Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
179.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soran2

Arkadaşlar bende Geniatech ATV3000 var yani sizin dark android box'ların Geniatech ATV1000 olduğunu düşünürsek sizin cihazların üst modeli ama şunu söyleyeyim bu tablet pc'ler öyle gelişti ki artık bu cihazlara gerek kalmadı.Misal,al Çin'den Ainol Aurora2 yaklaşık 233TL'ya mal oluyor tak hdmi'dan lcd'ye bağla kablosuz mouse alsana hem tablet hem media player.Hemde 1.5ghz işlemci 1gb rom'la makine uçar.Ben şubat ayında Çinden ATV3000'i 346TL'ya getirtmişdim.Teknoloji öyle hızlı ilerliyorki aldığın cihaz 1-2 senede çöp olabiliyor.Size artık bu saatten sonra tavsiyem bu yöndedir.Araştırın.

Hocam burada nerde satılıyor bu alet ?
  • Merhaba Arkadaşlar

Firmanın yayınladığı Android 20120806 sürümünü güncellemeye çalıştığımda

E:Failed to verify whole file signature hatası veriyor. SD cartı Fat32 göre formatladım. Dosyanın ismi update.img kontrol ettim fazladan zip uzantısı filan da yok. Önceden forumda yayınlanan 20.05.2012 versiyonuna güncelleyebildim ancak akortekin yayınladığı süreme güncelleyemiyorum.
  • Merhaba,

Sizler çok tecrübelisiniz. Aşağıdaki cihazı yorumlar mısınız? Özellikleri nasıl? En azından, dark android ten iyi mi?

http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-MK802-Android-4-0-Mini-PC-Google-TV-Box-Internet-Wifi-Player-Air-Fly/906231_619505375.html

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokaraduman

Sanırım içerisinde Android yüklü olan Androidbox cihazlar daha tercih edilebilir durumda.. En azından bir firmware güncellemesi beklemiyorsun. Stabil bir ios yüklemen yeterli gibi. Peki bu Dark 'ın Android boxımı yada alternatif ne olabilir. Bir kaç kişi farklı yerlerde Egreat R6S önermdiler ama oda dual os ile çalışıyor. Yani cihaz kendi firmwre ile açılıyor. İstersen ayrı olarak Androis açabiliyorsun. Ama cihaz full3d çalıştırıyor fiyatıda 220 tl civarlarında. Oa cazip geldi şimdi.

bende yine tavsiye olarak Egreat R160S aldım ancak şimdi kafam iyice karıştı. eski bir dark mağduru olarak yine dark almak pek işime gelmiyor. bu iki cihaz arasında ne gibi farklar var?

ayrıca fırsat sitesinde çıkmış. fiyatı da gayet iyi gibi

http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/akortek-dark-android-mini-medya-pc/10881982

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

bende yine tavsiye olarak Egreat R160S aldım ancak şimdi kafam iyice karıştı. eski bir dark mağduru olarak yine dark almak pek işime gelmiyor. bu iki cihaz arasında ne gibi farklar var?

http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/akortek-dark-android-mini-medya-pc/10881982

Tam bende bilmiyorum ama bahsettiğiniz darkın indirimdeki cihazı Mini Android box. Bu cihazın Sizdeki Egreat R160S 'ten en büyük farkları herhalde ; 3D desteklememesi, internal hdd olmaması, giriş çıkış portlarının azlığı, optic se sbağlantısının olmaması, dts-true hd, bluray desteklememesi sanırım gördüklerim.

Sizin elinizdeki cihaz Darkın bu cihazından çok çok üstün. Kıyas yapacaksanız Dark Android Box ile kıyaslayın fikrim bu yöne. ama bende bu konuda çok bilgi sahibi değilim, sadece son zamanlar sanıım biraz fazla okudum :-)

Peki siz cihazınızdan emmnun değilmisiniz. Arayüzü, kullanımı, destekleiği formatlar ve genel özellikleri yetersiz mi.

• Benim arada kaldığım bir noktada Dark markası yada Akortek firması.

Tamam sonuçta yerli firma ve hem firmware hemde os olarak tr kullanıyor olmaları en büyük avantajları gibi. Ama forumda ürünlerinden o kadar çok sorun ve sıkıntı yaşayan, özellikle satış sonrası desteğinde o kadar çok sıkıntı yaşayan okudum ki firma ve markadan soğudum açıkçası.

Bu sebeple markanın alırsam herhalde sadece Android Box ürününü alırım. Nede olsa stabil bir os. Sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum, donanımsal bir problem yaşamadıktan sonra.

Elbette her markanın, her firmanın eksileri de artıları da vardır. Ama okudukça kafa oldu çorba walla..

