Şimdi Ara

Dark EvoPad R7940

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark EvoPad R7940 ile ilgili görüşü olanlar veya kullananlar var mıdır? LINK

Sanırım; Window (Yuandao) Mini S ile aynı cihaz. LINK

• yok mu arkadaşlar bilen duyan gören ??
  • Ben bir arkadaşım vasıtasıyla yakından gördüm. Oldukça ince ve hafif bir tablet olduğunu söyleyebilirim. Cihazın romu Android 4.2 olması oldukça iyi. Kullanım kolaylığı getirmiş. Onun dışında ekranı oldukça kaliteli geldi bana ama aynı segmentteki diğer ürünlere bakmadım tabi. Merak ettiğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Malzeme kalites, cihazda herhangi bir problem olup olmadığı, rom stabil çalışıyor mu, sorunlu mu, normal çalışmada boşta duran ram miktarı? merak ettiklerim bunlar.
  • Bende A9745 var. Genelde memnunum. Yalnız benim cihazdan bu cihaz daha mı iyi? İşlemcisi daha iyi sanki. Ekran kartı????
  • MORATORYUM M kullanıcısına yanıt
    sizin cihaz sanırım 9.7"... bahsettiğim cihaz 7.9"
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceSPiRiT

Malzeme kalites, cihazda herhangi bir problem olup olmadığı, rom stabil çalışıyor mu, sorunlu mu, normal çalışmada boşta duran ram miktarı? merak ettiklerim bunlar.

ürünün malzeme kalitesi bana iyi geldi ama aslında ben daha çok hafifliğine şaşırdım. ürün oldukça ince ve hafif. birkaç arkadaşta asphalt 8 vardı beraber birkaç tur oyun oynadık. ben bir sorununu görmedim.
    boştaki ram miktarını merak edip bakmadım ama yarın öğrenip buradan yazmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark RangeMax Duo SATILDI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Malzeme kalitesi, işlemcisi, ekranı, boyutları (ipad mini ile aynı ve ipad mini aksesuarları buna da oluyor), rengi, giriş ve bağlantı noktaları, dokunmatiği vs. hepsi harika. Yalnız ses daha dandik olamaz herhalde. Ben hepsiburada'dan aldım. streo hoparlör var diyorlar nitekim arkada da iki tane hoparlör yeri var ancak sadece birinden ses geliyordu, tek hoparlörden gelen ses de bir cep telefonundan gelen sesin yarısı kadardı, iade talep ettim hiç zorluk göstermeden iade aldılar (teşekkürler hepsiburada). Tableti çok beğendiğim için terkrar sipariş ettim ancan ne hikmetse yeni gelenin de tek hoparlörü çalışıyordu. Onu da iade ettim ve değişim talep ettim. Bekliyorum...
    Bana gelen her iki tabletin de tek hoparlörünün çalışması mantıksız. Bu ürünün aslı arkadaşın da dediği gibi YUANDAO MINI S diye bir marka/model. Onu inceledim onun orjinal firmware'i android 4.1.1 ancak bunun ki 4.2 ve cihaz rootlanmış olarak geliyor. Tahminim custom rom yükleyerek 4.2 yapmışlar ve bu custom romdaki bir hata yüzünden tek hoparlör çalışmıyor. Neyse bakalım 3.sü gelince anlayacağız...

• IceSPiRiT I kullanıcısına yanıt
    Dark EvoPad R7940 Aldınmı arkadaşım bende bu tablet hakkında görüş arıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkurt

Malzeme kalitesi, işlemcisi, ekranı, boyutları (ipad mini ile aynı ve ipad mini aksesuarları buna da oluyor), rengi, giriş ve bağlantı noktaları, dokunmatiği vs. hepsi harika. Yalnız ses daha dandik olamaz herhalde. Ben hepsiburada'dan aldım. streo hoparlör var diyorlar nitekim arkada da iki tane hoparlör yeri var ancak sadece birinden ses geliyordu, tek hoparlörden gelen ses de bir cep telefonundan gelen sesin yarısı kadardı, iade talep ettim hiç zorluk göstermeden iade aldılar (teşekkürler hepsiburada). Tableti çok beğendiğim için terkrar sipariş ettim ancan ne hikmetse yeni gelenin de tek hoparlörü çalışıyordu. Onu da iade ettim ve değişim talep ettim. Bekliyorum...
    Bana gelen her iki tabletin de tek hoparlörünün çalışması mantıksız. Bu ürünün aslı arkadaşın da dediği gibi YUANDAO MINI S diye bir marka/model. Onu inceledim onun orjinal firmware'i android 4.1.1 ancak bunun ki 4.2 ve cihaz rootlanmış olarak geliyor. Tahminim custom rom yükleyerek 4.2 yapmışlar ve bu custom romdaki bir hata yüzünden tek hoparlör çalışmıyor. Neyse bakalım 3.sü gelince anlayacağız...

