Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmk10

hiç bi arkadaş şu star q6000 star modelinin ekranını denemedi mi? Uyumsuz mu?

bizde deneyecek ve sorunu çözecek arkadaşı heyecanla bekliyoruz
  • süraka kullanıcısına yanıt
    ekranı kırık olan arkadaşlar ucuz olanlarından bir tane alıp denese aslında diğer arkadaşlar da ona göre nasiplenir.
  • Bir yildir p60 kullaniyorum. Yuzde doksan memnunum. Suan p60 gg'da bonus ile 500 liraya gelebiliyor ki fiyat cok makul. Olumsuz yorumlari siralayan arkadaslar, unutmayin ki bu cihaz piyasadaki amiral telefonlarin cami fiyatina satiliyor. Satin alirken piyat\performans orantisini yaparsaniz, cihazin akilli bir secim oldugunu anlarsiniz. 800 liraya evet Asus zf6 da cok iyi ama bana 500 lira olan ve bu kadar dolu dolu olup devasa ekrani olan baska bir cihaz soyleyin ki bunu 1 sene evvel aldik ve suan bile daha f\p bakimindan ustunu yok. Bu arada benim bi telefona bakarken en buyuk kriterim buyuk ekranli olmasidir. Son olarak rom- root islerinden cok iyi anlayan biri bana yardimci olabirmi. P60 ima aylar once kitkat yuklemistim. Cok memnunum. Darkin sitesindeki romu vodafonedan satin aldigim sim kart takilan, mesaj vs. Gonderebilen ancak ARAMA OZELLİGİ KİSİTLAMMİS TABLETİME YUKLESEM CALİSİR Mİ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realwayy kullanıcısına yanıt
    haklısınız telefon çok güzel, buna kimsenin itirazı yok,peki camı kırılan yada başka sorunu olan arkadaşlara verlen rezalet servis hizmetine ne diyorsunuz ,dilerim sizin hiçbir zaman servise işiniz düşmez. cihazın sadece alırken f/p oranının yüksek olması yetmiyor.satınalma sonrası hizmetlerin de f/p ile orantılı olması lazım değil mi? p60 680 tl alan ve ekranı kırılan arkadaşlardan istenen 350tl istendi siz bunu normal karşılıyorsanız sözüm yok.sanki telefonu bedava vermiş gibi avranıp yedek parçadan giydirmeye çalışıyorlar.ekranımız kırıldı ve herşey bitti şuan telefon çöp oldu bahsettiğiniz amiral gemilerinden almak zorunda kaldık ekran kırılana kadar fazlasıyla yetiyordu,bence 500 tl değil 300 tl satılsa ancak tercih edilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

haklısınız telefon çok güzel, buna kimsenin itirazı yok,peki camı kırılan yada başka sorunu olan arkadaşlara verlen rezalet servis hizmetine ne diyorsunuz ,dilerim sizin hiçbir zaman servise işiniz düşmez. cihazın sadece alırken f/p oranının yüksek olması yetmiyor.satınalma sonrası hizmetlerin de f/p ile orantılı olması lazım değil mi? p60 680 tl alan ve ekranı kırılan arkadaşlardan istenen 350tl istendi siz bunu normal karşılıyorsanız sözüm yok.sanki telefonu bedava vermiş gibi avranıp yedek parçadan giydirmeye çalışıyorlar.ekranımız kırıldı ve herşey bitti şuan telefon çöp oldu bahsettiğiniz amiral gemilerinden almak zorunda kaldık ekran kırılana kadar fazlasıyla yetiyordu,bence 500 tl değil 300 tl satılsa ancak tercih edilir .

