Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
179.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzkayadibi

cihazı bu senenin başlarında aldım. 4.0 geldi sanıyordum, bugün kontrol ettim sürümünü ilk defa 2.3 imiş.
    3d filmlerde filmin ilk 15 dakikası içinde çok ufak kasılmalar oluyordu 2.3 sürümde. mx player kullanıyorum. çokta yavaş açılıyordu. 4.0 yükledikten sonra 1080p ve 3d filmlerdeki ve menüdeki ve : ) açılma hızındaki tüm gözlemlerimi yazacağım.

bu arada 4.0 versiyonunu akortekin sayfasından indirdim. bundan önceki sayfalarda ICS 4.0 FULL PATCH sürümlerden bahsetmişler, linkte vermişler ama linkler ölü.

Bu arada 4.0'dan yüksek firmware yükleyen var mı ? yada custom romlar yükleyenler ?

Ben buraya yazarken upgrade bitti. incelemeye başlaşayalım. bu arada usb'den upgrade yapamadım. illa sd cardda görmek istedi upgrade dosyasını.

Alıntıları Göster
    2.3 'ten hem görsel hemde hız açısından çok daha hızlı. 2.3 takılan 3D Half SBS filmler 4.0'da mx player ile sorunsuzca çalıştı. tek bir kare takılma bile yok. kaldı ki henüz mx player'a codec indirmedim.

Kısacası 4.0 resmi sürümünü tavsiye ederim.

Mx Player codecleri çeşit çeşit markette. ben mx'i ilk kurarken her hangi bir test yapmamıştı cihaza. bu durumda hangi codeği yükleyeceğimi nasıl tespit edebilirim ? Fikri olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoPePPeR

quote:

Orijinalden alıntı: miraclees

Android box'ı tüplü tv ye bağlamak için bir komponent kabloya ihtiyacınız var kablonun bir ucu skart diğer ucunda beş adet soket var ( ses için: açık kırmızı, beyaz -- görüntü için : mavi, yeşil, koyu kırmızı) bu kabloyu bağladıktan sonra görüntü ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.
    Android box cihanızdan ayarlar>ekran ayarları>çözünürlük ayarları>576i cvbs ye getirmenz gerekiyor.

Dark Android box incelemesi

Dark Android box incelemesi

dostum bu anlattıklarından başka bi ayar yaptınmı acaba? bende ankarada ulusta buldum kabloyu ama lcd tv ye hdmi bağlıyken 576i cvbs yi seçiyorum görüntü AV ye gelmiyo kısa bi süre bekleyip tekrar 1080p ye dönüyo. Tüplü tv ye bağladığımda da hiç görüntü gelmiyo. Acaba kablodamı bi problem var

Arkadaşlar resimde ki YPbPr to scart kablosunu nerde bulabilirim istanbulda .. Çok aradım ama bulamadım en son çare kendim yapmaya çalışacam ama hazırı var ise hemen alıp denemek istiyorum cihaz yatıyor kutusunda..

• quote:

2.3 'ten hem görsel hemde hız açısından çok daha hızlı. 2.3 takılan 3D Half SBS filmler 4.0'da mx player ile sorunsuzca çalıştı. tek bir kare takılma bile yok. kaldı ki henüz mx player'a codec indirmedim.

Mx Player codecleri çeşit çeşit markette. ben mx'i ilk kurarken her hangi bir test yapmamıştı cihaza. bu durumda hangi codeği yükleyeceğimi nasıl tespit edebilirim ? Fikri olan var mı ?

Bende de tam tersi olmustu 2.3 hizli, 4.0 da hersey cok yavas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

quote:

Bende de tam tersi olmustu 2.3 hizli, 4.0 da hersey cok yavas

belki beklentilerden doğan farklılıktır. ben pek uygulamadır oyundur ilgilenmiyorum. telefon zaten android olduğu için android hevesimi telefondan alıyorum. bu cihazdan alırken tek beklentim, alt yazı sorunu olmadan - takılma sorunu olmadan 3D vs.. filmleri izleyebilmekti.

2.3 versiyonda 3D filmleri oynatırken ilk dakikalarda kısa sürelide olsa takılma oluyordu, filmi ileri alacağım zaman mx player tamamen kitleniyordu. tabi bu dediklerim 3D ve 1080p filmlerde. 4.0 da hiç bir sorun yaşamadım henüz.

Birde şu gomplayer android uygulaması çıkarsa birebir pc ile paralel olan şekilde, tadından yenmeyecek.

Ha şunuda ekleyeyim, bütçem el verseydi zamanında, sony yada başka bir markanın, sadece 3D ve bluray.iso filmleri oynatan, türkçe alt yazı destekleyen bir media player alırdım. zamanında en mantıklısı ve en uygunu bu gelmişti.

• bide bunlar var kafa karıştı..

