Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunsatgencoglu

O zaman tek altarnetif samsung s6 edge. 2999 Tl cik. Neyseki 3000 tl değil. Yoksa imkan yok alamazdık.

Yok olsa da almam.Dediğin gibi 3 bin TL değil iyi ki.Bu insanları dolandırmaktır.Özellikle bizim toplumda 3 bin değil 4 bin TL olsaydı ,forumlarda sanırım 3 bin TL'ye insin alırız/düşünürüz gibi cümleleri duyardık.S amsung gibi neredeyse her ay yeni bir seri/model çıkartan bir firma daha yoktur heralde. Akla şu geliyor:"Demek ki adamlar satıyor."
    Hiç unutmam 8610 ve 8630 serisi yeni çıktığında,birini 225 TL ye öteki yanlış hatırlamıyorsam 300 TL'ye almıştık ta bir cep telefonu için iyi paraydı.Mukakkak başkalarının da benzer örnekleri vardır.
    Ama şimdilerde 3 bin TL gibi rakamlardan bahsediliyor. İhtiyacı olan bir bilgisayara o kadar para vermez.(sadece örnek).
    Bu arada arkadaşımın samsung s4 telefonu var.1 yıl içinde aynı sorundan dolayı 6 defa servise gitti.O kadar talep etmesine rağmen samsung değiştirmedi.4 defa Manisa yetkili servisine 2 defa da İzmir yetkili servisine Teknosa aracılığı ile gitti.
    Bu yaşanılan servis rezaletine şahit oldum.Buna güvenip Samasung dan 3 bin TL'lik telefon alınır mı ?Bu arada bu olayı samasung Türkiye sayfasına da yazdık.Müşteri hizmetlerini de aradık.Sonuç değişmedi.

• srdrrr kullanıcısına yanıt
    Kardeş inan ki neredeyse tüm servisler aynı. Ben şahsen telefon ne kadar kalite olursa olsun samsung a para verip almam. Arkadaşda s3 vardı ilk zamanlarında almıştı 1400 tl ye. Arama tuşuna basınca 6 sn sonra geliyordu numaratör. Başka bir arkadaşta note 3 vardı 2400 tl ye almıştı. Aynı sorun ve farklı sorunlardan 2 ay içinde 1500 tl lik farklı bir cihazla başabaş takasa girdi. Neyse demem o ki servis işi sadece darkta değil hepsinde öyle. Şikayet var.com da büyük bildiğimiz markalarda 1000 lerce şikayet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda benimde 6 aylık telefonun ekranı çatladı yarım metreden halının üstüne tam dik şekilde ekranın üzerine düştü sonuç ekran caamı ordadan ikiye çatladı dokunmadiği flan çalışıyor hersey normal sadece cam panel çatladı aradım akortek bilişimi 370 + Kargo parası masraf dedi
    dedim sadece cam atladı telfonun dokunmadiği sağlam olsun biz komple paneli değişiyoruz yuh dedim..
    ben bunu böyle kullanırım başka care yok size 385 tl vereeğime 399 tl dark evo p55 alırım daha iyi yani..
    Bu q6000 çin malı telefonun camını alıp kullanan varmı aramızda ???
  • yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geçmiş olsun yerin dibine batsın bu firma. 550 Sıfırını satıp 370 ekran parası istiyorlar ya biz ya onlar gerizekalı. Deneyen yok malesef. Taö uygun olanını bulamadık. Aslında yabancı dili olan bi arkadaş ebaydan yada diğer yurtdışı sitelerinden satıcılarla) iletişime geçip derdimizi anlatsa faydalı olur gibi.

• Sa arkadaşlar bu gün telefon 1 metre mesafeden dik bir şekilde düştü. Eyvahhh dedim içim cız etti uzun süre yerden alamadım. Elim gitmedi. Psikolojik destek hattını aradım. Kendimi hazırladım. Artık hazırdım.veeeeeeeee beklenen sonnnnn olmadı :-) ekranı kırılmamıştı. Sarıldım telefonuma.

