Şimdi Ara

NEXT MINIX HD BLACK II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.922
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün için iyi bir fiyat gözüküyor dileyenler yararlanabilir Axen 32'' Monitör ile yatak odasına aldık umarım iidir. (100TL)

http://www.kliksa.com/urun/next-minix-hd-black-ii-uydu-alicisi/901986180

• 149,90 TL Fiyat.
  • kumanda gözü numaratörlü mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahalı geldi bana iptv de yok sanırım bunda.
  • ürün sepete eklenince 100TL oluyor kumanda gözü dijital değil sanırım geldiğinde yine bilgi verebilirim.
  • Geçen ay gittigidiyordan almıştım.

ARTILARI
    Görüntü kalitesi güzel. Kumandası samsung tv kumandası gibi büyük birşey, dandik değil.
    Otomatik kanal güncelleme vs var. Az yer kaplıyor, hızlı açılıyor.
    Kanal geçiş hızı fena değil.

EKSİLERİ
    Kanal değiştirirken pıt pıt ses geliyor + içinden çıkan hdmi kablo ve kumanda gözü kablosu kısa.
    Nadir de olsa görüntü gitmesi, ses gitmesi gibi sorunlardan resetlemek zorunda kalıyorum.
    (Eski uydu alıcınız tuşlu olanlardansa yanına gidip kumandasız kanal değiştirmeye alışmışsanız, o da yok haliyle.... sonradan sinir bozuyor:)

iptv kanal kayıt falan var mı onları denemedim pek anlamam öyle şeylerden.
  • piyasası 110-115 tl n11 ve gitti gidiyordan 95-100 tl ye maletmek herzaman mumkun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiremco Matrix Pro
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N11 den 90 tlye maletmiştim geçen ay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool modelini aldım , yazılımı berbat. Güncellemede 4.8MB datayı 3. keresinde 45 dk zor indirdi. Her takıldığında adaptörü söküp taktım. İlk açıldığında kanallar sıkıntısızdı. Sonra sürekli güncelleme istedi ve başarısız olduğundan sinyal düştü ve tüm kanallar gitti. Zorla güncelledi ve bu sferde kanallarda donma başladı. Acil ide ettim. Riske girmeye değmez cihazlar...
  • hayır numara görünmüyor , on/off durumuna göre yeşil ve kırmızı ışık yanan algılayıcı var .
  • http://forum.donanimhaber.com/m_111475897/f_//tm.htm#111475897

Konusu var, ben aldım evdekilerin demesine göre görüntü kalitesi güzel. Ben şehir dışında olduğumdan henüz göremedim.
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Bence fiyatına göre güzel bir cihaz. Görüntüler güzel kanal geçişi idare eder. Bütün bissler vs kayıtlı geliyor.
    Flash diskten film oynatabiliyorsunuz 1080p lik filmleri sorunsuz oynattı bende. Gerçi ben Tv'nin kendi USB'sini kullanıyorum. Bunun haricinde flash takıp görüntü kaydetme durdurma devam etme gibi özellikler de var.
    Ben de bir defa anakart yandı. Anakart değiştirildi servisten.
    Kumanda da tv'nin açma kapama ses ve kaynak seçimini yapabileceğiniz 4 tuş var. Bazılarında ayarlı bazılarında sizin ayarlamanız gerekiyor. Benim TV Samsun 40C6000 benimki olmadı malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemldg

hayır numara görünmüyor , on/off durumuna göre yeşil ve kırmızı ışık yanan algılayıcı var .

kumandanın çalışması için kumandayı alıcıya doğrultmak gerekiyor mu yoksa sağ-sol arkaya havaya yere doğru tutsan da çekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 10 Kasım 2015; 9:27:25 >
  • Hiremco worker hd tavsiye ederim

• A101 satılacak olan hometech 1200 wi-fi aparat hediyesiyle 90 lira.bende sipariş etmiştim next ancak iptal ettim
  • A101 satılacak olan hometech 1200 wi-fi aparat hediyesiyle 90 lira.bende sipariş etmiştim next ancak iptal ettim
  • Hocam bende a101 den alınan hometech cihazının arıza çıkarması sebebiyle bunu aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Hiremco worker hd tavsiye ederim

Hiremco fx turbo yu 4 senedir sorunsuz kullandım. Yalnız artık önce ses gidiyor belli bir süre sonra görüntü de dönüyor. Fişini cekmeden duzelmiyor. Artık çok kısa sürede bile bunlar olmaya başladı tamiri olmuyormuş. Yenileyecegiz malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiremcodan yeni haberdar oldum. Hocam zaten teknoloji gelişiyor bizim de kendimizce ihtiyaclarımız artıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezell39

Merhaba,

Ürün için iyi bir fiyat gözüküyor dileyenler yararlanabilir Axen 32'' Monitör ile yatak odasına aldık umarım iidir. (100TL)

http://www.kliksa.com/urun/next-minix-hd-black-ii-uydu-alicisi/901986180

2 ay önce gg den almıştım bu fiyat civarına.
    tam bir fiyat performans ürünüdür.
    alan asla pişman olmaz.
    kanal geçişleri ve görüntü kalitesi harika.
    ek olarak kumandasını tv ye ayarladığınızda uydunun kumanda dan tv yi de açıp kapabiliyor,ses kısıp açabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.