Şimdi Ara

dark evopad r9700 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
12.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

youtube de 1 tane inceleme yoğh peh.

İncelemeler vimeo'da;

http://vimeo.com/47445587

http://vimeo.com/47452719

http://vimeo.com/47358276

http://vimeo.com/47451729

http://vimeo.com/47359714

http://vimeo.com/47442604

ben youtube den unboxing bakmıştım ama bunlarda idare eder.

ayrıca tab güzele benziyor

teşekkürler.

• ipad 1 ve 2'nin çözünürlüğü ile aynı çözünürlükte ama ipad 3'ün eline su bile dökemez (2048x1536). Ama ipad'de fiyat bakımından dark'ın eline su dökemez. Bu fiyata alınabilecek en iyi tablet diye düşünüyorum. Bu arada cihazı bu akşam kargolayacaklarmış :( 3 gündür bekliyorum.
  • gerçekten şimdi soru işareti falan kalmadı herhalde kararımı verdim :)
  • bende dün akşam sipariş verdim. çözünürlük ipad 2 ile aynı. fiyat olarak çok uygun. (435-tl'ye aldım) fiyat performans olarak işimi göreceğini düşünüyorum. ürün şimdi kargoda umarım yarın elime geçer.
  • Arkadaşlar reklam gibi olmasın ama heralde en uygun fiyat eksen bilgisayar'da. Ben oradan aldım. 422 TL idi ama kur farkından bugün 423 küsür olmuş. Yinede başka yerleri de araştırın derim. Zannedersem bu model yeni. Aradan 3-4 ay geçsin 370-380 TL'ye alınır diye düşünüyorum. Daha cihaz elime geçmeden kılıf aramaya başladım. Boyutları ipad ile hemen hemen aynı. Bu durumda ipad kılıfı dark'a da olur diye düşünüyorum ve ipad kılıfları 60 lira ile 150 lira arasında. EW'de bugün baktım, gerçekten kaliteli kılıflar var. Kılıfı da EW'den alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsy -- 16 Ağustos 2012; 17:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

ipad 1 ve 2'nin çözünürlüğü ile aynı çözünürlükte ama ipad 3'ün eline su bile dökemez (2048x1536). Ama ipad'de fiyat bakımından dark'ın eline su dökemez. Bu fiyata alınabilecek en iyi tablet diye düşünüyorum. Bu arada cihazı bu akşam kargolayacaklarmış :( 3 gündür bekliyorum.

Ben aslında new ipad alacaktım ama ısınma sorunu ve çözünürlük problemleri yüzünden ve de bir iPhone kadar sık kullanmayacağımdan bunu aldım, ki bu çözünürlükte gayet yeterli bir sayfayı en büyük hale getirdiğinizde bile karelenme olmuyor,göz zaten pikselleri göremiyor.
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de ürünü 2 gün önce aldım. Fakat oyun performansı konusunda soru işaretlerim var. Özellikle felixamor arkadaşıma sormak istiyorum. Mesela ürünün içinde hazır gelen Angry Birds oyununda bile smooth bir akıcılık gözlemleyemedim. Çok nadir de olsa takılmalar oluyor. Hele Temple Run oynanmayacak kadar olmasa da pek bir kasıyor. Tabiki 450 liralık bir tabletten iPad 2 performansı beklemiyorum; ama felixamor arkadaşımın "oyun performansı çok iyi" ifadesine istinaden tabletimin arızalı olabileceği ile alakalı vesvese yaptım. Acaba bu tarz 3d oyunları denediniz mi? Sizde performans nasıl? Beni tek rahatlatan mkv uzantılı 1080p filmlerde hiç takılma yapmaması oldu. Altyazılarda da sorun yok. Belki de bu fiyata bu kadar diye düşünmek lazım. Saygılarımla...
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de dün Kadıköy Eksen Bilgisayar'dan R8000 modelini aldım. Almadan önce R9700 ile R8000 arasında kalmıştım. Ancak küçük olmasını istediğimden mütevellit R8000'de karar kıldım. Donanımsal olarak R8000 ile R9700 aynıymış. Yalnızca ekran büyük ve IPS ekran farkı var diye biliyorum. Şimdilik gayet memnunum. Tek sorunum 8" tablete uygun bir kılıf ve ekran koruyucu bulamamam olmuştu. Gittigidiyordan bir tane klavyeli ve kalem hediyeli deri kılıf buldum onu aldım. Biraz geç gelecek ama olsun. Bu sorun da çözülmüş gibi görünüyor. 16 ya da 32 GB'lık bir micro sd kart alıp yuvasına takmayı düşünüyorum. Bölümlendirilmiş HDD gibi olur, idare eder sanırım. 32'den fazlasını da desteklemiyor zaten.

