Bildirim
Dark EvoPad R7940 (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tabletten yaziyorum su an. İcindeki rom stabil degil. Ama calisiyor. Wifi rezalet. Hic guvenmeyin derim arada bir duvar varken bir kopuyor bir baglaniyor. Guvenilip ise girilmez. Ama dersenux ki wifi midem ile aramda cok mesafe olmicak o zaman alabilirsiniz. Alet hizli ve cok kullanisli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dark'ın kapağını söküp baktım. Tek bir hoparlör var. Boyutları 22mm x 9mm x 3mm
Bu boyutlara uyan bir hoparlör bulursam orjilanalinin yerine takacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: hkurt
Dark'ın kapağını söküp baktım. Tek bir hoparlör var. Boyutları 22mm x 9mm x 3mm
Bu boyutlara uyan bir hoparlör bulursam orjilanalinin yerine takacağım.
Ben bu tabletlehttp://xn--hzlal-n4ac.com/piranha-quattro-tab-8gb-97-android-tablet/02.049.4272.0016 bu tablet arasında kaldım sizce hangisi iyidir benim için 1-1,5 yıl gidebilecek bişi lazım bütçemde max.350 dir .Ben öğrenci olduğum için okul işleri vs yapcam arada oyun oynarım sizce hangisi iyi
-
Arkadaşlar merhaba.
Tablet almayı düşünüyorum fakat acer 810 ile DARK EvoPad R7940 7.9" arasında karar veremedim.
Sizin tavsiyeniz nedir.
bu arada biri 400 diğeri 300 tl.
http://www.hizlial.com/...tablet/02.049.9352.0034
http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=66547
Yardım lütfen
-
quote:
Orijinalden alıntı: han83
quote:
Orijinalden alıntı: ardicli2000
Wifi çekiş gücü ve baglanmasi nasıl arkadaşlar ?
arkadaşın cep tel (samsung s3) bağlandığı yerden bağlanamadı. biraz daha yaklaşmak zorunda kaldım. Fakat wireless adaptör ile tablet arasında 5 duvar vardı :D bu da bir başarı bence. Ses konusunda performans bekleyenler bu tablete yanaşmasın. Zaten gelen kullanma klavuzunda android sürümü 4.1 dir yazıyor ama tablet 4.2 ile geliyor. sorun burdan çıkıyor olabilir.
Daha yeni ve güçlü bir modeme bağlandım. Bu sefer sıkıntı yaşatmadı. Ev içinde her yerde çekiyor. Ancak yine de stabil değil bir kere koptu kendiliğinden. Fakat diğer perf unsurları göz önüne alındığında 10 üzerinden 8 verilir :)
-
Arkadaslar ben de bu tableti aldim cok hizli ama bir problemim var. Hicbir hava durumu widgetini ekleyemiyorum. Ayni sorunu yasayan var mi? Ana ekrana hava durumu wigdeti ekleyen var midir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 20 Aralık 2013; 1:20:25 >
Dark EvoPad R7940 Hızlıal 'da 299 TL ilgilenen arkadaşlara duyrulur. -
quote:
Orijinalden alıntı: cecenzor
Arkadaşlar merhaba.
Tablet almayı düşünüyorum fakat acer 810 ile DARK EvoPad R7940 7.9" arasında karar veremedim.
Sizin tavsiyeniz nedir.
Yardım lütfen
Tavsiyem Dark EvoPad R7940
-
quote:
Orijinalden alıntı: cecenzor
Arkadaşlar merhaba.
Sizin tavsiyeniz nedir.
Yardım lütfen
Acer 810 çok kalın bir tablet. Ayrıca işlemcisi de RK 3188 e göre çok geride. Dark R7940 ince bir tablet ve işlemcisi çok iyi. Bir de RAM 2 GB olsa idi mükemmel olurdu. Ekran kalitesi konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ama Dark daha mantıklı geliyor bana.
