Şimdi Ara

Dark Freezer X94 Kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde Dark Freezer X94 ürününü aldım. Normalde daha kaliteli veya daha üst düzey bir soğutucu alırdım fakat 4-5 ay idare etsin diye ucuz olanı tercih ettim.

Şöyle bir sıkıntı var montajını yaptım fakat mandalları alt desteğe biraz uzak yapmışlar. Montajını gerçekleştirince anakartı fazla kastırıyor. Kullanan arkadaşlar var mı? Sizde de aynı mı öğrenmek istedim.

Resimden tam görülmüyor ama mesafe biraz fazla olduğundan baya bastırmak gerekiyor mandalı geçirmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 16 Temmuz 2019; 13:14:27 >

• Montaj yönü ters gibi.
    Fan ramlerin olduğu kısma bakmalı.
    X124 modelini kullanıyorum. Örnek olarak böyle yapmalısın.

• VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    Mecbur o yönde montajladım çünkü diğer türlü RAM'i takamıyorum hocam fan RAM slotunu kapatıyor. Alttaki metal kısmını biraz eğerek sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 30 Temmuz 2019; 11:8:24 >
  • Hocam soğutması nasıl bu modelin X5460ı soğutur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Hocam soğutması nasıl bu modelin X5460ı soğutur mu
    Ryzen 5 2600 ile kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • Fanların kasanın önüne bakmalı. Arkaya bakmasıyla öne bakması arasında 20 derece fark oluyor.

İ7 2600 3.5 ghz, 1.26 v, 65 watt (hepsi otomatik değerler) de cinebech R15 testinde 55-57 derece gördü max. Battlefield 1 en kalabalık serverda max 58 dereceyi gördü. Ses sıfır, malzeme kalitesi tırt
  • Ürünü indirimden faydalanarak 149 TL`ye satın aldım fakat montajı zor vs denmiş bende mATX anakart var sıkıntı çıkartır mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.