Şimdi Ara

dark evopad r9700 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
12.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Orijinalden alıntı: m044010

firma kesinlikle ciddiyetten uzak

25 dk. telefonda bu soruları sormak için bekliyorum, telefonu açtığımdada 2. sıradaydım 25 dakika geçti halen 2. sıradayım
    sanırım rahatsız edilmemek için telefonu otomatik pilota aldılar arayanlar yılıp kapatsın diy uğraşıyorlar.
    en iyisi hiç bulaşmmak anlaşılan

Dostum bu tarz firmaların kapasitesi zaten bellidir..İthalatçılık çok zor değil, maksimum 30-40.000 $ bir yatırımla bir büro tutuyorsun Çin'den bir konteynır mal yaptırıyorsun sonra oluyorsun bilişim firması.

Aşağılamak için söylemiyorum sadece aşağı yukarı "markasız" tablet ithalatçılarının çoğunun çalışma şekli bu.Daha önce çalıştığım firma tablet kampanyası yapmıştı oradan biliyorum..

Bu durumda çinden getirmek daha mantıklı telesekreter dinlemek için neden 200 lira yerine 350 lira verelimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 18 Ağustos 2012; 23:56:30 >

• Takip.
  • Beyler Kocaelide Nerden alabilirim bunu internet üzerinden yada hangi siteyi tavsiye edersiniz 450TL para var bulabilceğim bi site önerebilirmisiniz güvenilir :) Kapıda nakit ödencek site yok anasını satayım
  • Aynen katiliyorum. en azindan sinirlerin bozulmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

Beyler Kocaelide Nerden alabilirim bunu internet üzerinden yada hangi siteyi tavsiye edersiniz 450TL para var bulabilceğim bi site önerebilirmisiniz güvenilir :) Kapıda nakit ödencek site yok anasını satayım

Hepsiburada.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Beyler Kocaelide Nerden alabilirim bunu internet üzerinden yada hangi siteyi tavsiye edersiniz 450TL para var bulabilceğim bi site önerebilirmisiniz güvenilir :) Kapıda nakit ödencek site yok anasını satayım

Hepsiburada.

hepsi buradada 520 TL diyo eksen bilgisayara söyledim siparişi 423 TL hepsi burada resmen 100 TL koymuş durumda üste

• quote:

Aynen katiliyorum. en azindan sinirlerin bozulmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Hepsiburada.

hepsi buradada 520 TL diyo eksen bilgisayara söyledim siparişi 423 TL hepsi burada resmen 100 TL koymuş durumda üste

Çek yakalarsanız daha ucuza mal edersiniz.

card finans karta 50 lira puan veriyor.
    önümüzdeki haftalarda çek kampanyası yaparlar 50-100 civarıda oradan gelir.

• Bu arada ROOT üzerinde çalışıyorum, yapabilen varsa paylaşsın hayrına
  • quote:

beyler ben concord ve elf II aldım
    ama ikisindende istediğim verimi alamadım iade edip sanırım bundan alacağım

ama öncelikle sormak istediklerim var diğer tabletlerdeki sorunlar bunlarda da varsa baştan bileyim

1. ürün 2,5 lık usb diskleri sorunsuz görüyormu? (elf II ne yazıkki görmedi)
    2. 1080p dual ses filmlerde seslerde sorun varmı (concord diski gördü ama 2. sesi seçtiğimde cayk cuyk sesler çıkardır)
    3. sanırım alet 16:9 formatlı değil, bu pek iyi olmamaş ama peki tv ye görüntüyü hdmi dan verince görüntüde boşluk oluyormu yoksa tv nin
    formatında kendisi ayarlıyormu?

1) External HDD'yi görmedi bendede.Ama Usb Stick'leri okuyor (Usb-Wireless Klayve-Mouse'uda çalıştırıyor.)
    2) Full HD filmleri akıcı oynatıyor,takılma yapmadı bende.Orjinal dil + altyazı kombinasyonuyla izlediğim için dual sesi bilemeyeceğim.
    3) HDMI bağlantıyı hiç denemedim.

Bu arada ADW Launcher ve Galaxy Live Wallpaper kesinlikle tavsiye ederim, arabirim muhteşem oluyor..Pilide çok iyi full kullanımla 8,5 saat gidiyor.

