Şimdi Ara

Dark HD Dream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
4
Favori
11.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknobiyotik de bu tv kartını gördüm.DVBS2 ile HD kanalları izleyebiliyormuşuz.Sizce nasıl bir ürün.
    http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/tv-karti/dark-hd-dream-dvb-s2-usb-uydu-alici.html

• Yokmu bilgisi olan.
  • ben de kullanan varsa yorum bekliyorum
  • Bu ürünü tavsiye edecek yokmu?
  • fiyatı çok uygun, netten araştırdım ama kullanan bulamadım, tavsiye edecek var mı?
  • Yok mu kimse de?
  • Merhaba,
    Söz konusu TV kartını 7 Eylul 2012 de 115 TL ye satın aldım. Forumlardaki yorumları okuyunca bende alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Yaklaşık olarak 8 yıldır Skystar2 PCI kart kullanıyorum o kadar Pc değiştirdim hiç arıza yapmadı taş gibi bir kart. Fakat eve notebook alınca PCI kart boşa çıktı o nedenle her şeyi göze alıp Dark HDDream adlı bu karta karar verdim.
    İzlenimlerim Şöyle :
    - Kutunun içeriği : Cihaz,Driver Cd,Elektrik Adaptörü,Usb bağlantı kablosu,Hızlı kurulum klavuzu.
    - Cihazı Bilgisayara bağlamadan önce CDyi çalıştırdım (İşletim sistemi Win7_32bit)
    - 1. aşamada Çıkan menüden driver kurulumu yaptım.
    - 2. aşamada makinayı yeniden başlattım.
    - 3. aşamada Cd içindeki ProgDVB isimli programı KURMADIM
    DVB Dream isimli programın free olan 1.7 versiyonunu kurdum. Burada dikkat edilmesi gereken nokta DVB dream ayarlar menusunde aygıt olarak BDA isimli aygıtın seçilmesi.
    -4. Son aşamada DVB dream için kanal ayarlaması bende hazır kanal listesi olduğu için direk klasöre attım.

Sonuç : SkyStar2 den hız ve performans açısından hiç farkı yok. Üstelik hd kanalları gösteriyor.

Ben memnun kaldım , tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 3
    3 yıl önce açıldı
    Dark Full HD Media Player
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulli

Merhaba,
    Söz konusu TV kartını 7 Eylul 2012 de 115 TL ye satın aldım. Forumlardaki yorumları okuyunca bende alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Yaklaşık olarak 8 yıldır Skystar2 PCI kart kullanıyorum o kadar Pc değiştirdim hiç arıza yapmadı taş gibi bir kart. Fakat eve notebook alınca PCI kart boşa çıktı o nedenle her şeyi göze alıp Dark HDDream adlı bu karta karar verdim.
    İzlenimlerim Şöyle :
    - Kutunun içeriği : Cihaz,Driver Cd,Elektrik Adaptörü,Usb bağlantı kablosu,Hızlı kurulum klavuzu.
    - Cihazı Bilgisayara bağlamadan önce CDyi çalıştırdım (İşletim sistemi Win7_32bit)
    - 1. aşamada Çıkan menüden driver kurulumu yaptım.
    - 2. aşamada makinayı yeniden başlattım.
    - 3. aşamada Cd içindeki ProgDVB isimli programı KURMADIM
    DVB Dream isimli programın free olan 1.7 versiyonunu kurdum. Burada dikkat edilmesi gereken nokta DVB dream ayarlar menusunde aygıt olarak BDA isimli aygıtın seçilmesi.
    -4. Son aşamada DVB dream için kanal ayarlaması bende hazır kanal listesi olduğu için direk klasöre attım.

Sonuç : SkyStar2 den hız ve performans açısından hiç farkı yok. Üstelik hd kanalları gösteriyor.

Ben memnun kaldım , tavsiye ederim.

Mrb. Cihazda biss keyli kanallları açma özelliği varmı?. İspanya ligini izlemek için.

• Evet Biss açma özelliği var . Şampiyonlar Liginde Galatasaray maçlarını Idman TV Azerbaycan kanalından seytettim. Bunun için basit bir pluggin dosyasını DVB Dream içine kopyalamanız ve menüden biss e tıklayıp key girmeniz yeterli.
  • Ben de yeni aldım. Merkezi sistem uydu kurulu. haliyle taktım sadece trt kanallarını buluyo digiturk paketi dahilinde. Turksat, Hotbird falan yok. Multiswitch için özel bi ayarı mı var? Yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulli

Evet Biss açma özelliği var . Şampiyonlar Liginde Galatasaray maçlarını Idman TV Azerbaycan kanalından seytettim. Bunun için basit bir pluggin dosyasını DVB Dream içine kopyalamanız ve menüden biss e tıklayıp key girmeniz yeterli.

