Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyora bakıyorum en fazla satılan telefon bu ama forum cok sessiz hiçbir sorun yok heralde telefonda :D
  • şimdi bu telefonu alayım mı almayayım mı ? 499 TLye buldum bi sitede
  • pratikindirim P kullanıcısına yanıt
    hangi site ?
  • telefon almaya değer mi ? lütfen cevap
  • Merhabalar,

Dokunmatik panelini aliexpress'den alıp deneyen oldu mu? Dokunmatiği kırıldı da, uyumlu varsa almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pratikindirim

şimdi bu telefonu alayım mı almayayım mı ? 499 TLye buldum bi sitede

Hocam 499 tl ye nereden buldunuz link atarmısınız? Pek mümkün gibi gelmedi de bana
  • 549 tl normalde ama 50 tl de hediye çeki kullandım bana geldi 499 a :)www.avantajliyiz.com sitenin ismi
  • ayrıca dostlar saat isterseniz sanalpazarda muratkasapoglu diye arayın ELMAS PARK mağaza adım. orjinal kaliteli saatler vardır
  • Arkadaşlar tekrar rahatsiz edecem ama kusura bakmayin. Artik acayip bikkinlik geldi bu konudan. Teli kararttiktan sonra yani sag yandaki tusa basip ekrani kapattiktan sonra, dokunmatigi acmaya calisirken dokunmatik calismiyo. Desen cizemiyorum, sifre varsa giremiyorum. Bi kac denemeden sonra yani tekrar sagdaki tusa basiyorum sonra yine desen cizme sekli aciliyo vs vs, bu boyle devam ediyo. Ama acildigi zaman da dokunmatikte hic bir sikinti olmuyor. Neden yapabilir bunu? Daha once boyle bi sorunla karsilasan oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 7 aydır taş gibi çalışan telefon bu gün ekranla ilgili problem oluşturdu. Renkler birbirine girdi. Pixeller dağıldı. Resmen çözünürlük düştü flu bir hal aldı görüntü.

Garantiye yolladım bakalım ne zaman çıkacak. İnşaallah kısa sürede çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pratikindirim

telefon almaya değer mi ? lütfen cevap

Değmez.Hele bir de servislik olursa benim gibi pişman olursunuz.Önceki sayfalarda yaşadığım sıkıntıları yazdım.Telefonu henüz almadıysanız inceleyin isterseniz.700 TL çöpe gitti.
  • Ağlamak nedir dunyalik mal için bide beddua eder gibi sizde hayrini gormeyin ? Allah sana daha buyuk dert vermesin bu bile yetmiş sinanman için

• ben telefonu aldım ve 3 tane tuşu çalışmıyor :) servise gidicem bakalım yazılımsal bir hata sanırım :) inşaallah yormazlar beni... ama telefon genel olarak hoş gibi. tabi servis te anlıcaz asıl olayı ...
  • Arkadaşlar uzun uzadıya yazmak istiyorum. Okumanızı da isterim.

Dark extreme serisi EVO X5 kullanıyorum
    Yaklaşık 1 yıl oldu. Telefonu ilk aldığım zamanlar hoşuma gitmişti. Özellikle ekranı mükemmel geliyordu, öyle de. Aslında bunun nedeni Evo X5 ten önce Huawei Vision U8850 adlı berbat telefonu kullanıyor olmamdı.(Fakat şunu da belitmeliyim ki Huawei Vision android 5.0 dahi çıktı, CM sağolsun. Miui dahi kullanabiliyorum U8850'de. Neyse konuyu dağıtmayalım)

Açık konuşmak gerekirse root/rom işlerinden anlayan ve seven de birisiyim. Evo X5'i alma nedenim piyasada o dönemde bu kadar iyi fiyata özellikleri bu kadar iyi olan bir telefon yoktu. Düşünsenize 1 yıl öncesine kadar Türkiye kayıtlı ve garantili olan sıfır telefon alacaksınız 4 çekirdek 1.5 ghz/13 mp kamera/1 gb ram/1080P ekran ve tek cam teknolojisi vs vs fiyatı da 750 lira olacak. Açık söyleyim gülerdim birisi söyleseydi. İşte bu sebepten ötürü telefonu aldım. Dilimde ''böyle bir telefonu kimse kaçırmaz özellikle geliştiriciler hiç kaçırmaz'' nidaları dolaşıyordu.

1 ay sonra öyle telefonlar çıktı ki kimse evo x5'in yüzüne bakmadı.Hal böyle olunca bizim planlar suya yattı üzerine soğuk bir su içmek de bize kaldı. Tabi ben durmadım sürekli Dark Desteğe mesajlar yağdırdım(Adamlar bıktı artık cevap bile vermiyorlar ya da geçiştirici cevaplar atıyorlar). Güncelleme beklemeye başladık

Bana gelen mesajlarda yok MTK serisi bazı çipsetlerde, işlemcilerde güncelleme sorunları varmış bunun için üretici firmanın güncelleme yayınlaması gerekiyormuş ardından Dark çalışmalara başlayabilirmiş filan falan yazıyordu.
    Burası önemli, en son Facebook sayfaları üzerinden paylaştıkları bir gönderinin altına Dark yorum yazmış ve demiş ki: Dark EVO X5 adlı telefonumuza ait stoklar tükenmiştir. Tekrar getirme çalışmalarımız yoktur.

