Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anlamıyorum bunlar telefona hiç düşme testi yaptırmadılar mı telefonu görünce helal olsun çok güzel olmus süper falan dedim .arkadaşıma karşı çok mahcup oldum kızgınlığım kırgınlığım ondan çinden uyumlu cam bulmak çok zor çünkü bunun böyle olacağını bildiklerinden özel ürettirmişler,face de darka yazdım niye bu kadar pahalı diye ekran pahalı dediler bende kullanıcılar çinden muadilini bulursa ne yapacaksınız dedim adam alay ederek bulabilirseler bulsunlar mümkün değil diye yazdı işte bundan dolayı bu işte art niyetli olduklarını düşünüyorum
  • Telefonu alali bir hafta oldu. Bir sorunum var,ekranin ortasinda sanki su damlasi gibi iz olustu,ekran kapaliyken belli oluyor. Ekrana bastirirsam artiyor,kenarlara basinca geciyor. Sanki on cam dokunmatik panele degiyor. Boyle bir sorunla karsilasan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Konu ölmesin yeni aldım ekranı kırık şekilde şimdi yaptırcam Ankara da nerede yaptırabilirim bi yardımcı olabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keskinn06

Konu ölmesin yeni aldım ekranı kırık şekilde şimdi yaptırcam Ankara da nerede yaptırabilirim bi yardımcı olabilirmisiniz?

ankarada yapramazsınız, yaptırabilirseniz bizde haber verin.istanbula servise gitmesi lazım 220-350tl bandında fiyat isteyebilirler+kargo
  • Geçmiş olsun.. 345 lira fiyat verdi firma 225 e nasıl yaptırdınız

• Telefon elimde mı patladı noldu arkadaşlar bi yardım edin telefoncularda parça yok firmada (akortek) 345 lira talep etti bi çare

• quote:

Telefon elimde mı patladı noldu arkadaşlar bi yardım edin telefoncularda parça yok firmada (akortek) 345 lira talep etti bi çare

merhaba ya 345 tl ödeyeceksiniz yada telefonu kullanım dışı bırakacaksınız bu durumda en mantıklısı kullanım dışı bırakmak malesef bu dueum hepimiz için acı bir tecrube oldu .TECRUBE= hayatta yediğimiz kazıkların karşılığıdır . saygılar
  • Telefoncum çok şahane ürün kamerası hariç dedi şu yedek parça işini ADAM gibi yapsalar Dark çok ekmek yerdi android telefon isinden. Herşey bir yana olan yine bize oldu... @süraka

• quote:

Telefoncum çok şahane ürün kamerası hariç dedi şu yedek parça işini ADAM gibi yapsalar Dark çok ekmek yerdi android telefon isinden. Herşey bir yana olan yine bize oldu... @süraka

herkes kaşığı yapar sapını dek getiremez derler. cuk oturdu telefona kötü demek mümkün değil, sorun firmanın aşırı açgözlülüğü,cin olmadan adam çarpmaya başladılar.adam gibi destek verselerdi güzel bir satış başarısı yakalayacaklardı ,adamlar garantili ürüne normal servis hizmetini bile para ile veriyorlar önce parayı yatır sonra bakarız dedikleri arkadaşlar oldu
  • Bizimde dokunmatik gitti. Servis 345 tl dedi. Yokmu ucuza halletme yolu? Çindeki karşılığı bilsek getiririz ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Bizimde dokunmatik gitti. Servis 345 tl dedi. Yokmu ucuza halletme yolu? Çindeki karşılığı bilsek getiririz ama..

çinde karşılığı yok özellikle ayrı ürettirmişler eni botu tutsa bile sensörlerin yeri tutmaz.adamlar sanki telefonu bedava vermişler gibi yedek parçaya bir telefon parası istiyorlar.allah müstahak larını versin
  • arkadaşlar bu ürün concord flyfix aynısı gibi zaten donanım aynı yalnız flyfix 16 gb rom satış fiyatıda 359tl. demem o ki bunun ekranı falan evo 60 uyabilir bir conncord servisiye görüşün faydaları olabilir.
  • merhaba .telefonun ekranı çatlak olmasına rağmen çalışıyordu.fakat şarj etmez olunca servise gönderdim.servis ekran ve şarj yeri arızasına 380 tl diyor.sadece şarjı yapın dedim telefonu açarken ekran kırılır,ikisini beraber yapmamız lazım dediler.ekran için alternatif yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: been1

merhaba .telefonun ekranı çatlak olmasına rağmen çalışıyordu.fakat şarj etmez olunca servise gönderdim.servis ekran ve şarj yeri arızasına 380 tl diyor.sadece şarjı yapın dedim telefonu açarken ekran kırılır,ikisini beraber yapmamız lazım dediler.ekran için alternatif yok mu?

malesef yok gibi 500tl zaman zaman sıfırının satıldığı telefonun tamirine 380 tl istemek!! ya sabır diyorum allah layık olduklarını versin,sanki tohumluk telefon.
  • ben de darkın tableti kullanıyorum şu an memnunum ama tırstım doğrusu teknit servislik durum olsa kaldır at yani.. telefonunu alacaktım buradaki ekran kırılmalarını görünce teknik destek sebebiyle vazgeşçtim artık..

bu tür fiyat performans cihaz alırken çinde karşılığı olan marka almak gerek huawei gibi. burada yazılanlara bakılınca bu durum çıkıyor ortaya..

ekran tespiti yapılabilse kvk dan ayrılma teknik servis var. ama mesele ekran bir şekilde mutlaka tamir eden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ns-05

ben de darkın tableti kullanıyorum şu an memnunum ama tırstım doğrusu teknit servislik durum olsa kaldır at yani.. telefonunu alacaktım buradaki ekran kırılmalarını görünce teknik destek sebebiyle vazgeşçtim artık..

bu tür fiyat performans cihaz alırken çinde karşılığı olan marka almak gerek huawei gibi. burada yazılanlara bakılınca bu durum çıkıyor ortaya..

ekran tespiti yapılabilse kvk dan ayrılma teknik servis var. ama mesele ekran bir şekilde mutlaka tamir eden olur.

merhaba telefonda sorun tamir değil ekranının muadili bulunamıyor
  • evet muadili sıkıntı bende araştırıyorum ..
  • hiç bi arkadaş şu star q6000 star modelinin ekranını denemedi mi? Uyumsuz mu?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.