Şimdi Ara

dark evopad r9700 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
12.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Çok ahım şahım değil, sonuçta bir iPad veya Motorola Xoom değil..Fakat e-posta,web sörf,basit oyunlar,ofis ve multimedya uygulamalarında gayet iyi,ekran çözünürlük ve kalitesi çok iyi.Zaman zaman geç tepki verebiliyor bu da tek çekirdekli işlemciden kaynaklı.Ben çalışan biri olarak her türlü işlemimi rahat rahat yapıyorum ki ortaokula başlayacak biri için hayli hayli yeterli geleceğine inanıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi gayet yeterli olacaktır onun için. Geç tepki vermesi acaba launcher'ı değiştirdiğiniz için olabilir mi? Bir de hangi siteden aldınız acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Orta okula başlayacak olan kuzenime tablet arıyorum. Forumu kurcalarken fiyat ve donanım olarak en uygun bu modeli gördüm. Tabletten memnunmusunuz arkadaşlar ? Almamı tavsiye edermisiniz ?

Bu fiyat etiketine sahip alınabilecek en iyi cihazlardan..

Bu arada fsh77 arkadaşım Vınn SS.'ları bunlar, Usb'den taktım sadece ayarlardan Mobil Veriyi açtım başka birşey yapmadım direk geldi..

dark evopad r9700

dark evopad r9700

Kullandığınız vınn modemin modeli nedir? bendeki E173 ve bağlanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

quote:

Orijinalden alıntı: enesture

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoveSea

Gittim bugün aldım ve ilk izlenim olarak çok iyi gidiyordu. Fakat biz şimdi yoldayız ve ekran ışığını azıcık kapatayim dedim ekran ayarları yaparken otomatik sekmesini tiklamamla ekran ışığının kapanması bir oldu..
    Şimdi hiçbir şey göremediğim için duzeltemiyorum da.. var mi bunun bi çözümü bi kısa yolu???

Merhaba,

Şu an ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Eşim kısayol tuşlarından otomatik parlaklık simgesini kapatıp açtı ve ekran gitti. Arka planda tabletin çalıştığını dokunmatik tuşların çıkrdığı ses efeklerinden anlıyorsunuz. Ama görüntü yok. Reset attım. Açılış ekranı ve animasyonu geldi. Tuş kilidinin olduğu ekranda yine görüntü gitti. Birçok şey denedim. Tahmini olarak simgeyi bulmaya çalıştım ama nafile. Açma kapama tuşuna basınca anlık milisaniyelik bir parlaklık geliyor ama o kadar. Donanımsal değil, kesinlikle yazılımsal birşey olduğunu tahmin ediyorum. Servise mail attım. Muhtemelen garantiye kargolamamı söyleyecekler format atıp geri gönderecekler. Biz de o simgeye basmaya korkarak akortek firmasından güncelleme bekleyeceğiz :)

Enteresan olay, bende tıkladım hatta şu anda "otomatik"te ama ekran hiç gitmedi..en düşük ayarda bile ekran görünüyor ayrıca.

Geçmiş olsun size, çok can sıkıcı bir durum.

Hocam sorunu çözdüm. Fakat "mini HDMI"dan "HDMI"a çevirici bir dönüştürücü gerekiyor. Ben bugün Vatan'dan 9 küsür liraya aldım. Cihaza arkadan reset atın. HDMI ile televizyona bağlayın ve cihazı açın. Görüntü televizyona geliyor. Sanırım Widget olarak üzerinde A yazan güneş simgesine tıkladınız benim gibi. Şimdi biraz tahmin biraz deneme yanılma o simgeye tekrar A olana kadar basın. Cihazı kapatın, HDMI'ı çıkarın. Tekrar açınca herşey ok. Fakat çok enterasan. O simgede 4 tane şekil var. Bir A yazan güneş, bir içi dolu güneş, bir yarım dolu güneş, bir de içi boş günes. İçi boş güneş ekranı kapıyor. Aslında bir özellik olarak düşünülmüş. Hani laptoplarda televizyona görüntüyü verince laptopdan görüntüyü kapamak isterseniz ya. Onun gibi. Ama fıkra gibi bir özellik olmuş. Yani cihazın bir televizyona veya benzer bir aygıta bağlıyken bu özelliği otomatik olarak devreye sokması lazım. Her zaman değil. Neyse aletin hataları var. Ama yazılımla düzelecek hatalar. Yoksa bence çok iyi bir tablet.

