Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
179.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redboxer82

Arkadaşlar dark evo MK809II smart stick alalı 3 hafta oldu ;

1-Android markette filan dolaşırken cihaz kendini kapatıyor. Bu 15-20 dakikada bir tekrarlıyor Anladığım kadarıyla cihaz için firmware güncelleme çıkmamış, sadece ilk sürümü koymuşlar sizde sayfaya bir bakarmısınız? (teknik serviside aradım firmware güncelleyin diyor ama sayfada sadece ilk sürüm var?)

http://www.dark.com.tr/dark-destek-evobox

2-Birde ürünün içinden adaptör çıkmadığı ve tv'min usb portu olmadığı için 5 v 650 mah'lik bir adaptör ile kullanıyorum, acaba adaptör hafif kaçıyor olabilir mi? Kaç mah adaptör tavsiye edersiniz?

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler

Aynı smart stick i bende almayı düşünüyorum. 1-2 soru sormak isterim. Digiturkplay izleyebiliyormusunuz?(Uygulama ile veya web browser ile). Birde bu smart stick in mac adresini nerden görebiliyoruz? Modeme tanıtmak için bu lazım olacak. Çünkü wifi ağımda mac adres filtrelemesi kullanıyorum. Teşekkürler.

• Arkadaşlar mk809 ii modern combat 4 ü çalıştırır mı?
    Çalıştırırsa donma filan olur mu? Deneyen varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tvye laptop bağladığımdan dolayı artık kullanmıyorum garantisi yeni bitti ama hiçbir sorunu yok isteyene satabilirim.
  • Ben bu ürünü 2012'de aldım. Bir kaç ay fazla kurcalayamadım. Sonra da güncelleme yapmama ve uğraşmama rağmen; Youtube'da adam akıllı video izleyemedim, online dizi izlenen sitelerden hiç birinde takılmadan/kilitlenmeden video izleyemedim, divx filmleri ya da jpg fotoğrafları aşırı yavaş açtığından bu özelliğinden de faydalanamadım. Sonra midem bulandı koydum bir kenara uğraşmak istemedim. 1-2 ay sonra cihazı tekrar açtım baktım air mouse sapıtmış ışık devamlı yanıp sönüyor ve mouse istediğimin tersi yönünde hareket ediyor falan. Yeter artık deyip servise gönderdim. Servis diğer sorunlarla hiç ilgilenmediği gibi air mouse'un da sadece pilini değiştirip geri gönderdi :) Ben de o aralardaki aşırı yoğunluktan pek uğraşmak istemedim. Normalde bir çok firmadan hakkımı söke söke aldım ama bu yoğun zamanıma denk geldi.

İnternette bir çok işi iyi demiş ve yine bir çok kişi de kötü demiş. Bence bu üründen iki çeşit getirildi ve bir kısmı kalitesiz komponentlere sahipken, diğeri kaliteliydi. Başka bir açıklaması olamaz. Bendeki cihazda 1080p film açarsan yığılır kalır, dizimag'de dizi izlemeyi zamanında denemiştim az daha kanser oluyordum, youtube uygulamasıyla da 1 tane bile video izleyebildiysem ne olayım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoKuZuNCuKaPI -- 18 Nisan 2014; 15:43:16 >

• DoKuZuNCuKaPI kullanıcısına yanıt
    Servis,airmouse konusunda haklı.pil azalınca öyle sinyal veriyor.Bende kullaniyorum.dizimag ve diğer sitelerden takılmadan video izleyebiliyorum.

• soran2 S kullanıcısına yanıt
    Servise kargo etmeden önce pilleri değiştirdim tabiki. Kargoyla vs uğraşmadan önce tüm seçenekleri denemiştim. Servisten geldiğinde üzerindeki ışık hala saçmalıyordu ama konumlama sorunu düzelmişti. Halen ara ara aynı sorun ortaya çıkıyor. 2700mAH şarjlı pil kullanıyorum üstelik. Bendekinde bırakın Dizimag'ı Youtube'un sitesine girip oradan bile video izlenmiyor. Yani benim android box diğer bir çok kişininki gibi sorunlu. Şansımıza bu denk gelmiş. Belki bir gün kurcalarım diye duruyor bir köşede.
  • DoKuZuNCuKaPI kullanıcısına yanıt
    Pardon bir şeyi merak ettim.Air mouse`ta 2700lük pil kullanıyorum demişiniz.Benim airmouse 3 incepille çalışıyor.Bizim cihazlar değişik galiba

• Anca evde açıp bakma fırsatım oldu. 3 x AAA 1000mAH pil varmış. Hatalı yazmışım. Burada yazılanları okuduktan sonra tekrar bir deneyeceğim. Hayırlısı bakalım.

