Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akıllı şarja gerek kalmadı gerçi ama cevapladığınız için teşekkürler.
    Bnm telefon son düşüşe dayanamadı ve kökten gitti:)
    Lg g2 mini ye bakıyorum şu sıralar.Para denkleştirebilirsem almayı düşünüyorum.
  • Daha once bu telefonla ve özellikle servisi ile ilgili sorunu yazmıştım.Telefon ekranı çatlak şekilde servisten geldikten sonar,telefon tamiri ile arkadaşıma verdim.İzmirde dükkanı var.Yaklaşık10 gündür telefon onda.bir kaç saat once görüştüm.Uygun ekran bulamamış.Bana kalırsa yaptırma dedi.Çalındı farz dedi.
    Öyle bozuk şekilde kalacak telefon.Ekranı çatlak olduğu için 220 TL,garantili olmasına ragmen 50 TL şarj jakına,toplam 20 TL de kargoya vermeyeceğim.Hb.com dan almıştım.O sitede olumsuz olan yorumumu hala yayınlamadı.O siteden alış veriş yapmıyorum dersem doğru olmaz.Am kesinlikle oradaki yorumların tamamına inanmayacağım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrrr

Daha once bu telefonla ve özellikle servisi ile ilgili sorunu yazmıştım.Telefon ekranı çatlak şekilde servisten geldikten sonar,telefon tamiri ile arkadaşıma verdim.İzmirde dükkanı var.Yaklaşık10 gündür telefon onda.bir kaç saat once görüştüm.Uygun ekran bulamamış.Bana kalırsa yaptırma dedi.Çalındı farz dedi.
    Öyle bozuk şekilde kalacak telefon.Ekranı çatlak olduğu için 220 TL,garantili olmasına ragmen 50 TL şarj jakına,toplam 20 TL de kargoya vermeyeceğim.Hb.com dan almıştım.O sitede olumsuz olan yorumumu hala yayınlamadı.O siteden alış veriş yapmıyorum dersem doğru olmaz.Am kesinlikle oradaki yorumların tamamına inanmayacağım artık.

Hocam hepsiburadayla ilgili aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Olumlu cevaplarım hepsi yayınlandı olumsuzların hiçbiri yayınlanmadı. Mail attım bu durumun anlamı nedir diye matbu cvp verdiler yok işte firmalar kötülenemezmiş. Sadece olumlu yorum yapacaksak yorumun ne anlamı var ozaman dedim cvp vermediler. Artık hepsiburada dan alışveriş yapmıyorum.

• Katılıyorum size.Ancak şöyle bir durum var.Bazı ürünlerin orjinallerini piyasada bulmak zor.Misal vereyim,taşınabilir şarj cihazı geçtiğim hafta.HB'den. Öncesinde dışarda birkaç yere baktım sahteydi.O yüzden HB'den aldım.Ama olumsuz yorumları yayınlamamak firmayı kötülemek değildir.Aksine firmanın kendisini düzeltmesine yardımcı olacaktır.
  • arkadaşlar bu telefonu mart 2014 tarihinden beri kullanıyorum
    pil süresi ile ilgili yazmak istediklerim var.

öncelikle telefonuma çıkmış olan son güncelleme değil bir önceki versiyonu kurdum.
    çünkü son güncellemede pil daha çabuk bitiyor. (ama kamerası daha iyi çalışıyor)

önceki sayfalarda bir arkadaşın yazdığı 3800mAh lik başka bir telefona ait olan pili satın aldım
    buna cuk oldu. 4 aydır kullanıyorum.

telefonumda 2 hat aktif
    wifi 24 saat açık
    dışarı çıkınca mobil data hep açık
    4 adet email sürekli aktif
    sürekli internete giriyorum
    whatsapp kullanıyorum
    çok olmasada facebook kullanıyorum
    oyun yok
    ekran ışık ayarı otomatikte.

bu halde telefon bana rahat rahat 2 gün gidiyor, bazen 3 gün olabiliyor.

pilden sonra 2. en büyük faydayı No-frills cpu control diye bir programdan gördüm
    fakat bu programı yüklemeden önce cihazı root yapmanız şart
    programın çalışma mantığı basit, kullanmadığıın zaman cpu hızını 598mhz e düşürüyor
    acayip faydalı, hız gerekiyorsa otomatik hız 1.3mhz oluyor.