Evo x5'i olan arkadaşlar faka bastık diyebilirim. Adamlar extreme serisi telefonla ilgilenmiyorlar. Garanti berbat çalışıyor. Telefonu sağlam gönderiyorsun bozup eline geri veriyorlar. Ekranın üstünü de anahtarımsı bir cisimle çizmeleri cabası( Forumda okumuştum iyi de gülmüştüm yazık o arkadaşa )

Demem o ki arkadaşlar Dark'tan uzak durun. Zaten EVO P60 stokları da yakında tükenir çünkü firma bu işten beklediği karı elde edemedi.
    Bence Dark eski işlerine ağırlık versin ne bileyim bilgisayar kasası çıkarsın, el feneri çıkarsın bunları iyi yapıyorlar.Siz siz olun alacağınız telefonu araştırın yahut bunu yapmıyorsanız bile tezcanlı olmayın piyasayı bekleyin telefon tutarsa öyle alın.

Evo P60'a gelen güncelleme X5'e gelseydi eğer canavar gibi bir telefon olurdu. Telefonu kullandığım için biliyorum bariz sorunlar var. Fakat donanımsal değil, yazılımsal. Bu da ancak güncelleme veya geliştirici arkadaşların rom yayınlamasıyla çözülür. Hala beklemedeyiz. Umut var mı derseniz, yok lan ne umudu derim.
    Almayın aga Dark mark almayın !
    Daha diyeceğim çok şey var ama sinirlenip telefonu kırmak istemiyorum.

Hadi iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 1 Ocak 2015; 22:05:23 >

• 30 Aralık'ta telefonumu ekranda meydana gelen bozulmalar vs için garantiye gönderdim. 05/01/2015 tarihinde telefonu teslim aldım. Bulunduğum yer itibariyle İstanbul-Erbaa(Tokat) arası mesafeyi de göz önünde bulundurursak gayet hızlı bir şekilde garantiden işleme alınmış ve tamiratı yapılarak gönderimi sağlanmış.

Sadece gönderim esnasında kargo ücretini ödedim. Tamirat garanti kapsamında yapıldı.

Belki endişeleriniz var, belki haklı olduğunuz durumlar da vardır lakin açıkça belirtmeliyim ki kendini büyük firma olarak tanıtanlara göre benim telefonum çok çok daha hızlı tamir edildi.

Buradan açıkça teşekkür etmek istiyorum. Burada bahsi geçen olumsuzluklara rağmen -doğrudur yanlıştır demiyorum- benim açımdan teşekkürü hak ettiler.

Çok teşekkürler DARK.

• Malesef bazı arkadaşlar olumsuzluklar yaşıyor ama bu telefonun kötü olduğu anlamına gelmez. Dark daha emekleyen bir firma. Servis kalitesinden bende memnun kalmıştım ama tek servisleri var ve buda onların işini kısıtlıyor. Umarım ileride daha iyi yerlere gelirler firma telefon piyasasında yer edinmekte ısrarlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

Malesef bazı arkadaşlar olumsuzluklar yaşıyor ama bu telefonun kötü olduğu anlamına gelmez. Dark daha emekleyen bir firma. Servis kalitesinden bende memnun kalmıştım ama tek servisleri var ve buda onların işini kısıtlıyor. Umarım ileride daha iyi yerlere gelirler firma telefon piyasasında yer edinmekte ısrarlı.

telefon fiyatına göre süper fakat camı çabuk kırılıyor ,teknik destek zayıf ,yedek parçası pahalı .tamam adamlar yatırım yapmış mutlaka para kazanmalılar fakat ekranı ilk kırılan arkadaşlardan 350tl istediler şimdi 250 tl civarına tamir ediliyor firma teknik desteği ve servisi kendisi sağlıyor.hani diyorum teli sattın kar ettin yedek parçadan yüksek kar etmesen ne kaybedersin malesef çak iyi yakaladıkları şatış oranını kendi ayaklarına kurşun sıkarak kan kaybından öldürmek üzereler telefonu çok beğendim iki arkadaşıma tavsiye ettim ikiside aldı baktık süper tam bende almak üzere iken birinin ekranı bir hafta sonra kırıldı ve fiyatları förünce allah mustahakınızı versin dedik

• Evet servis konusunda acilen iyileştirme yapmaları lazım. Telefonun kalitesi kadar servis kalitesi yok.
    Servis fiyatlarını uygun yapsalar herşey daha güzel olacak. Ekranın pahalı olmasını biraz araştırdım. Paneli yani ekranı sharp firması üretiyormuş. En kaliteli ekranı üreten firmalardan birisi ama aynı zamanda pahalı lar. Büyük ekranda düşük çözünürlüğü yüksek gibi gösterme kabiliyetine sahipmiş sharp ın ekranları. Buda telefonun en büyük silahı zaten. Sanırım bu yüzden pahalı ekran değişimi. Onlara da pahalı geliyor ise paneller yapacak bişey yok adamlar haklı ama yok sırf kullanıcıyı soyuyorlar ise çok yazık dediğiniz gibi kendi topuklarına sıkarlar. Ama sanmıyorum sharp panelleri gerçekten pahalı

• .brian. kullanıcısına yanıt
    merhaba sorun olan ekranın pahalı olması değil en ufak bir darbede kırılabilmesi .ekran iki parçadan oluşmuyormuydu panel ve cam, panel pahalı olabilir de camın pahalı olduğunu zannetmiyorum yada bu kadar pahalı olması normal değil x5 te tek parça panel var eve 60 iki parçalı diye biliyorum tabi emin değilim kullnıcılara tamperli cam ve silikon kılıf gibi aksesuarları getirseler zaiyat yarı yarıya düşerdi
  • Evet ön camın neden pahalı olduğunu bende merak ediyorum. Çinden birşekilde uyumlu cam bulmak şart. Ben kılıf aldım öyle kullanıyorum uzun zamandır. Defalarca düştü ama hiç sorun olmadı. Kılıfsız olsaydı kırılırdı sanırım.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.