Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş o sorunun ben sebebini buldum. Tabi doğal olarak çözümünüde. Home tuşuna basılı tutunca açık ve son çalıştırılan programlar gelir. Ortada tümünü kapatmak için power ikonu vardır. İkonu tıkladığımızda tüm uygulamalar kapanır. Fakat diğer hiçbir android cihazda rastgelmediğim bir biçimde gerçektende bu uygulamaları kapatır ve rami boşaltır. Diğer cihazlarda kapanırmış gibi görünür fakat p60 ta gerçekten tamamen kapanıyor izi kalmıyor ram de. Mantık olarak güzel düşünülmüş. Fakat iş alarma gelince kötü bir durum. Dolayısıyla alarmı kurduktan sonra home tuşuna basıp son uygulamaları kapatırsanız alarm kurulu olsa bile alarmda o uygulamalarla beraber kapanmış oluyor ve çalmıyor. Sonuç ve çözüm uygulama birikmişse ram de ve kapatacaksanız bunu alarmı kurmadam önce yapın. Alarmı kurduktan sonra uygulamaları sonlandırmayın. Sonlandırırsanız tekrar saat uygulamasına girip kurduğunuz alarmları kapatıp tekrar açın ve home tuşuna basarak ana ekrana dönüp tuş kilidine geçebilirsiniz. Bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben alalı yaklaşık 1 sene olacak, hiç sorun yaşamadım umarım yaşamamda. Dark acilen servisini ya düzeltmeli yada farklı bir firmaya servisini yönlendirmeli.
  • .brian. kullanıcısına yanıt
    Kardeş elektronik cihaz bunlar. Sorun olan var olmayan var. Bende sorun yaşamadım çok şükür. Fakat bu servis işi sıkıntılı. Fason verilip yaptırılan bu tür cihazlar malesef tekel oluyor. Firmada bunu kendine fiyat avantajı olarak kullanıyor. 50 dolar yada tl lik bir ekranı tekelim diye 320 kusura değiştirmek hakka sığmaz. 200 Tl ye note 3 ekranı değiştiren firmalar var ki note 3 ekranı nere bizim darkın ekranı nere. Dark firması bu yüzden satış rakamlarını arttıramıyor. 30 Tl ekrandan kazan 50 tl de işçilik al 80 hadi 100 de. 320 Nire 100 nire. İnsaf. Benimde başıma gelse ben yaptırmam. Sıfırı 550 ikinci eli 400 küsur. Mantıkda kabul etmiyor ki bu durumda dark firmasınının akıl yoksunu olduğunu söyleyebilirim.

• gunsatgencoglu G kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle. Dark bu işi çözmez ise piyasada daha var olmaya çalışırken batar gider. Hakkı var şimdi telefon güzel yaptıkları diğer cihazlarda güzel ama kendini tekel olarak gösterip yüksek servis fiyatlarıyla böyle yaparlar ise çok şey kaybederler.
  • kamera nasıl dostlar ön ve arka kötü diyorlardı örnek atabilir misinz ön kamera için özellikle retrica performansı önemli benim için
    kardeş eyvallah an itibariyle sorun hallolmuştur. @gunsatgencoglu arkadaşın çözümü işe yaramıştır.
  • cmk10 kullanıcısına yanıt
    Çözüldüğüne sevindim kardeş. Bu program kapatma işi kitkata mı özel yoksa darkın romu ile mi ilgili bilmiyorum ama benim için çok önemli programları ramdan de sonlandırması. Cihazı kapatıp açmadan ramı sıfırlayabilmek güzel. Hatta aynı işlemi ardı ardına ikinci kez yaparsanız p60 en iyi durumda diye mesaj veriyor. Bence başarılı.

• isokocak kullanıcısına yanıt
    kardeş gün içerisinde yükleyeyim. Bakarsın ordan. Ön bilgi için söylüyorum bence arka kamera normal ön kamera vasatın üstü. Ama görüntülü görüşmelerde yine yüzünüz belli oluyor. Kısacası iş görür. Fakat çok birşey beklenmemeli.

piranha zen kullanıyorum kamerası gerçekten iyi sorun yaşamak istemiyorum ekranı büyütmek gibi niyetim var da :S
    Sa kardeşim araba görünen resim arka takvim görünen resim ön kameraya ait
     DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON

• Merhaba Arkadaşlar.
    Ben bu ürünü 2014 yazında aldım.683 TL'ye.hepsiburada.com'dan.Ürün fiyatına göre kötü değil.Ben o zamanlar büyük ekran olduğu için almıştım.İlk kez bilinmedik bir marka aldım.Pişman oldum neden mi ?
    Açıklayayım.
    Ürünün şarj girişinde problem vardı.Ekranı da çatlayınca servise gönderdim.Servis benden iki farklı fiyat istedi.
    İlk aramam da düşüneyim dedim.205 TL istemişlerdi.İkincisinde tamam yaptırcam dediğimde yanlış fiyat verilmiş,220 TL dediler.Şarj soketini değiştirin dedim.Olmaz önce ekran değişecek dediler.Ben de cihazı gönderin dediğimde 50 TL servis bakım ücreti istediler.Bunda ısrar ettiler.Oysa ki cihaz faturalı ve 3-4 ay olmuştu alalı.
    Son kez görüştüm Dark(Akortek Bilişim) ile.Tüketici Haklarına gidiyorum deyince,tamam gönderiyoruz dediler.
    Olan benim 700 TL'ye oldu.(680 TL cihaz+ 20 Tl toplam kargo parası.)
    Telefon çöp,evde bekliyor.700 TL'yi çöpe attım.Böyle işte arkadaşlar.Daha önceki sayfalara bakarsanız yaşadıklarımı yazmışım.Bir daha bilinmedik marka almam. Para kolay kazanılmıyor.
    Kısaca :Telefon fena değil;servis berbat ötesi.Bu arada hepsiburada.com'a ürünle ilgili yorum yaptım.Ancak yayınlanmadı.Oradaki yorumlara da güvenmeyin arkadaşlar.
    Tabii ki karar sizin.Almak isteyen arkadaşlar olursa, minik penceresi olan kılıflı kapak hediye gelirse onu kullanamadan önce dikkat etsinler.Çünkü ekranı çiziyor.Yani ben aldığım dönemde öyle bir sorun vardı.Şimdiki ürün içeriğini bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrrr -- 6 Mart 2015; 9:01:55 >