Şimdi aynısı başıma geldi mini hdmı alcam bugün geçti yarına kadar şarj olsun bari o değilde bu geçmezse biz yanımızda mini hdmı ile mi gezcez

Kardeş dediklerinin aynısını yaptım olmadı benim tablet ekran gelmiyo a da değil ekran seçeneği ama yinede gelmiyo ekranı ne yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

Çok ahım şahım değil, sonuçta bir iPad veya Motorola Xoom değil..Fakat e-posta,web sörf,basit oyunlar,ofis ve multimedya uygulamalarında gayet iyi,ekran çözünürlük ve kalitesi çok iyi.Zaman zaman geç tepki verebiliyor bu da tek çekirdekli işlemciden kaynaklı.Ben çalışan biri olarak her türlü işlemimi rahat rahat yapıyorum ki ortaokula başlayacak biri için hayli hayli yeterli geleceğine inanıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi gayet yeterli olacaktır onun için. Geç tepki vermesi acaba launcher'ı değiştirdiğiniz için olabilir mi? Bir de hangi siteden aldınız acaba ?

Yok launcher yükleyince orjinaline göre daha hızlı çalışıyor, tek çekirdekli olmasından kaynaklı ara sıra oluşan tepki sorunları..

emrahsy Vınn model no : E176G

• Ama sim kartınız vodofon sanırım turkcell sim kart ile acaba aynı sekilde olucakmı 3g netin calısması
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Ama sim kartınız vodofon sanırım turkcell sim kart ile acaba aynı sekilde olucakmı 3g netin calısması

Turkcell hattım iPhone'a takılı olduğundan Micro Sim o yüzden Vınn'a takıp deneyemiyorum ama bir fark olacağını sanmıyorum.
  • Peki mobil ayarlar kısmından baglantı noktası isimlerine bakabilirmisiniz otomatikmi almıs ayarları acaba.Birde pc ya takılıyken modem sifre giriyormusunuz zira tum ayarlarda sifre girisini pc uzerinden iptal edip o sekilde tablete takın deniyor netteki aramalarımda gordugum bu.
  • quote:

Peki mobil ayarlar kısmından baglantı noktası isimlerine bakabilirmisiniz otomatikmi almıs ayarları acaba.Birde pc ya takılıyken modem sifre giriyormusunuz zira tum ayarlarda sifre girisini pc uzerinden iptal edip o sekilde tablete takın deniyor netteki aramalarımda gordugum bu.

Ben bugüne kadar hiçbir hattımda pin kullanmadım, Vınn'da dahil, bağlantı noktası otomatik yazıyor evet.
  • Çok tşkr ederim ,demekki pc den sifre kaldırıp direk takınca gerisi otomatik oluyor yada modeli aynı ise vınn ın bu sekilde ugrasmadan hallolması gerekli.
  • quote:

Çok tşkr ederim ,demekki pc den sifre kaldırıp direk takınca gerisi otomatik oluyor yada modeli aynı ise vınn ın bu sekilde ugrasmadan hallolması gerekli.

Aynen benim tahminimde bu yönde, şifreyi kaldırınca otomatik yapılandırabiliyor Tablet Vınn'ı..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoveSea

Gittim bugün aldım ve ilk izlenim olarak çok iyi gidiyordu. Fakat biz şimdi yoldayız ve ekran ışığını azıcık kapatayim dedim ekran ayarları yaparken otomatik sekmesini tiklamamla ekran ışığının kapanması bir oldu..
    Şimdi hiçbir şey göremediğim için duzeltemiyorum da.. var mi bunun bi çözümü bi kısa yolu???

Merhaba,

Şu an ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Eşim kısayol tuşlarından otomatik parlaklık simgesini kapatıp açtı ve ekran gitti. Arka planda tabletin çalıştığını dokunmatik tuşların çıkrdığı ses efeklerinden anlıyorsunuz. Ama görüntü yok. Reset attım. Açılış ekranı ve animasyonu geldi. Tuş kilidinin olduğu ekranda yine görüntü gitti. Birçok şey denedim. Tahmini olarak simgeyi bulmaya çalıştım ama nafile. Açma kapama tuşuna basınca anlık milisaniyelik bir parlaklık geliyor ama o kadar. Donanımsal değil, kesinlikle yazılımsal birşey olduğunu tahmin ediyorum. Servise mail attım. Muhtemelen garantiye kargolamamı söyleyecekler format atıp geri gönderecekler. Biz de o simgeye basmaya korkarak akortek firmasından güncelleme bekleyeceğiz :)

Enteresan olay, bende tıkladım hatta şu anda "otomatik"te ama ekran hiç gitmedi..en düşük ayarda bile ekran görünüyor ayrıca.

Geçmiş olsun size, çok can sıkıcı bir durum.

