Şimdi Ara

--DARK EVOPAD R9730 SAHİPLERİ BURAYAAA-- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
42.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birde r9730 v4 romu yükledikten sonra instagram ve vine videolarını izleyemiyorum ses var görüntü yok fakat romu yüklemeden önce denememiştim bilmiyorum o yüzden biri yardım edebilir mi bu konuda.
  • GrayCrow G kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Aldğın yere başvur yazlım la halledilir.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende yaklaşık 3 ay önce Hepsiburada dan 600 tl ye almıştım. (100 tl hediye çeki ve 50 Worldpuan ile). O tarihten itibaren fiyatı 450 tl ye kadar düşmüş ve üzerine yeni ürünler çıkmış.

Ürünü aldığımdan beri ağırlıklı olarak eşim kullanıyordu. Arada bir bende kullanıyordum. 3 aydır bu alet yüzünden tabletten soğumuştum taki düne kadar. Dün Dark ın sitesinde anlatılan yöntemle firmware i güncelledim. Henüz çok uygulama kurmadım ama öncesine göre yaklaşık 5 kat hızla çalışıyor. Hiç takılma yaşamadım. Tablet kendine geldi. Sorun yaşayan herkese yazılım güncellemesi yapmasını tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.

Bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben dark.com.tr deki firmware i yükledim. Önceki sayafalarda bazı arkadaşlar V4 HD-2 diye bir ROM yüklemekten bahsetmiş. Benim yükseldiğim ile bu aynımı. Yoksa V4 HD-2 Custom ROM umu yüklesem daha iyi çalışırmı. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.dark.com.tr/dark-destek-evopad

Yukarıdaki adreste tüm dark tabletler için güncel firmware ler var. Ben burdan yükledim. Ayrıca nasıl yükleme yapılacağına dair Firmware Güncelleme Prosedürü linkide mevcut. İncelemenizi tavsiye ederim.

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende yaklaşık 3 ay önce Hepsiburada dan 600 tl ye almıştım. (100 tl hediye çeki ve 50 Worldpuan ile). O tarihten itibaren fiyatı 450 tl ye kadar düşmüş ve üzerine yeni ürünler çıkmış.

Ürünü aldığımdan beri ağırlıklı olarak eşim kullanıyordu. Arada bir bende kullanıyordum. 3 aydır bu alet yüzünden tabletten soğumuştum taki düne kadar. Dün Dark ın sitesinde anlatılan yöntemle firmware i güncelledim. Henüz çok uygulama kurmadım ama öncesine göre yaklaşık 5 kat hızla çalışıyor. Hiç takılma yaşamadım. Tablet kendine geldi. Sorun yaşayan herkese yazılım güncellemesi yapmasını tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.

Bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben dark.com.tr deki firmware i yükledim. Önceki sayafalarda bazı arkadaşlar V4 HD-2 diye bir ROM yüklemekten bahsetmiş. Benim yükseldiğim ile bu aynımı. Yoksa V4 HD-2 Custom ROM umu yüklesem daha iyi çalışırmı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yukarıdaki adreste tüm dark tabletler için güncel firmware ler var. Ben burdan yükledim. Ayrıca nasıl yükleme yapılacağına dair Firmware Güncelleme Prosedürü linkide mevcut. İncelemenizi tavsiye ederim.

bende sizin gibi güncelleme yapacam ama herşeyi hallettim şu air xxxxx.img nerde o dosya bulamadım bir türlü yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhangs

Merhaba arkadaşlar,

R9730 romu daha öncede verilmişti fakat v4 daha iyi dedikleri için v4 ü yükledim ama sana yardımcı olmak için linkteki romu denedim gece 1 den şu saatte kadar hiç memnun kalmadım bu konuda bilgilendirmek istedim seni. V4 le R9730 romu arasında hissedilir bi performans farkı var V4 kurmanı öneririm. Bilgilendirme amaçlı söylüyorum V4 romu yükledikten sonra bir teknik sorun olduğunda V4 yüklü olduğu için garanti kabul etmiyor fakat elinizdeki R9730 romu yükleyip gönderirseniz sorun olmaz.

not:R9730u kurduktan sonra bütün save dosyalarım gitti :(

• tasuculu T kullanıcısına yanıt
    http://www.dark.com.tr/dark-destek-evopad bu linkteki R9730da 21012013 adlı linke tıklamanız yeterli.
  • Bu arada V5 in son cikan romunu kurup deneyen varmi V4 le kiyaslama acisindan bir denenebilir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz demiştiniz diye hatırlıyorum V5 2gblik tablet içindi bi sorun olmaz mı acaba?

