyor . saçma sapan bir sorun yani .
    bu cihazı alcama 2. el bi pc alıp yada toplayıp tv ye bağlasaydım çoktan işimi görmüştüm yaf. yok flash çalışmaz yok tarayıcı kapanır. ama sorun androidde bence.
  • Arkadaşım . ben şimdi senin verdiğin dosyayı indirip kurdum merakımdan . sağol bu arada :) bende sorunsuz çalıştı . ama ICS 4.0 versiyonu var androidin . sanırım eski android sürümü kabul etmiyor program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mic

Arkadaşlar cuma gününden beridir (5 gun olacak) bı arkadastan sırf deneme ıcın odunc aldım. cihaz 2 aylık
    dark-android-box-android-isletim-sistemli-wifi-arm-cortex-a9-islemci-3d-hizlandirici-air-mouse-mini-pc-dk-pc-andbox diye gecen ürün.. video performansı yetersiz onun dısında kumandası bıraz dandık gıbı geldı bana.. tepkımesını begenmedım.. fılmlerde takılmalar atlamaların dısında bır problem yok gıbı fakat sımdı ben bunun gıbı bır cıhaz almayı dusunuyorum. bır de gold masterın uydu receıverlı bır androıd box modelı var.. bana onerebılecegınız bır model var mı?

ayrıca cıhazı yada emsalını hıc yurt dısından getırten oldu mu?

bu cıhaz dakı ozellıkler gold master uydudan daha ıyı yanı performans olarak dark daha ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganvolkan

Arkadaşım . ben şimdi senin verdiğin dosyayı indirip kurdum merakımdan . sağol bu arada :) bende sorunsuz çalıştı . ama ICS 4.0 versiyonu var androidin . sanırım eski android sürümü kabul etmiyor program.

Rica ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.