Şimdi Ara

Dark Movix Star Full HD Kullanıcıları Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
20.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ürünün kumandasını kaybettim :(( Nerden temin edebilirim
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. HB de Dark movix Star ve Dark HD Mini disk takılabilir ürünleri arasında kaldım. Bu ikisi arasında fark nedir hangisini almak daha mantıklıdır sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanberk

arkadaşlar ürünün kumandasını kaybettim :(( Nerden temin edebilirim

akortek' e bir sor.
  • Arkadaşlar bende yeni aldım ancak halen kullanamadım,Çünkü Bendeki baya eski Philips 320GB hDD yi görmüyor,Zaten sorunluydu HDD,Bazı bilgisayarlar görüyor bazıları görmüyordu,Mesela yeni Philips 3d tv aldım,bir tane hub görüyor okuyor tüm filmleri gayet güzel izliyorum, Ancak diğer hub larda görmüyor,Laptop da görmüyor,Acaba başka bir HDD alsam aynı sorun yaşanır mı? Yoksa bende ki emektar HDD mi (Yaklaşık 6-7 yıllık) miadını doldurdu ondan mı görmedi,

Birde bende 7.1 ses sistemli DVD Dvix oyatıcılı koaksiyel girişli bir ev sinema sistemi var,Bunu Philips 3d TV + Dark Movix e nasıl bağlamalıyım,?Yani Koaksiyel kablo ile Dark a mı bağlayayım,Yoksa Scart veya vga ile TVye mi,?Amacım hem tv de digiturk var onu izlerken ses sistemimi kullanayım hemde Film izlerken kullanayım,Çünkü Tv nin ses sistemi yeterli gelmedi bana...

Bunları cevaplayan Arkadaştan şimdiden Allah Razı Olsun,

• arkadaslar bende bugun 1-2 film açtım. 720p - 50 hz de kullanıyorum. daha artırmaya cesaret edemedım bişi olacak diye. televizyonum, vestel led tv 5025.. mkv ve DTS lerde sorun yok herşeyi açıyor.. ses kalitesi cok ciddi arttı ama daha önce tv nin kulaklık girişine takıyordum dvdli 5+1'i, 5+1 in kırmızı ve beyaz cıkıslarından.. bu alet iş görüyor gercekten ama 3-5 gün hard kullanmadan ne oldugu ortaya çıkmaz. kutunun üzerinde guncel yazılımı yapılmış diyor ama COK CİDDİ Bİ SORUN VAR..

alt yazılar COK UFAK VE türkçeye özel karakterlerde ÇİNÇE şeyler çıkıyor, altyazı kodlamasını ve boyutunu nerden degısıcem BILMIYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEAGATE KÖTÜ MARKAA

arkadaslar bende bugun 1-2 film açtım. 720p - 50 hz de kullanıyorum. daha artırmaya cesaret edemedım bişi olacak diye. televizyonum, vestel led tv 5025.. mkv ve DTS lerde sorun yok herşeyi açıyor.. ses kalitesi cok ciddi arttı ama daha önce tv nin kulaklık girişine takıyordum dvdli 5+1'i, 5+1 in kırmızı ve beyaz cıkıslarından.. bu alet iş görüyor gercekten ama 3-5 gün hard kullanmadan ne oldugu ortaya çıkmaz. kutunun üzerinde guncel yazılımı yapılmış diyor ama COK CİDDİ Bİ SORUN VAR..

alt yazılar COK UFAK VE türkçeye özel karakterlerde ÇİNÇE şeyler çıkıyor, altyazı kodlamasını ve boyutunu nerden degısıcem BILMIYORUM.

altyzaılı filmi açtığında osd tuşuna bas oradan boyut ve kodlamayı ayarlayabiliyorsun

• arkadaslar bu alet habire kendini resetliyor. menüden videolara tıklıyorum resetliyor. bayagı bi resetliyor sonra acılıyor..

Simdi benim 2 harddiskim var yerde yan yana duruyor. bu dark media playeri de düzgünce harddiskin üzerine koydum. öyle sabit duruyor. acaba böyle zararlı olur mu. çunku yer ve fiş sorunu sebebleriyle o şekil de koymak zorundayım.. yanı üst üste olması, sıcaklık, elektronik temas falan, sorun olur mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEAGATE KÖTÜ MARKAA -- 26 Ocak 2013; 21:54:18 >
  • beyler bu aletin firmaware yazılımı lazım elinde olan varsa upload edebilir mi benim için ? güncel değil kendi yazılımını :)
  • Ürünü 2 tb toshiba harddisk ve vestel led tv 5025 ile kullanıyorum. ilk açarken kendini defalarca resetliyor, film aralarında da kendini defalarce resetliyor. bunun harici sorun yok gibi. nası cozucem bu sorunu. ürünü ilk aldıgımda üzerinde yazılım guncellemesı yapılmıs yazıyordu.
  • Bu ürünün servisi nerede acaba? Siteleri hiç hoş değil.Numaraları bile yok 0850li bir numara oda cevap vermiyor.Nasıl bir şirket anlayamadım.Ses çıkmıyor benimkinde.Görüntü var ses yok.Daha önceden gayet güzel izleniyordu.İlginç anlayamadım.
  • DARK böyledir dostum..alırsın ama bir hata sıkıntı oldumu karşında muhatap YOKK