• turkcell wın deneyen varmı acaba ?
  • r9700 de trkcell modemler çalışıyor. Fakat r9700 e özel bir durum değil çoğu tablette 3g modemler çalışıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arenasss

r9700 de trkcell modemler çalışıyor. Fakat r9700 e özel bir durum değil çoğu tablette 3g modemler çalışıyor :)

Bende E173 vınn modem var ve ben çalıştıramadım. Akortek'e de mail attım nasıl çalıştırmalıyız diye ama cevap vermediler (bayram tatili araya girdiği için olabilir).
    Bunun dışında bende 3 adet 2.5" disk var ve sadece 1 tanesi çalıştı. Tüm diskleri kutusundan çıkardım sadece çalışan diskin güç ihtiyacı 500 mA'di diğerleri 500 mAh'den büyüktü o sebeple fazla amper gücü isteyen diskler çalışmadı. (belki cihaz şarja bağlıyken denersem diğer diskler de çalışabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoveSea

Gittim bugün aldım ve ilk izlenim olarak çok iyi gidiyordu. Fakat biz şimdi yoldayız ve ekran ışığını azıcık kapatayim dedim ekran ayarları yaparken otomatik sekmesini tiklamamla ekran ışığının kapanması bir oldu..
    Şimdi hiçbir şey göremediğim için duzeltemiyorum da.. var mi bunun bi çözümü bi kısa yolu???

Merhaba,

Şu an ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Eşim kısayol tuşlarından otomatik parlaklık simgesini kapatıp açtı ve ekran gitti. Arka planda tabletin çalıştığını dokunmatik tuşların çıkrdığı ses efeklerinden anlıyorsunuz. Ama görüntü yok. Reset attım. Açılış ekranı ve animasyonu geldi. Tuş kilidinin olduğu ekranda yine görüntü gitti. Birçok şey denedim. Tahmini olarak simgeyi bulmaya çalıştım ama nafile. Açma kapama tuşuna basınca anlık milisaniyelik bir parlaklık geliyor ama o kadar. Donanımsal değil, kesinlikle yazılımsal birşey olduğunu tahmin ediyorum. Servise mail attım. Muhtemelen garantiye kargolamamı söyleyecekler format atıp geri gönderecekler. Biz de o simgeye basmaya korkarak akortek firmasından güncelleme bekleyeceğiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enesture

quote:

Gittim bugün aldım ve ilk izlenim olarak çok iyi gidiyordu. Fakat biz şimdi yoldayız ve ekran ışığını azıcık kapatayim dedim ekran ayarları yaparken otomatik sekmesini tiklamamla ekran ışığının kapanması bir oldu..
    Şimdi hiçbir şey göremediğim için duzeltemiyorum da.. var mi bunun bi çözümü bi kısa yolu???

Merhaba,

Şu an ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Eşim kısayol tuşlarından otomatik parlaklık simgesini kapatıp açtı ve ekran gitti. Arka planda tabletin çalıştığını dokunmatik tuşların çıkrdığı ses efeklerinden anlıyorsunuz. Ama görüntü yok. Reset attım. Açılış ekranı ve animasyonu geldi. Tuş kilidinin olduğu ekranda yine görüntü gitti. Birçok şey denedim. Tahmini olarak simgeyi bulmaya çalıştım ama nafile. Açma kapama tuşuna basınca anlık milisaniyelik bir parlaklık geliyor ama o kadar. Donanımsal değil, kesinlikle yazılımsal birşey olduğunu tahmin ediyorum. Servise mail attım. Muhtemelen garantiye kargolamamı söyleyecekler format atıp geri gönderecekler. Biz de o simgeye basmaya korkarak akortek firmasından güncelleme bekleyeceğiz :)

Enteresan olay, bende tıkladım hatta şu anda "otomatik"te ama ekran hiç gitmedi..en düşük ayarda bile ekran görünüyor ayrıca.

Geçmiş olsun size, çok can sıkıcı bir durum.

• parlaklığı tamamen kapattıktan sonra tekrar açabiliyorsunuz..bunun için firmaya göndermeye gerek yok.
    bende ilk açınca bastım ve kapattım.sonra ekranı yan tutarak ve biraz tahmini olarak ekranda yine o tuşu denk getirdim açıldı ekran.
    yazılımda ufak bir hata var..umarım düzeltirler.

benim tablette dokunmatikte sanırım bir sorun var ama :(
    biraz kullanınca dokunmatik devredışı kalıyor ve kilitleyip açınca çalışıyor çok sinir bozucu bir durum..
    firmaya bildirdim bugün cevap bekliyorum..
    sorunlu tablet bana denk geldi :) onun dışında tabletin ekranı filan herşey güzel..
    umarım bu sorunda çözülür yoksa kullanamıcam tableti :)
    sorunla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardım!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enesture

quote:

Merhaba,

Enteresan olay, bende tıkladım hatta şu anda "otomatik"te ama ekran hiç gitmedi..en düşük ayarda bile ekran görünüyor ayrıca.

