daha önce dediğin daha bugün aldım yahu kullanmak nasip olmadı
Arkadaşlar 2 tane 2.5' diskim var. WD ve Seagate ikisinide takıyorum ama disklerin ışıkları yanıyor ama disk çalışmıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor? USB Flash belleği takıyorum sorunsuz okuyor. Lütfen biri yardımcı olsun.
ben bu cihazdan aldım ama 4 gb flash diskten mp3 oynatmıyor 51 ekran vestel black serisi tv scarttan bağlıyorum
tüplü tv'de de gayet güzel gösteren kaliteli bi cihaz yok mu acaba? fiyatı da 150nin üzerine çıkmasa şöyle.
hdd ntfs mi olmalı yoksa fat32 mi bilgi verirseniz çok sevinirim 2tb hdd yi görmedi de
quote:
Orijinalden alıntı: By Asphyxia
Arkadaşlar 2 tane 2.5' diskim var. WD ve Seagate ikisinide takıyorum ama disklerin ışıkları yanıyor ama disk çalışmıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor? USB Flash belleği takıyorum sorunsuz okuyor. Lütfen biri yardımcı olsun.
sorununu hallettinmi
arkadaşlar ntfs usb bellek ile çalışır mı ? Benim evdeki usb li dvd playerımda sadece fat32 li usb bellekler çalışıyor.
arkadaşlar dark movix fun güncelledim ancak yazılar çince ve kutu üzerindeki tuşlar çalışmıyor. kumandamda arızalı ne yapabilirim bilen varmı acil yardım
arkadaşlar dark movix funı güncelledim ancak yazılar çince ve kutu üzerinde tuşlar çalışlmıyor kumandam çalışmıyor ne yapabilirim acil yardım
ben de hb dan 95 tl ye star modelini aldım. Sitesine girip güncel firmware var mı diye kontrol ettim. Ama bu model için bir firmware henüz çıkarmamış olacaklar ki modele ilişkin bir dosya yoktu.
Ürün elime geçtiğinde hdmi bağlantı ile hemen lcd tv ye bağladım. Öncelikle kutunun içinden hdmi kablo ile compozit bağlantı için 3 lü kablo çıkıyor. Yani skart fişi ile de eski tip tvlere bağlayabiliyoruz. Elimde 1080p video olmadığı için deneme yapamadım. Ancak menüler oldukça sade ve geçişleri başarılı. NTFS usb diskleri tanıyor, problem yok. Birçok formatı sorunsuz oynatıyor. Altyazıda ayar yapmanıza olanak sağlıyor. Boyutu yeri rengini ve senkronizasyonu gibi parametreleri ayarlayabiliyorsunuz. Videoda ileri geri sarma oldukça başarılı. Takılmadan fazla da kafaya takmadan rahat kullanılabilecek ufak boyutlu bir media oynatıcısı diyebilirim. Fiyat olarak 95 TL oldukça makul ve bu seviye bir ürün piyasada yok.
Arkadaşlar,
Bu media player .mov uzantılı dosyaları oynatıyor mu? Deneyen oldu mu?
Bende bugün HB'den bir adet bu cihazdan ısmarladım. Gelir gelmez izlenimlerimi paylaşacağım.
mp3 oynatmıyor ne yapmalıyım
Beyler ses sistemine bağlıyamadım gitti ya.Gerçi bağladım ama ses çıkmıyor :S Anlamadım gitti o kadar uğraştım
arkdaşlar mp3 oynatmıyor bendeki mp dosyası oynatmak için OK tuşuna basınca reset atıyor cihaz açılıp kapanıyor
dvd film izlemek istediğimde çoklu dil seçenekleri arasında gezinti yapamıyorum.. mesela izlemek istediğim dvd'de 6 dil varsa 3 satır 2 sütun şeklinde gösteriyor ama ben sadece 1. satırdaki sütunları sağ sol ok tuşları ile gezebiliyorum yani alt satırlara inemiyorum. ee tabi türkçe alt satırlarda olduğu için bir türlü türkçeyi seçemiyorum.. dvd izleyipte bu dil sorununu yaşamayan varsa bilgi paylaşabilirmi lütfen..