Telefon dusmesin diye dikkatli tuttugum icin. Cebimde para falan cizmesin diye bel el cantamda muhafaza ettigim icin ( koruyucu kilif kap cover v.s kullanMAMAMA ragmen) henuz yere dusurme talihsizligini yasamadim.
    Teli 300 liraya alip ekranini yine kirsaniz, bu sefer telefonun fiyatini ekrana istiyolar diye serzeniste bulunursunuz.
    Cihazin cogu kisi icin albenisi zaten buyuk ekrani.Zaten bu cihaz 4'' olsa fiyati sizin dediginiz gibi 300 lira olurdu. Ve kucuk ekran oldugu icin serviste max. 150 tl alirdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: realwayy

quote:

Orijinalden alıntı: süraka

Telefon dusmesin diye dikkatli tuttugum icin. Cebimde para falan cizmesin diye bel el cantamda muhafaza ettigim icin ( koruyucu kilif kap cover v.s kullanMAMAMA ragmen) henuz yere dusurme talihsizligini yasamadim.
    Teli 300 liraya alip ekranini yine kirsaniz, bu sefer telefonun fiyatini ekrana istiyolar diye serzeniste bulunursunuz.
    Cihazin cogu kisi icin albenisi zaten buyuk ekrani.Zaten bu cihaz 4'' olsa fiyati sizin dediginiz gibi 300 lira olurdu. Ve kucuk ekran oldugu icin serviste max. 150 tl alirdi...

şuan zaten bu fiyata göre ekran alana telefon bedava.ekran büyük olduğu için mi bu fiyat isteniyor zannediyorsunuz şuan vatanda lg g7 ıps 1280x800 ekran tablet 250 tl şim di biz akorteğin çinde yaptırdığı telefonun ekranına 350 tl istemesini nasıl mantıklı bulacağız herşey dahil max,max,maximum 50dolar olan bir cama 350 tl fiyat +servis hizmet parası +kargo parası+ böyle bir sevis anlayışı sanki gorilla glass 3 tak tılar

• Arkadaş bıkmadınız telefonu yerden yere vurmaktan. Suç telefonda değil serviste. Kötüleyecekseniz servisi kötüleyin. 50 Dolarlık ekranı 350 tl ye takıyorlar diye. Ayrıca telefonun 3 kere üzerinde uyuya kalmışım. 95 Kilo ağırlığım var. Ne çatlama nede kırılma yaşadım. Hiç marka telefonların ekranı kırılmıyor çatlamıyormuş diye bi bilimsel çalışma vardı. Hayranım o telefonlara. Ekranla Sorun yaşayan arkadaşlar bence 2 sebebi var. Ya düşüyor cihaz. Buna sorun bazında ihtimal vermiyorum. Yada ve en önemlisi ve de biz kullanıcıların fark etmesinin mümkün olmadığı üretimle ilgili ekranın köşe veya kenarının bir noktasında ufacık bir çatkak olduğu ve bu çatlağın ekranın mukavemetinin kaybolmasına sonuç okarak çok az bir darbe yada gerilmeyle çatlağın bir anda tüm ekrana yayılası. Yanş normal evlerde kullandığımız sağlam camları zorlayın katlamaz. Ama cam elmasıyla çizin elinizle bastırın bakın neler oluyor. Bi baktıız ki Camda kendinizi çift görmüşsünüz. Bence düşmeyle kırılanlar hariç çoğu arkadaşın bu yüzden madur oluyor. Ekranın üretim hatası.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunsatgencoglu

Arkadaş bıkmadınız telefonu yerden yere vurmaktan. Suç telefonda değil serviste. Kötüleyecekseniz servisi kötüleyin. 50 Dolarlık ekranı 350 tl ye takıyorlar diye. Ayrıca telefonun 3 kere üzerinde uyuya kalmışım. 95 Kilo ağırlığım var. Ne çatlama nede kırılma yaşadım. Hiç marka telefonların ekranı kırılmıyor çatlamıyormuş diye bi bilimsel çalışma vardı. Hayranım o telefonlara. Ekranla Sorun yaşayan arkadaşlar bence 2 sebebi var. Ya düşüyor cihaz. Buna sorun bazında ihtimal vermiyorum. Yada ve en önemlisi ve de biz kullanıcıların fark etmesinin mümkün olmadığı üretimle ilgili ekranın köşe veya kenarının bir noktasında ufacık bir çatkak olduğu ve bu çatlağın ekranın mukavemetinin kaybolmasına sonuç okarak çok az bir darbe yada gerilmeyle çatlağın bir anda tüm ekrana yayılası. Yanş normal evlerde kullandığımız sağlam camları zorlayın katlamaz. Ama cam elmasıyla çizin elinizle bastırın bakın neler oluyor. Bi baktıız ki Camda kendinizi çift görmüşsünüz. Bence düşmeyle kırılanlar hariç çoğu arkadaşın bu yüzden madur oluyor. Ekranın üretim hatası.