Geçmiş olsun size, çok can sıkıcı bir durum.

Hocam sorunu çözdüm. Fakat "mini HDMI"dan "HDMI"a çevirici bir dönüştürücü gerekiyor. Ben bugün Vatan'dan 9 küsür liraya aldım. Cihaza arkadan reset atın. HDMI ile televizyona bağlayın ve cihazı açın. Görüntü televizyona geliyor. Sanırım Widget olarak üzerinde A yazan güneş simgesine tıkladınız benim gibi. Şimdi biraz tahmin biraz deneme yanılma o simgeye tekrar A olana kadar basın. Cihazı kapatın, HDMI'ı çıkarın. Tekrar açınca herşey ok. Fakat çok enterasan. O simgede 4 tane şekil var. Bir A yazan güneş, bir içi dolu güneş, bir yarım dolu güneş, bir de içi boş günes. İçi boş güneş ekranı kapıyor. Aslında bir özellik olarak düşünülmüş. Hani laptoplarda televizyona görüntüyü verince laptopdan görüntüyü kapamak isterseniz ya. Onun gibi. Ama fıkra gibi bir özellik olmuş. Yani cihazın bir televizyona veya benzer bir aygıta bağlıyken bu özelliği otomatik olarak devreye sokması lazım. Her zaman değil. Neyse aletin hataları var. Ama yazılımla düzelecek hatalar. Yoksa bence çok iyi bir tablet.

• Arkadaşlar sizdede şarjda temassızlık varmı? arada bir gidip geliyor.. yani anlamıyorum mini usb koyuyorsun oradan şarj etme imkanı vermiyorsunda farklı bir çıkış yapıyorsun

Bu arada adw laucher görüntüsü çok şık oldu ;
     dark evopad r9700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 22 Ağustos 2012; 22:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

Akortek'ten cevap geldi. Cihazın işlemcisi çift çekirdekli ve 1.2 Ghz hızındaymış (Gpu 400 Mhz+ Cpu 1.2 Ghz= 1.6 Ghz). Bence gayet makul. Siparişi geçtim, cihazın gelmesini bekliyorum.

Hocam Bende Cortex a8 işlemciyi araştırdım çift çekirdeği yok. Eğer çift çekirdek olsaydı akortek reklamlarında ürünü satarken bağıra bağıra çift çekirdek diye reklam yapardı diye düşünüyorum. Öyle arka planda çift çekirdek demezlerdi.Bir çok çift çekirdek kulanan firmalar ürünlerinde çift çekirdek var diye yazılar ve resimler koyuyorlar..Açık açık Ürünün resimlerinde felan belirtmeleri gerekirdi. Akortekin çift çekirdek demesinin sebebi bence gpu+cpu bir arada olmasına çifte çekirdek diyo olabilir. :) ... Cortex a8 de çift çekirdek yok hocam... Akortek sanki sallıyo gibime geldi...yinede cihazı olanlar işlemcilerini yazılımlarla kontrol edebilirler mi ..tek çekirdek mi çift çekirdek mi diye... Enazından alacak arkadaşlarda öğrenmiş olur. Bende bu ürünü alacaktım ama sırf çekirdek konusunda yavaş kaldığını görünce durakladım şimdilik Ainol frame modelinin çıkmasını bekliyorum... yeni çıkacak modelde bluetooth olduğu söyleniyor...

• quote:

Arkadaşlar sizdede şarjda temassızlık varmı? arada bir gidip geliyor.. yani anlamıyorum mini usb koyuyorsun oradan şarj etme imkanı vermiyorsunda farklı bir çıkış yapıyorsun

Bu arada adw laucher görüntüsü çok şık oldu ;
     dark evopad r9700

Cihazda çift katmanlı 7.4V 4000 Mah batarya var. Bunu usb'nin 5V çıkışı ile şarj etmek mümkün olmadığından adaptör girişi yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.