Hocam sorunu çözdüm. Fakat "mini HDMI"dan "HDMI"a çevirici bir dönüştürücü gerekiyor. Ben bugün Vatan'dan 9 küsür liraya aldım. Cihaza arkadan reset atın. HDMI ile televizyona bağlayın ve cihazı açın. Görüntü televizyona geliyor. Sanırım Widget olarak üzerinde A yazan güneş simgesine tıkladınız benim gibi. Şimdi biraz tahmin biraz deneme yanılma o simgeye tekrar A olana kadar basın. Cihazı kapatın, HDMI'ı çıkarın. Tekrar açınca herşey ok. Fakat çok enterasan. O simgede 4 tane şekil var. Bir A yazan güneş, bir içi dolu güneş, bir yarım dolu güneş, bir de içi boş günes. İçi boş güneş ekranı kapıyor. Aslında bir özellik olarak düşünülmüş. Hani laptoplarda televizyona görüntüyü verince laptopdan görüntüyü kapamak isterseniz ya. Onun gibi. Ama fıkra gibi bir özellik olmuş. Yani cihazın bir televizyona veya benzer bir aygıta bağlıyken bu özelliği otomatik olarak devreye sokması lazım. Her zaman değil. Neyse aletin hataları var. Ama yazılımla düzelecek hatalar. Yoksa bence çok iyi bir tablet.

Şimdi aynısı başıma geldi mini hdmı alcam bugün geçti yarına kadar şarj olsun bari o değilde bu geçmezse biz yanımızda mini hdmı ile mi gezcez

Kardeş dediklerinin aynısını yaptım olmadı benim tablet ekran gelmiyo a da değil ekran seçeneği ama yinede gelmiyo ekranı ne yapıcam

Hocam yaptıklarımı adım adım tekrar yazayım. Herhangi birşey atlamamış olayım.

1-) Cihaz açıkken toplu iğne gibi birşeyle arkadan reset atın. (Ekrana görüntü gelmiyorken cihazın açık olup olmadığını nasıl anlayacağız derseniz; cihazın üst kısmındaki tuşlara rastgele basarsanız cihazdan klik sesleri gelir. Umarım sesi silent modda bırakmamışsınızdır.)
    2-) Şimdi cihaz kapandı. HDMI ile LCD'ye bağlayın.
    3-) Cihazı açın. Tablette hala görüntü yoktur. Ama TV'ye görüntünün gelmiş olması lazım.
    4-) USB'den mouse bağlarsanız işiniz kolaylaşır. İmkan yoksa TV'ye bakarak tablet üzerinde tahmini dokunmalar yaparak otomatik parlaklığı bir şekilde açmanız gerekiyor. Ayarlar -> Ekran. Veya Güç Denetimi Widgetinde güneş simgesi.
    5-) Şimdi tablete de görüntünün gelmiş olması gerekiyor. Artık tableti kapatıp HDMI'yı çıkarabilirsiniz.

İnanın yaptıklarım bunlar. Umarım yardımı dokunur.

• Vınn şifresini kaldırınca otomatik nete bağlandı kolayca tablet, bizim kuzen için almıştım tableti facebook bağımlısı kendisi tabletde gelen tarayıcıda epey yavaştı sayfanın tepkileri opera kurunca oda düzeldi .Facebook için operayı tavsiye ederim.
  • quote:

Vınn şifresini kaldırınca otomatik nete bağlandı kolayca tablet, bizim kuzen için almıştım tableti facebook bağımlısı kendisi tabletde gelen tarayıcıda epey yavaştı sayfanın tepkileri opera kurunca oda düzeldi .Facebook için operayı tavsiye ederim.

Sizin kullandığınız vınn'ın modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oso

günlerdir tablet bakıyorum. Eternal dan aurora 2 sipariş verdim sonra cube mini u30gt almak için iptal ettim. sonra 7" tablet boyutlarını bir kağıda çizince gözüme ufak gözüktü. 10" civarına bakmaya başladım. En çok tercih edilen ürün cube u30gt içinde çok farklı hikayeler var ( H sürüm, W sürüm, bozuk çıkan ürünler, wi-fi sorunu).

Sonra bu kadar para verip (10" olunca 400TL civarına çıktı) garantisiz olmasın istedim. malum satış yapan siteler TR de GERÇEK garantili değil. Yasal bir yükümlülük altında değiller (ihracatçı veya distribütor değil, garanti belgesi sunamazlar).

En son dark evopad r9700 gördüm. özellikler u30gt ile çok yakın sanırım ve TR markalı (çinde ürettirip kendi markasını basıyor, yazılımını yapıyor diye anladım) ve yamulmuyorsam sanayi bakanlığı garanti belgesi verebiliyor.

Bu ürün veya darkpad kullanan var mı ? Yazılım desteği nasıl ?

Paylaşalım lütfen...