Teşekkürler. Biss özelliğinin olması iyi olmuş. Dark'ın daha önce tv box ürününü kullanmıştım. Uydu alıcı bağlayarak kullanmıştım. Uydu alıcı SD yayınlarını çok kaliteli gösteren bir alıcı olmasına rağmen muhtemelen araya aparat girdiği için görüntü kalitesi düşmüştü. Ancak işimi de görüyordu. Daha sonra cihazı başkasına verdim. Bunda ekstra bir cihaza gerek olmadığı için görüntü kalitesinin artacağını umuyorum. Siz ne dersiniz?
  • bende bundan almak istiyorumda aklıma takılan sorular var
    -üründe HDMI çıkışı yok yani doğrudan TV nin HDMI çıkışına bağlıcak bişi yok masaüst bilgisayarıma USB ile bağlıcam ordan TV ye aktarcam görüntüyü galiba?
    -kumandası çok yetersiz geldi aynı zamanda hoşuma gitti ama favoriler listesi falan oluşturma en son izlediğin kanala geçme vs. bu işlemleri kumanda ile yapamıyoruz galiba?
    -TV de USB girişi var ama bunu ona taksam uydu yayınalrını izleyebilirmiyim yoksa bilgisayar mı gerekiyo illa?
    -eğer PC deki görüntüyü direk TV ye aktarıyorsa o zaman hem internette gezinip vs. hem TV izlemem mümkün olmayacak demektir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderwet11 -- 20 Ocak 2013; 9:31:53 >
  • bende bunu almayı düşünüyorum ama halen avermedia avertv volar go analog tv kartı kullanmaktayım.. bunu uydu yayınları için alıcam ikisini aynı anda çalıştırabilirmiyim ? 4 gb ram var pc de..4 çekirdek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: strmbr

Ben de yeni aldım. Merkezi sistem uydu kurulu. haliyle taktım sadece trt kanallarını buluyo digiturk paketi dahilinde. Turksat, Hotbird falan yok. Multiswitch için özel bi ayarı mı var? Yardımcı olurmusunuz?

aynı sorunu ben de yaşıyorum. çözüm bulabildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supablex

quote:

Orijinalden alıntı: strmbr

Ben de yeni aldım. Merkezi sistem uydu kurulu. haliyle taktım sadece trt kanallarını buluyo digiturk paketi dahilinde. Turksat, Hotbird falan yok. Multiswitch için özel bi ayarı mı var? Yardımcı olurmusunuz?

aynı sorunu ben de yaşıyorum. çözüm bulabildin mi?

Bu konuda bilgisi olan yok mu?
  • Kurulum ile ilgili olarak:
    Önemli! Kurulum yapmadan önce Dark HD Dream’I bilgisayarınıza bağlamayınız.
    1.Zip dosyasının içerisindekileri uygun bir klasöre tamamen çıkartınız.
    2. Dark.exe dosyasını çalıştırınız.
    3. Sürücü Yüklemeye tıklayınız ve kurulumu tamamlayınız.
    4. Yazılım Yüklemeye tıklayınız, sırası ile önce ProgDVB sonra HidTV yazılımları kurulacaktır.
    5. USB bağlantısını yaptıktan sonra uydu yazılımını çalıştırın ve kanal kurulumunu yapın

Driver : http://www.akortek.org/download/HDDreamBOX.rar
  • Malesef Bende Aynı sorunu yaşıyorum ve bir türlü çözüm bulamadım 8 gündür. Sorun Şu Tek Kabloda 3 uydu geliyor. Hotbird ve Digitrk uydusunu sorunsuz alıyorum fakat TURKSAT'a gelince sinyal %64 de olmasına rağmen 1 kanal bile bulmuyor.
  • hocam disecq ayarı yapmanız gerekıyor yardımcı olmaya calısırım yalnız kullanan arkadaslardan su bılgıyı ogrenmek ısterım vındows 7 64 bit ile sorunsuz calısıyor mu :)
  • bazı yerlerde hd yayınlarda kasma yaptığını duydum bu sorunu yaşayan var mı ?
    sd/hd yayınları sorunsuz gösterip gerektiğinde kaydedebiliyor mu? kasma olmadan akıcı bir şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 13 Nisan 2013; 16:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

bazı yerlerde hd yayınlarda kasma yaptığını duydum bu sorunu yaşayan var mı ?
    sd/hd yayınları sorun gösterip gerektiğinde kaydedebiliyor mu? kasma olmadan akıcı bir şekilde?

valla hocam anlamıyorum kullanan kımsemı yok yoksa paylasım yapmak ıslerınemı gelmıyor çözemedım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.