Şimdi Ara

dark evopad r9700 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
2
Favori
12.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google play den yüklenen pragramlar harici sdcard a (dahili sdcard a taşınıyor) taşınmıyor.Nasıl taşınır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Dark alanı belediye zehirliyor herhalde.Bu ne sessizlik yaw?

Sorunsuz bir cihaz ondandır sessizlik :)

tam tersini okuyorumforumlardan,
    akortekte satış sonrası destek 0!
    diye duyuyorum hep.

Satış sonrası destekle cihazın sorunsuz olması arasında fark var. "Cihazı aldım, 2 gün sonra arızalandı" diyen yok henüz. 3G modem uyumsuzluğuyla ilgili şikayetler vardı (bende de vardı) o da cihazın kendisiyle alakalı olmadığı halde akortek'e attığım maili cevapladılar ve şu anda sorunsuz kullanıyorum. Yanlış anlaşılmasın, akortek'i savunmuyorum sadece cihazda ciddi sorunlar yaşayan pek yok diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolmaster

Google play den yüklenen pragramlar harici sdcard a (dahili sdcard a taşınıyor) taşınmıyor.Nasıl taşınır?

Evet, bende bunun cevabını arıyorum. Yalnız bu sorun dark'a özel birşey değil. Daha önce 7" oblio tabletim vardı, aynı olay onda da vardı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Dark alanı belediye zehirliyor herhalde.Bu ne sessizlik yaw?

Sorunsuz bir cihaz ondandır sessizlik :)

tam tersini okuyorumforumlardan,
    akortekte satış sonrası destek 0!
    diye duyuyorum hep.

Satış sonrası destekle cihazın sorunsuz olması arasında fark var. "Cihazı aldım, 2 gün sonra arızalandı" diyen yok henüz. 3G modem uyumsuzluğuyla ilgili şikayetler vardı (bende de vardı) o da cihazın kendisiyle alakalı olmadığı halde akortek'e attığım maili cevapladılar ve şu anda sorunsuz kullanıyorum. Yanlış anlaşılmasın, akortek'i savunmuyorum sadece cihazda ciddi sorunlar yaşayan pek yok diyorum.

Perşembe günü arızaya gönderdiğim cihaz bir hafta olmadan yenisi ile değiştirildi. Ürün şuan elimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerk -- 16 Eylül 2012; 21:16:03 >

• Sıkıldım artık stokta yok yok yok.Bir daha ki aya çift çekirdeklisi gelecekmiş.7" Ainol aurora II aldım oldu bitti.Uğraşamam.
  • Şuan tabletle yazıyorum. Alalı 1 hafta oldu. Tekzenden 422 tl ye aldım. Cihaz mükemmel ötesi
    şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Tek derdim uygun kılıf bulamadım. Bulan varsa uygun link atsın da alalım. Verdiğim parayı haketti diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar word, excel dosyalarını düzenleyebilecek ücretsiz bir ofis programı varmı? Kullanıyormusunuz? Varsa adı nedir?
  • teknik servisine güvensem 100 kere almıştım bu cihazı ama 500 tl civarı para vereceksem satış sonrası destek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arakadamaniac

teknik servisine güvensem 100 kere almıştım bu cihazı ama 500 tl civarı para vereceksem satış sonrası destek isterim

Bu alete çift çekirdekli diyorlar sonraki konuşmamızda ay sonuna çift çekirdekli modeller geleceğini söylüyorlar.
    Şimdi bu müşteriyi kandırmak değilde ne ? Akortek'e hiç yakışmadı.
  • nihayet bende bir tablet aldım. Kargo takibine başladık.

9" 5 nokta kapasitif, 800*480, Allwinner A13, Cortex-A8, Mali-400, 512MB, 8GB

gelince inceleme yapacağım. fiyat/ekran büyüklüğü paritesine göre tercih ettik 86 $ kargo dahil.

Bakalım işimizi görecek mi ?
  • arkadaşlar bende r9700 aldım ve cok memnunum .
    sadece root lama konusunda sorun yasıyorum daha dogrusu nasıl yapılacagını bilmiyorum , bilen var ise beni yönlendirebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizkhaan

arkadaşlar bende r9700 aldım ve cok memnunum .
    sadece root lama konusunda sorun yasıyorum daha dogrusu nasıl yapılacagını bilmiyorum , bilen var ise beni yönlendirebilirmi ?

bendede aynı sorun root.sitede güncel firmearede yok akroteğe 2-3 defa mesaj attım cevapda yok
  • Arkadaşlar, cihazın 8 GB diye reklamı yapılan hafızası 5.6 GB. Bu konu hakkında akortek'le görüşen oldu mu hiç?
  • quote:

Arkadaşlar, cihazın 8 GB diye reklamı yapılan hafızası 5.6 GB. Bu konu hakkında akortek'le görüşen oldu mu hiç?

tüm bilgisayar dünyasında yıllardır aynı hile var.
    hatta tüm hafıza kartları ve tüm harddisklerde.
    örneğin 1 tb diye aldığınız harddisk gerçekte 850 gb dir.
    bu hile yıllardır böyle.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, cihazın 8 GB diye reklamı yapılan hafızası 5.6 GB. Bu konu hakkında akortek'le görüşen oldu mu hiç?

bu hile yıllardır böyle.

Yok o kadar değil arkadaşım. 1 Kb normalde 1024 Byte'tır ama onu 1000 olarak alırlar. Dolayısıyla 1 Tb'lık disk (markasına göre) yaklaşık 950 - 930 Gb'a tekabül eder. Bu durumda 8 Gb diye kakalanan rakam 7.6 Gb olmalı. Ama hangi programla baktıysam hep 5.6 Gb gördüm dark'ta. Bu durumda dolandırıcılık yapıyorlar demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsy -- 20 Eylül 2012; 15:25:08 >

• quote:

quote:

quote:

bu hile yıllardır böyle.

Yok o kadar değil arkadaşım. 1 Kb normalde 1024 Byte'tır ama onu 1000 olarak alırlar. Dolayısıyla 1 Tb'lık disk (markasına göre) yaklaşık 950 - 930 Gb'a tekabül eder. Bu durumda 8 Gb diye kakalanan rakam 7.6 Gb olmalı. Ama hangi programla baktıysam hep 5.6 Gb gördüm dark'ta. Bu durumda dolandırıcılık yapıyorlar demektir.

bunun da kılıfı hazır,
    yüklediklerivsistem dosyaları falan bu hafızaya dahil yani 3 gb sistem (silinemez) dosyası varsa kullanıcıya 5 gb kalır ama bunu açıklamazlar nedense?
    Tüm tabletlerde ve tüm pclerde aynı senaryo geçerlidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu hile yıllardır böyle.

bunun da kılıfı hazır,
    yüklediklerivsistem dosyaları falan bu hafızaya dahil yani 3 gb sistem (silinemez) dosyası varsa kullanıcıya 5 gb kalır ama bunu açıklamazlar nedense?
    Tüm tabletlerde ve tüm pclerde aynı senaryo geçerlidir.

Öyle bile olsa file explorer programları sürücünün gerçek boyutunu gösterirdi. Hangi programla baktıysam hep 5.6 Gb gördüm.
    Resimdeki isimlerinden belli sürücüler. Flash (Dahili hafıza) 5.6 Gb, Sd card (micro sd) 3.8 Gb, Root (ram)0.98 Gb.

dark evopad r9700

dark evopad r9700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsy -- 20 Eylül 2012; 17:07:13 >

• Arkadaşım ben de aynı şeyi söylüyorum
    telefonun dahili olarak root+kullanıcı hafızası var ikisini topladığın zaman 7 gb falan yapar yani 8 milyonbayt yaptığı için sıfırları kaldırıp 8 gb diyorlar aslında 7 gb olması lazım.
    burda senin anlamadığın şu.
    dahili hafıza kartını biçimlendirmişler ve 1 bölüme root diğer bölüme sd adını vermişler,
    masaüstü bilgisayarını 3 e böldüğün zaman nasılki 3 tane hdd var gibi görüyorsan burda da aynı mantık.
  • quote:

Arkadaşım ben de aynı şeyi söylüyorum
    telefonun dahili olarak root+kullanıcı hafızası var ikisini topladığın zaman 7 gb falan yapar yani 8 milyonbayt yaptığı için sıfırları kaldırıp 8 gb diyorlar aslında 7 gb olması lazım.
    burda senin anlamadığın şu.
    dahili hafıza kartını biçimlendirmişler ve 1 bölüme root diğer bölüme sd adını vermişler,
    masaüstü bilgisayarını 3 e böldüğün zaman nasılki 3 tane hdd var gibi görüyorsan burda da aynı mantık.

:) Anlaşamıyoruz. Arkadaşım dediğin gi olsa bile 7 Gb değil 5.6 + 0.98 = 6.58 Gb yapar. 8 Gb ile uzaktan yakından alakası yok. Sırf sana örnek olsun diye söylüyorum; 2 tane 1 Tb'lık sabit diskim var. Samsung olanı 1.000.194.011.136 Byte, Seagate olanı 1.000.236.124.128 Byte. Bunları byte'ı 1000 olarak kabul edersen her ikiside 1'er Tb eder. Darkın mantığındaki 6.58'i 3 defa 1024'le çarparsan 7.065.221.120 Byte eder dolayısıyla bu 8 GB değil 7'dir. Artı dark benim kullandığım tek androidli cihaz değil ki. Telefonumda adamlar belirtmiş 1 Gb dahili hafıza var diye, bakıyorum 1.001.126.216 byte görünüyor. Söylemek istediğim byte'ın 1024 yerine 1000 olarak alındığında bile genel toplamın söylenen GB, TB artık neyse ona denk gelmesi gerekir. Darkta toplam 7 GB. Ben Kbyte'ı ne 1024 nede 1000 olarak almıyorum benim Kbyte'ım 900'dür diyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsy -- 20 Eylül 2012; 19:18:38 >

• ben de yanlışlıkla içi dolu dolunay şeklinde simgeye dokunmuştum. benimde ekran gitti. istanbula geri gönderdim. düzelttiler geldi. bu arada yyazılımda yüklemişler. booksprovider durdu hatası da giderilmiş.kargo göndermeyede para almıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.