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmhizli

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

evet
    dark media player almak istiyordum ama bende bunları gördüm alıp internette film izlemek için idealmidir.
    klavye şart browser sorunsuz her siteye girip izleyebilirmiyim?
    media player özelliği nasıl ?

http://www.youtube.com/watch?v=6cGgW2MhKDc

http://www.hepsidijital.com/sunny_15100-fullhd-smartbox-android#0

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/next-pandora-full-hd-android-uydu-alicisi-83395638

media player yerine böyle cihazları tercih etmenizi tavsiye ederim .. uydu + media player 2 si bir arada nede olsa

usb kablosuz klavye sorunsuz çalışıyor gerisi bildiğiniz internet ben sorun yaşamadım..

media player özelliği ise şaşırtıcı derecede iyi diyebilirim ..
    1080p dts full hd filmlerim var en ufak sorun yaşamadım.. mx player kullanıyorum açmadığı format yok.

şu an için tavsiyem 8726-m3 + mali 400 ekran kartına sahip donanımları tercih etmeniz yönündedir.

• bende yeni siparis verdim gold com tr den 228tl ye acaba kotumu yaptim bilmiyorum surekli sorunu var gibi kimse aldigindan dolayi memnun deyilmis gibi nir durum soz konusu bakalim bikac gune elime ulasacakk kendim deneyim artisini ve eksisini gorcez insallah kotu bir cihaz deyildirde memnun kalirimmm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak06

bende yeni siparis verdim gold com tr den 228tl ye acaba kotumu yaptim bilmiyorum surekli sorunu var gibi kimse aldigindan dolayi memnun deyilmis gibi nir durum soz konusu bakalim bikac gune elime ulasacakk kendim deneyim artisini ve eksisini gorcez insallah kotu bir cihaz deyildirde memnun kalirimmm..

Ben cihazı bir yılı aşkın kullanıyorum.. ve ben çok memnunum.. memnun olmayan arkadaşların beklentileri daha farklı olduğu için hayal kırıklığı yaşadıkları belli.

ben bir yıldır indirdiğim tüm filmleri rahatlıkla izlemenin ve içinde kurulan app lerden online film izleme uygulamalarını keyifle kullanarak film izliyorum. çokta memnunum.

bir tablet gibi yüzlerde uygulama yükleyeyim , yok bilgisayar gibi aynı kalitede nette sörf yapayım derseniz isteklerinizin biraz gerisinde kalın. Bunları amaçlıyorsanız gidin tablet alın..

ama benim tvimde bir madia player olsun her dosyayı okusun. alt yazıları istediğim gibi ayarlayayım. bir kaç uygulamayıda kullanayım derseniz cihaz sizi tatmin eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

quote:

Orijinalden alıntı: mak06

bende yeni siparis verdim gold com tr den 228tl ye acaba kotumu yaptim bilmiyorum surekli sorunu var gibi kimse aldigindan dolayi memnun deyilmis gibi nir durum soz konusu bakalim bikac gune elime ulasacakk kendim deneyim artisini ve eksisini gorcez insallah kotu bir cihaz deyildirde memnun kalirimmm..

Ben cihazı bir yılı aşkın kullanıyorum.. ve ben çok memnunum.. memnun olmayan arkadaşların beklentileri daha farklı olduğu için hayal kırıklığı yaşadıkları belli.

ben bir yıldır indirdiğim tüm filmleri rahatlıkla izlemenin ve içinde kurulan app lerden online film izleme uygulamalarını keyifle kullanarak film izliyorum. çokta memnunum.

bir tablet gibi yüzlerde uygulama yükleyeyim , yok bilgisayar gibi aynı kalitede nette sörf yapayım derseniz isteklerinizin biraz gerisinde kalın. Bunları amaçlıyorsanız gidin tablet alın..

ama benim tvimde bir madia player olsun her dosyayı okusun. alt yazıları istediğim gibi ayarlayayım. bir kaç uygulamayıda kullanayım derseniz cihaz sizi tatmin eder.

Alıntıları Göster
    Yenilenen Google Play Store yükletebilen varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: suvaribey

Yenilenen Google Play Store yükletebilen varmı.

Alıntıları Göster
    Bu cihazda farklı klavye+mouse kullanan var mı?
    Alttaki klavye+mouse ikilisini almayı düşünüyorum zira kendi kumandası pek kullanışlı gelmedi bana.

Logitech K400

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Bu cihazda farklı klavye+mouse kullanan var mı?
    Alttaki klavye+mouse ikilisini almayı düşünüyorum zira kendi kumandası pek kullanışlı gelmedi bana.

Logitech K400

Alıntıları Göster
    Ben A4Tech klavye ve mouse ile kullandım. Sorun olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

Ben A4Tech klavye ve mouse ile kullandım. Sorun olmadı
    Arkadaslar, digiturk play sorunsuz calisiyor mu? Goruntu kalitesinden memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Arkadaslar, digiturk play sorunsuz calisiyor mu? Goruntu kalitesinden memnun musunuz?