Kardeşim BU KONUYA Bi Bak İstersen Kendi Konum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydenz -- 25 Ağustos 2012; 15:38:20 >

• Dark EvoPad R9700[KULLANICI İNCELEME] BU KONUDA HERŞEY AYRINTILI HERŞEYİ SORABİLİRSİNİZ.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar sizdede şarjda temassızlık varmı? arada bir gidip geliyor.. yani anlamıyorum mini usb koyuyorsun oradan şarj etme imkanı vermiyorsunda farklı bir çıkış yapıyorsun

Bu arada adw laucher görüntüsü çok şık oldu ;
     dark evopad r9700

hocam şahsen ben şarjda herhangi bir temassızlığa rastlamadım. temassızlıktan demek istediğiniz şarj anında yanan mavimsi ışığın yanıp sönmesi ise başlarda bana da oldu. fakat şimdi olmuyor. bu arada adw launcher'ı nasıl yüklediniz. google play cihazla uyumlu değil deyip download yapmama müsade etmiyor.

Dostum Şarjı adoptörünü tabletin yerine takarken tam bastıracaksın içine tam olarak girmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: har3

quote:

quote:

Arkadaşlar sizdede şarjda temassızlık varmı? arada bir gidip geliyor.. yani anlamıyorum mini usb koyuyorsun oradan şarj etme imkanı vermiyorsunda farklı bir çıkış yapıyorsun

hocam şahsen ben şarjda herhangi bir temassızlığa rastlamadım. temassızlıktan demek istediğiniz şarj anında yanan mavimsi ışığın yanıp sönmesi ise başlarda bana da oldu. fakat şimdi olmuyor. bu arada adw launcher'ı nasıl yüklediniz. google play cihazla uyumlu değil deyip download yapmama müsade etmiyor.

Dostum Şarjı adoptörünü tabletin yerine takarken tam bastıracaksın içine tam olarak girmesi lazım.

Ya sıkıntı benim kullandığım prizdeymiş (temassızlık) boşu boşuna laf ettik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: har3

quote:

quote:

Ya sıkıntı benim kullandığım prizdeymiş (temassızlık) boşu boşuna laf ettik

Sevindim snn adina :-)

• Arkadaşlar elinde Turkcell Vınn E173 modemi olupta 3G'ye bağlanamayan varsa çözümü başka bir forumdaki arkadaştan buldum. Buyurun çözümü;

1 - Normal bir şekilde Vinn'i bilgisayarınıza bağlayın ve kendi programının ayarlarından pin sorgulamasını kaldırın.
    2 - Huawei Unlocker programı ile modemimizi güncellemek için gereken kodu öğreneceğiz.
    3 -http://www.mediafire.com/?udrhuqv2bnjvhm2 Linkten programı indirin.
    4 - Programı açtıktan sonra IMEI yazan yere modemimizin IMEI numarasını yazıyoruz. Ve unlock tuşuna bastıktan sonra aşağıdaki gibi bir sonuç alıyoruz.

Flash: 4*7*4*1*
    Souhail_gsm
    Nck: *0*4*8*2
    Maverick_lp28
    Smiley Best Friends For ever

5 - Buradaki Flash: dan sonraki kodu bir yere not edin.
    6 -http://www.dc-files.com/files/huawei/modems/E173/dashboard_update/UTPS16.001.05.00.45_MAC15.001.08.01.45_LNX15.001.08.01.45.zip
    http://www.dc-files.com/files/huawei/modems/E173/firmware_update/E173Update_11.126.85.00.209_B427.zip
    Dashbord ve Firmware updatelerini indirin.
    7 - indirdiğiniz updateleri kurarken sizden bir şifre isteyecek az önce not aldığınız flash kodunu buraya yazarak modeminizi güncelleyin.
    8- 2 güncellemeyi yaptıktan sonra işlem tamam(ben ilk önce dashboard'u sonra firmware'i kurdum).
    9 - Artık modemi tablete takın ve 2 dakika sonra tabletten ayarlar kısmına girerek mobil ağlar sekmesinin altından APN menusune girerek Turkcell'in apn ayarlarını yapın ve modem internete girmeye hazır.(APN ayarları yapmak ve kaydetmek için google'a danışabilirsiniz bir sürü kişi anlatmış)

NOT: Modemi taktığınızda cihaz apn ayarlarını otomatik olarak yapıyor ancak bir yeri değiştirmeniz gerekiyor. Ad'ın altındaki APN'yi internet değil "MGB" olarak değiştirmelisiniz. Yoksa 3G sinyali alıyor fakat bağlanamıyorsunuz.

• Bu arada PIN kodunu kaldırma olayı fasa fiso (en azından e173 modem için). Modemi cihaza taktığınızda pin kodunu girmenizi istiyor, siz girdikten sonra bağlanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.