Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuz2844

http://www.aliexpress.com/item/6inch-Q6000-Front-Panel-Touch-Glass-Lens-Digitizer-Screen-Original-Parts-FREE-SHIPPING/2037653621.html

Aliexpressde ekranı 37 dolara veriyolar arama satırına 6 inc Q6000 yazınca cıkıyor

o lcd ekran değil, dokunmatik kısmı
    biliyorsunuz değilmi ?
  • arkadaslar ben paneli almadım ama benim bebeler elinden cok düşürüyolar yakında kırılalacağa benziyor aliexpresi bir yoklayayım kaç para bu panel diye bu panel bizim telefonun paneli gibi duruyor
  • arkadaşlar kitkat ı yükleyen var mı memnunlar mı?
  • kitkat yüklerken pc aygıtı tanıyor ve hata veriyor bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: m07

kitkat yüklerken pc aygıtı tanıyor ve hata veriyor bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum

hocam windows 8 mi? win8 de sıkıntı çıkıyomuş
  • ben ilk çıktığı günün akşamı kurdum uzun zamandır kit kat la kullanıyorum bi problem yok. Dark ın sitesindeki talimatları aynen yaptım win 8 ile sorunsuz yükledim. Zaten sitedeki talimatlarda win 8 ile hazırlanmış. Önemli olan telefonu usb ye tanıtmak ama telefon olarak değil mtk proloader mtxx diye birşekilde tanıtmak gerek. Zaten bunun için gerekli olan manuel driver verilmiş sitede. Amaç telefonun telefonu çipset olarak tanıtmak burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmk10

quote:

Orijinalden alıntı: m07

kitkat yüklerken pc aygıtı tanıyor ve hata veriyor bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum

hocam windows 8 mi? win8 de sıkıntı çıkıyomuş

windows 7 de denedim fakat pc telefonu aygıt olarak tanıyor sürücüyü kuramıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

ben ilk çıktığı günün akşamı kurdum uzun zamandır kit kat la kullanıyorum bi problem yok. Dark ın sitesindeki talimatları aynen yaptım win 8 ile sorunsuz yükledim. Zaten sitedeki talimatlarda win 8 ile hazırlanmış. Önemli olan telefonu usb ye tanıtmak ama telefon olarak değil mtk proloader mtxx diye birşekilde tanıtmak gerek. Zaten bunun için gerekli olan manuel driver verilmiş sitede. Amaç telefonun telefonu çipset olarak tanıtmak burada.

peki uygulamaları hafıza kartına atamama gibi bir sıkıntı var mı kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmk10

quote:

ben ilk çıktığı günün akşamı kurdum uzun zamandır kit kat la kullanıyorum bi problem yok. Dark ın sitesindeki talimatları aynen yaptım win 8 ile sorunsuz yükledim. Zaten sitedeki talimatlarda win 8 ile hazırlanmış. Önemli olan telefonu usb ye tanıtmak ama telefon olarak değil mtk proloader mtxx diye birşekilde tanıtmak gerek. Zaten bunun için gerekli olan manuel driver verilmiş sitede. Amaç telefonun telefonu çipset olarak tanıtmak burada.

peki uygulamaları hafıza kartına atamama gibi bir sıkıntı var mı kardeşim?

ilk kitkat güncellemesinde evet uygulamalar taşınmıyordu ama 2. kitkat güncellemesi de geldi ve uygulamalarda taşınıyor artık.