Alıntıları Göster
    Digiturk play artık çalışmıyor versiyondan dolayı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Alıntıları Göster
    2 tabletim var
    onlarda da bu cihazda da Digiturk çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

2 tabletim var
    onlarda da bu cihazda da Digiturk çalışmıyor
    demekki sorun digitürkte o zaman, digitürke tmsf el koydu, artık çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

demekki sorun digitürkte o zaman, digitürke tmsf el koydu, artık çalışır

Alıntıları Göster
    arkadaslar cıhazdan bendede var 4.0.1. yazılım var cok nadır acılırken donma harıcınde yazılımsal olarak hıc bır sorunum yok 47ınc regal 3d tv ye bagla goruntulerde takılma olmuyor 3d fılm de oynatıyor harıcı bır hdd den yanlız benım merak etgım konus dıger androıd cıhazlarla baglantı saglamak yanı dlna denılen ozellıgı nasıl kullanırım cunku cep telfonu olarakda samsung galaxytab p1000 kulanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: raistlin55

arkadaslar cıhazdan bendede var 4.0.1. yazılım var cok nadır acılırken donma harıcınde yazılımsal olarak hıc bır sorunum yok 47ınc regal 3d tv ye bagla goruntulerde takılma olmuyor 3d fılm de oynatıyor harıcı bır hdd den yanlız benım merak etgım konus dıger androıd cıhazlarla baglantı saglamak yanı dlna denılen ozellıgı nasıl kullanırım cunku cep telfonu olarakda samsung galaxytab p1000 kulanıyorum

Alıntıları Göster
    konu hortlatmak olacak ama almak isteyenleri bilgilendirmek isterim;

androide çok yabancı değilim, Samsung telefon kullandım, şimdi HTC desire kullanıyorum. bu aleti de alışırım nasılsa diyerek aldım, bir türlü alışamadım. onu geçtim, 1080p filmleri boşverin, 720p filmlerde bile takılma yaşadım, birçok player denedim, en son mx player biraz idare eder gibiydi, onda da ses kayması oluyor. torrent kullanmak sıkıntılı. kumandası çok güzel ama. wii oyuncusuyum, neredeyse wii kadar kaliteli remote yapmışlar diyebilirim. TV'nin çıkış modunu düşürün diyen arkadaşlar vardı, onu da denedim, ses kaymasına çözüm olmadı. çok donma yaşatıyor, program yanıt vermiyor cevabını çok aldım. yaklaşık 6 aydır yatıyor kutu, tv'ye PC satın alıp bağladım, rahatça izliyorum. satmayı düşündüm, eşim alana yazık, beğenmediğin ürünü satma dedi vazgeçirdi, artık yeğenlere falan hediye ederim.

kısaca, bu ürün tavsiyem değildir arkadaşlar. fanları vardır, bana karşı çıkacaktır belki ama, emin olun beklentim çok yüksek değildi ve kullanabilmek için çok çaba harcadım, çok emek verdim, olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzunsamsun81

androide çok yabancı değilim, Samsung telefon kullandım, şimdi HTC desire kullanıyorum. bu aleti de alışırım nasılsa diyerek aldım, bir türlü alışamadım. onu geçtim, 1080p filmleri boşverin, 720p filmlerde bile takılma yaşadım, birçok player denedim, en son mx player biraz idare eder gibiydi, onda da ses kayması oluyor. torrent kullanmak sıkıntılı. kumandası çok güzel ama. wii oyuncusuyum, neredeyse wii kadar kaliteli remote yapmışlar diyebilirim. TV'nin çıkış modunu düşürün diyen arkadaşlar vardı, onu da denedim, ses kaymasına çözüm olmadı. çok donma yaşatıyor, program yanıt vermiyor cevabını çok aldım. yaklaşık 6 aydır yatıyor kutu, tv'ye PC satın alıp bağladım, rahatça izliyorum. satmayı düşündüm, eşim alana yazık, beğenmediğin ürünü satma dedi vazgeçirdi, artık yeğenlere falan hediye ederim.

kısaca, bu ürün tavsiyem değildir arkadaşlar. fanları vardır, bana karşı çıkacaktır belki ama, emin olun beklentim çok yüksek değildi ve kullanabilmek için çok çaba harcadım, çok emek verdim, olmadı.

Alıntıları Göster
    cıhazı bende kulanıyorum ama soylede bı gerek var cıhazı bı telefonla veya bı pc ıle karsılastırdıgınızda yavas kalıyor bende kı ıcs 4.0.3. ve youtubeden kalıtelı vıdeo ızlıyorum tam ekran soundcloud dan sarkılar cok serı hızla doluyor wıfıden baglanıyorum hdmı ıle goruntu aktarıyorum cıhazda bıraz hız sıkıntısından baska bı sorun gormedım samsung smart tvden bın kat daha ıyı bır alet ve tvım regal 3d 47ınc netten 3d kısa vıdeolar ızledım sorun olmuyor yanyana goruntu oldugu surece

• raistlin55 R kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsamsun81

android 2.3 ile sorunsuz calısıyor bu cihaz. 4.0 vb sürümlerde takılma oluyor

• Aldığım gün ICS yükledim
    Hemen Titanium ile gereksiz ne kadar uygulama varsa dondurdum. SetCPU ile 1000MHz se hızını sabitledim.
    O günden beri bir kere takılma dona vs olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.