Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa kardeşim ben hakaret etmedim. Fakat siz öyle düşünüyorsanız özür dilerim. Kusuruma bakmayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunsatgencoglu G kullanıcısına yanıt
    %100 şarjdAN CIKARIP %2 FALAN OLDUGUNDA AYARLAR-PİL-EKRAN tıkladıgınızda kaç saat gösteriyor
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    TMM KARDEŞİM PEKİ EKRAN PARLAKLIĞI NEREDE OLACAK KISIK MI TAM MI AÇIK

%50 daha iyi olur :) biraz bilgi verir msn hocam telefnla ilgili bir sıkıntı var mı kamera batarya güncelleme ekran parlaklığı kulaklık ses kalitesi internet hızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

%50 daha iyi olur :) biraz bilgi verir msn hocam telefnla ilgili bir sıkıntı var mı kamera batarya güncelleme ekran parlaklığı kulaklık ses kalitesi internet hızı

Forumdaki arkadaşların yazdıklarına göre tek sorunu ekran kırılması onunda muhtemel sebeblerini yazmıştım. Tabi kırıldıktan sonra faydası yok 325 tl istiyor batasıca servis. İnsanlarda ondan şikayetçi. Ama benim tüm ağır darbelerimde çizik dahi olmadı. Kamera 8 yazıyor ama 5 ayarında normal. Batarya normal kullanımda 2 günü zorlar. Şuan son güncellemede. Firma yeni android sürümlerini esirgemiyor veriyor ilgililer. Ekran ve parlaklığı müthiş sanki hd yada full hd ekran gibi. Kulaklık sesi nokia ya htc gibi kaliteli değil ama kötüde değil. Kendi hoparlör sesi yüksek diyebiliriz. Çoğu otamda extra hoparlöre ihtiyaçbırakmıyor. İnternet hızı wifi de mukemmel. 3g de de hızına bağlı olarak değişir. Ben memnunum. Ölçüm yapmdım. Fakat sayfalar hızlı geliyor.

• Uygun fiyata büyük ekran telefon istiyorum diyenler alabilir.Bende bağlantı sorunu yaşamadım.İki hat kullanıyordum.Buna rağmen şarj süresi de iyiydi.Torrent indiriyordum.Kamerayla çok işi olan biri değilim.Bana yetiyordu.
    Buradaki sıkıntı akortek yani dark servisi.Dikkat edilirse şikayetlerin çoğu servisten kaynaklı.Ayrıca kağıt üzerindeki çözünürlük rakamlarına bakmayın. Daha doğrusu cihazı aldığınız da göreceksiniz ki ekranı da fena değil.
    Ama yanlış anlaşılmasın lütfen sakar insanlara göre değil.Tekrar olacak ama servisinden dolayı.Herşeye para istiyorlar.
  • srdrrr kullanıcısına yanıt
    ön kamera kötü mü
  • dark evo p55 nasıl peki alayım mı arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kamera vasat diyebiliriz yinede yüzünüz seçilir. P55 nasıldır bilmiyorum teknik verilere göre sadece ekran 5.5". bilmediğimiz kullanmadığımız cihaz hakkında yorum doğru olmaz. Dediğim gibi ben p60 dan çok memnunum. Hiçbir sıkıntısını görmedim. Yazılım olarak donanım olarak tüm ihtiyaçları karşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunsatgencoglu

Ön kamera vasat diyebiliriz yinede yüzünüz seçilir. P55 nasıldır bilmiyorum teknik verilere göre sadece ekran 5.5". bilmediğimiz kullanmadığımız cihaz hakkında yorum doğru olmaz. Dediğim gibi ben p60 dan çok memnunum. Hiçbir sıkıntısını görmedim. Yazılım olarak donanım olarak tüm ihtiyaçları karşılıyor.

hızlıalda ucuzlamış bende bi sorayım dedim sağolun cevap yazdıgınız için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    yüzünüz seçilir :) o derece kötü mü ya bir retricayı kurup selfie ceksek cok mu kötü olur yni
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    Kardeş foto istedin koydum kendin yorumla artık. Bunlar göreceli kavramlar. Bana göre güzel sana göresine sen karar verirsin ben değil. Bence bu cihaz sana göre değil alma sakın.

