Şimdi Ara

Dark HD Dream (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
11.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademergin

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

bazı yerlerde hd yayınlarda kasma yaptığını duydum bu sorunu yaşayan var mı ?
    sd/hd yayınları sorun gösterip gerektiğinde kaydedebiliyor mu? kasma olmadan akıcı bir şekilde?

valla hocam anlamıyorum kullanan kımsemı yok yoksa paylasım yapmak ıslerınemı gelmıyor çözemedım

diğer konuda en son mesaj yazan arkadaş sorunsuz kullandığını söylemiş.http://forum.donanimhaber.com/m_71023997/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73987386

biraz araştırma yaptım, şu konudaki en son mesajda da sorunsuz kullanan bir arkadaş varhttp://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=702667#.UWnieUogmz1

windows 8 de sorunluymuş o dava var bir de.

bir de aklıma takılan bir süre izledikten sonra sinyalin kesilmesi,öyle bir şikayet de vardı.

• Cok kararsiz kaldim cok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı aldım arkadaslar ama bi türlü kanal bulamadım :) yardımcı olucak arkadaslara sevınırım :)
    halledersem genel bi video hazırlamayı dusunuyorum cıhazla ılgılı
  • merhaba cihazdan almak istiyorum fakat biss key özelliği girilen bölüm varmıdır,Bilen varmı acaba?
  • quote:

cihazı aldım arkadaslar ama bi türlü kanal bulamadım :) yardımcı olucak arkadaslara sevınırım :)

deneyimlerini bekliyorum hocam :)
    nasıl çözdün mü sorunu kanalları bulabildin mi ?
  • quote:

quote:

cihazı aldım arkadaslar ama bi türlü kanal bulamadım :) yardımcı olucak arkadaslara sevınırım :)

hocam cok uğraştım ama oldu suan canavar canavar paranın hakknı verıyor valla :) eskıden skystar 2 d.6 d ile % 50 aldığım sınyal suan 75 den asagı düşmüyor hd kanallar cok net :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: özkantek

merhaba cihazdan almak istiyorum fakat biss key özelliği girilen bölüm varmıdır,Bilen varmı acaba?

alt dvb oynatıcıda baktım biss key girilcek yerler vardı ama pek uğraşmadım tercıhım oncesı gıbı dvb viewer :)
    arkadaşlar ayrıca kartın klon diğer markalarınada ulaştım aslen geniatech ürünü
    sigma 3 pci hd
    hd star
    bir kaç tane daha var dı unuttum :)
  • quote:

quote:

quote:

hocam cok uğraştım ama oldu suan canavar canavar paranın hakknı verıyor valla :) eskıden skystar 2 d.6 d ile % 50 aldığım sınyal suan 75 den asagı düşmüyor hd kanallar cok net :)

takılma falan yok dimi hd kanallarda bir de hd/sd kayıtları sorunsuz yapıyor mu?
    ha bir de uzun süre kullanılabiliyor mu sinyal kopması falan olmuyor değil mi?

bu arada hayırlı olsun cihaz :)

• valla hocam suan hd kanal acık çalışıyor kayıt ozellıgı ıcın ek programını daha kurmadım hıc bır takılma vs yok suan kumanda ıcın uğraşıyorum gerçekten ıyı gosterıyor cok samımıyım tum ayarlar bıttıgınde herkes bılgı sahıbı olması ıcın bir video hazırlamayı düşünüyorum musaıt olabılısem saolun darısı başınıza :) yok kopma falan yok
  • teşekkürler hocam ,bugün aldım cihazı bakalım değerlendirmeleri burada paylaşırız.@ademergin@ademergin
  • kumanda ayarlarını yapamadım yahu :( ugrasıcam bugun yıne
  • Merhabalar , kartı satın aldım ve kurdum buradaki öneriler doğrultusunda , DVB Viewer ile kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntı oluyor , Türksat 2A/3A taratıyorum fakat kanallar eksik buluyor , popüler kanallar çıkmıyor , HD kanal olarak sadece Doğan grubunun kanallar çıkıyor ve yanlarındada hep anahtar simgesi var sanırım şifreli oldukları için , eski alışkanlıktan ProgDVB ilede kurdum fakat oda aynı şekilde kanalları eksik buluyor ve bulduklarını açmıyor , Win 7 64 bit masa üstü ve win7 32 bit laptoptada denedim aynı malesef yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaradon

Merhabalar , kartı satın aldım ve kurdum buradaki öneriler doğrultusunda , DVB Viewer ile kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntı oluyor , Türksat 2A/3A taratıyorum fakat kanallar eksik buluyor , popüler kanallar çıkmıyor , HD kanal olarak sadece Doğan grubunun kanallar çıkıyor ve yanlarındada hep anahtar simgesi var sanırım şifreli oldukları için , eski alışkanlıktan ProgDVB ilede kurdum fakat oda aynı şekilde kanalları eksik buluyor ve bulduklarını açmıyor , Win 7 64 bit masa üstü ve win7 32 bit laptoptada denedim aynı malesef yardımcı olabilirmisiniz ?

