Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
179.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu alete birde modül kartı ve pvr özelliği ekleseler tam ihtiyacım olan şey, oyle bir alet varsa biri link atabilirmi
  • Arakadaşlar cihaz bugün elime ulaştı ve şöyle bir sorun var. USB 3.0 HDD, 2.0 Power'lı HDD ve 2GB USb Stick takıp film oynatmayı deneyim dedim ama hiç bir şekilde cihaz HDD ve USB Stick'leri görmedi MX Player'a girdiğim zamanda SD card takın yazısı geliyor bu cihaz USB'leri tanımıyormu nasıl iştir bu? yardımcı olabilirmisiniz?
  • Arkadaşlar dün azmettim ve USB Stick ve USB HDD'leri görmeme hatasını çözdüm. Aslında hata sayılmaz sadece son kullanıcıyı bilgilendirmemekten kaynaklanıyor sanırım. Çoğu işletim sisteminde USB'yi PC'ye taktığınızda USB'yi direct görür ve USB içerisine girerek istenilen dosya oynatılır fakat bu cihazda işler biraz farklı. Öncelikle cihaza "ES File Manager" tarzı bir program kurmanız gerekiyor. Sonrasında bu programı çalıştırıp SD Card sekmesine tıklayıp oradan SDA1, 2 v.s.'e (Bu isim USB'nin ismine ve markasına göre değişiklik gösterebilir)tıklamanız gerekiyor. Artık USB içerisindesiniz :D ve istediğiniz video nun üzerine tıklayıp gelen programlar penceresinden istediğiniz video player programı ile dosyanızı oynatabilirsiniz. Bu arada subtitle ile ilgili her türlü değişikliği yapabildiğiniz ve videoları takılmadan izleyebileceğiniz mutlaka indirin diyeceğin 2 program var. Bunlarında linklerini aşağıda veriyorum. Birisi zaten birçoğunuzun bildiği MX Player diğeride HD Video Oynatıcı.

MX Player
    MX Player Codec
    HD Video Oynatıcı

• Arkadaşlar cihazı alalı baya olmuştu kullanmıyordum XBMC yüklenenileceğimi duyunca hemen açtım fakat 4.0 versyon istiyordu dark'ın sitesine girip 4.0'ı indirdim anlatılanları yaptım kurdu boot ekranında "dark android box" yazan yerde takılı kalıyor cihaz açılmıyor bu sorunu nasıl aşabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazı alıp kullanan varmı? Bir arkadaş almayı düşünüyor. Özellikleri bizim cihazdan biraz yüksek ama yapabildikleri ne derece yüksek bilmiyorum. Alıp kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi?

QUAD CORE ANDROID 4.2 SMART TV BOX
  • SavaLegion S kullanıcısına yanıt
    HDD icin eger adaptor varsa takma. sadece usb den HDD yi bagla. HDD nin arayuzu calisirsa gormeyebilir. Bende Wii ye baglamistim bu yuzden hddyi gormuyordu.
  • Digiturplay Play uygulaması 3.1.3 olduktan sonra artık konum bilgisinden dolayı Dark Android TV Box'da maç seyredemez olduk. Bazı Fake Gps programlarını denememe rağmen hiç birisinde de netice alamadım. Web sayfaları üzerinden QQ Browser ile açarken o da açılmaz oldu. Tabi 2.3.6 versiyonunda seyredebiliyordum. Şimdi 4.0 güncellemesi yaptıktan sonra hiç bir şekilde seyredemiyorum. Sizlerin bu konuda bir çalışması varmı? Seyredebilen varsa nasıl seyrettiğini yazabilirmi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef bende de durum aynı.önceleri çok rahat seyredebiliyorduk.Firmanın bende güncelleme yapamsı lazım ama nerdeee?
  • suvaribey kullanıcısına yanıt
    Bu büyük sorun. bunu çözebilecek bir sistem arıyorum ya da gidip LG Smart alacam ki Digiturk play uygulamasını çalıştırabileyim...
  • 4.3 e yükselecek te biz görücez cihaz kasım kasım kasılıyor bıktım artık
  • Ben Digiturk Play'i 4.0.3 versiyonunda çalıştıramadım. Peki 2.3 versiyonunda çalışan varmı? Veya herhangi browser üzerinden seyredebilen varmı?
  • Arkadaşlar bendede air mouse lu su var ama iyi değil mouse onun yerine bana telden kumanda etmem için program önerebilirmisiniz?
  • Burayı okumadan almamalıydım, mutfakta TV'de takılı, haber okuma, radyo dinlemek için iyi fakat. NTV, Kanal D ve bazı Tv kanallarını açtığınızda inanılmaz kötü bir görüntü var. Digiturk dilediğin yerde ise konumlandırma hatasından dolayı çalışmıyor. IP TV olur diye aldım ama işimi görmedi. İsteyene 180 TL'den verebilirim, 1 ay bile olmamıştır alalı.
  • bybeyazzs B kullanıcısına yanıt
    Geçen gün bir program bulmuştum Droid .... bilmem ne diye
    ama 2. kelimenin adını unuttum. Şimdide bulamıyorum
  • bir bulsam dua ederim kafayı yicem google neler yazmadım ama yinede bulamadım peki bu cihazların root olayını nasıl yapıcaz bilrn varmı arklar?
  • bybeyazzs B kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=BE8c82RsBCM

DroidMote olması lazım. Videoda anlatıyor. Tam sizin istediğiniz gibi.
  • Nihayet Digiturk Play'den maç seyedebildim. Nasılmı?

İlk önce OneBrowser'ı yükleyin. Sonra digiturkplay sitesine girip seyredeceğiniz maça tıklayın. Oynatıcı çıktığı zaman sol üst tarafta çıkan Yayın 1, 2 ,3, sekmeleri içinde 3. Olanını işaretleyin ve maçı cam gibi seyredin.

Kaç günden beri maçları televizyondan seyredemiyorum diye kahroluyordum. Nihayet uygulamasıyla bize konum bilgisi yaşatan Digiturk Play'i yendim :) Alsın android uygulamasını bi tarafına ... Tövbe tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvaribey -- 28 Ekim 2013; 10:04:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç olsun hemen deneyeceğim..bende bu hafta sonu seyrettim.kendı browserından..normal girdim.ama alt-üst-sağ ve soldan kırpılmış şekilde..sorunsuzdu.senın dediğin şekilde belkı daha iyidir..
  • maça bakimd edim yayın 3 yok ya :( izletmiycek digiturk bize .
  • Arkadaşlar dark evo MK809II smart stick alalı 3 hafta oldu ;

1-Android markette filan dolaşırken cihaz kendini kapatıyor. Bu 15-20 dakikada bir tekrarlıyor Anladığım kadarıyla cihaz için firmware güncelleme çıkmamış, sadece ilk sürümü koymuşlar sizde sayfaya bir bakarmısınız? (teknik serviside aradım firmware güncelleyin diyor ama sayfada sadece ilk sürüm var?)

http://www.dark.com.tr/dark-destek-evobox

2-Birde ürünün içinden adaptör çıkmadığı ve tv'min usb portu olmadığı için 5 v 650 mah'lik bir adaptör ile kullanıyorum, acaba adaptör hafif kaçıyor olabilir mi? Kaç mah adaptör tavsiye edersiniz?

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.