Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
179.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miraclees

Android box'ı tüplü tv ye bağlamak için bir komponent kabloya ihtiyacınız var kablonun bir ucu skart diğer ucunda beş adet soket var ( ses için: açık kırmızı, beyaz -- görüntü için : mavi, yeşil, koyu kırmızı) bu kabloyu bağladıktan sonra görüntü ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.
    Android box cihanızdan ayarlar>ekran ayarları>çözünürlük ayarları>576i cvbs ye getirmenz gerekiyor.

Dark Android box incelemesi

biraz eski ama yinede sormak istiyorum tüplü tv nize bağladığınızda çalıştı mı ve video var mı ?

• quote:

Android box'ı tüplü tv ye bağlamak için bir komponent kabloya ihtiyacınız var kablonun bir ucu skart diğer ucunda beş adet soket var ( ses için: açık kırmızı, beyaz -- görüntü için : mavi, yeşil, koyu kırmızı) bu kabloyu bağladıktan sonra görüntü ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.
    Android box cihanızdan ayarlar>ekran ayarları>çözünürlük ayarları>576i cvbs ye getirmenz gerekiyor.

silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizam-ı Cihan -- 28 Haziran 2013; 16:36:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

quote:

biraz eski ama yinede sormak istiyorum tüplü tv nize bağladığınızda çalıştı mı ve video var mı ?

video yok ama resim var. tüplü tv de çalışması için yazılım sürümü gingerbread olması lazım ve her kablo ile çalışmıyor resimde görünen kabloyu bulmanız lazım.

• Teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

video yok ama resim var. tüplü tv de çalışması için yazılım sürümü gingerbread olması lazım ve her kablo ile çalışmıyor resimde görünen kabloyu bulmanız lazım.

başka resimler varsa atabilirmisiniz aceba

• yok maalesef tüplü defterini kapattım artık led tv de kullanılıyor.
  • quote:

yok maalesef tüplü defterini kapattım artık led tv de kullanılıyor.

peki tüplü tv de memnunmuydunuz kullanırken seneye almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
  • quote:

quote:

peki tüplü tv de memnunmuydunuz kullanırken seneye almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

hayır görüntü kötü tüplüde kullanacaksanız tavsiye etmem
  • quote:

quote:

quote:

hayır görüntü kötü tüplüde kullanacaksanız tavsiye etmem

tüplü tv ye bir tane bundan almam seneye şart oldu nerdeyse :) maçlar için mxplayerdan iptv ile izleyebilecek olmam işi güzelleştiriyor tavsiye etmiyorsanız tüplü tvye hangisini önerirsiniz ?

• bırı takılıyor dıyor bırı gayet sorunsuz dıyor gelde bu yazılanlara bakarak medıa player al :(
  • xpmagduru kullanıcısına yanıt
    çok haklısın üstad
    ben de aldıktan sonra burayı okudum
    burayı okusaydım kesin almazdım
    şimdilik bir sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

çok haklısın üstad
    ben de aldıktan sonra burayı okudum
    burayı okusaydım kesin almazdım
    şimdilik bir sıkıntı yok

Hayırlı olsun üstadım pekı onerebılecegın bırsey varmı bana ben netten fılm ızleyıp ındırdıgım 720 ve 1080p flimleri oynatım yeter öyle aman aman bıseye gerek yok
  • xpmagduru kullanıcısına yanıt
    hocam bu cihaz gayet yeterli
    ben daha takılarak bir film oynattığına şahit olmadım.
    external anteni olduğu için çekişi iyi

internetin iyiyse (bende superonline 30mbit var) sorunsuz film dizi izlersin
  • digitürkplay için böyle bir cihaz arıyorum... bana tavsiyeniz ne olur..
    lcd tv ye bağlayıp digitürkplay uygulaması ile lig tv de maçları seyretmek istiyorum...
  • arkadaşlar 3d filmlerde altyazı desteği var mı bu cihazda
  • kutay2455 kullanıcısına yanıt
    digiturkplay ile ben henüz maç izleyemedim
    kendi kendine kapanıyor
  • bu cihazda serederken mi kapaniyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet
  • o zaman akici bir goruntu yok... en iyidi pc yi tv ye bsglamak...pv de tailma cok olmuyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    görüntü yok ki akıcı olsun
    yanlış okumuşsunuz sanırım yazdığımı :)
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.