Zaten izleyeceğim daha çok bluerayden yada dvdden rip edilmiş mkv yada avi tarzında ama çözünürlüğü yüksek indirdiğim torrent filmler olacak. Bu noktada da internal hdd kullanan fiaytıda kısman daha hesaplıya gelen iomega yada biraz daha pahalı olsada wd tarzında bilindik markaların en azından sadece kullanacağım özelliklerini içeren bir cihaz almayım diyorum.

Ama işte okudukçada, cihaz download etse, film izle, dizi izleden online izlesek, youtube açsak bilmem ne olsa iyi olur diye isteklerde artmaya devam ediyor.

Aslında n ekada çok içerik, sonuç o kadar çok batak..

Zaten firmaların %90 yakını Çin 'de özellikle Shenzen 'de toplu siparişle tanesi 10-20 usd fiyata fason üretim yaptırıp, Avrupa ve Abd gibi pazarlarda maksimum 80-100 Usd 'ye satmak, eh bizim işini bilen tüccarlarında TR 'de 200-300 TL 'ye aynı ürünleri bzlere satmaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

bu cihazdan almayı düşünenlere ug802 yada mk808 (mk802 değil) yi tavsiye ederim 69 dolar ve bu cihazı 3 e katlayan bir performansı, 1.2ghz rk3066 chipset kullanıyor 4 gpulu mali 400 var ekran kartı olarak...

rk3066 kullanan box larda çıkmaya başladı onlarıda araştırın derim.

Arkadasim bu bahsettigin cihazlari nereden alabilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokaraduman

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Tam bende bilmiyorum ama bahsettiğiniz darkın indirimdeki cihazı Mini Android box. Bu cihazın Sizdeki Egreat R160S 'ten en büyük farkları herhalde ; 3D desteklememesi, internal hdd olmaması, giriş çıkış portlarının azlığı, optic se sbağlantısının olmaması, dts-true hd, bluray desteklememesi sanırım gördüklerim.

Sizin elinizdeki cihaz Darkın bu cihazından çok çok üstün. Kıyas yapacaksanız Dark Android Box ile kıyaslayın fikrim bu yöne. ama bende bu konuda çok bilgi sahibi değilim, sadece son zamanlar sanıım biraz fazla okudum :-)

Peki siz cihazınızdan emmnun değilmisiniz. Arayüzü, kullanımı, destekleiği formatlar ve genel özellikleri yetersiz mi.

bende bulunan cihaz dark movix tank ve ağzım çok yandı bu cihazdan o sebepten darka mesafeli yaklaşıyorum. aslında herşey bu mkvmerge 4 çıkana kadar süperdi. yani aklınıza gelecek herşeyi oynatıyordum. ancak bu yıl yani 2012 den itibaren mkvmerge 4 le merge yapılınca tüm filmler artık oynatmamaya başladı. yazılım olarak yeni yazılım yaptılar. onda da mkvmerge ve öncesini oynatıyor ancak altyazıları göstermiyordu. bildiğiniz gibi türkçe dil desteği hep 2.1 ses olarak var genelde. ben ses sistemi ile 5.1 izlemek istediğim için altyazılar benim için önemli. şu anda cihazda ancak mkvmerge 4 öncesi filmlerle izliyorum. yeni filmleri de mkvmerge 4 öncesi ile merge ediyorum ancak bazı filmlerde bu ne yazıkki olmuyor. kısacası bu sebepten darktan soğudum.

konuda geçen dark android box ile egreat r160s ile ilgili bir karşılaştırma benim için daha aydınlatıcı olur bu durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba,

Sizler çok tecrübelisiniz. Aşağıdaki cihazı yorumlar mısınız? Özellikleri nasıl? En azından, dark android ten iyi mi?

http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-MK802-Android-4-0-Mini-PC-Google-TV-Box-Internet-Wifi-Player-Air-Fly/906231_619505375.html

Selamlar

Arkadaşlar yada bu?

http://www.aliexpress.com/item/On-Stock-HDMI-dongle-Mini-PC-TV-Stick-Android-4-0-ICS-Cortex-A9-Processor-512MB/550279009.html

Ne dersiniz?

• quote:

quote:

Merhaba,

Selamlar

Arkadaşlar yada bu?

http://www.aliexpress.com/item/On-Stock-HDMI-dongle-Mini-PC-TV-Stick-Android-4-0-ICS-Cortex-A9-Processor-512MB/550279009.html

Ne dersiniz?

