Selam. Cihazı alalı 2,5 hafta oldu. Önce olumlu yönlerini sonrada olumsuz yönlerini yazayım isterseniz. Öncelikle 1-) 4 çekirdek ve 1.6ghz olması yönünden oldukça iyi bir cihaz olduğunu belirtmek isterim ilk etapta hızda hiçbir sıkıntı yaşamassınız ancaak benim gibi 50 tane uygulamayı cihaza yükler ve performans en üst seviyede olsun isterseniz Kasar biraz... , Mali 400 ekran kartına gelince amaç oyun oynamak değilmi ve tabiki film eee ohalde ziyadesiyle sizi memnun eder... Ekran ve 7.9 inç olayına gelince tatmin eder; ben işte, cafede heryere rahatça götürmek isityorum derseniz ekran çözünürlüğüde boyutuda gayet uygun; Öğle vakti güneşin alnında tabletin ekranı ihtiyaçlarınızı karşılar ama 4/4 lük performans vermez! hdmi-4.2 android ve 10 parmak ekran çoklu dokunma , bluetooth tamamdır... hiç tereddüt etmeyin derim... Şimdi gelelim eksilerine hani darkın sitesindede varya ipadle karşılaştırmış isim vermeden ben direk karşılaştırmayacağım; ipadde kullanan biri olarak sonradan değinirim 1-) 8 gb hafıza hiç bir işinize yaramaz, kesinkez 16-32 gb hafıza kartı alın ve bütün uygulamalarınızı kartınıza atın. Atmassanız telefon hafızası şişer ramde sizi sinir eder. En iyisi fazla uygulama ile doldurmamak kimse elimizden uygulamaları aşırmıyor 2-) 1 gb ram bence az kaldıki son zamanlarda çıkan tabletlerin geneli 2 gb çıkıyor! 3-) Wifi olayı sıkıntı yaratabilir fazla uzaklaşmamanızda yarar var! Hoş herkesin telefonunda interneti varsa taşınabilir wifi alanı oluyor.... 4-) Ses konusuna gelince malesef berbat ötesi! Heeee kulaklığınızı takın sıkıntı yok ama alet ses namına fukara... 5-) Arkadaşlar kameraya deyinmek istemiyorum çünki 350TL ye anca bu kamera ve özellikleri olur... Ama acil bir veri taraması ne biliym resim ihtiyacı anlık karşılar ama fazla birşey beklemeyin yaw... 6-) Malzemenin kalitesini sorgularsak güzel ama sakın sakın Apple la kıyaslamayın... Yeni bir mercedesle yeni bir opeli kıyaslamaya benzer. hee ikiside güzel ama birinin kalitesi paha götürmez.. Sonuç: Bu paraya - Bu kalitede - Alınabilecek en iyi tablet. Puan olarak:%95 kesinlikle alınabilinir. İhtiyaçları yeterince karşılar. Ben aldım... Çok şükür sıkıntı çıkarmadan office ve oyun olarak isteklerimi karşılıyor... +++soracağınız soruları özelden sorun. son olarak merak edenlere applemi dark mı ... ne aradığına bağlı. 350tlye filmimide oyunumuda rahatça oynayayım; kalite marka takıntım yokki arkadaş iseee hiç durma al... Ama yok kafeye gidince masaya koymak isterim havamda olsun... öyle rami öldürmeyecek oyunlar beni idare eder.. halo4- deadtrigger vs ki bunlar en düşüükleri aslında beni idare eder kasmak istemem! dersen apple cısın ve aradaki 300-350 tl farkı vereceksin unutmadan. Sadece tablet almakla bitmez bu iş... Kılıf alırsın 30tl dersinki ekran koruyucum da olsun 20 tl apple sana gelir 750tlye dark ta sana gelir 400 tlye bilgin olsun.... sonradan noluyoruz deme
Tableti yeni alan biri alarak tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim. akortekdeki servise mail yazarak tabletin wifi,ye bağlantısının problem yaşatıığını söyledim bana geri dönülen mesajdahttp://www.dark.com.tr/evopad-79-inch-firmware adresiini atarak burdaki filmware sürümünü yükseltmemi istediler. Bununla alakalı tecrübesi olan arkdaşların bilgilerini almak isterim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme