Şimdi Ara

dark evopad r9700 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
12.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Ya sıkıntı benim kullandığım prizdeymiş (temassızlık) boşu boşuna laf ettik

Geçmiş olsun hocam, bende ilk mesajınızı okuduğumda, cihazın malzeme kalitesi hakkında kötü bir izlenim oluşmuştu bende :) Şimdi içim rahatladı. Ben cihazı 10-15 gün sonra alacağım. Diğer tabletleride inceliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesture

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoveSea

Gittim bugün aldım ve ilk izlenim olarak çok iyi gidiyordu. Fakat biz şimdi yoldayız ve ekran ışığını azıcık kapatayim dedim ekran ayarları yaparken otomatik sekmesini tiklamamla ekran ışığının kapanması bir oldu..
    Şimdi hiçbir şey göremediğim için duzeltemiyorum da.. var mi bunun bi çözümü bi kısa yolu???

Merhaba,

Şu an ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Eşim kısayol tuşlarından otomatik parlaklık simgesini kapatıp açtı ve ekran gitti. Arka planda tabletin çalıştığını dokunmatik tuşların çıkrdığı ses efeklerinden anlıyorsunuz. Ama görüntü yok. Reset attım. Açılış ekranı ve animasyonu geldi. Tuş kilidinin olduğu ekranda yine görüntü gitti. Birçok şey denedim. Tahmini olarak simgeyi bulmaya çalıştım ama nafile. Açma kapama tuşuna basınca anlık milisaniyelik bir parlaklık geliyor ama o kadar. Donanımsal değil, kesinlikle yazılımsal birşey olduğunu tahmin ediyorum. Servise mail attım. Muhtemelen garantiye kargolamamı söyleyecekler format atıp geri gönderecekler. Biz de o simgeye basmaya korkarak akortek firmasından güncelleme bekleyeceğiz :)

Enteresan olay, bende tıkladım hatta şu anda "otomatik"te ama ekran hiç gitmedi..en düşük ayarda bile ekran görünüyor ayrıca.

Geçmiş olsun size, çok can sıkıcı bir durum.

Hocam sorunu çözdüm. Fakat "mini HDMI"dan "HDMI"a çevirici bir dönüştürücü gerekiyor. Ben bugün Vatan'dan 9 küsür liraya aldım. Cihaza arkadan reset atın. HDMI ile televizyona bağlayın ve cihazı açın. Görüntü televizyona geliyor. Sanırım Widget olarak üzerinde A yazan güneş simgesine tıkladınız benim gibi. Şimdi biraz tahmin biraz deneme yanılma o simgeye tekrar A olana kadar basın. Cihazı kapatın, HDMI'ı çıkarın. Tekrar açınca herşey ok. Fakat çok enterasan. O simgede 4 tane şekil var. Bir A yazan güneş, bir içi dolu güneş, bir yarım dolu güneş, bir de içi boş günes. İçi boş güneş ekranı kapıyor. Aslında bir özellik olarak düşünülmüş. Hani laptoplarda televizyona görüntüyü verince laptopdan görüntüyü kapamak isterseniz ya. Onun gibi. Ama fıkra gibi bir özellik olmuş. Yani cihazın bir televizyona veya benzer bir aygıta bağlıyken bu özelliği otomatik olarak devreye sokması lazım. Her zaman değil. Neyse aletin hataları var. Ama yazılımla düzelecek hatalar. Yoksa bence çok iyi bir tablet.

Şimdi aynısı başıma geldi mini hdmı alcam bugün geçti yarına kadar şarj olsun bari o değilde bu geçmezse biz yanımızda mini hdmı ile mi gezcez

Kardeş dediklerinin aynısını yaptım olmadı benim tablet ekran gelmiyo a da değil ekran seçeneği ama yinede gelmiyo ekranı ne yapıcam

Hocam yaptıklarımı adım adım tekrar yazayım. Herhangi birşey atlamamış olayım.

1-) Cihaz açıkken toplu iğne gibi birşeyle arkadan reset atın. (Ekrana görüntü gelmiyorken cihazın açık olup olmadığını nasıl anlayacağız derseniz; cihazın üst kısmındaki tuşlara rastgele basarsanız cihazdan klik sesleri gelir. Umarım sesi silent modda bırakmamışsınızdır.)
    2-) Şimdi cihaz kapandı. HDMI ile LCD'ye bağlayın.
    3-) Cihazı açın. Tablette hala görüntü yoktur. Ama TV'ye görüntünün gelmiş olması lazım.
    4-) USB'den mouse bağlarsanız işiniz kolaylaşır. İmkan yoksa TV'ye bakarak tablet üzerinde tahmini dokunmalar yaparak otomatik parlaklığı bir şekilde açmanız gerekiyor. Ayarlar -> Ekran. Veya Güç Denetimi Widgetinde güneş simgesi.
    5-) Şimdi tablete de görüntünün gelmiş olması gerekiyor. Artık tableti kapatıp HDMI'yı çıkarabilirsiniz.

İnanın yaptıklarım bunlar. Umarım yardımı dokunur.

Uğraşmadım o kadar ama galiba otomatik parlaklığı kapatmışım ben hatırlamıyorum ama benim yaptığım tvye bağlayıp fabrika ayarlarına döndürmek oldu

• arkadaşlar oyun indirirken tablete grafik işlemcisi hangisini seçiyoruz tegra PoverVR falan onlardan hangisi seçiyoruz??
  • facebookda performansı nasıl tabletin kuzenim yavas diyor begenmedi paylaş butononu operada bekliyor mesela ve hangi tarayıcıyı tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

facebookda performansı nasıl tabletin kuzenim yavas diyor begenmedi paylaş butononu operada bekliyor mesela ve hangi tarayıcıyı tavsiye edersiniz.

Ben kendi web tarayıcısını kullanıyorum..Opera-Chrome-Mozilla-Dolphin denedim ama pek memnun kalmadım..Facebook'un kendi uygulaması hızlı, Web'den girecekseniz yaptığım testlerde yine kendi tarayıcısı en hızlı ve sorunsuz açan oldu.
  • Aslında bana gorede opera cok iyi dekstop modda tam gibi sadece paylas diyince bekliyor tabi direk desktop adresinden giriyor kuzen uygulamayı ve mobil sayfayı begenmiyor :)
  • Beyler Dark evopad R8000 hakkında bilgisi olan var mı ? bende R8000 almayı düşünüyorum.Dark marka olarak nasıl birde sizin aldığınız tabletlerde sorun var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

facebookda performansı nasıl tabletin kuzenim yavas diyor begenmedi paylaş butononu operada bekliyor mesela ve hangi tarayıcıyı tavsiye edersiniz.

Dolphin'i neden denemiyorsunuz?

Olmazsa UCBrowser'ı deneyin.
  • arkadaşlar ben de bugün itibariyle tekzen den tlf la sipariş verdim.442 tl ye maloldu kargo dahil..acaba bu ürün için tavsiye edeceğiniz koruyucu kılıf varmıdır..
    ayrıca kutudan hdmı kablosu çıkmıyormuş.kablo ve kılıf için tavsiye edeceğiniz bir siteler varmı acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 28 Ağustos 2012; 19:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerbera

arkadaşlar ben de bugün itibariyle tekzen den tlf la sipariş verdim.442 tl ye maloldu kargo dahil..acaba bu ürün için tavsiye edeceğiniz koruyucu kılıf varmıdır..
    ayrıca kutudan hdmı kablosu çıkmıyormuş.kablo ve kılıf için tavsiye edeceğiniz bir siteler varmı acaba..

Eğer hdmi kablonuz varsa hdmi to mini hdmi dönüştürücü alabilirsiniz. Piyasada 3-5 TL'ye bulunuyor (ben öyle yaptım).
    Kılıf için ise bunu öneriririm;
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/9-7-quot-tablet-pc-klavye-deri-kilif-ucretsiz-kargo-62867209?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0

• sayın emrahsy

teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz,sağolun..bu forumu işte bunun için seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 29 Ağustos 2012; 13:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

arkadaşlar ben de bugün itibariyle tekzen den tlf la sipariş verdim.442 tl ye maloldu kargo dahil..acaba bu ürün için tavsiye edeceğiniz koruyucu kılıf varmıdır..

Eğer hdmi kablonuz varsa hdmi to mini hdmi dönüştürücü alabilirsiniz. Piyasada 3-5 TL'ye bulunuyor (ben öyle yaptım).
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/9-7-quot-tablet-pc-klavye-deri-kilif-ucretsiz-kargo-62867209?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0

Bu kılıfı kullanıyormusunuz acaba? memnunmusunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Bu kılıfı kullanıyormusunuz acaba? memnunmusunuz?

Siparişi geçtim (2 gün oldu). 2-3 haftaya gelir umarım. EW'de baktım, ipad kılıflarına tam oturuyor cihaz ama onlarında fiyatı 79 TL'den başlıyor. Bu kılıf ipad kılıflarından daha şık ve ekstradan klavyesi var hemde yarı fiyatına. Üstten tek, alttan iki noktadan tutuyor cihazı böylelikle tabletin giriş-çıkış portlarını ve tuşlarını da etkilemiyor.

• Gittigidiyordan aldığınız ürünü Evopad R8000 için 26 tl ye aldım 13 gün içerisinde (bedava kargo ile) hongkong tan geldi.
    http://www.ebay.co.uk/itm/180761081315?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
  • arkadaşlar bu klavyeli kılıfın bir de bluetooth la çalışanı var acaba o nasıldır
  • arkada kamera mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

arkada kamera mevcut mu?

Evet mevcut..
  • quote:

quote:

arkada kamera mevcut mu?

Evet mevcut..

Iki tarafta da var yani. Iyimiş. Mağazada inceleyebilecegim bir yer biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

arkada kamera mevcut mu?

Evet mevcut..

Iki tarafta da var yani. Iyimiş. Mağazada inceleyebilecegim bir yer biliyor musunuz?

Evet iki tarafında mevcut..Bu ürün satılan mağaza var mı bilmiyorum, en azından Bimeks,Teknosa,MediaMark,Vatan,Eksen'de yok..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkada kamera mevcut mu?

Evet mevcut..

Evet iki tarafında mevcut..Bu ürün satılan mağaza var mı bilmiyorum, en azından Bimeks,Teknosa,MediaMark,Vatan,Eksen'de yok..

teşekkürler dostum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.