Şimdi Ara

Dark HD Dream (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
11.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AŞAĞIDA İSİMLERİ YAZILI KANALLARIN HİÇ BİRİSİNİ BU CİHAZ BULAMIYOR.
    HABERTÜRK 11053 V 8000
    Güç Telekom Medya ve Iletisim Ticaret 11824 V 8000
    Turkuvaz 1883 V 4800
    1999 V 11666
    TÜRKMENELİ TV 12009 V 4444
    DİGİTÜRK 12073 V 27500
    FİLBOX 12089 H 4400
    CİNER 12209 H 10000
    TVNET 12213 V 5833
    SHOWTV 12219 H 6500
    TVNET 12220 V 4800
    TGRT 12228 V 8400
    KANAL 7 12236 V 4000
    STAR MEDYA 12294 V 12000
    FOX 12329 H 6666
    FOX 12336 H 6620
    ACUN MEDYA 12346 H 9600
    12356 H 7100
    TÜRKSAT 12588 V 22500
  • Ben 2 senedir kullanıyorum hala showtv habertürk tv8 bloomberg gibi bazı kanalları izleyemiyorum...

sorunu çözebildiniz mi?

bunun haricinde program HD kalitesinde çok güzel gösteriyor ve kayıt edebiliyorum istediğim görüntüyü..
  • Bu cihazın frekansı 15000 altı olan kanalları göstermeme sorunu var. Maalesef bir çözüm de bulamadım. Firmaya değişime gönderdim düzgün deyip geri yolladılar. Yapacak bir şey yok gibi. Gittiği kadar kullanıp sonra daha iyi bir cihaz almak gerek.
  • lanet olası bir cihaz ..bunla tv izlemek değil delirmek mümkün anca..normal kanlları buldu da bi trt 4k mı kaldı :).. zaten bu dandik kart HD ..4K nasıl alsın ki ?
  • yawuz58 Y kullanıcısına yanıt
    cihaz çalşmıyor ki kumandayı napalım ..windows 7 64 bit ..hiçbir şeklde çalştıramadm
  • böyle rezil bir marka ve böyle sahtekar bir firma görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaslar

Ben de bu cihazı ilk aldığımdan beri kullanıyorum. Bir çok sorunla karşılaştım başlarda. Ama internette bulduğum bazı bilgilerle sonrasında düzgün şekilde kullanmaya başladım. Yıllardır da sorunsuz kullanıyorum. Sitesinden yeni driverını indirin. Sonra kullanmaya başlayın. Ben dvbviewer pro orjinal sürümle sorunsuz kullanıyorum. Kayıtta alıyorum. Büyün hd kanalları vede trt 4k Tv dahil hepsini sorunsuz izliyorum. Kayıtta alabiliyorum. Daha iyi cihazlar mutlaka vardır. Ama bu paraya bu işin yapan başka cihazda yok. Bence her türlü iş görüyor. Uygun ve sorunsuz donanımlı bir işletim sistemiyle çok da iyi kullanılabiliyor.
    sembol oranı 15000 altındaki yayınları algılamıyor.. sinyal var ama görüntü ve ses yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaslar

Sitesinde yeni driver mevcut arkadaşlar. Onu denediniz mi? Birde ben dvbviewer orjinal pro sürüm kullanıyorum. Uydu driverını kurdum dvbviewer kurdum. Klite mega codec en son paketinin mega olanını kurdum. Daha sonra kullandığım Tv izleme programının ayarlarını yaptım. Sonra kanalları yaratmak için internetten transponder listesi indirdim. Çünkü bendeki programda türksat 4a yok 2a 3a var. Daha sonra indirdiğim transponder dosyasını cmuv klasörü var oraya kopyaladım. Sonra dvbviewer programa mından iligli transponder vede disecq seçimlerini yaptım. Kanalları tarattım. Hepsi geldi. Eğer buna rağmen bulamıyorsanız. Hazır kanal listelerini deneyebilirsiniz. Ama onlarda çok sağlıklı değil. Kendinizin taratması daha verimli. Benim yaşadığım tek problem dvbviewer programını açtığımda bazen siyah ekran geliyor görüntü ve ses gelmiyor. Bunun çözümünü de kendim şöyle buldum.Tv kartının usb kablosunu söküyorum. Sonra tekrar takıyorum. Daha sonra dvbviewer programını açıyorum. Sorun çözülüyor. Daha nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. Varsa başka sorunuz yardımcı olmaya çalışırım.
    '''Benim yaşadığım tek problem dvbviewer programını açtığımda bazen siyah ekran geliyor görüntü ve ses gelmiyor. Bunun çözümünü de kendim şöyle buldum.Tv kartının usb kablosunu söküyorum. Sonra tekrar takıyorum. Daha sonra dvbviewer programını açıyorum. Sorun çözülüyor. Daha nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. Varsa başka sorunuz yardımcı olmaya çalışırım'''

demişsiniz? bu sorun show tv ve fox tv için mi geçerliydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalibo

Hala sorunu çözemedim en güncel sürücü yüklü olmasına rağmen HABERTÜRK hala yok Show yok vs
    Halen çözemedik!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.