merhaba telefonu kötüleyen yok iki mesaj yukarı bakarsanız telefona laf söylemiyoruz bütün mesajlarıma bakarsanız telefonun çok iyi olduğunu verilen servis anlayışının ve hizmetinin berbat olduğunu yazmışımdır

• telefon güzel ama ekran için 350 TL arızalanan şarj soketi için 30TL FAKAT ekranla beraber yapılabilir diyen bir servis var karşınızda.telefonu bursada başka bir yerli markanın servisine götürdüm.şarj soketini bedava yaptılar.çatlak ekranla kızım telefonu kullanmaya devam ediyor.sağolasın diğer markanın servisi.
  • Ben de p60 alacaktım konuyu okuyunca vazgeçtim. şarj ve ekrana 380 isteyen servis ikinci elin 400-450 arası olduğunu bilmiyor sanırım. Tamir ettireceğime ikinci el komple telefon alırım.

Yedek parçayı tekele bağlamışlar çok yazık... daha fazla para verip zenfone 6 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::FoxRiver::

Ben de p60 alacaktım konuyu okuyunca vazgeçtim. şarj ve ekrana 380 isteyen servis ikinci elin 400-450 arası olduğunu bilmiyor sanırım. Tamir ettireceğime ikinci el komple telefon alırım.

Yedek parçayı tekele bağlamışlar çok yazık... daha fazla para verip zenfone 6 alacağım.

Dark'tan kesinlikle uzak durun. Hiçbir modelini almayın. Ben Evo X5 kullanıcısıyım. Dakika başı telefonun ekranına bir şey mi oldu diye bakıyorum(Lafın gelişi). Çıt kırıldım ekran yapmışlar. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler ekran gayet kaliteli, tek cam kullanmışlar filan ama telefonlar beş para etmez nedeni de teknik servis. Her 10 kişiden 9'u pişman ise orada bir sorun var demektir. Aman uzak durun

• Liütfen yorumlarınızı çoğul değil tekil yapın. Mesela uzak durun değil ben uzak duruyorum yada uzak duracağım. Her 10 kişiden 9 memnun değil anketini hangi test kuruluşuna yaptırdınız. Buraya link atın da iddanız havada ve boş kalmasın. Hem Yalancı duruma düşmemiş olursunuz. Ama servisin tekelci ve yüksek fiyatlar çektiği doğru ve haksızlık. Durum böyle diye cihazı neden kötülüyorsunuz. Servisi kötüleyin. Ekran kırılma olayının olası sebeblerini yazmıştım. Okuyun. Ben iki yada üç kez üzerinde uyuyup kalmışım. Bi okadar da çocuk düşürdü. Ne kırılma yaşadım nede nikelaj kısımlarında soyulma ve darbe oldu. Onu bunu boşverinde sizler hangi markanın çalışanısınız. Piriminiz % kaç. Gelip burada bol kepçeden salladığınıza göre güzel para var bu işte. Ben gayet memnunum. Şuan kendim kullanıyorum. Eğer başkasına da cihaz lazım olursa yine alırım aldırtırım.

• quote:

Liütfen yorumlarınızı çoğul değil tekil yapın. Mesela uzak durun değil ben uzak duruyorum yada uzak duracağım. Her 10 kişiden 9 memnun değil anketini hangi test kuruluşuna yaptırdınız. Buraya link atın da iddanız havada ve boş kalmasın. Hem Yalancı duruma düşmemiş olursunuz. Ama servisin tekelci ve yüksek fiyatlar çektiği doğru ve haksızlık. Durum böyle diye cihazı neden kötülüyorsunuz. Servisi kötüleyin. Ekran kırılma olayının olası sebeblerini yazmıştım. Okuyun. Ben iki yada üç kez üzerinde uyuyup kalmışım. Bi okadar da çocuk düşürdü. Ne kırılma yaşadım nede nikelaj kısımlarında soyulma ve darbe oldu. Onu bunu boşverinde sizler hangi markanın çalışanısınız. Piriminiz % kaç. Gelip burada bol kepçeden salladığınıza göre güzel para var bu işte. Ben gayet memnunum. Şuan kendim kullanıyorum. Eğer başkasına da cihaz lazım olursa yine alırım aldırtırım.