• 1 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı. kamerasıda bence gayet güzel. ön kameranın performansı bence çok iyi, ben yüz tanıma kilidini kullanıyorum ekran karanlık ortamda bile kaera yüzümü görüp açıyor. Hele gündüz çekimi selfie falan çok iyi ön kameranın kullanın göreceksiniz. Arka kamera ise fotoğraftan ziyade video performasn olarak çok iyi. Tek sıkıntı söylenenler gibi servis ama dikkatli kullanınca servislik bir durumda yaşanmaz.
  • .brian. kullanıcısına yanıt
    retricayla br sey cekevilirmsnz örnek olarak
  • Arkadaşlar telefonumu hediye ettiğim için ihtiyaç fazlası hiç kullanılmamış
    (akıllı kapak hariç yaklaşık 2 ay kullanıldı) ve orjinal aksesuar setini satıyorum. Hepsi orjinal aksesuar ve flip cover dışında kutusundan çıkarılmamış 1 adet batarya(pil),1 adet kulaklık,1 adet tam uyumlu sunni deri kılıf,1 adet ekran koruyucu,1 adet flip cover akıllı kapak.Hepsiburada.com sitesinde değeri 168 tl olan seti yarı fiyatına 85 tl ücret karşılığında vereceğim.İlgilenen olursa özelden mesaj yazabilir.Fotoğrafta smart cover yok ama fiyata dahil renk mavi.
     DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON

• quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

ön kamera kötü mü

ön kamera vasat. ben beğenmedim.
  • Dark almayın aldırtmayın..!

Arkadaşlar 6 ay once evo p 60 anneme buyuk ekran diye telefon aldım. almaz olaydım. telefon çok kotu değil artılarını eksilerini arastırır ogrenirsiniz ama. SERVİSİ YOK!

Akortek diye bir firma var evlere şenlik. resmen dalga geçiyorlar. Size yemin ederim konusurken sesi kapatıyorlar ses kaydında çıkmasın diye gayet kibar bir dille konusurken hemde. Derdinizi anlatıyorusunuz sonra alo diyorlar dalga geçer gibi dinlemiyorlar.kayda çıkmasın diye şikayet ederken sesi kapatıyorlar. ben telefonumu tamir ettirmek için gonderdim yetkili değilim sonra arayın diyorlar sürekli farklı farklı trajıkomik şeyler yasadım.Neden telefonu sen açıyorsun diyorum cevap veremiyor. ya rezalet ben boyle komik bir firma gormedim. hepsiburada ya guvenip neden aldım bilmiyorum!. inanın parasında pulunda da değilim. ama karşınızda muhattap bulamıyorsunuz ve çaresiz kalıyorsunuz tek kelimeyle rezalet.. Ya alın el bebek gül bebek kullanın malzeme kalitesi yerlerde yada bozulursa çöpe atın zaten kimse telefonu bilmiyor tamir şansıda yok. Zenfone daha iyi seçenek gozukuyor ve general mobile falan çokkk çokk daha iyi siz anlayın artık.

• enjoy35 kullanıcısına yanıt
    SA kardeşim yaşananlar can sıkıcı olmuş. Benimde bir kere aramam gerekti Fakat senin yaşadığını ben yaşamasım. Ben 2 ay önce micro usb hub aldım arızalı çıktı. Aradım akorteki sekreter çıktı. Yetkikiye bağladı. Durumu anlattım. Kibar bir şekilde Özür diledi. Ürünü karşı ödemeli olarak sitede yazan adrese göndermemi ürünü test ettikten sonra yenisini yada para iadesi yapacaklarını söylediler. Bende iade istediğimi belirttim. Nitekim 4 gün içinde paramı iade ettiler. Memnun kaldım. Sizde niye böyle oldu anlamadım. Cşhazın sıkıntısı ne

• Benzer şeyleri bende yaşadım ve önceki sayfalarda yazdım.Teknoseyir.com'da ve hepsiburada.com da yazdım.Ancak hepsiburada.com yayınlamadı.Anladım ki oradaki yorumlara fazla aldanmamak lazım.Neyse gerçekten rezalet bir servisi var.Yaşadoğım servis olayından sonra dedim ki asla adı sanı belli olmayan yerli bir firmadan özellikle elektronik ürün almam.
    Akortek sayesinde 700 TL çöpe gitti.
  • srdrrr kullanıcısına yanıt
    O zaman tek altarnetif samsung s6 edge. 2999 Tl cik. Neyseki 3000 tl değil. Yoksa imkan yok alamazdık.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.