Progdvb kanal listesi var.Onu indir yükle
  • arkadaşlar kumanda ayarıda tamam sorunsuz kullanıyorum hd kanallar ve diger kanallarda hiç bir sorun yok şahsen ben memnun kaldım cihazdan
  • quote:

arkadaşlar kumanda ayarıda tamam sorunsuz kullanıyorum hd kanallar ve diger kanallarda hiç bir sorun yok şahsen ben memnun kaldım cihazdan

Kumanda ayarını nasıl yaptın , bir anlatırmısın.?

Ben bir türlü tanıtamadım veya kumanda'da var bir sorun.
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazı tam bir ay boyunca test ettim izlenimlerim şöyle;

Kullandığım sistem: windows vista,windows 7 , windows 8 64 bit, 32 gb ram, amd 4400 Mhz işlemci, full hd ekran, ProgDvb vs......

Birincisi cihazın elektriğini bağlamayı unutmayın, elektriksizde çalışıyorve eksik kanal buluyor. Cihazın güncel olduğu iddia edilen yazılımını akortek firmasının sitesinden bulabilirsiniz. Ordan drv indirin ve inen drv klasörünün içinden sadece sizin sisteminiz hangisiyse, yani x64 veya x86 ise o sürücü klasörünün içinde setup dosyasını çalıştırarak kurun. Böylece driver ı kurmuş oldunuz. şimdi dvbprog sitesinden sizin sisteminize uygun (x64 veya x86) yazılımını bulup indirin ve hemen çalıştırın. Kurulum esnasından zaten otomatik olarak BDA seçili olarak gelir gelmezse siz seçin. Sonra LNB ayar kısmından kuband Universal ı seçin. seçtiğiniz anda değerler otomatik atanır. Aynı zamanda kurulum esnasından WınLirc diye bir şey var onuda seçin kumanda için, ama seçilmesede çalışıyor. Sonra kurun ve dvbprog tan tüm kanalları taratın. Bu kadar.

Benim cihaz hakkındaki görüşlerim;

1- Cihazın drv windows a ait hiçbir işletim sisteminde sorunsuz çalışmadı.Sorun derken şöyle; vista ve win7 de cihaz sorunsuz çlaşıyor ve gösteriyor ancak işletim sistemine sürekli mavi ekran hatası verdiriyor(mavi ekranın nedenini bulmam çok uzun sürdü, çünkü sistemi yeni topladığım için diğer parçaların günahını aldım) windows 8 de hem mozaikli gösteriyor hemde mavi ekran hatası verdiriyory. Progdvb bu cihazdan tamamen bağımsız bir yazılımdır. Bu program hemen cihazı bulup kanalları tarayıp 750 adet kanal ve 450 adet tv buldu. Bu rakamlar sinyalinize göre değişir.
    2- Kumandası çok adi ve çoğu fonksiyonu düzgün çalışmıyor. Mesala ses kısma artırma gibi.
    4- vista ve win7 de Kayıt yapmada proplem ile karşılaşmadım, ancak win8 de mozaikli kayıt yapıyor.
    5-Benim incelemem çok uzun sürdüğü için bir çok kez acele edip yorumlarımı değiştirdim, ama tam ve kesin netice budur, hataların nedenini kesin olarak buldum. Benim iade etme sürem çoktan geçtiği için büyük ihtimal arızaya gönderirim veya yeni bir sürücü yazmalarını beklemek olur sanırım.
    Netice ; KESİNLİKLE ALINMAZ, HEPSİBURADA.com ZATEN SATIŞINI DURDURDU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 27 Aralık 2013; 22:28:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mt8
    ...

teşekkürler yorum için, bazen hareketli sahnelerde sorun oluyor demiştiniz mesajınızın ilk halinde o sorunu hallettiniz mi?
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Tüm sorunların kaynağı cihazın sürücüsü, sitesinden güncel olduğu iddia edilen sürücü ile yüklememe rağmen , cihaz ya iyi göstermiyor,yada iyi gösterse sisteme mavi ekran hatası verdiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 27 Aralık 2013; 23:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt8

Tüm sorunların kaynağı, sistem ile alakalı.Daha doğrusu sorun yaşayanlar için. Evet ilk mesajımda öyle demiştim ama sorunun sistemden kaynaklandığını anlayınca hakkını vereyim dedim. Bu fiyata bu performans bana iyi bir tercih gibi gözüktü. Gayet iyi.

tam olarak neredeydi sorun, codec seçiminde miydi?
  • Merhaba, Sorun cihazın sürücüsünün kendisi. Dark ın sürücüsü de, windows a tam olarak uyarlanmamış, bu nedenle bu cihazın çalışır, stabil, windows sürümlüre ile uyumlu, yeni bir sürücüsünü yayınlamaları gerekir. Aksi halde sürücüsü güncellenmeden bu cihaz kullanılamıyor. Cihaza ait yazılan mevcut driver ların tarihi 2009. o tarihten buyana o kadar mesajlara ve o kadar ikazlara rağmen güncellemiyorlar. Çinde merdiven altında, bizim türklerin akıl vermesi ile üretilen çok adi bir cihaz. Arkasında duran filan yok. (dark ın diğer ürünlerinden kullandığım için tecrübem ile böyle yazıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 28 Aralık 2013; 19:38:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.