• srdrrr kullanıcısına yanıt
    Hocam düşündüklerini yaşamasam da gerçekliğine eminim çünkü çok kez duydum aynı şeyleri. Tavsiyem tüketici hakem heyetine başvurman. Yani bu servis olayı akortek ve dark ın yaptığı gibi keyfe keder bir durum değildir. Tüketicinin hakkını tüketiciye teslim etmekle sorumlulardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmk10

Hocam düşündüklerini yaşamasam da gerçekliğine eminim çünkü çok kez duydum aynı şeyleri. Tavsiyem tüketici hakem heyetine başvurman. Yani bu servis olayı akortek ve dark ın yaptığı gibi keyfe keder bir durum değildir. Tüketicinin hakkını tüketiciye teslim etmekle sorumlulardır.

Telefonu geri aldım.Ama hani bazen yazılı basında bazen de görsel basında haberler olur ya,yerli üreticiyi,firmaları destekleyin....vs. yerli firma vatandaşına kazık atmaya kalkarsa,adam akıllı büyük bir firma olamazlar.İnternet devrinde yaşıyoruz.Herkes araştırıyor.Öyle alıyor.Öz eleştiri yapayım.Çok fazla araştırmadım bu ürünü.Bu da benim hatam.
    Hocam sizin aldığınız tarihte aldım ben de aşağı yukarı. Ama o zaman zaten dark evo p60 ya da akortek ile ilgili çok fazla deneyimi olan insan bulunmadığından istesek de bilgi alamazdık ki. Yani bizim ki biraz şimdi alacaklara klavuzluk olsun.
    SA kardeşim. Olanlardan dolayı üzgünüm. Tabiki kimin dili hangi yoğurttan yandıysa onu üfleyerek yiyecek. Haklısınız. Benimde başıma gelmiş olsa bende aynı tepkileri veririm. Ama bendeki cihazmı farklı anlamadım o kadar hor kullandım cihaz hala taş gibi. Ne kırık ne çizik nede soyulma hiçbir şey yok. Neyse dark bu kafayla bu sektörde çok durmaz.

çok durmaya da niyetli gibi değil zaten baksana yeni telefon bile çıkarmadı.
  • cmk10 kullanıcısına yanıt
    Ulen bunlar kimki telefon tasarlayıp çıkarsın. Çinde beğeniyorlar bi cihaz fason verip yaptırıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunsatgencoglu

Liütfen yorumlarınızı çoğul değil tekil yapın. Mesela uzak durun değil ben uzak duruyorum yada uzak duracağım. Her 10 kişiden 9 memnun değil anketini hangi test kuruluşuna yaptırdınız. Buraya link atın da iddanız havada ve boş kalmasın. Hem Yalancı duruma düşmemiş olursunuz. Ama servisin tekelci ve yüksek fiyatlar çektiği doğru ve haksızlık. Durum böyle diye cihazı neden kötülüyorsunuz. Servisi kötüleyin. Ekran kırılma olayının olası sebeblerini yazmıştım. Okuyun. Ben iki yada üç kez üzerinde uyuyup kalmışım. Bi okadar da çocuk düşürdü. Ne kırılma yaşadım nede nikelaj kısımlarında soyulma ve darbe oldu. Onu bunu boşverinde sizler hangi markanın çalışanısınız. Piriminiz % kaç. Gelip burada bol kepçeden salladığınıza göre güzel para var bu işte. Ben gayet memnunum. Şuan kendim kullanıyorum. Eğer başkasına da cihaz lazım olursa yine alırım aldırtırım.

Mesajınızı yeni gördüm. Bunu forum kullanmayı bilmediğinize yorup bir şey söylemiyorum. Zira beni haberdar etmeniz gerekirdi.
    Hakarete varan bir ileti yazmışsınız sizi tenzih ediyorum. Dark Evo X5 kullanıcısıyım ve uzun zamandır kullanıyorum. Hatta forumda Dark Evo X5 değerlendirmem de var. O konuyu okursanız övgülerimi görürsünüz.
    Şikayetvar sitesine bakın orada yazanları okuyun. ''Sadece'' telefona laf eden yok zira fiyatına göre iyi telefonlar X5 ve P60. Ben ''teknik servis'' ve ''teknik servisten ötürü telefona'' laf ediyorum. Madem bu piyasaya giriş yaptılar, cihazlarının arkasında dursunlar. Zira o kadar insanın ahını almaya gerek yok diye düşünüyorum. Sizi de tanımadığınız insanlar hakkında daha düzgün konuşmaya davet ediyorum.

• kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ekran görüntüsü atabilir misiniz 520ye düştü gittigidiyorda
    Sa kardeşim tam olarak ne yapmam gerekli ne sormak istesiğinizi anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.