bende DARK TANK var 2 senemi doldurdum3 ay evvel sorunlar başladı.. cihaz donuyor kendi kendine kapatıp açıyor, daha birsürü sapıtmalar var vsvs..ama servis için ne tlf ne bsey var.. 0850 no su var sitede açan yok..mail atıyosun bekle ki cvp gelsin..yada cvp geliyor şu adrese gönderin, Kimlik numaranız yazın dyo..ama telefon vs hiçbirşey YOK..gönderdin diyelim ee sonra? kime açıp soracaksınız cihazınız ne oldu? kim aldı vsvs..böyle dangalak bir şey olablirmi sonra ben sana neden Kimlik numaramı neden veriyim ki..neler yapılıyor kimlik no ile biliyorsunz....cihaz güzel ama ARKASI YOKKK. defalarca uyardım ben buradan insanları...Bir Allahın kulu yetkilisi çıkıp şuraya bir cvp Versin en aznıdan dedim..TIKK YOK..

• Dark Movix Starın adaptörün voltaj değeri nedir.
  • Aman arkadaşlar uzak durun. Filmde azıcık beyaz tonda arka plan oldumu altyazısı kesinlikle okuyamıyorsunuz. Bırakın beyaz rengi açık hava görüntülerde bile altyazı okunmuyor. Altyazı gölgesi seçeneği var ama öylesine koymuşlar. Hiçbir işe yaramıyor.
    Kaç kere mail gönderdim sitelerine kaç kere bu hata için firmware çıkarmalarını rica ettim ama tık yok. Biraz daha pahalı olan ürünlerinde bu hatayı şıp diye giderdiler ama 3-5 kuruş az verdik diye insan muamelesi yapıp cevap bile atmıyorlar. Altyazıyla film izlemek istiyorsanız uzak durun. Ya da şöyle bir şey yapabilirsiniz, altyazı rengini mor ya da yeşile çevirip filmin resmen içine ederek altyazıyı bir nebze olsun görebilirsiniz. Tabii sahne değiştiğinde tekrar rengi değiştireceksiniz. Tabii film boyunca bu şekilde madara olarak filmden ne zevk alabilirsiniz bilmiyorum.
    Demem o ki, uzak durun.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir yerde kullanmaya tavsiye etmem. Android pc lerden al.
  • Elinde yazılımı olup da upload edebilecek bir hayırsever aranıyor.
    Akortek bu modelin yazılımını bulundurmuyor,mail ile istedim yanıt bile vermediler tek şansım burası.
    Bir umut.
  • Slm,
    dark movix star 2. defa değişti uzaktan kumandayı yine görmüyor.Bu cihaz donanim olarak sorunlu. Kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum.
    Bu konuda benimle birlikte suç duyurusunun altına imza atacak 4-5 kişi varsa, tüm masraflar benden dolandırıcılık davası açmayı düşünüyorum. Bu tarz firmaların tüketiciyi dolandırdığını düşünüyorum. Benimle hem fikir olan arkadaşlar varsa özelden bana ulaşsınlar.İstanbul içi Kadıköy civarında imzaları alabilirim.İstanbul dışı ise imzalı olarak şu yazıp :

" Ben altta imzası olan isim soyisim ,
    dark firması ithalatçısı Akortek A.Ş ' den beni ve benim gibi dark markası ürünlerini ( buraya sorunlu ürünler yazılacak ) xx xx xxxx tarihinde satın alan ve bu dilekçede ismi varolan tüketicilere " ayıplı, kusurlu ve arızalı " ürünleri sattığını düşünerek şikayetçi oluyorum.
    Maddi ve manevi tazminat olarak ( buraya istersek meblağı yazacağız) talep ediyorum.

Mağdur

isim ve soyisim
    imza

şeklinde bana yollarsanız bunu dava dilekçesine ekleyerek davayı açabilirim.

Cüneyt Uranüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucuko -- 25 Ocak 2014; 22:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuazturk

Elinde yazılımı olup da upload edebilecek bir hayırsever aranıyor.
    Akortek bu modelin yazılımını bulundurmuyor,mail ile istedim yanıt bile vermediler tek şansım burası.
    Bir umut.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87015978
  • ben de yazılım arıyorum bütün modelleinki var var bu cihazın yazılımı sitede yok.nerden bulacağım? 2011 temmuzdan beri sorunsuz kullandım ancak 2014 de ilk defa sorun verdi . sorun şu kırmızı led yeşile dönmüyor yani cihaz açılmıyor. pzt akşam seyrettim salı yok? firmayı aradım siteden indir dediler e darkın
    sitesinde yeni firmware yoktur diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakessss -- 1 Şubat 2014; 16:33:37 >
  • Merhaba arkadaşlar...

Yeğenim ürünü fabrika ayarlarına döndürmüş. O günden beri her yüklediğim dizi ya da filmde altyazıyı ayarlamam gerekiyor. Her filmde osd tuşu ile font boyutunu, türkçe karakter kodlamasını ayarlamak insanı çileden çıkarıyor. Bu sorunu yaşamış ve çözmüş bir arkadaş bana yardım edebilir mi? Ederse çok makbule geçer :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.