• GrayCrow G kullanıcısına yanıt
    evet 2gb lık cihaza göre hazırlanmış olduğundan ve bizim en büyük sorunumuz da ram'in şişmesi olduğundan kurmamıştık ne olur ne olmaz ram'i daha fazla tüketen bir yazılım olabilir düşüncesiyle, ancak v5 tabanlı cube için yazılan custom rom da herhangi bir ram sorunu da yaşamamıştık bende ön kamera sorunu olmuştu ve uyumsuzluk midemi bulandırmıştı. Ancak V5 orj. ve son çıkan hızlı romun nasıl çalıştığını da test edebilirz diye düşündüm ben boş bir zamanımda denemeyi düşünüyorum ama deneyen varsa da görüşlerini yazabilir.
  • magnificientfx kullanıcısına yanıt
    Denemek isterdim ama nerdeyse 1 hafta içinde 4-5 tane rom denedim bütün programları tekrar kurmaktan sıkıldım artık biri denerse ve bilgi verirse ona göre kurarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrayCrow

quote:

Merhaba arkadaşlar,

R9730 romu daha öncede verilmişti fakat v4 daha iyi dedikleri için v4 ü yükledim ama sana yardımcı olmak için linkteki romu denedim gece 1 den şu saatte kadar hiç memnun kalmadım bu konuda bilgilendirmek istedim seni. V4 le R9730 romu arasında hissedilir bi performans farkı var V4 kurmanı öneririm. Bilgilendirme amaçlı söylüyorum V4 romu yükledikten sonra bir teknik sorun olduğunda V4 yüklü olduğu için garanti kabul etmiyor fakat elinizdeki R9730 romu yükleyip gönderirseniz sorun olmaz.

Bilgilendirme için teşekkürler. V4 ROM un cihazın resmi sitesinde verilen ROM dan farklı ve çok daha iyi olduğunu belirtmişsiniz. Ben bu v4 ROM u nasıl kuracağım pek emin değilim. Sitesindeki ROM u, belirtilen yönergelere göre yükledim. V4 ROM uda aynı yöntemle yükleyebilirmiyim. Sadece ROM dosyasını v4 dosyası ile değiştirip aynı işlemleri uygulasam olurmu? Birde v4 romu yüklemek için önceki sayfalarda linkler verilmişti. Güncel olarak güvenebileceğimiz doğru bir link biliyorsanız buraya koyabilirmisiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrayCrow

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bilgilendirme için teşekkürler. V4 ROM un cihazın resmi sitesinde verilen ROM dan farklı ve çok daha iyi olduğunu belirtmişsiniz. Ben bu v4 ROM u nasıl kuracağım pek emin değilim. Sitesindeki ROM u, belirtilen yönergelere göre yükledim. V4 ROM uda aynı yöntemle yükleyebilirmiyim. Sadece ROM dosyasını v4 dosyası ile değiştirip aynı işlemleri uygulasam olurmu? Birde v4 romu yüklemek için önceki sayfalarda linkler verilmişti. Güncel olarak güvenebileceğimiz doğru bir link biliyorsanız buraya koyabilirmisiniz.

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3053019976&uk=571188649 bu siteden indire bilirsiniz. Ve dark romu yüklediğiniz şekilde yükleye bilirsiniz.