Ön yargımı kırdınız tebrik ederim. Önceki telefonlarım disco 16 yı ve piranha zen'i yılda 1 defa felan düşürdüm hiç kırılmadı. Telefonu çok dikkatli kullanırım ellerim büyük o yüzden fazla düşürmek olmuyor bende. Siz x5 mi kullanıyordunuz yoksa p60 mı?

Benim için en önemli şey GPS. GPS navigasyonda mesela yandex. bir sıkıntı var mı? Play store'den GPS TEST uygulamasını indirip bi SS atmanız mümkün müdür?

Telefona çok fazla para bağlamayı uygun bulmayan birisi olarak 400 liraya p55 veya yine ikinci el p60 alabilirim ancak ekranına en ufak bişi olsa 350 lira vereceğimi bilmek gerçekten kötü.

• quote:

Liütfen yorumlarınızı çoğul değil tekil yapın. Mesela uzak durun değil ben uzak duruyorum yada uzak duracağım. Her 10 kişiden 9 memnun değil anketini hangi test kuruluşuna yaptırdınız. Buraya link atın da iddanız havada ve boş kalmasın. Hem Yalancı duruma düşmemiş olursunuz. Ama servisin tekelci ve yüksek fiyatlar çektiği doğru ve haksızlık. Durum böyle diye cihazı neden kötülüyorsunuz. Servisi kötüleyin. Ekran kırılma olayının olası sebeblerini yazmıştım. Okuyun. Ben iki yada üç kez üzerinde uyuyup kalmışım. Bi okadar da çocuk düşürdü. Ne kırılma yaşadım nede nikelaj kısımlarında soyulma ve darbe oldu. Onu bunu boşverinde sizler hangi markanın çalışanısınız. Piriminiz % kaç. Gelip burada bol kepçeden salladığınıza göre güzel para var bu işte. Ben gayet memnunum. Şuan kendim kullanıyorum. Eğer başkasına da cihaz lazım olursa yine alırım aldırtırım.

Liütfen yorumlarınızı çoğul değil tekil yapın,= önce tavsiyenize kendiniz uyun **** sizler hangi markanın çalışanısınız. Piriminiz % kaç. Gelip burada bol kepçeden salladığınıza göre güzel para var bu işte. Ben gayet memnunum. Şuan kendim kullanıyorum. Eğer başkasına da cihaz lazım olursa yine alırım aldırtırım. derken siz darktan kac tl alıyorsunuz da bu kadar canhıraş savunuyorsunuz + Her 10 kişiden 9 memnun değil *ıspat istiyorsunuz bende size sorayım nerede bu memnun kullanıcılar , açılalı 1 yıl olmasına rağmen konu niye ilerlemedi ,ben size söyleyeyim ,insanlar çaresiz kaldı sorun çıkan yada ekranı kırılan telefonlar çöpe atıldı hiç kimse arkadaşına tavsiye edemiyor

• süraka kullanıcısına yanıt
    Konunun ilerlemeyişinin sebebi insanların uzak durması değil cihazın tek ve ama önemli olan ekran sorunu. Onun haricinde insanların öneri ve bilgi paylaşımı yapacakları sorunu Yok. bir cihazda ne kadar çok sorun varsa o kadar çok paylaşım yapılır. Bakın destan destan yazılar yazılan cihazların forumlarına birileri sorun yazmış diğeride çözüm bulmaya çalışıyor. Böyle böyle yaza yaza 400 500 sayfalık destansı forumlar oluşur. Bu cihazda sorun yok denecek az ki insanlar yazacak birşey bulamıyor onun için 20 küsur sayfada kaldı. Şikayetvar.com a o çok bilindik markaların çok bilindik modellerine bakın. Sayfalar dolusu şikayet. Dikkat edin kalite kıyaslaması yapmıyorum.