yanlız pil sorunu yaşayan tüm arkadaşlar bir uyarım var, sadece bu telefon için konuşmuyorum
    yüklediğiniz yazılımlarda pili acayip çabuk tüketebiliyor.

mesela 2 gün önce çok güzel bir analog saat programı kurdum
    program gerçekten hoş
    fakat bir baktımki pil çabuk bitmeye başladı
    sonra cpu frills programını kontrol ettim, bir baktımki cpular sürekli tam hızda çalışıyor.

son olarak başka birşeyden bahsedeyim belki başınıza gelebilir
    bana 3 gün giden pil aniden 1 gecede bitmeye başladı
    bütün programları kaldırdım ne yaptıysam bulamadım
    sonra şans eseri memoy kartını çıkarıp denedim herşey normale döndü.
    artık ne olduysa kart mı bozuldu bilmiyorum bakmadım halen karta.
    bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxiQ4 -- 9 Kasım 2014; 7:36:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxiQ4

arkadaşlar bu telefonu mart 2014 tarihinden beri kullanıyorum
    pil süresi ile ilgili yazmak istediklerim var.

öncelikle telefonuma çıkmış olan son güncelleme değil bir önceki versiyonu kurdum.
    çünkü son güncellemede pil daha çabuk bitiyor. (ama kamerası daha iyi çalışıyor)

önceki sayfalarda bir arkadaşın yazdığı 3100mAh lik başka bir telefona ait olan pili satın aldım
    buna cuk oldu. 4 aydır kullanıyorum.

telefonumda 2 hat aktif
    wifi 24 saat açık
    dışarı çıkınca mobil data hep açık
    4 adet email sürekli aktif
    sürekli internete giriyorum
    whatsapp kullanıyorum
    çok olmasada facebook kullanıyorum
    oyun yok
    ekran ışık ayarı otomatikte.

bu halde telefon bana rahat rahat 2 gün gidiyor, bazen 3 gün olabiliyor.

pilden sonra 2. en büyük faydayı No-frills cpu control diye bir programdan gördüm
    fakat bu programı yüklemeden önce cihazı root yapmanız şart
    programın çalışma mantığı basit, kullanmadığıın zaman cpu hızını 598mhz e düşürüyor
    acayip faydalı, hız gerekiyorsa otomatik hız 1.3mhz oluyor.

yanlız pil sorunu yaşayan tüm arkadaşlar bir uyarım var, sadece bu telefon için konuşmuyorum
    yüklediğiniz yazılımlarda pili acayip çabuk tüketebiliyor.

mesela 2 gün önce çok güzel bir analog saat programı kurdum
    program gerçekten hoş
    fakat bir baktımki pil çabuk bitmeye başladı
    sonra cpu frills programını kontrol ettim, bir baktımki cpular sürekli tam hızda çalışıyor.

son olarak başka birşeyden bahsedeyim belki başınıza gelebilir
    bana 3 gün giden pil aniden 1 gecede bitmeye başladı
    bütün programları kaldırdım ne yaptıysam bulamadım
    sonra şans eseri memoy kartını çıkarıp denedim herşey normale döndü.
    artık ne olduysa kart mı bozuldu bilmiyorum bakmadım halen karta.
    bilginize.

3100 mah pilden bahsetmişsiniz. yurt dışındaki star modeline ait pil mi bu acaba 3200 olan yani. nerden aldığınızı ve fiyatınıda belirtirseniz devinirim.
    selamlar.

• pardon ben yanlış yazmışım, 3100mah değil 3800 olacaktı
    yukarıda yazımı editledim.

aliexpressten aldım
    HD9000 battery diye aratırsanız karşınıza çıkar.
  • MaxiQ4 M kullanıcısına yanıt
    bende almak istiyorum fakat size birkac sorum olacak acaba 3800 mah pil telefonun kalınlıgını arttırdımı birde pili takınca arka kapak kapanıyomu yoksa extra büyük kapakmı almamız gerekiyor beni aydınlatırsan sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba kızım telefonunu düşürmüş.ekranda çatlak var.fakat kullanımda şimdilik problem yok.ama uygun fiyata nasıl tamir ettirebilirim.bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: been1

merhaba kızım telefonunu düşürmüş.ekranda çatlak var.fakat kullanımda şimdilik problem yok.ama uygun fiyata nasıl tamir ettirebilirim.bilen var mı?