• Ben de buradaki ROM'ları denedim. Hiçbirinden yeterli performansı alamadım. Genel olarak takılmalar devam ediyor, bazen yavaşlamalar oluyor. Bazen programlar kendiliğinden kapanıyor. Alacak olan kişiler bunları düşünerek alsınlar.
  • Program kaynakli takilmalarda olabiliyor ve genelde interenet baplantisi gerektiren programlar veya nette gezinirken takilmanin sebebi wifi baglantisinin zayif olmasi 3 kademe ve yukarisinda hic takilmadan hizli calisiyor.Cihazin aliminyum govdeli olmasida etken, iphone 4 tede metal cercevesinden dolayi cekim sorunu vardi ,samsungbu yuzden 100% plastik cihazlar uretiyor demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: magnificientfx

Program kaynakli takilmalarda olabiliyor ve genelde interenet baplantisi gerektiren programlar veya nette gezinirken takilmanin sebebi wifi baglantisinin zayif olmasi 3 kademe ve yukarisinda hic takilmadan hizli calisiyor.Cihazin aliminyum govdeli olmasida etken, iphone 4 tede metal cercevesinden dolayi cekim sorunu vardi ,samsungbu yuzden 100% plastik cihazlar uretiyor demekki

Merhabalar,

benimde bu tabletle ilgili yavaşlama sıkıntılarım var buradaki yazılanları okuduktan sonra rom yükleme kararı aldım cihaz bana hediye olarak geldi o yüzden gözüm kapalı rom denemesi yapabilirim şu anda kurulanlar ve deneneler arasındaki en iyi Rom V4 HD-2 mi ? yokda Cube u9gt5 için yapılan 2 GB lik rootlu rom mu
  • ProSky kullanıcısına yanıt
    rom kurmak cihaza zarar verebilecek geri dönüşü olmayan bir işlem değil ,prosedürü doğru uygularsanız çok kısa sürüyor ,ki bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla cihaza uyumsuz rom yüklense ve cihaz açılmaz hale gelse bile normal prosedürle uygun romu tekrar yüklerseniz düzeliyor , bu konu başlığı altında verilen romların hepsi de uyumludur, benim denemediğim sadece v5 son sürüm rom kaldı diğerlerinin hepsini denedim, vakit bulunca onu da deniycem, şu anda kullandığım v4hd 2 romdan memnunum wifi çekim gücünden de , cihazın N desteği var ve kullandığım 54 mb lik modemi N desteği olan 300 mb lik bir modemle değiştirince sinyal seviyesi 2 kat arttı diyebilirim zorlanarak çektiği odada 4-5 kademe gördüm ,tabi dış ortamlardaki wifi performansını test etmedim, ama telefonun wireless hot spot özelliğiylede dışarda zaten bağlanabiliyorum. Cube için yapılan romun en büyük artısı memory leak sorunun tamamen ortadan kalkması ama bu rom eski versiyon v5 yazılımını baz alarak cube tablet için yazılmış benim cihazda ön kamera problemi çıkardı onun dışında gayet hızlıydı ama donanıma uymadığından kaldırdım hoş ön kameraya hiç bir ihtiyacım yok ama yine de uyumsuzluk can sıkar.V4 HD 2 romunu kurabilirsiniz açıkçası ben bu romu kurmadan v5 son sürüm romu da indirdim bi test edip hemen v5 ide kurup denerim dedim ama baktımki performans çok iyi bende bunda kaldım şimdilik şikayetim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: magnificientfx