• ::FoxRiver:: kullanıcısına yanıt
    Sa kardeşim bende p60 var. Ben şahsım adına çok memnunum. Hiçbir sıkıntısını görmedim. Birçok test programı var. Bana tam adını ve yapımcı ismini verirsen test eder verileri gönderirim. Ayrıca yandex gps değil hattın internetini yada wifi yi kullanıyor. Zaten kullanırken interneti kapatırsan harita gidiyor ekran kararıyor sadece yol güzergahı anlaşılmaz şekilde ekranda kalıyor. Ben navfree ücretsiz gps kullanan navigasyon programını kullanıyorum. 6 sn yede bağlanıp tarife başlıyor.

• quote:

Konunun ilerlemeyişinin sebebi insanların uzak durması değil cihazın tek ve ama önemli olan ekran sorunu. Onun haricinde insanların öneri ve bilgi paylaşımı yapacakları sorunu Yok. bir cihazda ne kadar çok sorun varsa o kadar çok paylaşım yapılır. Bakın destan destan yazılar yazılan cihazların forumlarına birileri sorun yazmış diğeride çözüm bulmaya çalışıyor. Böyle böyle yaza yaza 400 500 sayfalık destansı forumlar oluşur. Bu cihazda sorun yok denecek az ki insanlar yazacak birşey bulamıyor onun için 20 küsur sayfada kaldı. Şikayetvar.com a o çok bilindik markaların çok bilindik modellerine bakın. Sayfalar dolusu şikayet. Dikkat edin kalite kıyaslaması yapmıyorum.

yapmayın allah aşkına ,bahsettiğiniz cihazların satış rakamlarını gözardı ediyorsunuz ,mesela asus zenfon 2 sersinin türkiye hedefi 1 milyon satış ,çok satılan ürünün elbette satış oranına sorun çıkması normaldir ,mesela biz dark evo p60 ilk alanlardanız birinin camı kırılınca herşey bitti ben telefonu çok beğenmeme rağmen asus zenfon6 aldım ve zenfon forumunda paylaşılanların çoğu kullanıcıların memnuniyeti üzerinedir hergün birkaç kişi telefon aldım ayarları nasıl yapacağım diye yazıyor teknik sorun paylaşanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez,ben forma aldığımdan beri hergün mesaj yazarım ve arkadaşlarımla beraber dört adet zenfon 5 bir adet zenfon6 aldık şikayetci olan yok ,diğer arkadaşlarımda foruma kayıtlı değil,asusun camı kırıldı diyen iki veya üç kişiye şahit oldum asus gorilla glass3 6 inc ekranı 200 tl veriyor verdikleri güncelleme ve teknik testek de cabası ,siz arkadaşlarınıza zarar vermek istiyorsanız dark p60 gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirsiniz .tamam telefon güzel servis berbat ta zaten telefonu satan adamlar servis hizmetini veriyor bu adamlar kendilerine güvenen ilk kullanıcıları memnun etmiş olsalardı bu konu 1000 sayfa olurdu adamlar müşterilerine attıkları kazıkla telefonun satışını bitirdiler ,allah cc şahittir arkadaşlarım da şahittir ben hep hayıflanmışımdır bu adamlar şu telefonu öldürdü ya yazıklar oldun demişimdir ,teknik servis berbat olduktan sonra telefon altın olsa ne yazar.

• İsin garibi turkiye piyasasina giren her firma forumlarin nabzini tutar az cok. Ama ben daha dark ile ilgili ya da akortekle servisle ilgili tek yetkili bir sahis gormedim forumlarda.

• Söyledikerinizde haklısınız yalan da diyemeyiz. Bu konularda farklı düşüncelere saygı göstermek lazım. Bugün sabah cihaz elimden uyku sersemliğiyle yine yere düştü. Ne ara alarm çaldı da elime aldım hatırlamıyorum. Çizik dahi oluşmadı. Tahta bir zeminde. Fakat beni uyandıracak kadar gürültülüydü. Neyseki sorun yok. Bence sağlam bir cihaz. Daha öncede istem dışı işkencelerimden de sağlam kurtulmuştu.

• Benim telefon kitkat guncellemesi yaptigimdan beri alarmi calmiyor. Yani kafasina gore bazen caliyor bazen calmiyor. Boyle bi sıkıntı yasayan oldumu?

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.