• m07 kullanıcısına yanıt
    biz win 7 de biraz uğraştan sonra sorunsuz kurabildik
  • Ne dersiniz dark 5.0 güncellemeside verirmi sizce
  • mt6582 için kaynak kod yayınlanırsa güncelleme gelicek Dark açıklama yaptı arkadaşlar.
    iş Dark ta değil mediatek firmasında bitiyor.
  • MTK6582 için büyük ihtimal çıkacak lolipop. Bildiğiniz gibi google , hindistanda android one projesi altında hindistanlı üreticilere yazılım desteği veriyor. Bu proje kapsamında çıkarılan telefonların hepsi MTK6582 çipsetini kullanıyor. Google bu telefonlara lolipop vereceğine göre, MTK kaynak kodlarını yayınlamak zorunda.
  • bu çok güzel bir haber, bir güncelleme daha gelirse Dark benden birkez daha tam puan alır güvenimi kazanır, ayrıca evo p60 larımız ın ömrüne ömür katar
  • arkadaşlar kamerası gerçekten kötü mü ya birde hd değil ya pixel sayma durumu var mı sanırm gorilla yok 2 yorumdan biri ekranım çkırıldı oluyor nasıl kırılıyor anlamadım bizelimzdeki telefonları kaç kere düşürüyoruz brsey olmuyor bu dark evo p60 neden böyle camı çok mu kötü gorilla glass olmadıgından mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

arkadaşlar kamerası gerçekten kötü mü ya birde hd değil ya pixel sayma durumu var mı sanırm gorilla yok 2 yorumdan biri ekranım çkırıldı oluyor nasıl kırılıyor anlamadım bizelimzdeki telefonları kaç kere düşürüyoruz brsey olmuyor bu dark evo p60 neden böyle camı çok mu kötü gorilla glass olmadıgından mı ?

kamerası fiyatına göre gayet yeterli ben başarılı buluyorum,
    ekranı hd değil ama paneli kaliteli olduğu için hd gibi ve çok parlak bir ekrana sahip bu bir artı. iyiki hd değil diyorum bazen performansa etkisi oluyor
    gorilla glass yok ama zaten filmli geliyor + yedek bir adet de film çıkıyor kutudan.
    ekranı kıranlar nasıl kırıyor bilmiyorum ama ben çok düşürdüm şimdiye kadar bişey olmadı. Ekranının kırılması diğer telefonlara göre daha kolay çünkü ekran daha büyük olunca daha kolay kırılır doğal olarak.

• Firefox kurdum ama youtube videolarini bile izliyemiyorum neden aceba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

arkadaşlar kamerası gerçekten kötü mü ya birde hd değil ya pixel sayma durumu var mı sanırm gorilla yok 2 yorumdan biri ekranım çkırıldı oluyor nasıl kırılıyor anlamadım bizelimzdeki telefonları kaç kere düşürüyoruz brsey olmuyor bu dark evo p60 neden böyle camı çok mu kötü gorilla glass olmadıgından mı ?

kamerası fiyatına göre gayet yeterli ben başarılı buluyorum,
    ekranı hd değil ama paneli kaliteli olduğu için hd gibi ve çok parlak bir ekrana sahip bu bir artı. iyiki hd değil diyorum bazen performansa etkisi oluyor
    gorilla glass yok ama zaten filmli geliyor + yedek bir adet de film çıkıyor kutudan.
    ekranı kıranlar nasıl kırıyor bilmiyorum ama ben çok düşürdüm şimdiye kadar bişey olmadı. Ekranının kırılması diğer telefonlara göre daha kolay çünkü ekran daha büyük olunca daha kolay kırılır doğal olarak.

Ekran kırılınca da 220 TL ödemek gerekiyor. Telefonun fiyatına göre de fazla geldi bana. Ayrıca servisinden şikayetçiyim ben.Herşeyden para almaya çalıştılar.Vermedim,telefon elimde kaldı.
    Ama telefonun performansından memnundum .Fiyatına göre iyi üründü. Servislik olmadığı sürece...

• Herkesin ekrani kiriliyor bu ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrrr kullanıcısına yanıt
    bence normal. arkadaşımın S4 ü cebinde ekranı 3 kere kırldı. düşme vs yok cebinde çatladı kendi kendine. Telefon 1200 tl ekran camı değişimi 400 tl. dark evo p60 650 tl ekran camı değişimi 200 tl civarı.
    yani kırıldımı kırılıyor, ben fiyatı makul buluyorum. tabi daha ucuz olsa daha iyi. ama telefonun fiyatıyla orantılı .
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.