• quote:

Sa arkadaşlar bu gün telefon 1 metre mesafeden dik bir şekilde düştü. Eyvahhh dedim içim cız etti uzun süre yerden alamadım. Elim gitmedi. Psikolojik destek hattını aradım. Kendimi hazırladım. Artık hazırdım.veeeeeeeee beklenen sonnnnn olmadı :-) ekranı kırılmamıştı. Sarıldım telefonuma.

ekran sadece dik düşünce kırılıyor 90 derece ile ekran yüzeyinin üzerine düşünce hemen krılıyor benimki yarım metreden halının üzerine ama ekranın tam üzerine düştü öyle kırıldı yoksa
    diğer türlü düşmelerde bişey olmuyor benimde bi kaç sefer düştü ama bişey olmamıştı metal gövdesinden dolayı kurtarma şansın oluyor
  • yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt
    Dik bir şekilde düştü kardeş. Ucuz bişey olsa canım acımaz. Ama bi telefon parası istenmesi zoruma gidiyor. Tek kırılan ekran dark değil fakat kalite ile orantılı fiyat vermek gerekir. Arkadaşın lg g2 nin ekranı tuz gibi dağıldı. İşçilik dahil 250 tl değiştirtti. Bizim ne olduğu belirsiz dark 380 tl istiyor. Neyse şimdilik sorun yok. Kullanmaya devam. Ne zaman canım yanarsa o zaman yollarımız ayrılır dark bey le.

• GİTTİgidiyorda bakıyorum her gün 100 tane dark evo p60 satılıyor ama forum sakin sanırım herkes telefonundan memnun :) şu telefonun kamerasından eminolsam bende alacağım
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    Sa outled ti var 450 tl. Bence alınır. Kamera iş görür. Güzel ama net değil. Telefonda belli olmuyor fakat tv ye aktarınca o bulanıklık bellli oluyor. Her şeye rağmen 450 tl ye alınır.

• Almayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tel alınır mı beyler param buna yetiyor

• Sa kardeşim benim haricimde kimse al demez. Cihaz çok güzel ama ekranına dikkat edeceksin. Kırıldımı servis 380 tl istiyor ona göre karar ver.

• quote:

Sa kardeşim benim haricimde kimse al demez. Cihaz çok güzel ama ekranına dikkat edeceksin. Kırıldımı servis 380 tl istiyor ona göre karar ver.

hocam zaten cebe sigmaz ben canta tasiyorum kucuk canta ona koyacagim var bir telefon benim vestel 5.5 aldim lakin annemin telefon bozuldu ona verdim bu telefon gozume carpti tek sorunu ekran kirilmasi herhalde zaten ben cepte tasimam bide uygulama hafizasi nekadar minecraft pocket edition acar mi bu telefon gt vice city falan calistiriyor mu ? dokunmatik hassasiyeti nasil jelatinli mi jelatinsiz mi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

quote:

Sa kardeşim benim haricimde kimse al demez. Cihaz çok güzel ama ekranına dikkat edeceksin. Kırıldımı servis 380 tl istiyor ona göre karar ver.

hocam zaten cebe sigmaz ben canta tasiyorum kucuk canta ona koyacagim var bir telefon benim vestel 5.5 aldim lakin annemin telefon bozuldu ona verdim bu telefon gozume carpti tek sorunu ekran kirilmasi herhalde zaten ben cepte tasimam bide uygulama hafizasi nekadar minecraft pocket edition acar mi bu telefon gt vice city falan calistiriyor mu ? dokunmatik hassasiyeti nasil jelatinli mi jelatinsiz mi geliyor

Benim yanlışlıkla yaptığım tüm güç denemelerim ekranı kırmaya yetmedi. Hafıza 4 gb. Asphalt 8 i full grafik kasmadan oynuyor. Bahsettiğin oyunlarıda muhtemel ki oynar. Ekran hassasiyeti bin tl lik cihazlardan farklı değil. Ekran jelatinli geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

quote:

Benim yanlışlıkla yaptığım tüm güç denemelerim ekranı kırmaya yetmedi. Hafıza 4 gb. Asphalt 8 i full grafik kasmadan oynuyor. Bahsettiğin oyunlarıda muhtemel ki oynar. Ekran hassasiyeti bin tl lik cihazlardan farklı değil. Ekran jelatinli geliyor.

hocam sağolun cevaplarınız için bide gps si nasıl
    anladığım kadarıyla cihazın sorunu ekran kırılması zaten ben aldığımda cihazı çantamda taşıyacagım oyndığım birkaç oyun var bde gpsi yeterliyse arada birkaç film izlerim bana yeterde artar

• Kardeş her işini rahat rahat görürsün. Gps ise Navfree ücretsiz navigasyon programı kullanıyorum. 10 Saniyede bağlanıyor.

• quote:

Kardeş her işini rahat rahat görürsün. Gps ise Navfree ücretsiz navigasyon programı kullanıyorum. 10 Saniyede bağlanıyor.

hocam sağolun

• dostum al kullan ben alalı 1 sene oldu, şimdi telefon alacak olsam yine alırım. minecraft pocket edition kurdum oynadım telde sıkıntı yok, vice city ve san andreas da kurmuştum bhaya oynadım hiç kasma yok onlarıda çok iyi oynatıyor.
    ben bikaç defa düşürdüm yinede kırılmadı ekran çok şükür ama dikkat etmek lazım ekran büyük olduğu için diğer telefonlara göre daha çabuk kırılır.
  • Sa kardeşim normalde oyun oynamam. Boşa vakit kaybı. Fakat vardiyalı çalıştığım için gece beli saatlerden sonra uykum geliyor dağıtmak için oynamak zorunda kalıyorum. Şuan modern combat 5 blackout kurdum. Dedim kesin oynamaz kasar. Fakat cihaz beni şaşırttı. Çok akıcı kasmadan oynuyor. Zati ekran işlemcisi mali400 3d destekli. Bence başarılı.

• KESİNLİKLE ALMAYINIZ!!!!!!
    TELEFON GİTTİDİYOR GÜNLÜK İNDİRİMİYLE %5 İNDİRİMLE 520 LİRAYA ALDIM AYRICA AKILLI KAPAK DA ALDIMAKILLI KAPAKLA TELEFONU KULLANIYORDUM ALDIKTAN BİR SAAT SONRA ÇEKETİMİN CEBİNE KOYDUM OTOBÜSTE AYAKTA SIKIŞIK ŞEKİLDE YOLCULUK YAPARKEN YOLCU TEMASIYLA HAFİF BASTIRMAYLA EKRANDA 10LARCA ÇATLAK OLUŞTU.AKILLI AKAPAK SAPASAĞLAM FAKAT TELEFON KULLANILAMAZ HALDE.TELEFONUN EKRANI O KADAR ZAYIF YAPILMIŞ Kİ AKILLI KAPAK HİÇ ZARAR GÖRMEDEN TELEFONUN EKRANI SAVAŞTAN ÇIKMIŞ GİBİ.2 YILDIR SAMSUNG KULLANIYORUM EKRANINDA NE FİLM VAR NE DE KILIF KAPAK ÇIPLAK VAZİYETTE KULLANIYORUM CEBİME KOYDUĞUMDA BOZUKPARALARLA AYNI CEBİME KOYUYORUM TELEFONU YATARKEN YANIMA ALIYORUM UYANDIĞIMDA TELEFON ALTIMDAN ÇIKIYOR AMA SAPASAĞLAM.BİR TELEFONUN FİYATI 3 AYDA YÜZDE ELLİ DÜŞMESİNİN SEBEBİ UYDURUK EKRANINNIN OLMASI.EKRAN ÇATLADIĞINDA SERVİSE GİTTİĞİNİZDE 385 LİRA DER.TELEFON MAKSİ PUANLA 470 LİRAYA GELİYOR KİM 385 VERİP DE BUNU YAPTIRIR.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.