Aynı durumu bende yaşadım. Servise göndermeniz gerekir. Servisle ilgili yaşadığım sıkıntıları önceki sayfalarda paylaşmıştım.Kargo haricinde ekranı 220 TL'ye değiştiriyorlar. Tabii ayrıca bir arıza çıkartmazlarsa.
  • mf09 M kullanıcısına yanıt
    Slm lar ben evo p 55 satıyorum 2 günlük cihaz ilan linkini kopyalıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-dark-evo-p55-187134567/detay/ saygılar...
  • bende evo p 60 var zaten maxiq4 3800 mh pilleri sormustum

• dediğim 3800mah pil hiç sorun çıkarmıyor
    takıp kullanıyorsun
    zaten yukarda yazdım "cuk oturdu"
  • Arkadaşlar bizim telefona rom atmakla ilgili herhangi bir bilgisi ya da fikri olan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba
    Teli 1nisan 2014ten beri kullanıyorum. gayet memnundum. hiç bi sıkıntısı olmadı şu ana kadar. 2 sorunum var. daha önce bu sıkıntıları yaşamış olan vs. varsa nasıl halletti bilmek isterim.
    öncelikle telin şarjı bitti diyelim kapandı. sonra açtım teli ana sayfadaki uygulamaların bazıları gidiyo, sonra tekrar yerlerine taşımak zorunda kalıyorum. bu bi iki kere değil baya başıma geldi.
    ikinci olarak da telin tuş kilidi olarak kaydırma ayarında bulunuyor. ekran kararık bi şekilde dururken açmak için sağdaki tuşa basıyorum. ekran geliyor , kilidin etrafında hareketlenme oluyor ama dokunmatik çalışmıyor. bu o kadar çok olmaya başladı ki telefondan soğudum resmen. mesela şu anda düzeldi , gayet de sağlıklı çalışıyor ama sık sık tekrarlıyor bu sorunu. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benzoikasit

Arkadaşlar merhaba
    Teli 1nisan 2014ten beri kullanıyorum. gayet memnundum. hiç bi sıkıntısı olmadı şu ana kadar. 2 sorunum var. daha önce bu sıkıntıları yaşamış olan vs. varsa nasıl halletti bilmek isterim.
    öncelikle telin şarjı bitti diyelim kapandı. sonra açtım teli ana sayfadaki uygulamaların bazıları gidiyo, sonra tekrar yerlerine taşımak zorunda kalıyorum. bu bi iki kere değil baya başıma geldi.
    ikinci olarak da telin tuş kilidi olarak kaydırma ayarında bulunuyor. ekran kararık bi şekilde dururken açmak için sağdaki tuşa basıyorum. ekran geliyor , kilidin etrafında hareketlenme oluyor ama dokunmatik çalışmıyor. bu o kadar çok olmaya başladı ki telefondan soğudum resmen. mesela şu anda düzeldi , gayet de sağlıklı çalışıyor ama sık sık tekrarlıyor bu sorunu. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.

ben ilk sorun için cevap verebilirim.

teli kapadınız yada kapandı diyelim
    açınca sayfadaki uygulamaların bir kısmını göremiyorsanız panik yok.
    teli tekrar kapatıp açın hepsinin geldiğini göreceksiniz.

en azından bende öyle oluyor

• Kendimce bi mantik kurdum. Klasorlerin icinden kaybolan uygulamalar genellikle play store den indirmedigim uygulamalar. Sebep olan sey bu olabilir mi acaba ?

• http://www.aliexpress.com/item/6inch-Q6000-Front-Panel-Touch-Glass-Lens-Digitizer-Screen-Original-Parts-FREE-SHIPPING/2037653621.html

Aliexpressde ekranı 37 dolara veriyolar arama satırına 6 inc Q6000 yazınca cıkıyor
  • yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt
    merhaba bu ekran %100 uyumlumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz2844

http://www.aliexpress.com/item/6inch-Q6000-Front-Panel-Touch-Glass-Lens-Digitizer-Screen-Original-Parts-FREE-SHIPPING/2037653621.html

Aliexpressde ekranı 37 dolara veriyolar arama satırına 6 inc Q6000 yazınca cıkıyor

siz aldınız mı? ahize yeri biraz farklı gibi
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.