arkadaşım evopad 7940 tabletten almış, incelemedim baktım elimde kaliteli durdu, hoşuma gitti. özellik olarak da çok beğendim. Genel olarak sesi öyle telefonumun yarısı kadar filan da değil gayet tatmin edici güzel ses geliyordu. fakat açıklamada stereo yazmasına rağmen tek hoparlörden ses geliyor hkurt haklı. ben ithalatçı firmaya (akortek) maille durumu sordum. ürün müdürlerimize danışıp bilgi verelim dediler. ertesi gün bana dönüş yaptılar; kusura bakmayın açıklamamız derhal güncelleniyor deyip akşamına güncellediler.
    http://www.akortek.com/dark-evopad-r7940-7-9-1-6ghz-dort-cekirdekli-rk3188-ips2-panel-1gb-ddr3-8gb-android-4-2-beyaz-tablet-bilgisayar.html
    ben tableti çok sevdim. bakalım ilerleyen vakitte bütçeyi zorlamadan alabilirsem kardeşime düşünyorum.

• Evopad'in sesinden umudu kesince bu kez vippad sipariş ettim. Geldi, beğenmedim ve onu da iade ettim...

Evopad R7940'a gelince... Evet firma açıklamalarını güncellemiş. Artık stereo olduğunu iddia etmiyorlar ancak tablet kasasından niye iki hoparlör deliği var? Ve hala iddia ediyorum ki hoparlör sesi çok yetersiz. Ve iitiraf ediyorum ki stereo olmamasına ve sesi de gayet az çıkmasına rağmen tablet o kadar şık, o kadar güzel ve ses dışında o kadar performanslı ki dayanamadım tekrar şipariş verdim. Ne yapalım sesi az maz idare edeceğiz... Bu kez iade etmeyip o az sesi ile kullanacağım, çok güzel tablet yapmışlar ne yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkurt -- 29 Ekim 2013; 19:18:53 >
  • Dark demişken kesinlikle TEKNOBİYOTİK.COM dan alışveriş yapmayın .

ciddiyetsiz terbiyesiz adamlar .

26 ekimde sipariş verdim sitede ve müşteri hizmetlerine sorduğumda 12 den önce sipariş verirsem aynı kargolarız dediler bende aldım ama .......lar 28 ekimde kargoya vermişler. Araya 29 ekimde girdiği için elime ulaşmadı . Ben tableti doğum günü hediyesi olarak aldım ve bu ciddiyetsizler yüzünden veremedim .

• sinan70 kullanıcısına yanıt
    e heralde 28 inde kargoya vericekler pazar günü kargo mu olur pazar günü kargoya veremez çünkü kargo firmaları pazar günü tatil
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveMustainee

e heralde 28 inde kargoya vericekler pazar günü kargo mu olur pazar günü kargoya veremez çünkü kargo firmaları pazar günü tatil

Musteri hizmetleri cumaetesi gunu 12 ye kadar alinan urunlerde ayni gun kargo dedi yoksa almayacaktim zaten . Cumartesi kargoya vermis olsa pazartesi elimdeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende bu tableti almayı düşünüyorum fakat daha once hi level vakası yaşadığım için cok tereddüt içindeyim. Asus'un tabletlerini araştırırken bu dark evopad r7940 dikkatimi cekti ayni ipad mini gibi. Birde 7" sanki ufak gibi digerleride büyük bu tam ortasi gibi. alırsam pisman olur muyum acaba yardimci olursa niz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: trkmn87

Arkadaslar bende bu tableti almayı düşünüyorum fakat daha once hi level vakası yaşadığım için cok tereddüt içindeyim. Asus'un tabletlerini araştırırken bu dark evopad r7940 dikkatimi cekti ayni ipad mini gibi. Birde 7" sanki ufak gibi digerleride büyük bu tam ortasi gibi. alırsam pisman olur muyum acaba yardimci olursa niz sevinirim

dark markasını kesinlikle önermiyorum kasa kalitesi çok kötü ben aldığıma pişmanım
  • BEnde bu tabletin kullanicisiyim
    ses ger.ekten rezalet cep telefnlarinin kolonlari bundan daha iyi
    cihaz cok performansli tavsiye edebilirim
    sadece ilgimi ceken cok hassas bir cihaz ipad mini gibi tamamen olculari
    hatta ipad mini kilifini taktim birebir uydu onu kullaniyorum.
  • Wifi çekiş gücü ve baglanmasi nasıl arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Wifi çekiş gücü ve baglanmasi nasıl arkadaşlar ?

arkadaşın cep tel (samsung s3) bağlandığı yerden bağlanamadı. biraz daha yaklaşmak zorunda kaldım. Fakat wireless adaptör ile tablet arasında 5 duvar vardı :D bu da bir başarı bence. Ses konusunda performans bekleyenler bu tablete yanaşmasın. Zaten gelen kullanma klavuzunda android sürümü 4.1 dir yazıyor ama tablet 4.2 ile geliyor. sorun burdan çıkıyor olabilir.
  • bu tablo herşeyi özetler sanıyorum :)

Dark EvoPad R7940
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.