• digiturkplay kısa yolund amaç izlenmiyor.açılıp kapanma hala devam ediyor.ama brovserdan izlenebiliyor.kenarlardan kırpılmış halde..hiç yoktan iyidir:)
  • slmlar, bende de bu cihazdan var. en son güncellemeden sonra digiturkplay de dahil bir çok uygulama da iyice hantallaştı. açasım gelmiyor mubareği. buna uygun hızlı çalışan rom falan var mı acaba?
  • Aynı şeyi bende araştırıyorum cherkosky. Acaba ilk aldığımız 2.3.4 versiyona mı dönsek?
  • Merhaba android box larda telefon yada tabletteki gibi application yükleyerek kullanılabiliyor mu? Ayrıca android güncellemesi yapılabiliyor mu? Üzerindeki işlemci ve ram yeterli mi? 512mb ram var mesela dark androidbox ta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablette yapabildiğin her şeyi bunda da yapıyorsun. Sadece elde taşınmıyor, televizyonun altında sabit duruyor.
  • bu cihazlar simpletv (torrent dosyasını verip film izleme) ve utorrent programları çalışıyor mu arkadaşlar ?
  • Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

Ben bu ürünü 2012'de aldım. Bir kaç ay fazla kurcalayamadım. Sonra da güncelleme yapmama ve uğraşmama rağmen; Youtube'da adam akıllı video izleyemedim, online dizi izlenen sitelerden hiç birinde takılmadan/kilitlenmeden video izleyemedim, divx filmleri ya da jpg fotoğrafları aşırı yavaş açtığından bu özelliğinden de faydalanamadım. Sonra midem bulandı koydum bir kenara uğraşmak istemedim. 1-2 ay sonra cihazı tekrar açtım baktım air mouse sapıtmış ışık devamlı yanıp sönüyor ve mouse istediğimin tersi yönünde hareket ediyor falan. Yeter artık deyip servise gönderdim. Servis diğer sorunlarla hiç ilgilenmediği gibi air mouse'un da sadece pilini değiştirip geri gönderdi :) Ben de o aralardaki aşırı yoğunluktan pek uğraşmak istemedim. Normalde bir çok firmadan hakkımı söke söke aldım ama bu yoğun zamanıma denk geldi.

İnternette bir çok işi iyi demiş ve yine bir çok kişi de kötü demiş. Bence bu üründen iki çeşit getirildi ve bir kısmı kalitesiz komponentlere sahipken, diğeri kaliteliydi. Başka bir açıklaması olamaz. Bendeki cihazda 1080p film açarsan yığılır kalır, dizimag'de dizi izlemeyi zamanında denemiştim az daha kanser oluyordum, youtube uygulamasıyla da 1 tane bile video izleyebildiysem ne olayım:)

Bende 802sini aldım YouTube tan film acayim dedim play storedan güncelleme istedi ama play store kapandı. 3defa fabrika ayarlarina döndüm degismedi.

İnternetten dizi izliyim dedim telefonumda acilan 3siteden birini acabildi oda tam ekran olmadı. Bide ısındı kapandı.

Ben hiiiiiicç tavsiyee etmemmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 24 Şubat 2016; 17:39:43 >

• Paylaşımın ve yorumların için teşekkür beni gereksiz masraftan kurtardın.

• Onemli degil...
    Ben h...da dan pahalı aldım iade edebileyim diye isabet olmuş. Uyarmak için yazmıştım zaten... Baska cihaz arastirmasindayim...

O siteye yorum yazdım ama yayina çıkmadı. Yani 3 olumlu 1olumsuz yorum görünüyor ve gerçeği yansıtmıyor. Sorun yasamayanda varmış, ihtimal göze alınıp iade edilebilecek şekilde alınmalı ya da donanimhaber de daha sağlam box cihaz tavsiyeleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 27 Şubat 2016; 10:20:42 >
  • Konuya cevap yazali 3 yıl olmuş bugün şu mini box i raftan çıkartıp deneyim dedim sonuç netflix Digiturk play Tivibu hiçbiri uyumlu değil cihazın versiyonu eski olduğu için.sadece Turkcell tv açıyor onuda Zar zor ama gelelim yayın izleme kısmında boş ekran... YouTube deneyim dedim onu da açmıyor çöp yani geçmiş olsun

• Dönüştürücü ile vga monitöre bağlayamadım varmıdır bir yolu acep ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.