-
Beyler kullananlar tam detayli tavsiyelerini yazarsa memnun oluruz :)
quote:
Orijinalden alıntı: denemeyanılma
Beyler kullananlar tam detayli tavsiyelerini yazarsa memnun oluruz :)
1 aydır kullanıyorum gerek batarya gerek oyun hızı olsun on numara tablet wifi cekım alanı bıraz az tabı oda normale gore o kadar cok guzel bı tablet herkese tavsıye ederim :) ben tableti satıyorum satma sebebım ise elimden dusmuyor sınavlara calısamıyorum :)) -
Aranızda dark r7940 da mikrofonda sorunu olan varmı. (reklam gibi oldu aranızda goflet sevmeyen varmı:))))
Ayrıca tablet gerçekten cok iyi ekran digerlerine nazaran cok cok iyi ve canlı hız iyi bendede aynı hoporler sorunu var ama bana ses yetiyor okadar az degil ancak mikrofonda algılama sorunu var bi anlıyor bi anlamıyor çözemedim gitti kamerası da hosuma gitti reeder a8 7.9 vardı ondan buna geçince bmw ye binmiş gibi oldum:)) -
OLEY BEEE ÇÖZDÜM:)) MİKROFON YUKARIDAYMIS ÖNDE DEGİLDE ÜS KISIMDA SESİ DUYAMADIGI İÇİN YAPIYORMUS VAYBE SANKİ BEDAVA VERDİLER GONDERMİYCEM DİYE SEVİNİYOM:))) -
ürün batarya süresi nasıl genel kullanımda oyunda internette. -
Ben Dark R9718 almıştım ama sürekli kilitlenme ve yetersiz wifi çekim gücü sorunları vardı. Teknobiyotik'e 2 kere geri gönderdim ama adamlar eski bir Android sürümü kurup tamir ettik diye geri gönderdiler. İade de etmemek için uğraşıyorlar. Tüketici heyetine başvurdum artık. Dark'ın sanıyorum A serisi daha iyi. Ben tavsiye etmiyorum. Alabiliyorsanız da başka bir yer satıyorsa oradan alın. Teknobiyotik'ten almayın. -
Bende bu ürünü aldım. Dışarı verdiği ses berbat ve çok düşük. Kulaklıktan gelen ses ise çok güzel. Malzeme kalitesi eh işte. Çin malı tablet izlenimi oluşturdu hemen üzerimde. Ekran ve renkler güzel. Foto kalitesi aman Yarabbim hiç olmasa daha iyiydi. Versiyonundan dolayı sanırım ki, tablet kağıt üzerindeki gibi hızlı çalışmıyor. Hatta orjinal launcher sürekli kitlenip reset atmak zorunda bırakıyor. Bu işlerden anlamayan biri olsam hemen geri gönderecektim. Yeni bir launcher ile bu sorunu çözdüm. Ses durumunuda bir şekilde çözmeye çalışacağım. Ama genel çalışması bana iyi gelmedi. Bir tutukluk var sanki. Sürekli yüksek ve kaliteli ürünler kullanmamdan dolayı bu bana böyle gelmiş olabilir. F/P olarak baktığımda başarılı. Ama insan üzerine 300-400 daha koyup çok daha baba bir cihaz almak istiyor. Hele ipad wifi mini yi satıp bunu almam tam bir rezil durum oldu =)) Arada kalite açısından 2-3 gömlek var. Tek artısı F/P durumu. Buda bu cihazı geri göndermemem için şimdilik beni durduruyor. Daha düzgün bir rom bulup kullansak o zaman çok daha iyi olacak gibime geliyor.
-
Arkadaşlar 3g ile internete girmek için vın cihazını kutuda çıkan ara kablo ile cihaza bağladım ama cihaz internete bağlanmıyor. Kullanma klavuzundaki talimatlarda geçen menüler cihazda yok. Bağlanabilen var mı bu şekilde?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berkaydogan
Arkadaşlar 3g ile internete girmek için vın cihazını kutuda çıkan ara kablo ile cihaza bağladım ama cihaz internete bağlanmıyor. Kullanma klavuzundaki talimatlarda geçen menüler cihazda yok. Bağlanabilen var mı bu şekilde?
Benimde sorunum aynı, mobil ağlar diye bir seçenek yok ayarlarda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik servisi arıyoruz, dönüş yapacaz diyorlar ama haber yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X