Evet aslında bu cihaz çok güzel gözüküyor, özellikleri okuyorumda huuvv... Yok yokk.. Fiyatta üstelik klavye mouse ile gayet güzel. Fakat merak ettiğim bir şey var. Daha önceden de bahsettiğim gibi bu konularda çok bilgili değilim. Okudukça ve biraz araştırdıkça yeni yeni öğreniyorum. O yüzden çok cahilce bir soruda olabilir. Bu cihazdan 5.1 ses sistemimden ses alacak şekilde nasıl bağlayabilirim. Ve tabii uygun filmler ile 5.1 sesi almak kaydıyla...

Çünkü sanırım hdmi ile cihazı tv 'ye bağlıyoruz. Ama cihaza ses sistemi ile arasında bağlantı yapacak bir port yok.

Birde çok elzem olmasada etherneti yok. Wi-fi var aslında ama belki isteyen olur :-)

Eğer ses sistemine bağlayamayacaksam çünkü burada Dark bir adım öne çıkıyor. Digital ses bağlantısı ondada yok sanırım ama analog ses bağlantısı ile 5.1 ses sistemimin dvd playerına aux bağlantısı yapabilirim.

Not : Tekrar tekrar belirtiyorum ki uzman değilim. Tamamen bu konuda cahil birisiyim. Sadece okuduklarımdan yola çıkarak ilerlemeye çalışıyorum ama her kesin bildiği kendine doğru. Kendilerine göre doğru bildiklerini ve yazdıklarını okuyor ve doğru zannediyor da olabilirm. Bu sebeple zaten buradayız, gerçekten bilenler, bilmeyenlere ışık tutsun ve yol göstersin.

• quote:

quote:

Merhaba,

Selamlar

Arkadaşlar yada bu?

Ne dersiniz?

Elbette fiyatı daha yüksek ama aşağıdaki ürün bana çok sugar bir cihaz gibi geldi. Kullanan var mı acaba, değer mi fikir alabilirmiyim. Özellikle Egreat R6S ile kıyaslayabilirmisiniz.

http://www.aliexpress.com/store/product/Genuine-Himedia-HD910B-3D-Full-HD-1080p-HDMI-1-4-Blu-Ray-ISO-Media-Player-Realtek/811455_636994885.html

• quote:

quote:

Merhaba,

Selamlar

Arkadaşlar yada bu?

Ne dersiniz?

Bu cihaz donanım olarak tabii ki daha iyi.
    Ancak arıza durumunda elinizde kalabileceğini de hesaba katmanızda fayda var.

• merhaba arkadaşlar,

henüz bu cihazı anfiye bağlayıp pass-through yapabilen çıktı mı?

filmleri kendi ses codecleri ile seyredemedikten sonra pek bir anlamı kalmıyor bu cihazı film seyretmek için kullanmak için...
  • selam.bırkaç sorum var.yardımcı olursanız çok sevinirim.
    1-Xbmc playeri storede bulamadım.Tam ismi ney.Aratırken ne yazmam gerek?ucretsiz olarak tabi :)
    2-Ayrıca benım hdd de afişli olarak birsuru film var.Wd livede öyle seçebiliyordum.Hangi playeri kullanırsam afişli olarak göreb ılırım?xbmc sanırım öyle.yarıdmcı olursanız çok sevinirim.
    3-Ayrıca şu saati hala ayarlayamadım..bi yardım..sürüm 4.0 29/5 deki..kolay gelsin..
  • Arkadaslar konu uzun oldugu icin tum yazilanlari okuyamadim sadece incelemeyi okudum merak ettigim sey su ki bu android box ile digiturk playden maclari canli izleme sansimiz var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ics 4.0 da mxplayer 720p de takilma yapiyor ,nedendir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

Ics 4.0 da mxplayer 720p de takilma yapiyor ,nedendir acaba?

Armv7 codec i yukleyip deneyin derim belki yardimi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nerede satılıyor ve fiyatı ne birde buna çanak falan bağlanabiliyor mu?normal kanalları nasıl izleyebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathellac

Arkadaslar konu uzun oldugu icin tum yazilanlari okuyamadim sadece incelemeyi okudum merak ettigim sey su ki bu android box ile digiturk playden maclari canli izleme sansimiz var midir?

Hem Android uygulaması üzerinden, hem de web sitesi üzerinden bağlanarak izleme şansınız var.
  • Arkadaşlar şu sorunu çözemedim, başka kimsede olmadı mı, bi şanslı benmiyim

Firmanın yayınladığı Android 20120806 sürümünü güncellemeye çalıştığımda

E:Failed to verify whole file signature hatası veriyor. SD cartı Fat32 göre formatladım. Dosyanın ismi update.img kontrol ettim fazladan zip uzantısı filan da yok. Önceden forumda yayınlanan 20.05.2012 versiyonuna güncelleyebildim ancak akortekin yayınladığı süreme güncelleyemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.