rom kurmak cihaza zarar verebilecek geri dönüşü olmayan bir işlem değil ,prosedürü doğru uygularsanız çok kısa sürüyor ,ki bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla cihaza uyumsuz rom yüklense ve cihaz açılmaz hale gelse bile normal prosedürle uygun romu tekrar yüklerseniz düzeliyor , bu konu başlığı altında verilen romların hepsi de uyumludur, benim denemediğim sadece v5 son sürüm rom kaldı diğerlerinin hepsini denedim, vakit bulunca onu da deniycem, şu anda kullandığım v4hd 2 romdan memnunum wifi çekim gücünden de , cihazın N desteği var ve kullandığım 54 mb lik modemi N desteği olan 300 mb lik bir modemle değiştirince sinyal seviyesi 2 kat arttı diyebilirim zorlanarak çektiği odada 4-5 kademe gördüm ,tabi dış ortamlardaki wifi performansını test etmedim, ama telefonun wireless hot spot özelliğiylede dışarda zaten bağlanabiliyorum. Cube için yapılan romun en büyük artısı memory leak sorunun tamamen ortadan kalkması ama bu rom eski versiyon v5 yazılımını baz alarak cube tablet için yazılmış benim cihazda ön kamera problemi çıkardı onun dışında gayet hızlıydı ama donanıma uymadığından kaldırdım hoş ön kameraya hiç bir ihtiyacım yok ama yine de uyumsuzluk can sıkar.V4 HD 2 romunu kurabilirsiniz açıkçası ben bu romu kurmadan v5 son sürüm romu da indirdim bi test edip hemen v5 ide kurup denerim dedim ama baktımki performans çok iyi bende bunda kaldım şimdilik şikayetim yok.

V4-hd2 romu kurdum kesinle beni kendinden sogutan bu cihaz tam bir canavar halini aldı, Kesinlikle ama kesinlikle ekran dokunmatiği bile aşırı derecede hassaslastı ve kendine geldi geçişler hızlandı, Gözle görülür derecede fazla bir hızlanma oldu. Ama WİFİ sorunu halen devam ediyor buda tabletin kendi sıkıntısı büyük ihtimalle, üzerine cihazı rootlayıp sistemi hızlandıracak araçlarıda kurdum :) kesinlikle bu cihaz üzerine tanımıyorum su saaten sonra

Edit: Bende ASUS MIMO WL-566gM Model 3 Antenli bir AP var onula iki odada sorunsuz girebiliyorum ama 3. odaya gittiğimde :) malesef 3 çizgi çektiği halde google bile 20 saniyede açılıyor. Bu sorunuda Laptopuma Connectify Hotspot programını kurarak çözdüm diğer odamda benim laptopum sürekli çalışıyor bu program laptopunuzu tam bir Acces Pointe çeviriyor. Wifi ile aldığı sinyali tekrar etrafına dağıtıyor,. bu sayede 2 oda daha genişlettim 8 mblik internetim ile 700 kb veriyi sorunsuz çekebiliyorum tabletimden 2 çizgi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProSky -- 5 Ağustos 2013; 10:38:53 >

• Wifi cekimi cihazi tuttugunuz pozisyona gore bile degisiklik gosterebiliyor, ama benim cihaz su an tek kademede bile kopma filan yapmadan hizli baglaniyor modem degisimi oncesi 2 kademe civarinda bile kopmalar ve bahsettigniz yavaslik vardi birde dedigim gibi metal kasanin getirdigi dezavantaj var ama samsung cep telefonumdan daha iyi cekiyor su an ,kulaklik ses cikis kalitesi ise kiyaslanmayacak derecede ust duzeyde ve cok cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: rdvn63

Arkadaşlar bu kadar kullanan var iyi yada kötü yanlarını yazar mısınız ?
    Bizede fikir olur ve imkanınız varsa ekranının ipad ile yada başka cihazlar ile resimli olarak karşılaştırırsanız güzel olur.
    Teşekkürler.

1-şarj problemi var 6 saat şarj etmezsen çabuk boşalıyor şarjını 100% full yapmazsan iki buçuk saatte bitiyor
    2-stabil değil kullanırken değişkenlik gösteriyor şöyle ki internete giriyorum bir anda ana ekrana dönüyor dört yada beş defa aynı şeyi yaptı kapatıp açtım düzeldi
    3-çekiş gücü çok iyi değil
    iyi yönü olarak tabletin hızı iyi donma çok seyrek yapıyor oyun oynayarak denemedim ama kasma yapmaz işlemcisi iyi
  • Orijinal ROM Dark anasayfasına eklenmiş. ROM denemek isteyenlere duyurulur. Ben de en kısa zamanda deneme yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.