Ayrıca normal USB girişinin olması ve 3G ile nete bağlanılabilecek olması gerçekten çok güzel bir özellik diye düşünüyorum..

Sevgilerle

• quote:

Orijinalden alıntı: beratbasat

Merhaba arkadaşlar,

Ben de dün Kadıköy Eksen Bilgisayar'dan R8000 modelini aldım. Almadan önce R9700 ile R8000 arasında kalmıştım. Ancak küçük olmasını istediğimden mütevellit R8000'de karar kıldım. Donanımsal olarak R8000 ile R9700 aynıymış. Yalnızca ekran büyük ve IPS ekran farkı var diye biliyorum. Şimdilik gayet memnunum. Tek sorunum 8" tablete uygun bir kılıf ve ekran koruyucu bulamamam olmuştu. Gittigidiyordan bir tane klavyeli ve kalem hediyeli deri kılıf buldum onu aldım. Biraz geç gelecek ama olsun. Bu sorun da çözülmüş gibi görünüyor. 16 ya da 32 GB'lık bir micro sd kart alıp yuvasına takmayı düşünüyorum. Bölümlendirilmiş HDD gibi olur, idare eder sanırım. 32'den fazlasını da desteklemiyor zaten.

Ayrıca normal USB girişinin olması ve 3G ile nete bağlanılabilecek olması gerçekten çok güzel bir özellik diye düşünüyorum..

Sevgilerle

Sanırım r8000 de olmayan bluetooth da var r9700 de.

• Ürün elime geçti bir günde..Fiyatı yanlış yazmışım 423,86 TL ye eksenden aldım bende.. kutusu filan oldukça sağlam ve kaliteli. ilk izlenim tabletin gayet güzel olduğu..
    kutusu içerisinden tablet, şarj kablosu(priz için), usb kablo(bilgisayar için) ve kulaklık çıkıyor ayrıca birde kullanım kılavuzu var.
    usb flaş takıp hd film açtım çift dil destekli gayet güzel şekilde oynatıyor..ses(dil) ve altyazı değiştirme filan kolay..içinde bir sürü program yüklü hazır olarak geliyor.
    daha 10 dk bakabildim. biraz kurcalayınca yazarım bilgi.
  • Beyler Darkın en iyi tableti hangisi bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekinaltun

Beyler Darkın en iyi tableti hangisi bilen varmı?

Darkın 3 Tane Tableti var..

1-Dark EvoPad R7000
    2-Dark EvoPad R8000
    3-Dark EvoPad R9700

EN gelişmişi olanı Dark EvoPad R9700... burdan detaylı özelliklerine bakabilirsin

• En sonunda geldi tablet. İlk iş olarak 3g modem çalıştırmayı denedim ama olmadı :( Akortek'e mail attım nasıl ayarlanıyor diye, şimdi cevap bekliyorum. Nette polypad için 3g modem çalıştırma videosu var ona bakarak yaptım ama birtürlü olmadı...
  • kaç gündür arayıp duruyordum ne alsam diye.. sayenizde R9700 almaya karar verdim.. Yarın almaya çalışacağım... Ben de bilgileri sizinle paylaşırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesture

Arkadaşlar merhaba,

Ben de ürünü 2 gün önce aldım. Fakat oyun performansı konusunda soru işaretlerim var. Özellikle felixamor arkadaşıma sormak istiyorum. Mesela ürünün içinde hazır gelen Angry Birds oyununda bile smooth bir akıcılık gözlemleyemedim. Çok nadir de olsa takılmalar oluyor. Hele Temple Run oynanmayacak kadar olmasa da pek bir kasıyor. Tabiki 450 liralık bir tabletten iPad 2 performansı beklemiyorum; ama felixamor arkadaşımın "oyun performansı çok iyi" ifadesine istinaden tabletimin arızalı olabileceği ile alakalı vesvese yaptım. Acaba bu tarz 3d oyunları denediniz mi? Sizde performans nasıl? Beni tek rahatlatan mkv uzantılı 1080p filmlerde hiç takılma yapmaması oldu. Altyazılarda da sorun yok. Belki de bu fiyata bu kadar diye düşünmek lazım. Saygılarımla...

Selamlar, enesture arkadaşım bu tablet bir iPad değil elbette, ve onun gibi bir performans beklemek zaten hakaret olur..Çok iyi derken akıcılıktan bahsettim Angry Birds ve onun gibi basit oyunlardaki, yoksa bir Asfalt 7'yi açamıyor bile..Burada abartı bir şey söyleyip akılları karıştırdıysam özür dilerim, yanlış yönlendirme yapmak istemem, ucuzda olsa para kolay kazanılmıyor..

• beyler ben concord ve elf II aldım
    ama ikisindende istediğim verimi alamadım iade edip sanırım bundan alacağım

ama öncelikle sormak istediklerim var diğer tabletlerdeki sorunlar bunlarda da varsa baştan bileyim

1. ürün 2,5 lık usb diskleri sorunsuz görüyormu? (elf II ne yazıkki görmedi)
    2. 1080p dual ses filmlerde seslerde sorun varmı (concord diski gördü ama 2. sesi seçtiğimde cayk cuyk sesler çıkardır)
    3. sanırım alet 16:9 formatlı değil, bu pek iyi olmamaş ama peki tv ye görüntüyü hdmi dan verince görüntüde boşluk oluyormu yoksa tv nin
    formatında kendisi ayarlıyormu?
  • Sevgili r 9700 kullanıcıları, ben de bu cihaza gönülden bağlandım. Yanlız ca bir tek şey canımı sıkıyor; o da 3g modem ile USP den nete bağlanıp bağlanmadığı. Deneyen ve sonuç alan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar.
  • firma kesinlikle ciddiyetten uzak

25 dk. telefonda bu soruları sormak için bekliyorum, telefonu açtığımdada 2. sıradaydım 25 dakika geçti halen 2. sıradayım
    sanırım rahatsız edilmemek için telefonu otomatik pilota aldılar arayanlar yılıp kapatsın diy uğraşıyorlar.
    en iyisi hiç bulaşmmak anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

firma kesinlikle ciddiyetten uzak

25 dk. telefonda bu soruları sormak için bekliyorum, telefonu açtığımdada 2. sıradaydım 25 dakika geçti halen 2. sıradayım
    sanırım rahatsız edilmemek için telefonu otomatik pilota aldılar arayanlar yılıp kapatsın diy uğraşıyorlar.
    en iyisi hiç bulaşmmak anlaşılan

Dostum bu tarz firmaların kapasitesi zaten bellidir..İthalatçılık çok zor değil, maksimum 30-40.000 $ bir yatırımla bir büro tutuyorsun Çin'den bir konteynır mal yaptırıyorsun sonra oluyorsun bilişim firması.

Aşağılamak için söylemiyorum sadece aşağı yukarı "markasız" tablet ithalatçılarının çoğunun çalışma şekli bu.Daha önce çalıştığım firma tablet kampanyası yapmıştı oradan biliyorum..

• Gittim bugün aldım ve ilk izlenim olarak çok iyi gidiyordu. Fakat biz şimdi yoldayız ve ekran ışığını azıcık kapatayim dedim ekran ayarları yaparken otomatik sekmesini tiklamamla ekran ışığının kapanması bir oldu..
    Şimdi hiçbir şey göremediğim için duzeltemiyorum da.. var mi bunun bi çözümü bi kısa yolu???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.