Şimdi Ara

Dark Movix Star Full HD Kullanıcıları Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
20.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar ben bu cihazdan alacağım tüplü tvde kullanacağım uyumsuzluk gibi bir sorun olmaz değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

ben de yazılım arıyorum bütün modelleinki var var bu cihazın yazılımı sitede yok.nerden bulacağım? 2011 temmuzdan beri sorunsuz kullandım ancak 2014 de ilk defa sorun verdi . sorun şu kırmızı led yeşile dönmüyor yani cihaz açılmıyor. pzt akşam seyrettim salı yok? firmayı aradım siteden indir dediler e darkın
    sitesinde yeni firmware yoktur diyor

Aynı sorun benim cihazda da var cihaz ışığı yeşil olur gibi oluyor ama sonra hemen kırmızıya dönüyor açılmıyor acaba nasıl reset atarız yada yazılım yükleriz bulabildiniz mi?
  • Şu ürünü almak istiyorum. Tüplü tv'ye de bağlanabiliyormuş. Tavsiye eder misiniz?
    Bir de teknik servisi nasıl acaba?

Dark Movix Play Full HD 1080p MKV/H.264 DTS/Dolby 7.1 Ses Destekli Medya Oynatıcı
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-movix-play-full-hd-1080p-mkv-h264-dts-dolby-71-ses-destekli-medya-oynatici/productDetails.aspx?productId=bd303054&categoryId=112123

• Merhabalar.

Dark movie x-star full HD 1080 medya oynatıcı kullanıyorum.

Çokta memnunum.

Ama son seyrettiğim dual bir filimde sadece ingilizce ses var. Halbuki bu vidoyu PC de her iki sesi yani Türkçe ve İngilizce seyrediyorum.

Dark movie x-star bunu sağlayan bir tuş yok mu?

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.